FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Bilete Steaua - Zaglebie

«1234»
lucvald-190206.08.2007 13:49

sunt sictirit ca au pus preturile asa derizorii.....o sa vina iarasi tot poporul in peluza......

azi am stat 5 ore la rand si ....b-am faurit nimic !!!!!

Asta e...nu mi-am facut abonament la T2 ..acum am sa platesc inzecit la bisnitari ..dar asta e...

macar sa batem si-am sa fiu fericit spre grupe !!!!!

hai noroace si s-auzim de bine !

SSK06.08.2007 13:52

S-ar putea sa iti poti face abonament, cred ca vor emite din nou abonamente (un afis spunea ca dupa 9 august).

lucvald-190206.08.2007 14:15
S-ar putea sa iti poti face abonament, cred ca vor emite din nou abonamente (un afis spunea ca dupa 9 august).

Unde ai vazut afisul ?

Posibil sa se mestereasca si pentru peluze ?..sau....servim doar tribune?..

SSK06.08.2007 14:17

Afisul era pus chiar la casele bilete, cu litere de-o schioapa. La peluze nu cred ca se vor scoate (nu e Becali genul).

andyro06.08.2007 14:59
Dupa 4:30 ore, am plecat fara bilet de acolo.

Riscam sa fiu strivit (de fapt strivit am fost, riscam sa fiu calcat in picioare la propriu) de bisnitarii colorati care nu s-au dezlipit din fata ghiseelor. Unul avea nu mai putin de 24 de buletine!!! Cum se elibera un loc in fata, cum impingeau toti cei din spate ca disperatii. Am plecat la timp si m-am salvat si nu glumesc deloc.

IDIOTILOR care ati gandit aceasta organizare:

- daca tot scanati buletinele de ce mai pierdeti timpul completand datele personale?

- ati auzit de CNP? e SUFICIENT!!!

- ati auzit de cursuri de birotica?

- ati auzit de ceva?

Un om sta in fata casei cel putin 10 minute:

- este fotografiat

- buletinul ii este scanat

- datele din buletin (desi deja disponibile) sunt completate intr-un formular

- omul isi alege locul unde vrea fiecare bilet

- pentru fiecare bilet se emite bon fiscal separat

- timpul se mareste cu 15-30 de minute in functie de numarul buletinelor si de rata de resetare a calculatoarelor

Viata, ce sa zic...

Acest sistem birocratic dus la maxim poate functiona NUMAI si NUMAI online:

- scaneaza omul buletinul

- completeaza datele personale

- alege locul

- face comanda si la stadion se duce doar cu banii si buletinul pentru confirmarea cererii

Timpul s-ar reduce la 20%.

Mancati rahat cu modernismul vostru, tot bisnitarii sunt favorizati.

Treceti in mileniul 3: descoperiti Internetul!

PS: am abonament, dar din pacate nu am fost in weekend in capitala si uite cum sunt pe cale sa pierd primul meci international dupa multi ani; mi-a fost invatare de minte; pentru cei fara abonament: va recomand sa cumparati direct de la bisnitari: mai putin efort (infinit mai putin) plus ca si clubul incurajeaza practica.

Cand va spuneam ca in weekend am stat o ora si jumatate cu 3 oameni in fata ca sa iau bilete, nu m-a crezut nimeni :).

Sa vezi ce frumos a fost cand s-a stricat casa de marcat si au venit vreo 3 omuleti pe acolo, timp de vreo jumatate de ora, pentru ca nu stiau cum sa puna rola pentru casa de marcat.

fedora, nu esti fotografiat, se ia poza de pe buletinul scanat :P. Data viitoare, daca poti, lasa-i unui prieten abonamentul (erau care au venit si cu 9-10 abonamente sambata).

Faceti un mic calcul - 25.000 spectatori x 5 minute/bilet = 125.000 de minute, cu un spor de 10% calculator stricat si tampenie din cauza operatorilor. Daca erau 3 case deschise, ajungi undeva la 33 zile si ceva, 24 de ore pe zi, in care sa se vanda bilete, ca sa ajungi la 25.000 de bilete vandute. Noi am avut 5 zile, cate 6 ore/zi.

Nu stiu de ce va mira toata situatia, atat timp cat exista o totala lipsa de interes pentru suporteri. Becali s-a lamurit ca banul gros vine a) de la UEFA si b) de la meciurile de CL, unde oricum se bate lumea pentru bilete, asa ca nu conteaza. Restul e maruntis si nu merita sa se chinuie pentru asta.

Stati sa vedeti ce urmeaza - sisteme electronice de acces(s-au montat), camere de luat vederi(in maxim o luna), Zmarandescu e deja insarcinat cu securitatea(incepand de azi).

fiara706.08.2007 15:33
Zmarandescu e deja insarcinat cu securitatea(incepand de azi).

da, erau niste masini pe acolo branduite cu "Zmarandescu fight club". Daca le ia locul bronecilor, Zmara o sa va bata "legal" acum, nu pervers ca inainte.

Jony_stelist06.08.2007 15:47

Bai nene ce sa zic,nu mai am nimic de zis despre organizarea asta europeana,daca exista vrun suporter cu numele de Zbat Vicentiu-Florin sau cineva cunoscut lui il rog frumos sa ma anunte

alex_lef06.08.2007 15:54

daca ma duc singur cu 2 buletine pot sa cumpar 8 bilete? sau trebuie sa fim 2 persoane fiecare cu propiul buletin? sper ca m-am facut inteles :D in rest, **** Gigi si Forza Steaua!

Stelistu_No.106.08.2007 16:45

am fost azi si era la lume acolo bn ca am ajuns de dimineata si am fost al 3-lea la casa .oricum se stie ca o sa bata Steaua cu 1-0 sau 2-0 steagsimplu fularsteaua2fular-campionii

fedora06.08.2007 16:56
daca ma duc singur cu 2 buletine pot sa cumpar 8 bilete? sau trebuie sa fim 2 persoane fiecare cu propiul buletin? sper ca m-am facut inteles :D in rest, **** Gigi si Forza Steaua!

Recordul e de 24 de buletine!

Cu 2 buletine te faci de ras... cred ca nici nu poti lua bilete :P

bogdy_a06.08.2007 17:01
ce sa mai zic de tot kktu organizarea lor,de la 11 pina la 14:30 am stat la coada pentru 2 bilete,o rusine ce sa mai,si se mai lauda ca sunt o conducere de club european blah,blah blah(mi-am mai rupt si adidasii cu aia pe acolo).

Se sta la aceeasi coada indiferent de tribuna unde vrei bilet? Sau sunt cozi separate in functie de tribune.

Eu vin din Brasov dar din cate vad nu prea am sanse.... :(

cyth506.08.2007 17:08

e bataie de joc cu biletele... cred ca asa se razbuna Becali pe suporteri... si cam reuseste... sa stai 3 ore pe putin la coada si apoi 10 minute la ghiseu... nici n-aveai pe unde sa iesi dupa ce iti luai bilet... cei mai destepti s-au urcat pe casa de bilete ca sa scape de acolo:)) deja e prea penal...nu se poate...e de ras... HAI Steaua!

bodanelu06.08.2007 17:12

nu se poate reclama invreun fel la protectia consumatorului?

ZzZ4SteauA06.08.2007 17:17

adevarata bataie de joc ce sa mai zic !! sper sa fac si eu rost de bilete

alex_lef06.08.2007 18:20
Recordul e de 24 de buletine!

Cu 2 buletine te faci de ras... cred ca nici nu poti lua bilete :P

poate daca ma prezint cu "legitimatia de bisnitar"...par mai creol in buletin :) sper sa o sensibilizez cu asta pe domnisoara de la ghiseu

Catalyn0706.08.2007 18:30

daca iau 4 bilete cu un buletin, dar 2 la peluza si 2 la tribuna, poate sa intre ala la tribuna daca nu are buletinu meu? :| ca din ce a explicat Argaseala nu am inteles mare lucru. pls help, 10x

The_Foxes06.08.2007 18:41
daca iau 4 bilete cu un buletin, dar 2 la peluza si 2 la tribuna, poate sa intre ala la tribuna daca nu are buletinu meu? :| ca din ce a explicat Argaseala nu am inteles mare lucru. pls help, 10x

cica nu...din ce am inteles eu poti lua doar in aceeasi zona ( 4 peluza sau 4 tribuna 2 de exemplu)...cica o sa ceara buletinu(.celui care a luat biletele)..deci ce CNP apare acolo...de aia nu stiu exact cat succes vor avea bisnitarii...ca aia care isi iau de la ei bilet ...primesc teapa...cu ce buletin sa intri daca tu nu-l stii p-ala..sau poate cand iei biletu iti da coloratu s-un buletin la super-oferta..ooof viata...sa vedeti ce o sa ne inghesuim cu buletinele alea ca pensionarii la cec.

SSK06.08.2007 18:54

Pai ce a explicat Argaseala in legatura cu sistemul de intrare?

sandoqanu06.08.2007 18:57
Se sta la aceeasi coada indiferent de tribuna unde vrei bilet? Sau sunt cozi separate in functie de tribune.

Eu vin din Brasov dar din cate vad nu prea am sanse.... :(

de la aceiasi casa iei bilet unde doresti,dar e nevoie de nervi de otel

sandoqanu06.08.2007 19:08
cica nu...din ce am inteles eu poti lua doar in aceeasi zona ( 4 peluza sau 4 tribuna 2 de exemplu)...cica o sa ceara buletinu(.celui care a luat biletele)..deci ce CNP apare acolo...de aia nu stiu exact cat succes vor avea bisnitarii...ca aia care isi iau de la ei bilet ...primesc teapa...cu ce buletin sa intri daca tu nu-l stii p-ala..sau poate cand iei biletu iti da coloratu s-un buletin la super-oferta..ooof viata...sa vedeti ce o sa ne inghesuim cu buletinele alea ca pensionarii la cec.

S-a putut lua bilet in orice zona voiai,eu le-am dat la 2 pusti care erau in fata mea la 1 metru sa-mi ia 2 bilete la T2 pe linga 5 la P1 care le luau ei si le-a dat fara prob

SSK06.08.2007 19:13
Ce a explicat Argaseala in legatura cu sistemul de intrare?
The_Foxes06.08.2007 19:46

dupa ce treci de filtre( cu buletinu probabil ca la altex) bagi biletu in aparatu ala ( arata cam ca cel de la metrou) si portile raiului se deschid :biggrin:

SSK06.08.2007 19:58

Eu nu cred ca ti se va cere buletinul la intrare. Sa explic si de ce: abonatii au voie sa cumpere 4 bilete, 1 pe locul din abonament si inca 3 din orice zona a stadionului. In mod evident, cei 3 care primesc biletele cumparate de abonat (bilete cu numele si CNP-ul abonatului pe ele) nu au si buletinul abonatului. Asta inseamna ca nu mai pot intra? Daca da, de ce li s-a mai dat voie abonatilor sa cumpere bilete in alte zone ale stadionului?

Asadar, nu cred ca buletinul e necesar la intrare.

sandoqanu06.08.2007 20:01

aici explica putin mai bine cum va fi : http://www.jurnalul.ro/articole/99096/nou-...adion-la-Steaua

Catalyn0706.08.2007 21:53

:| asta e cam aiurea :)), macar de ar stopa bishnitza .... ms oricum :P

«1234»