FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Farul Constanța - Steaua 0 - 1 (0 - 0)

«1234»
AmuntBoy04.08.2007 21:06

jucatori de astia de un meci sunt foarte multi in liga1

gerlem ala face 1 meci si apoi e zero 4 , asta nu e fotbal de perfomanta ;)

IONUTZ-CIPRIAN05.08.2007 08:05

SLAB,joc f slab,bine ca am dat golul ala,jucam mai slab decat pe vremea lui Oli,nu am nimik cu Hagi,insa daca vom juca la fel nu vom ajunge departe deloc!!

rucsyk05.08.2007 11:02

bine ca am batut steagsimplu

dar bag de seama ca nimeni nu spune c s-a intamplat inaintea meciului.

ne-am deplasat pana la Constanta apoximativ 1500 de suporteri si inainte cu 20 de min de fluierul de start al partidei am aflat ca nu suntem lasati sa intram p stadion. Din cauza qui?????????? Al stimatului nostru conducator d-l Gigi Becali. Qum este posibil asa ceva?????? oare asa se va intampla la fiecare deplaseare?????????? eu nu pot spune decat ca sunt f f f dezamagita " mergem cu voi peste tot dar va bate-ti joc de noi" :angry: poate cineva imi va da dreptate

tot repectul pentru Dica fularsteaua2

-=Danny=-05.08.2007 13:26

La Constanta, Steaua a preferat sa joace la rezultat, si spre dezamagirea Suporterilor , a sacrificat spectacolul . Dar Steaua ar putea rezolva aceasta problema prin transferarea acelui mijlocas ofensiv , Fabien Camus , care ar aduce acea pasa decisiva catre atacantii , dar in acelasi timp stie si sa dribleze cu usurinta un adversar , si sa aduca creatia la mijlocul terenului .

cornisa5805.08.2007 18:28

Oare cînd începem sã jucãm fotbal ? sunt total dezamãgit de jocul Stelei bine cã mãcar avem pe Dicã fãra el nu stiu unde am fii sper la un joc mai bun cu Zaglebie pentru cã așa nu știu ce se va întîmpla am avut noroc la tragerea la sorti putem ajunge în grupele CL dar trebuie sã jucãm mult mai bine .

steagcruce2
JDERUL05.08.2007 18:42

In comparatzie cu ce echipa(-e) din campionatul nostru jucam slab?

Pana si lui Dumnezeu i-au trebuit 7 zile pentru a crea lumea.

Si inca ceva: potzi juca mai spectaculos sau mai putzin spectaculos si dupa cat iti permite adversarul .

raducelbun06.08.2007 09:12

Atat putem la ora asta. Bine macar ca inscriem din faze fixe. Nu cred ca-i putrm reprosa ceva lui Hagi pentru simplu motiv ca nu are solutii. Asta e.

cornisa5806.08.2007 14:40
Atat putem la ora asta. Bine macar ca inscriem din faze fixe. Nu cred ca-i putrm reprosa ceva lui Hagi pentru simplu motiv ca nu are solutii. Asta e.

da e adevãrat dar trebuie sã imbunãtãțim jocul mai ales în atac pentru cã greul abia începe

fular-campioniifularsteaua2
Inima-Ros-Albastra08.08.2007 08:20

hmm..yo zic ca a fost un meci bun ... la Constanta .. ! dar trebuie sa mai imbunatatim putin in aparare .. si in atac.. sa aduca un jucator gen Goian .. in atac .. sa fie cu Neaga .. !

«1234»