FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Farul Constanța - Steaua 0 - 1 (0 - 0)

«1234»
raducelbun02.08.2007 07:41

Bine ca avem toti portarii buni de joc! In rest, vorba aia, un fleac - suntem ciuruiti!

p4r4zitu02.08.2007 08:26
fular-campionii ..intradeavr fiecare cum se descurca.. insa suntem vaccinati si ne vom descurca.. sper sa fim cazti mai multi eu maine dimineazt o sa plec..si poate reusesc sa iau bilet..
paul_7302.08.2007 09:51

O sa ii rupem pe Farul.

Sper sa debuteze Zaharia cu gol ca titular.

Pronosticul meu este 4 - 0 pentru Steaua.

-=Danny=-02.08.2007 10:03

Sunt curios cum o sa se descurce Zaharia titular in meciul cu Constanta , pentru ca l-am vazut in mecil cu Ceahlaul pe la sfarsitul meciului . Oricum cred ca o sa se descurce mai bine decat Neaga , si nu o sa sea peste poarta din 8 metri .

forever_STEAUA02.08.2007 11:25
Comandantul Brigãzii Mobile de Jandarmi Constanța, locotenent colonel Sorin Mustãțea, a declarat, joi, cã spectatorii nu vor putea intra pe stadion la meciul Farul - Steaua fãrã a prezenta un act de identitate, chiar dacã au bilet.

Patru sute de jandarmi vor asigura ordinea la aceastã partida, consideratã una de risc ridicat.

sursa: prosport

MALDINI_STEAUA02.08.2007 11:30

sa imi bag [...] in toti dinamuistii si in toate comisiile ... cum [...] ma decat avertisment dupa ce s-au batut cu aia minute in sir.Steaua a primit de la 3 etape de suspendare in sus si astia avertisment ? [...] de comisie !!!! [...]. bah nu-i mai suporttttttttttttttt

Faru - Steaua 1-3

ManiaCU02.08.2007 11:32
Biletele se pun în vânzare vineri, 3 august, începând cu ora 12, la cele 10 case de la stadion. Prețurile biletelor sunt: 5 lei (peluze) și 10 lei (tribune).

Vad ca nu scrie pana la ce ora sunt deschise casele de bilete. Stie careva ? Banuiesc ca sunt deschise pana la ora meciului...

forever_STEAUA02.08.2007 11:53
sa imi bag [...] in toti dinamuistii si in toate comisiile ... cum [...] ma decat avertisment dupa ce s-au batut cu aia minute in sir.Steaua a primit de la 3 etape de suspendare in sus si astia avertisment ? [...] de comisie !!!! [...]. bah nu-i mai suporttttttttttttttt

Faru - Steaua 1-3

Comisia de Disciplinã a hotãrît: douã etape de suspendare pentru Dinamo. echipa lui Rednic nu va evolua cu spectatori meciurile cu Vaslui și Mioveni!

sursa: gsp

Nu te grãbi cu afirmațiile.

cãțeii au douã etape de suspendare (cel puțin) pânã la recurs.

MALDINI_STEAUA02.08.2007 12:06

asa au spus la TV ( realitatea la sport ) , asa se vb pe acolo pe afara ca asteptau reporterii.Oricum dinamu a fost judecata dupa vechiul regulament ( daca erea dupa noul trebuia -3 puncte !!!!! )

Robitzi02.08.2007 13:04

Va fi un meci mai greu decat pare la prima impresie chiar daca etapa trecuta Farul a jucat de 3 lulele....baietii trebuie sa joace concentrati ca si cum au jucat la Lubin,dar am incredere ca in cele din urma vor castiga cele 3 puncte puse in joc!FORZA Steaua fularsteau2

i-m BaD...02.08.2007 13:37

Steaua va lua toate cele 3 puncte de la Constanta ....Farul nu mai joaca cum juca inainte..

steagsahmic

Farul-Steaua 0:3

copilu02.08.2007 13:47

stie care,va cum se va fece deplasarea la constantza ??

oare se pleca pe cont propriuu ??

steaua_ro

forever_STEAUA02.08.2007 13:49

Da, se pleacã pe cont propriu.

copilu02.08.2007 14:01

aa...app.. chestia aia cu

Comandantul Brigãzii Mobile de Jandarmi Constanța, locotenent colonel Sorin Mustãțea, a declarat, joi, cã spectatorii nu vor putea intra pe stadion la meciul Farul - Steaua fãrã a prezenta un act de identitate, chiar dacã au bilet.

chiar ne trebuie ??

spre24

razvan9302.08.2007 14:01
Ca de obicei nu o sa avem probleme cu Faru'!

care "ca de obicei", ca in ultimele meciuri la Constanta ori am facut egal ori am pierdut

a si apropo,eu sunt din Constanta si as vrea sa fiu in galerie la Steaua ,sti cineva cum as putea sa procedez?Multumesc anticipat

Anais_stelistu02.08.2007 14:13

Steaua cu Hagi pe banca a batut cu 2-1 pe Ceahlaul si a facut un meci extraordinar cu Zaglebie.....daca Steaua a batut pe echipele astea cred ca nu se poate impiedicha de Farul pentru ca nu suntem cu Farul in ochi.......

FORZA Steaua...... fular-campionii

Cristocea_02.08.2007 14:17

---------Dica-Zaharia

Croitoru-Bicfalvi-Nicolita

------------Radoi

Nesu-Goian-Rada-Badoi

-----------Zapata

O formula splendida

3-0. Hattrick Zaharia!!

PS:

Ce s-a intamplat cu Alexandru Iacob? Nu mai apartine al Stelei?

FORZA Steaua!!

mihais02.08.2007 15:57

nu vor fi prea mari probleme dar trebuie sa fim precauti pentru ca ei vor sa spele rusinea suferita la Craiova steagcruce2 steaua_ro steag2 hai Steaua!!!

-=Danny=-02.08.2007 16:01

Alexandru Iacob , e in imprumut la Gloria Buzau . In legatura cu meciul , vorba lui Becali o sa fie un meci de distractie , ar trebui sa bata c 3 sau 4 - 0 . Dar realitatea e alfel decat crede Becali , sincer , nu cred ca o sa fie un meci asa usor , pentru ca in ultimi ani , au crescut mult echipele din provincie in Liga I . Da oricum nu va trebui sa ne rugam inainte de meci sa castige Steaua ( cum au facut majoritatea la meciul cu Zaglebie ) , nu trebe sa bem bere sau vin , ca sa ne calmam , o sa fie ca un fel de amical :D

1uLy4Nn02.08.2007 19:09

Sa speram ca de aceasta data Steaua va castiga mult mai clar si fara foarte multe batai de cap. Farul-Steaua 0-3

Oradeanu02.08.2007 19:43

0-2.

cred ca ajung dou aboabe in poarta farului.

Incet, incet zic ca Hagi "dezvolta" o echipa buna.

steagcruce2 steagcruce2 steagcruce2 steagcruce2

stelist.pana.la.moarte02.08.2007 20:03

steag2 ......trebuie sa batem......meritam sa castigam......:P.......0-3....

Serilius03.08.2007 09:17

sunt din Constanta si am 16 ani....as vrea sa merg in galeria Stelei dar sincer imi este cam frica de acei indivizi care se bat cu jandarmii sau sunt bauti...exista vreun pericol sa primesc vreun scaun in cap intamplator sau mai bne merg la tribuna fara fular steag si tricou si stau linistit. vreau sa imi raspundeti pls:D fularsteaua2

bodanelu03.08.2007 09:22

nu patesti nimic "intamplator". nu se ia nimeni de tine daca stai in banca ta, canti etc.

Serilius03.08.2007 09:29

stiu ca nu se ia nimeni de mne...doar ca mi-e sa nu cad undeva la mijloc intre jandarmi si suporteri...am fost in galeria stealei in CL cu middlesbrough acasa si cu otelu in cupa(la Constanta)....dar la meciurile cu Farul nu am fost in galerie pentru ca mai tot timpul snt incidente...

«1234»