FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Bilete Steaua - Zaglebie

«1234»
andyro06.08.2007 22:08
cica nu...din ce am inteles eu poti lua doar in aceeasi zona ( 4 peluza sau 4 tribuna 2 de exemplu)...cica o sa ceara buletinu(.celui care a luat biletele)..deci ce CNP apare acolo...de aia nu stiu exact cat succes vor avea bisnitarii...ca aia care isi iau de la ei bilet ...primesc teapa...cu ce buletin sa intri daca tu nu-l stii p-ala..sau poate cand iei biletu iti da coloratu s-un buletin la super-oferta..ooof viata...sa vedeti ce o sa ne inghesuim cu buletinele alea ca pensionarii la cec.

Ai inteles prost. Bilete se pot lua oriune, unul la Nord, unul la Sud, unul la T2 si unul la fotolii daca ai chef. Ergo, nu o sa ceara nici un buletin la intrare.

@SSK Citeste articolul cu Argaseala de pe site mah :D

SSK06.08.2007 22:16
@SSK Citeste articolul cu Argaseala de pe site mah :D

Pai eu l-am pus, mah :P Da' dupa.

Quetzalcoatl06.08.2007 23:52

God, ce mi vad ochii pe aici. M-ati speriat fratilor. Daca i pe asa, atunci, ciu ciu bilete. Sper sa reusesc totusi sa mi cumpar si eu azi un bilet "amarat" la Peluza Nord si sa am timpul necesar de-al achizitiona.Si uite cum se cere din nou injurata scarba asta de cioban pentru neemiterea de abonamente la peluza. Nici nu vreau sa ma gandesc ce-o sa fie la meciurile din Liga daca ne calificam. Presimt ca voi pierde multe meciuri din cauza acestui sistem aplicat intr un mod idiot si-a imbecilului asta de cioban si nu prea-mi da ghes inima sa cumpar de la bisnitarii astia imputiti.

Forza Steaua !!.......... beep fecali

FiNk07.08.2007 00:56

1.Sunt 6 nu 10 case

2.Nu exista cozii pentru fiecare casa , toata lumea la gramada unde prinde:|

3.Unii nu au shanse sa ajunga in fata deoarece : se imping , cei de la casa ne inchid casele in nas

Alin_Stelistul_9207.08.2007 12:55

am fost ieri sa iau bilet si am asteptat de la 11 pana la 15 pentru 3 bilete.domnisoarele se miscau greu rau , inghesuiala,...lipsa de organizare steagsimplu dar pentru steeaua fac orice

sevilia8607.08.2007 13:14

ce sti mai sant bilete astazi?????????

_Answer_07.08.2007 13:25

Cum fac si eu rost de niste bilete la meci? Sunt din Constanta si nu am apucat sa ajung la Bucuresti. Daca ma poate ajuta cineva astept un mesaj cu nr. de telefon. Multumesc anticipat.

sevilia8607.08.2007 13:37

O mare prostie cu biletele astea noi.Am stat ieri trei ore si nu am reusit sa iau nici un bilet pentru simplu motiv ca an momentu an care ajungea an fata un bisnitar cu 20 de buletine an buzumar o ora nu mai lua nimeni nici un bilet iar an cele trei ore am anaintat 5 metri.Parca se dadeau max patru bilete de persoana nu de buletin???????Macar deschideau 10 case cum au zis nu 6 si la fiecare cate o pipita foarte BLONDA.Asta este, daca DOMNUL berbecali vrea ca ciorile sa intre la meci si noi suporteri NU asta este.cred ca o sa fie primul meci international din ultimi noua ani pe care am sal vad acasa si nu pe STADION.

AM IMPRESIA CA SUNTEM DIN CE AN CE MAI BATJOCORITI!!!!!!!!!!!!

FORTZZA Steaua!!!!!!!!!!!!

CRED CA AR TREBUI SA LE FACEM RECLAMATIE LA PROTECTIA CONSUMATORILOR.ESTE BATAIE DE JOC SE RAZBUNA oieru PE NOI!!!VREA SA NE ANGHESUIM CA OILE

1. Nu mai abuza de Caps Lock

2. Este interzisã postarea a douã sau mai multe mesaje consecutive în același thread.

axl2307.08.2007 13:49
O mare prostie cu biletele astea noi.Am stat ieri trei ore si nu am reusit sa iau nici un bilet pentru simplu motiv ca an momentu an care ajungea an fata un bisnitar cu 20 de buletine an buzumar o ora nu mai lua nimeni nici un bilet iar an cele trei ore am anaintat 5 metri.Parca se dadeau max patru bilete de persoana nu de buletin???????Macar deschideau 10 case cum au zis nu 6 si la fiecare cate o pipita foarte BLONDA.Asta este, daca DOMNUL berbecali vrea ca ciorile sa intre la meci si noi suporteri NU asta este.cred ca o sa fie primul meci international din ultimi noua ani pe care am sal vad acasa si nu pe STADION.

O, Doamne!

Dulah07.08.2007 14:57

Din cate citesc pe aici ar trebui sa inteleg ca dak ajung in ziua meciului la Bucuresti nu mai am sanse sa intru?

raduuuuu07.08.2007 15:50

Credetzi ca mai gasesc bilete maine dimineatza ... raspundetzi plz ;)

alexh07.08.2007 16:24

Hai sa va povestesc si pataniile mele de azi cu biletele :

- sculat la 8, ca tot omu, ajuns la stadion la 930

- acolo...ploaie....vant...jandarmi inutili...lume realtiv putina ...."las ca trece repede" (in mintea mea de necunoscator).

- ora 10 : se dau drumu...primii , ca de obicei, baietii bronzati, cu burta si cu teancu de buletine...

- trei ore mai tarziu, ajung la ghiseu; intre timp : ploaie cat cuprinde, vant care sa ne "usuce", nesimtiti cu caru care fentau coada prin dreapta....

- odata ajuns fata in fata colorata de la ghiseu (daca citesti asta, sa stii ca te bag in tunelu ala intunecat de unde ai venit, imbecilo, agramato si incompetento) , ea pleaca....vine dupa 5 minute cu o mutra mirata de parca nu era evident de ce intind banii si buletinu...imi ia buletinu, scarba multa, mai pleaca o data sa-si "ajute colega", ca deh, era greu sa tastezi si sa numeri...

- dupa 10 minute si un camion de nervi eram (nu chiar foarte) fericitul posesor a 4 bilete, luate in legalitate, pe buletinul meu si atat. probabil ca d-aia m-a tratat cu scarba domnisoara care aducea a casierita de ghiulesti, daca veneam cu teancu s-ar fi miscat mai cu talent (hep-hei...)

Cam asta a fost...multa rabdare celor care vor sa-si mai ia si maine bilete si, mai ales, multa rabdare celor ce vor intra pe stadion, presimt ca o sa dureze o eternitate pentru ca se intra cate o persoana pe rand. sa nu va mire daca se vor defecta aparatele sau nu vor merge unele bilete....sunt sigur ca astefel de cazuri vor aparea.

Celor care se intreaba daca mai sunt bilete si maine : azi s-au trminat la T0 si probabil si la T1 (lume speriata de ploaie, deh...). Oricum, la P1, in sectorul unde am luat eu, am ramas uimit sa vad doar maxim 20 de locuri ocupate deci daca ritmul s-a mentinut la fel pe parcursul zilei de azi, o sa mai fie bilete f multe si maine.

PS : Bijnitarilor, sper sa ramaneti cu biletele....

PPS : Ah, daca voi chiar credeti ca au fost deschise 9 case, sunteti chiar naivi...3 ore cat am stat azi p-acolo au fost deschise 3, cel mult 4 in f putine momente...mai trebuie sa punctez bataia de joc?

1on07.08.2007 17:46

CRED CA AR TREBUI SA LE FACEM RECLAMATIE LA PROTECTIA CONSUMATORILOR.ESTE BATAIE DE JOC SE RAZBUNA oieru PE NOI!!!VREA SA NE ANGHESUIM CA OILE

1. Nu mai abuza de Caps Lock

2. Este interzisã postarea a douã sau mai multe mesaje consecutive în același thread.

off topic: În 1993 Academia Românã a modificat unele forme ale verbului "a fi" ("sînt" - "sunt")și s-a revenit la scrierea din perioada interbelicã a sunetului "î" - "â", decisã de etimologia latinã a majoritãții cuvintelor din limba românã. Pentru majoritatea cuvintelor care conțin "â", etimonul lor din limba latinã avea "a" (exemplu: "pâine" - "panis", "câine" - "canis", "mânã" - "mane"). Existã și contraexemple ("râu" - "rivis), dar acestea sunt mult mai puține. Regula de scriere a celor 2 litere care reprezintã același sunet este urmãtoarea: dacã sunetul este la începutul sau la sfârșitul cuvântului se folosește "î" din "i" ("întrebare", "a coborî" și nu "ântrebare", "a coborâ"); dacã este în mijlocul cuvântului se folosește "â" din "a" ("mâncare"). Fac excepție cuvintele derivate cu prefixe, care se scriu tot cu "î" din "i" (ex: "reînceput", "neîntinat"). Felicitãri pentru scrierea lui "sunt" și nu "sânt" sau "sînt". Încearcã sã respecți pe viitor și regulile cu scrierea lui "â" și "î", cã altfel semeni și tu cu BLONDA care vindea bilete sau cu ciorile care intrã la meci. :idea: :idea: :idea:

on topic: În fața mea nu este Gigi de vinã pentru harababura asta, pentru cã nu cred cã i-a zis lu Argãsealã sã nu facã mai mult de 4-5 case. Argãsealã trebuia sã se gândeascã la ce este acuma și trebuia sã facã 30 case, de preferințã și cu un acoperiș deasupra ca sã nu mai stea clienții în ploaie și fãrã gratiile alea care îți dau sentimentu cã ești la pușcãrie. Dar nu mã mirã lucrurile astea. anul trecut când s-au vândut biletele pentru ligã au scris pe site cã se dau la 10.00 și le-a dat la 13.00. Cred cã trebuie sã transferãm pe cineva din strãinãtate care sã organizeze chestiile astea.

p.s.: Vezi cã se scrie "Sevilla" și nu "Sevilia"

fedora07.08.2007 19:26

Cine vrea un bilet (doar unul) la T1, la pret oficial, sa-mi dea mesaj privat.

oop07.08.2007 19:27

offtopic:stai flex ca se mai scrie si Londra nu doar London...

1on07.08.2007 19:54

@oop

offtopic: Se scrie Londra pentru cã este împãmântenit de mult timp în limba românã și forma este acceptatã de Academia Românã. Sevilia nu cred cã este.

sevilia8607.08.2007 20:19
off topic: În 1993 Academia Românã a modificat unele forme ale verbului "a fi" ("sînt" - "sunt")și s-a revenit la scrierea din perioada interbelicã a sunetului "î" - "â", decisã de etimologia latinã a majoritãții cuvintelor din limba românã. Pentru majoritatea cuvintelor care conțin "â", etimonul lor din limba latinã avea "a" (exemplu: "pâine" - "panis", "câine" - "canis", "mânã" - "mane"). Existã și contraexemple ("râu" - "rivis), dar acestea sunt mult mai puține. Regula de scriere a celor 2 litere care reprezintã același sunet este urmãtoarea: dacã sunetul este la începutul sau la sfârșitul cuvântului se folosește "î" din "i" ("întrebare", "a coborî" și nu "ântrebare", "a coborâ"); dacã este în mijlocul cuvântului se folosește "â" din "a" ("mâncare"). Fac excepție cuvintele derivate cu prefixe, care se scriu tot cu "î" din "i" (ex: "reînceput", "neîntinat"). Felicitãri pentru scrierea lui "sunt" și nu "sânt" sau "sînt". Încearcã sã respecți pe viitor și regulile cu scrierea lui "â" și "î", cã altfel semeni și tu cu BLONDA care vindea bilete sau cu ciorile care intrã la meci. :idea: :idea: :idea:

on topic: În fața mea nu este Gigi de vinã pentru harababura asta, pentru cã nu cred cã i-a zis lu Argãsealã sã nu facã mai mult de 4-5 case. Argãsealã trebuia sã se gândeascã la ce este acuma și trebuia sã facã 30 case, de preferințã și cu un acoperiș deasupra ca sã nu mai stea clienții în ploaie și fãrã gratiile alea care îți dau sentimentu cã ești la pușcãrie. Dar nu mã mirã lucrurile astea. anul trecut când s-au vândut biletele pentru ligã au scris pe site cã se dau la 10.00 și le-a dat la 13.00. Cred cã trebuie sã transferãm pe cineva din strãinãtate care sã organizeze chestiile astea.

Sper ca nu esti Pruteanu sub acoperire tov ???????Noi aici discutam de problemele pe care le avem cu beletele.Si apropo dupa punct nu se scrie cu litera mare?

Mihai Somanescu07.08.2007 20:29
A fost stabilit pretul biletelor pentru partida retur din Turul 2 preliminar al Ligii Campionilor, in compania echipei poloneze Zaglebie Lubin, care va avea loc pe data de 8 august, ora 20:30, pe stadionul Steaua din blvd. Ghencea:

TRIBUNA 0 - 30 lei

TRIBUNA I - 20 lei

TRIBUNA II - 10 lei

PELUZE - 5 lei

1. Biletele se vor pune in vanzare incepand cu data 4 august dupa cum urmeaza:

- in perioada 04.08-05.08.2007 NUMAI abonatii FC Steaua vor putea achizitiona bilete de la casele de bilete ale Stadionului "Steaua" dupa urmatorul program:

Sambata 04.08.2007 - intre orele 10:00 - 18:00

Duminica 05.08.2007 - intre orele 10:00 - 16:00

- Fiecare abonat are dreptul sa isi cumpere un bilet pe baza abonamentului in acelasi sector de tribuna de la casele de bilete special amenajate. Abonatii mai pot achizitiona inca 3 bilete in oricare zona a stadionului in limita stocului disponibil. Abonatii vor putea achizitiona biletele numai pe baza abonamentului.

2. Incepand cu 06.08.2007, rezervarea abonatilor inceteaza si vor fi scoase la vanzare bilete si pentru persoanele care nu detin abonament, maximum 4 bilete/persoana in limita stocului disponibil. Biletele vor putea fi achizitionate pe baza unui act de identitate: certificat de nastere, buletin de identitate, carte de identitate, pasaport. Biletele vor putea fi achizitionate in perioada 06.08.2007 - 08.08.2007.

Programul zilnic al caselor de bilete este:

Luni 06.08.2007 - intre orele 10:00 - 18:00

Marti 07.08.2007 - intre orele 10:00 - 18:00

Miercuri 08.08.2007 - intre orele 10:00 - 18:00

3. Distribuirea biletelor se va face prin cele 10 case de bilete din incinta Stadionului "Steaua", sub atenta supraveghere a reprezentantilor Politiei, Jandarmeriei si FC Steaua.

4. Avand in vedere faptul ca noul sistem de eliberare a tichetelor si de acces in stadion se afla la prima utilizare, clubul FC Steaua Bucuresti face apel catre spectatori sa isi achizitioneze biletele din timp si sa nu amane acest lucru pentru ziua meciului.

<span class=blueboldtext>SteauaFC.com</span>

Imi cer scuze ca n-am citit ce s-a scris mai sus, doar ca vreau sa fac cateva precizari in legatura cu modalitatea de intrare( dc s-au mai facut, imi cer scuze), pentru ca stiu ca exista multa confuzie:

1) indiferent ce nume e scris pe bilet, NU trebuie sa aveti vreun act la voi, la intrarea in stadion

2) daca aveti biletul pe alt nume, NU este necesar sa intrati alaturi de persoana respectiva, puteti sa intrati si singuri

3) cel/cea care are numele inscris pe bilet, este UNICUL RESPONSABIL de actiunile celui care foloseste efectiv biletul

4) in momentul intrarii prin portile de acces, vi se va face o poza, care va fi bagata in baza de date.

Aceste informatii mi-au fost confirmate de un oficial al Stelei in cursul zilei de azi.

Dragoshel07.08.2007 20:31

aha, interesante, unele le stiam, altele, nu, dar am o nelamurire??? Chiar se va tine cont de numarul randul si scaunul care scrie pe bilet, acolo sa te asezi?:D

SSK07.08.2007 21:11
Imi cer scuze ca n-am citit ce s-a scris mai sus, doar ca vreau sa fac cateva precizari in legatura cu modalitatea de intrare( dc s-au mai facut, imi cer scuze), pentru ca stiu ca exista multa confuzie:

1) indiferent ce nume e scris pe bilet, NU trebuie sa aveti vreun act la voi, la intrarea in stadion

2) daca aveti biletul pe alt nume, NU este necesar sa intrati alaturi de persoana respectiva, puteti sa intrati si singuri

3) cel/cea care are numele inscris pe bilet, este UNICUL RESPONSABIL de actiunile celui care foloseste efectiv biletul

4) in momentul intrarii prin portile de acces, vi se va face o poza, care va fi bagata in baza de date.

Aceste informatii mi-au fost confirmate de un oficial al Stelei in cursul zilei de azi.

Asta nu se prea poate. Nici juridic si in niciun alt fel. Restul e adevarat!

@Dragoshel - depinde de zona. In peluza - aproape sigur nu. La T1 si T0 - aproape sigur da. La T2 - cum nimeresti vreunu' mai "capos".

bizzzarre07.08.2007 21:33

si prin alte tari mai este acest sistem.in grecia l-am vazut de exemplu.dar pe acolo nu cred ca este bataia asta de joc asupra suporterilor, huligani sau nu dupa cum ne clasifica nea beeecali.d 2 zile incerc sa imi iau bilet dar refuz sa stau 3 4 5 ore la coada sa vad cum burtosiii d bisnitari intra si nau nici o problema.mai incerc si maine,dar nu cred ca o sa am sanse de reusita prea mari.incredibil numa la noi se putea intampla asta.sper sa se blocheze vreun burtos in gratiile alea p acolo sa nu aiba loc sa treaca si sa blocheze accesul la peluza sa sarim gardurile ca in vremurile bune ;))

«1234»