Imi iau la T2.Sper sa mai gasesc in ziua meciului.In rest,Forza Steaua !
Imi iau la T2.Sper sa mai gasesc in ziua meciului.In rest,Forza Steaua !
In primul rand, "noul sistem de emitere a biletelor" merge ca o rabla. Desi aveam doar 3 oameni in fata mea, am stat peste o ora si ceva sa imi iau cele 4 bilete. Domnisoarele acelea mai mult sau mai putin dragute se distrau de minune inauntru, faceau glumite, se foiau in toate directiile, in timp ce afara erau vreo 30-40 de grade. La un moment dat calculatorul a cedat, moment in care pe acolo au inceput sa se foiasca vreo 4-5 omuleti si sa isi dea cu parerea. Pana au rezolvat a mai durat cel putin 30 de minute.
Imi inchipui cat o sa dureze la meciurile de CL cand vor fi cateva mii de oameni la cozi.
@1on - pentru biletele luate pe abonamente (1+3) e suficient doar abonamentul. Pe celelalte 3 bilete va fi imprimat numele si CNP-ul celui care are abonamentul. Pentru biletele luate luni si marti, e necesar buletinul - doar 1 buletin / 4 bilete.
@ne_faci_un_gol - din ce am inteles de la tipa de acolo, e obligatoriu sa iei si biletul corespunzator abonamentului. Eventual poti sa il vinzi dupa ![]()
@WladMC - mai citeste o data
.
Poate cineva sã îmi ia 2 bilete la tribuna 2? Ne întâlnim în ziua meciului, când vin în București, și dau banii.
Asta este un exemplu ca Gigi nu este chiar asa cum spun altii si inca o data se vede ca preturile extrem de mari de sez trecut erau din cauza lui MM. Treaba cu buletinele mi se pare f buna pentru ca asa sper sa dispara toti tiganii aia burtosi dar acum ramane de vazut dak va fi asa.Forzza Steaua
Ai rabdare sa intre Steaua in grupe si mai vorbim dupa. Si nu uita, alegerile nu sunt chiar asa departe. Oricum, NENOROCITUL asta ne-a jumulit destul anul trecut.
galeria va sta iar la tribuna 2?! maine ma duc la bilete si nu stiu unde sa cumpar, va rog lamuriti-ma si pe mine ![]()
Mie personal mi se par cam scumpe biletele ...... pana si la Peluze .....la mine in valcea daca iei un bilet la tribuna 1 e doar 3 lei , mai ieftin decat la Peluzele Stelei .....
Va Rog Frumos sa ma scuzati ca am gresit . Da chiar era din Liga I , cand a jucat Arges cu Craiova la valcea , si amicalu acela cu Steaua si CSM .....
Danny, scump...scump... =))=))
cum se cumpara biletele on-line?!
galeriile vor sta la locul lor ......rezervat pentru. acestia ca doar venim la un meci de fotbal ......nu la un abator...nu?!
cum se cumpara biletele on-line?!
Nu se cumpara biletele on-line.
Care e situația azi la case? Credeți cã o sã mai gãsesc miercuri? Bișnițari sunt prezenți?
Este o imensa bataie de joc!!! Acum nu stiu ce mai este,am fost acolo de la 10 pana la 11:30 si am plecat. Ce frumos suna:"biletele vor fi vandute sub atenta supraveghere a jandarmeriei,plitiei si FC.Steaua...****!!! aceeasi poveste vesnica si nesfarsita,la fiecare casa in fata erau cate 3-4 "suedeji" cu milioane intr-o mana si tescalaul de bilete in cealalta. Da asa este ,e foarte organizat clubul Steaua,bravo Argaseala sa traiesti,dar banuiesc ca esti ocupat sa-l lingi pe Jiji. Mare club de talie europeana...cum era treaba aia? "Mizam pe publicul spectator;al 12 lea jucator; ne-au impins spre victorie...faaassss. Nu se vede nici un pic de respect pentru. noi pentru suporteri, ciobanul crede spera sa izoleze si sa elimine "oamenii incomozi" din tribuna prin aceasta modalitate de a vinde bilete cu buletinul? Baietii din brigazi nu se expun in mod inutil cum a facut acel retard la meciul cu Charleroi. Eu nu fac parte din nici o grupare si tot n-am sa tac,il voi contesta in continuare pe acest cioban incult care isi bate joc de istoria si traditia noastra. Forza Steaua Semper Fidelis!Care e situația azi la case? Credeți cã o sã mai gãsesc miercuri? Bișnițari sunt prezenți?
Argaseala baga-ne-am #@$%^ in ma-.ta de jegos. Ti-ai gasit sa dai bilete pe baza de buletin. FMM de sclav becalian. Ia uitati-va la poze cum se omoara lumea la 3 case si restul le tin inchise. Si in timpul asta niste panarame stau in ghereta aia si nu fac nimic, dar nici nu vor sa mai deschida alte case. Dureaza 10 minute sa dea un bilet; daca stateam la coada nu apucam sa iau bilet pana la 6 cand se inchide

am venit acum dela stadion, unde am stat 3 ore la "casele de bilete" e oribil ce se intampla acolo.
iau bisnitarii cate 12 buletine si iau bilete cu ele, plus ca se mai strica calculatoarele de bagat datele din buletin. Erau 3 jandarmi la 2000 de oameni!!!! eu desi am stat 3 ore nu am luat bilet.
optarul si nu era mai bine sa iti ei abonament la tribuna 2???
yo de ex am luat 3 bilete la meci de sambata si era liber, si nu am stat decat o ora - nu le mergea bine programul de emitere a biletelor
PS FORTZAAAAAAA STEAUAAAA ![]()
optarul si nu era mai bine sa iti ei abonament la tribuna 2???
yo de ex am luat 3 bilete la meci de sambata si era liber, si nu am stat decat o ora - nu le mergea bine programul de emitere a biletelor
PS FORTZAAAAAAA STEAUAAAA
nu ai inteles nimic. Problema e ca se tin majoritatea caselor inchise si ca se baga in fata bisnitarii cu mai multe buletine. Parca era vorba ca se dau 4 bilete la o persoana, nu 4 bilete pe un buletin
Si nu toata lumea isi face abonament pentru ca nu au timp sa vina la toate meciurile.
Dupa 4:30 ore, am plecat fara bilet de acolo.
Riscam sa fiu strivit (de fapt strivit am fost, riscam sa fiu calcat in picioare la propriu) de bisnitarii colorati care nu s-au dezlipit din fata ghiseelor. Unul avea nu mai putin de 24 de buletine!!! Cum se elibera un loc in fata, cum impingeau toti cei din spate ca disperatii. Am plecat la timp si m-am salvat si nu glumesc deloc.
IDIOTILOR care ati gandit aceasta organizare:
- daca tot scanati buletinele de ce mai pierdeti timpul completand datele personale?
- ati auzit de CNP? e SUFICIENT!!!
- ati auzit de cursuri de birotica?
- ati auzit de ceva?
Un om sta in fata casei cel putin 10 minute:
- este fotografiat
- buletinul ii este scanat
- datele din buletin (desi deja disponibile) sunt completate intr-un formular
- omul isi alege locul unde vrea fiecare bilet
- pentru fiecare bilet se emite bon fiscal separat
- timpul se mareste cu 15-30 de minute in functie de numarul buletinelor si de rata de resetare a calculatoarelor
Viata, ce sa zic...
Acest sistem birocratic dus la maxim poate functiona NUMAI si NUMAI online:
- scaneaza omul buletinul
- completeaza datele personale
- alege locul
- face comanda si la stadion se duce doar cu banii si buletinul pentru confirmarea cererii
Timpul s-ar reduce la 20%.
Mancati rahat cu modernismul vostru, tot bisnitarii sunt favorizati.
Treceti in mileniul 3: descoperiti Internetul!
PS: am abonament, dar din pacate nu am fost in weekend in capitala si uite cum sunt pe cale sa pierd primul meci international dupa multi ani; mi-a fost invatare de minte; pentru cei fara abonament: va recomand sa cumparati direct de la bisnitari: mai putin efort (infinit mai putin) plus ca si clubul incurajeaza practica.
nu ai inteles nimic. Problema e ca se tin majoritatea caselor inchise si ca se baga in fata bisnitarii cu mai multe buletine. Parca era vorba ca se dau 4 bilete la o persoana, nu 4 bilete pe un buletinSi nu toata lumea isi face abonament pentru ca nu au timp sa vina la toate meciurile.
Nu toata lumea isi face abonamente,deoarece 75% din abonatii Stelei in anii trecuti erau la PELUZE,si nu la tb 0,1,2......................si app de azi 5 ore am stat la coada,si vreo 2 ore juma in fata casei din cauza acelei blonde "pricepute")X)X)X)X............=))=))=))...............ca bisnitarii erau in floare e altceva...............![]()
):))fml........
@fedora ai fosrte mare dreptate, si io l-am trimes pe varamiu s aimi ia bilet, este plecat de azi de dimineatza si nici acuma nu s-a intors, acu 10 minute l-am sunat, a zis ca e la fel cum ai zis si tu, O PORCARIE.
Rar mi-a fost dat sa vad asa ceva la un club care se doreste a fi organizat.Este incredibil cum exista o singura casa de bilete pentru o multime de oameni care aproape se calcau in picioare.
Este pur si simplu o rusine.
Deci organizare de tot cacatul. Dar mi se pare normal, doar suntem in Romania.
In primul rand trebuia sa faca 20-30 de case. In al doilea rand, sa delimiteze fiecare coada cu ajutorul unui gard metalic ca sa nu se inghesuie lumea si sa se formeze o coada ordonata pe un singur rand. In al treilea rand, sa puna cate 1 jandarm la fiecare casa si sa nu lase nicio persoana sa ia mai mult de 4 bilete. Ah ce vise...
Din cauza asta, eu nu ma mai duc la acest meci. Refuz sa fiu bataia de joc a ciobanului, a lui Argaseala sau a unor bisnitari. Prefer sa il vad la TV. Mai mult decat sa postez pe forum, nu am ce sa fac. Poate cei care se ocupa de acest site si au intalniri cu conducerea clubului sa transmita aceste propuneri.
Nu cumparati fratilor de la bisnitari!!! Astfel ii incurajati sa faca acelasi lucru si la urmatoarele meciuri. Mai bine pierdeti 1 meci si le dati la cioc negroteilor. Sa ramana cu biletele nevandute! Refuzati sa fiti calcati in picioare de niste cocalari burtosi
Nu cumparati fratilor de la bisnitari!!! Astfel ii incurajati sa faca acelasi lucru si la urmatoarele meciuri. Mai bine pierdeti 1 meci si le dati la cioc negroteilor. Sa ramana cu biletele nevandute! Refuzati sa fiti calcati in picioare de niste cocalari burtosi
Atata vreme cat avem un patron bisnitar, cocalarii burtosi vor fi bine-veniti la casele de bilete...
De fapt totul se intampla sub inaltul patronaj al mulgatorului..
ce sa mai zic de tot kktu organizarea lor,de la 11 pina la 14:30 am stat la coada pentru 2 bilete,o rusine ce sa mai,si se mai lauda ca sunt o conducere de club european blah,blah blah(mi-am mai rupt si adidasii cu aia pe acolo).