FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Ceahlaul 2 - 1

«1234»
CaTaLiNsm28.07.2007 09:58

Ma uit de cea vreme ce acest site si sincer imi vine sa rad.......vad atatea talente oratorice,care nu mai stiu ei cum sa arate ca se pricep la fotbal si-si impun punctul de vedere(nu ma refer la cei care si-l exprima),fratilor mai calmati-va si asteptati5-6etape si abea apoi sa tragem concluziile.....doar atunci putem vedea ECHIPA Steaua Bucuresti....acum vedem dor jucatorii Stelei.....vb de unul si de altul fara a avea acoperire pe acuze,fiecare e om si sa fim realisti,oricat am vrea noi sa facem si sa dregem pana la urma avem fortele,din toate punctele de vedere,limitate.Totdeauna e loc si de mai bine dar daca tot ne batem cu pumnii in piept ca iubim Steaua atunci hai sa fim alaturi de ei si impreuna putem sa crestem......Asa ca va rog nu mai aruncati acuze in dreapta si stanga,o simpla remarca cred ca este de ajuns.....si haideti sa aratam"noii"echipe suportul nostru pentru ca si ei la radul lor sa poata sa ne rasplateasca......Forza Steaua!!!

AmuntBoy28.07.2007 10:46
Acum vad ca jegul ala de Stefan face un scandal monstru cu arbitrajul. Hai sa ne-ntelegem. La penalty-ul lor, Cernea nu merita rosu, pentru ca jucatorul isi facuse mingea-n lateral, iar fundasii stelisti se repliasera deja. Putea sa ia galben, nu stiu daca a luat.

La Nicolita, ce a fost a fost in careu (daca va uitati cu atentie), insa sunt de acord ca n-a fost penalty. Eu n-as fi dat. E adevarat ca in repriza a doua a existat o intrare la Nicolita la care s-ar fi putut da mai usor penalty decat la asta, si nu s-a dat.

In plus, ce pretentii sa ai cand ai o singura ocazie tot meciul?

Asta e cel mai naspa in meciul de aseara ca s-a ratat mult

daca era 4-1 nu sarea nici un gunoi sa zica ca Steaua a batut cu arbitru cum o fac acum... adversarii nostri

andreich28.07.2007 11:24

Sablonul asta " echipa s-a predat greu" este foarte la moda. Mai normal este ca Steaua este echipa care joaca greu. Sau este mai bine ca toate echipele sa se predea usor sa nu mai avem probleme, jucatorii sa fie campioni si sa joace fara nici o problema fara stres si poate nici transferuri nu mai trebuie. Realitatea este alta, echipa nu are un jucator care sa poata dribla sa scoata 2 jucatori si sa creeze culoare.Asta lipseste Stelei un jucator gen Elton care stie sa dribleze nu sa paseze. Cand vom avea un jucator de acest fel cred ca putem emite pretentii.

stelist24/2428.07.2007 12:08

AM un mesaj pentru toti contestatarii lui Gigi Becali..

bre, poate il mai apuca cateodata, dar ganditiva ca el este un castig pentru Steaua, ganditi-va ce-ar fi fost daca in locul lui era Copos, dar la Dinamo vreo 5 actionari nu au banii lui Gigi, asa ca va rog respectati-l, ca si datorita lui Steaua are performante

colaps28.07.2007 12:26

chiar nu a fost nimeni acolo sa-i explice ca Zapata nu a primit inca cartea verde din Columbia si ca Golanski e inca nerefacut si nu e pus la punct 100% cu pregatirea?

Madalynho28.07.2007 12:42

Steaua a jucat super tare.... BV Hagi sper sa faci treaba buna la Steaua ... bun debut...;) bafta .... FORZZA Steaua fularsteaua2

MARYO-28.07.2007 13:18

..Am jucat fotbal dupa mult timp...Oierul si-a dat in petec iar...Cetatzenii ce il sustzin nu au habar de fotbal sau istoria echipei ..Forza Hagi Regele din Ghencea...**** Jiji si totzi retarzii ce stau in genunchi in fatza lui..

Wally28.07.2007 13:28

Mario, bine zici...cei de la T1 care il sustin pe berbec si s-au manifestat impotriva ultrasilor de la peluza si T2 nu au habar pe cine sustin si ce fel de om de c***t si ce caracter jegos are...

alexblaja28.07.2007 14:19
Mario, bine zici...cei de la T1 care il sustin pe berbec si s-au manifestat impotriva ultrasilor de la peluza si T2 nu au habar pe cine sustin si ce fel de om de c***t si ce caracter jegos are...

Oamenii de la T1 nu i-au huiduit pe ultrasi, i-au huiduit pe huliganii care au sarit in "apararea" lui Mr. Slap. Nu mai bagati pe aici fitile, scopul vostru este doar sa dezbinati! Probabil ca sunteti toti platiti de Jiji, la fel ca ala in galben!

@maryo

daca ai fost la meciul cu charleroi poate ai observat cum se ascundeau "ultrasii" cand a fost concursul ala cu intrebari din istoria Stelei....cum ajungea camera pe ei, cum se lasau in jos, sa nu-i ia pe ei la intrebari!

Tupac Amaru28.07.2007 14:35

Offtopic

sport.ro anunta ca Herea e la Dacia Logan Mioveni, ca Iacov ar fi batut laba cu Netoiu...

Ziaristii = mincinosi patologici.

Se impune internarea la penitenciar.

FortuneTeller28.07.2007 14:38
AM un mesaj pentru toti contestatarii lui Gigi Becali..

bre, poate il mai apuca cateodata, dar ganditiva ca el este un castig pentru Steaua, ganditi-va ce-ar fi fost daca in locul lui era Copos, dar la Dinamo vreo 5 actionari nu au banii lui Gigi, asa ca va rog respectati-l, ca si datorita lui Steaua are performante

Are you for real? Wow! In primul ca sa fii respectat trebuie sa respecti pe ceilalti. Apoi, roaga-l pe Becali sa respecte Steaua, ca si datorita ei are averea aia mareata...

narkiss28.07.2007 14:41

ba ma simt fustrat cand ii vad pe astia de la ceahlau ca zic ei ca neau dat penalti pe gratis dar au uitat ca in a 2 rep nu a dat penalti la Nicolita de faza aceea de ce nu se vorbeste? normal ca se dadeau si ei cocosi ca faceau egal cu noi da sa zica mersi ca nu le-am dat vreo 4 goluri.oricum Ceahlaul e satelitu lu dinamu sa nu amintesc de acel blat. Ceahlaul o echipa de blatisti la matineu cu voi unde va este locul. Forza Steaua! Forza Hagi!

vlad7528.07.2007 14:43
Offtopic

sport.ro anunta ca Herea e la Dacia Logan Mioveni, ca Iacov ar fi batut laba cu Netoiu...

Ziaristii = mincinosi patologici.

Se impune internarea la penitenciar.

E posibil,a declarat si Iacov acest lucru.

Se pare ca Herea va fi directionat catre Dinamo pe axa National-Dacia Mioveni.

Partea proasta este ca Dacia Mioveni sigur va sta capra la Dinamo,cum o facea si Craiova in mandatul lui Netoiu.Cat timp Netoiu a condus Craiova,oltenii nici macar un egal nu au facut cu spurcatii.

O sa planga iar Borcea de bucurie,spunand ca Netoiu are sange de dinamovist in vene.

Asta a fost mai mult Offtopic.Scuze

axl2328.07.2007 14:46

Mai oameni buni, intru si eu azi pe net ca sa rad de ce-am scris aseara la betie si ia articolul de unde nu-i! "Live Steaua - Ceahlaul Piatra Neamt" a disparut mai repede ca fata mare de la nunta.

Pai e frumos asa?

colaps28.07.2007 14:58

tupac daca intr-adevar il ia netzoiu atunci Dinamo scrie pe fruntea lui.. s-ar putea totusi ca Herea sa vrea numai la Steaua, mai stii? si atunci va ramane la national...

inca ceva, a aparut stirea ca s-a accidentat Elton, saracul baiat cum a intrat unul mai tare in el, l-a rupt... n-am nimic cu el, dar raman la parerea ca indiferent cat de mult fotbal stie, e plapand pentru ciobanii de la noi, gen sapunaru sau alexa... pricum avem nevoie musai de unul la mijloc care sa ne lumineze...

Marvyn28.07.2007 15:16

In opinia mea Nicolae Dica este cel mai talentat fotbalist roman . Cred ca cu toti ati observat exectuiile lui speciale din multe meciuri. Trebuie tinut cont ca este un exemplu pentru ceilalti fotbalisti. Nu are nici macar "o fita" . Da dovada de caracter si sper sa ajunga acolo unde isi doreste cel mai mult. Respect pentru Dica. dica10

In legatura cu meciul cu Ceahlaul si dupa cum am observat si in meciurile amicale , jucatorii Stelei incearca si de cele mai multe ori reusesc sa paseze din prima, ceea ce este foarte imbucurator. Raman la parerea ca Hagi va face treaba la Steaua si va duce pe Steaua acolo unde ii este locul, in Champions League si anul acesta.

Steaua , te iubesc ! :wub:

stelist24/2430.07.2007 08:43
Are you for real? Wow! In primul ca sa fii respectat trebuie sa respecti pe ceilalti. Apoi, roaga-l pe Becali sa respecte Steaua, ca si datorita ei are averea aia mareata...

daca te crei asa destept, dece in timpul meciului il huiduiti pe Becali??pe mine asta nu ma doare, ci faptul ca nu sustineti echipa. pe Hagi care are nevoie de suporteri, nici pe mine nu ma satisface uneori gandirea lui Becali, dar afceti ce aveti de facut in afara meciului nu pe stadion..

zetx30.07.2007 16:59

super toate comentariile dar vreau sa va intreb ceva , ce rost a avut gestul suporterului ala care la lovit pe potaru de la charleroi ? cine are de suferit?

din cauza unui derbedeu nu vad nicio logica intru-un meci amical la inceputul meciului sa lavesti portaru oaspetzilor ?

si asemenea specimene se mai numesc suporteri stelisti sau ca iubesc Steaua?

mai bine fara iei

vladfcs200711.11.2007 17:24

ole...ole...bravo Steaua!!!....bravo Dica...prima victorie din campionat...sper s-o tina tot asa...mia placut meciul...FORZA Steaua pana la MOARTE!!! fular-campionii

«1234»