Hai sa va povestesc si pataniile mele de azi cu biletele :
- sculat la 8, ca tot omu, ajuns la stadion la 930
- acolo...ploaie....vant...jandarmi inutili...lume realtiv putina ...."las ca trece repede" (in mintea mea de necunoscator).
- ora 10 : se dau drumu...primii , ca de obicei, baietii bronzati, cu burta si cu teancu de buletine...
- trei ore mai tarziu, ajung la ghiseu; intre timp : ploaie cat cuprinde, vant care sa ne "usuce", nesimtiti cu caru care fentau coada prin dreapta....
- odata ajuns fata in fata colorata de la ghiseu (daca citesti asta, sa stii ca te bag in tunelu ala intunecat de unde ai venit, imbecilo, agramato si incompetento) , ea pleaca....vine dupa 5 minute cu o mutra mirata de parca nu era evident de ce intind banii si buletinu...imi ia buletinu, scarba multa, mai pleaca o data sa-si "ajute colega", ca deh, era greu sa tastezi si sa numeri...
- dupa 10 minute si un camion de nervi eram (nu chiar foarte) fericitul posesor a 4 bilete, luate in legalitate, pe buletinul meu si atat. probabil ca d-aia m-a tratat cu scarba domnisoara care aducea a casierita de ghiulesti, daca veneam cu teancu s-ar fi miscat mai cu talent (hep-hei...)
Cam asta a fost...multa rabdare celor care vor sa-si mai ia si maine bilete si, mai ales, multa rabdare celor ce vor intra pe stadion, presimt ca o sa dureze o eternitate pentru ca se intra cate o persoana pe rand. sa nu va mire daca se vor defecta aparatele sau nu vor merge unele bilete....sunt sigur ca astefel de cazuri vor aparea.
Celor care se intreaba daca mai sunt bilete si maine : azi s-au trminat la T0 si probabil si la T1 (lume speriata de ploaie, deh...). Oricum, la P1, in sectorul unde am luat eu, am ramas uimit sa vad doar maxim 20 de locuri ocupate deci daca ritmul s-a mentinut la fel pe parcursul zilei de azi, o sa mai fie bilete f multe si maine.
PS : Bijnitarilor, sper sa ramaneti cu biletele....
PPS : Ah, daca voi chiar credeti ca au fost deschise 9 case, sunteti chiar naivi...3 ore cat am stat azi p-acolo au fost deschise 3, cel mult 4 in f putine momente...mai trebuie sa punctez bataia de joc?