Daca ti-e frica, stai la tribunaI. Oricum, se pare ca se intra numai cu buletinul, iar bucurestenii vor sta separat.
Daca ti-e frica, stai la tribunaI. Oricum, se pare ca se intra numai cu buletinul, iar bucurestenii vor sta separat.
asta intrebam dak trebuie sa imi fie frica
oricum majoritatea celor care vor veni la stadion azi n-o sa se supere daca le da Steaua vreo 3 chiar o sa se bucure..in meciul asta...cu Steaua..hai Steaua!
Conform sportro:
Columbianul Zapata va fi pentru prima data titular la Steaua. El a primit ieri cartea verde, iar Hagi a decis sa-l bage imediat in primul 11.
Foarte bun meciul cu Farul .Trebuie sa-l felicit pe Nicolita pentru toate mingiile pierdute , pe Lovin pentru ca s-a facut fotbalist si pe Radoi pentru ca joaca ca un adevarat capitan .
Avem o banca de rezerve impresionanta Baciu,G.Coman,Nesu,Ov.Petre- Hagi are de unde alege
Oooffff Dicane... Bravo! Deja transpiram...
gooooool Dica gol norocos dar e gool ... Dica golgeter ... despre joc DEZASTRUOS daca jucam asa ma rog sa-i batem pe zaglebie
tot haotic,tot haotic!ce dracu' facem,gicane?ne multumim cu fazele fixe si atunci cind intilnim echipe vai-soarta lor?????????????!!!!!!!!Banel ar trebui sa ia loc pe banca ceva vreme,Lovin a jucat???in rest,Dumnezeu cu mila,i-am batut si p'astia!
Steaua n-a jucat foarte bine dar important este ca am luat toate cele 3 puncte.Sper sa ne revenim la forma maxima..
![]()
In meciul cu Farul Constanta va fi arbitrata de TODOR !!! Se anunta un meci chiar foarte interesant ![]()
@anr94
Mda. Sper sa batem. Pronostic: 1-0, da Dica gol de la un corner. Apropo cand se joaca meciul anr94?
N-a fost meci deloc rau. Nu am vazut nici haosul de care vorbiti aici. Lipseste totusi acel varf pur sange fara de care, daca dam de echipe care se apara permanent, nu dam gol decat din faze fixe sau din greseli ale adversarilor. Inca doi jucatori si lotu' e plin.
PS. Bicfalvi arata din nou ca este un jucator care promite mult. Nicolita sa stea mai mult pe partea dreapta ca pare sa se descurce mai mult acolo.
Steaua nu joaca cand are 2 inchizatori pe teren,golul a venit in momentul in care in linia mediana s-au aflat Croitoru si cu Lampard Lovin.Ceea ce poate fi ingrijorator este ca Steaua nu a inscris inca din actiune in 3 meciuri si ar fi o catastrofa daca Dica s-ar reaccidenta.
O victorie normala,desi chinuita,se pare ca avem o aparare sudata si cu greu poate fi rapusa si sa speram ca jocul se va imbunatatii simtitor in momentul revenirii celor ce nu au putut juca in acest sezon pana acum.
Un meci slab, dar e bine ca am luat cele 3 puncte. Nu stiu ce cauta jucatori precum Lovin si Nicolita in teren. Badoi are cu 3 clase peste Banel si ar trebui sa fie titular pe acel post. Acelasi lucru l-as putea spune si despre Bicfalvi comparativ cu Lovin. Ma bucura ca Dicanul e in bulan.
Badoi a facut un meci foarte bun asta seara si cred ca merita locul de titular pe banda dreapta. Avem probleme la constructie, si daca reusim sa construim ceva o facem numai pe flancuri. Astept in continuare sa vina acel jucator care sa faca legea la mijlocul terenului.
P.S: Brazilianul constantenilor(parca Willian) e un jucator foarte bun, ceea ce ne trebuie noua la mijloc.
un meci slab,cu putine ocazii;noroc de Dica..orikm bravoo steauaaa
![]()
Cu riscul de a te supara, dar tin sa te contrazic Wally. Parerea mea ca Nicolita are ce cauta in teren. Joaca destul de bine si se vede ca pe partea dreapta se simte bine. Azi a facut un meci destul de bun. In rest un meci slabut, dar importante sunt punctele. Hai Steaua
Nu ma contrazic cu tine, dar cred ca avem conceptii diferite asupra termenului "bun/bine". Poate tu consideri ca si Zaharia a facut un meci foarte bun...
per total echipa a jucat bine , avand in vedere ca Farul s-a aparat in marea majoritate a timpului cu 8 jucatori de camp , iar in unele momente toti jucatorii Farului erau in propria jumatate de teren. E cam greu sa joci in astfel de conditii... cam asa s-a desfasurat si meciul cu Ceahlaul...iar cu Zaglebie s-a vazut ca , impotriva unei echipe care nu isi baga autobaza in poarta Steaua poate juca un fotbal frumos, placut ochilui ![]()
jucam odios... sper sa apara cat mai repede semnele ca stim si ceva fotbal.
Euzic sa nu uitam si de factorii care au concurat la evolutzia echipei.Dupa un meci in Polonia care a necesitat un efort fizic deosebit,a urmat un zbor de noapte cu avionul,alte conditzii climaterice.Apoi Farul venea dupa acea infrangere categorica de la Craiova si vroiau sa se revanseze in fatza propriului public.De aici si asezarea lor in teren si presingul care l-au facut.Pe de alta parte lipsa unor atacantzi de careu,l-a determinat pe Hagi sa joace in aceasta formula.Poate trebuia sa inceapa ci Bikfalvi dar...?Stitzi cum e,dupa razboi....Noroc ca Dicanu are simtzul portzii ! Dar daca inscriau constantzenii primii credetzi ca mai ieseau la joc? Mai reuseam noi sa inscriem? Eu cred ca nu.Bine ca am luat cele trei puncte.Jocurile spectaculoase vor veni.Sunt convins de asta.
doar 2 concluzii trag din meciul de ieri:
-Croitoru si Eric trebuie titulari
-Doamne tine-l sanatos pe Dica si fereste-l de accidentari si suspendari.
Slab a fost Badoi aseara , a dat toate centrarile prin plopi
Daca continua asa nu-l vad bine .... a jucat mai bine cand a fost fundas dreapta,
dar mie imi place mult Golansky , este sigur si a reusit si o centrare perfecta de gol
Cu Zaglebie
Nicolita si Croitoru
si la mijloc Radoi cu Eric
te contrazic.. se vede ca inca are un pic de trac, inc nu se simte 100% cu Nicolitza, dar a facut vreo doua incursiuni in care a trecut in stil mare de cate doi faristi.. si el si Rada sunt castiguri mari pentru noi.. pana la urma a fost in stilul intregii echipe, scrt si la obiect: golul si victoria, fara floricele..
M-a impresionat brazilianul Farului , serios mi-a placut mult!!!!! Cum naiba astia gasesc jucatori ca asta , si noi ........il luam pe Zaharia.........!!!!
Badoi nu se simte in largul lui pe postul ala, asa am impresia, cu Banel nu s-a sincronizat, , cred ca nu se cunosc inca, dar e timp !!! Bicfalvi nu s-a prea vazut , dar nici n-a avut timp , a jucat putin !!!
Zapatta, desi n-a prea avut ce apara, mi s-a parut sigur in interventii, si cu o priza buna !!!