Dupa 4:30 ore, am plecat fara bilet de acolo.
Riscam sa fiu strivit (de fapt strivit am fost, riscam sa fiu calcat in picioare la propriu) de bisnitarii colorati care nu s-au dezlipit din fata ghiseelor. Unul avea nu mai putin de 24 de buletine!!! Cum se elibera un loc in fata, cum impingeau toti cei din spate ca disperatii. Am plecat la timp si m-am salvat si nu glumesc deloc.
IDIOTILOR care ati gandit aceasta organizare:
- daca tot scanati buletinele de ce mai pierdeti timpul completand datele personale?
- ati auzit de CNP? e SUFICIENT!!!
- ati auzit de cursuri de birotica?
- ati auzit de ceva?
Un om sta in fata casei cel putin 10 minute:
- este fotografiat
- buletinul ii este scanat
- datele din buletin (desi deja disponibile) sunt completate intr-un formular
- omul isi alege locul unde vrea fiecare bilet
- pentru fiecare bilet se emite bon fiscal separat
- timpul se mareste cu 15-30 de minute in functie de numarul buletinelor si de rata de resetare a calculatoarelor
Viata, ce sa zic...
Acest sistem birocratic dus la maxim poate functiona NUMAI si NUMAI online:
- scaneaza omul buletinul
- completeaza datele personale
- alege locul
- face comanda si la stadion se duce doar cu banii si buletinul pentru confirmarea cererii
Timpul s-ar reduce la 20%.
Mancati rahat cu modernismul vostru, tot bisnitarii sunt favorizati.
Treceti in mileniul 3: descoperiti Internetul!
PS: am abonament, dar din pacate nu am fost in weekend in capitala si uite cum sunt pe cale sa pierd primul meci international dupa multi ani; mi-a fost invatare de minte; pentru cei fara abonament: va recomand sa cumparati direct de la bisnitari: mai putin efort (infinit mai putin) plus ca si clubul incurajeaza practica.
Cand va spuneam ca in weekend am stat o ora si jumatate cu 3 oameni in fata ca sa iau bilete, nu m-a crezut nimeni
.
Sa vezi ce frumos a fost cand s-a stricat casa de marcat si au venit vreo 3 omuleti pe acolo, timp de vreo jumatate de ora, pentru ca nu stiau cum sa puna rola pentru casa de marcat.
fedora, nu esti fotografiat, se ia poza de pe buletinul scanat
. Data viitoare, daca poti, lasa-i unui prieten abonamentul (erau care au venit si cu 9-10 abonamente sambata).
Faceti un mic calcul - 25.000 spectatori x 5 minute/bilet = 125.000 de minute, cu un spor de 10% calculator stricat si tampenie din cauza operatorilor. Daca erau 3 case deschise, ajungi undeva la 33 zile si ceva, 24 de ore pe zi, in care sa se vanda bilete, ca sa ajungi la 25.000 de bilete vandute. Noi am avut 5 zile, cate 6 ore/zi.
Nu stiu de ce va mira toata situatia, atat timp cat exista o totala lipsa de interes pentru suporteri. Becali s-a lamurit ca banul gros vine a) de la UEFA si b) de la meciurile de CL, unde oricum se bate lumea pentru bilete, asa ca nu conteaza. Restul e maruntis si nu merita sa se chinuie pentru asta.
Stati sa vedeti ce urmeaza - sisteme electronice de acces(s-au montat), camere de luat vederi(in maxim o luna), Zmarandescu e deja insarcinat cu securitatea(incepand de azi).