FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Ceahlaul 2 - 1

«1234»
Extremist Stelist28.07.2007 06:55

sper ca Hagi sa se tina tare si sa nu accepte ca panarama asta de Gigi sa se bage peste el, oricum prin gesturile care le face dobitocul poate sa strice atmosfera la echipa....chiar nu se gaseste nimeni in clubul asta nimeni sa-l linistesca pe dobitoc?

revenind la meci, mi s-a parut ca jocul Stelei a semanat cu cel din era Protasov, multe ocazii clare de gol, pase din prima....cred ca suntem pe un drum bun....

incalificabil gestul lui Neaga, pacat ca a comis-o chiar la primul meci....

Cernea mi se pare total iesit din forma ca si Bostina, iar Goian si Radoi inca nu se regasesc

Nota 10 pentru Petre Marin (34 ani), chiar si Banel a jucat mai bine decat ne-a obisnuit anul trecut

Cred ca in 5-6 etape ne vom omogeniza lotul si poate vor disparea si ratarile....

FORZA Steaua......

ros-albastru4ever28.07.2007 06:58

Cat de prost a picat eliminarea lui Neaga.Akuma avem doar 2 atacanti valizi pentru urmatoarele meciuri din campionat in conditiile in care Gurita a fost imprumutat la Buzau.Jiji cu vrajelile lui ca ai da 2000 E la gol ne incurca foarte mult akuma.La fel ca in sezonul trecut o sa fim nevoiti sa jucam cu un nr foarte mic de atacanti in lot(Dica si Zaharia).Mai naspa nu putea sa fie :sad2:

cristihno28.07.2007 07:06

Viteza de joc, pase din prima, presing agresiv;inevitabil gandul duce la Protasov

De ce ar fi nevoie de asa ceva cand se poate castiga si stand cu autocarul in poarta,neprimind gol de la Ceahlaul(@Gigi),dand 2 suturi pe poarta, si ciupind un gol ?

1.Desi se aduna puncte,se aduna asa cum aduni ciuperci,privand ochiul de o bucurie pe care o cauta si o asteapta.

2.Spunem , unii mai raspicat altii mai putin , ca Steaua ne reprezinta.Chiar daca nu sunt tot timpul onest si curajos, parca asa as vrea sa ma reprezinte;

3.Simplu spus: ca sa te bati cu cei mari,trebuie intai sa crezi si apoi sa poti ; ori daca a nu primi gol e prima grija,esti invins dinainte;si asa e firesc

moni28.07.2007 07:19
[...]
The_Foxes28.07.2007 07:55

auziti declaratie la hizo " arbitru n-a vazut acea pasare care l-a lovit pe iordache".....adica il face cioara pe Banel :blink:

steven_s28.07.2007 08:07

Salut.

In prima repriza jocul a fost mai slab, cu toate ca au existat si cateva faze mari de poarta. Totusi in repriza a doua, dupa cum ati spus si voi, parca imi aminteam de stitul Oleg Protasov.

Ma gandesc ca si caldura a afectat in mare parte spectacolul, dar mai ales LIPSA SUPORTERILOR.

Forza Steaua.

chirichiri28.07.2007 08:08

M-au disperat ratarile lui Neaga. Cred ca a castigat la capitolul conditie fizica dar a pierdut la tehnica cat a stat in Coreea. Nu stiu de ce l-am trimis pe Gurita la Buzau cand noi nu avem destui atacanti valizi.

Cernea si Bostina dezamagirile partidei. Ma intreb ce s-ar fi intamplat daca ar fi avut nemtenii mai multe faze de poarta...

vasilestelistul28.07.2007 08:12

am jucat bine si in urmatoarele meciuri dup ce o sa ne omogenizam o sa fim puternici

FORZA Steaua

bodanelu28.07.2007 08:18

singurul lucru pentru care vreau sa-l acuz pe Hagi este inceperea meciului cu Rada titular. Tinand cont de cand este el la echipa, se impunea inceperea meciului ori cu Radoi in aparare ori cu Baciu. dar se pare ca i-a mers, chiar daca Rada a gresit la primul gol.

felicitari Hagi pentru prima victorie oficiala, si da, ai mare dreptate cand ceri jucatori. chiar ai nevoie de un inchizator, dublura postului lui Radoi. Lovin nu face fata la echipa noastra iar O. Petre nu stiu daca o sa se mai ridice vreodata la pretentile Stelei.

chirichiri28.07.2007 08:19

Am impresia ca Neaga a lovit cu cotul incercand sa scape din tinerea adversarului. Nu cred ca a vrut sa loveasca.

laurst28.07.2007 08:22

sa-i dau la m... lu' hizo pentru. ceea ce a spus despre Banel

Neaga - exasperant, nu stiu ce se-ntampla cu el( la fel si cu Charleroi);trebuie sa-si revina ca avem mare nevoie de el

daca nu-l luam pe Zaharia, cu cine jucam in atac la Constanta? deci Gurita...ce sa mai zicem de Jiji...el pleaca in min 10( !!!??!)...asta ne arata cat se pricepe ...in fotbal se mai intampla sa iei si gol

Bravo Gica!!! sa nu-i dai satisfactie idiotului... sa-ti vezi de treaba ta... si sa ne duci cat mai sus in U.C.L.

FORZA Steaua

SzabiStelistu28.07.2007 08:24

Mda.......Steaua a facut un meci bun....din pacate nu au fost suporteri ......Steaua a jucat ofensiv si a aratat ca joaca intr-un ritm foarte bun!A avut multe ocazii,din pacate scorul ramanea "doar" 2-1.Dar important e ca Steaua a obtinut victoria!!Bravo Dica si bravo Steaua!!!!!! FORZZA Steaua fularsteaua2 steagsimplu

greenyes28.07.2007 08:34

Fratilor nu se putea face un comentariu 100% stelist? Preluam de la jegurile astea. Pai unul daca nu vedeam meciul puteam crede ca Steaua s a chinuit cu Ceahlaul ca deabia am castigat. Offf. Unde esti tu MM sa i pui zgarda descreieratului, unde esti???? Oare cum este sa ai la munca un sef ca tampitul asta???? Doamne fereste ne de asta.

Ar trebui impuscati toata hoarda de lingai pe care i are in spate si mai ales aia care l sfatuiesc pe papusa asta, ca asta este o papusa in mana lor. Bat pareu ca aia i au zis, Jiji Steaua are 5 6 mil de suporteri, gadeste te, Steaua castiga, tu bagi bani la echipa, vorba vine, ei or sa te voteze. Prostii lumii, credeau ca noi suntem fara creier. Sper ca romanii sa dovedeasca ca au creier.

Mi e unul mi a placut meciul, vezi o schimbare, vezi viteza in joc, determinare. Asemanarea cu trecutul, unicul DICAAA. Am si postat aseara ca am si uitat de el, de momentele sale de apatie dupa care ne serveste o monstra din ceea ce inseamna fotbalist de clasa. Ce sa mai avem o comoara in echipa. Respect Dica!!!!!

Legat de fanfaron, atata timp cat presa i l baga in seama el o sa se creada important mare cunascator de fotbal, cum mi a stricat el bucuria. Sper ca Gica sa aiba puterea sa treaca peste tot ce face, sper sa se gaseasca cineva sa iexplice si lui care e treaba cu fotbalul. Din pacate e cum a spus Tolontan, fanfaronului nu i palce fotbalul, nu stie ce isneamna fotbal, nu intleege fotbalul, el foloseste fotbalul.

Off si cand ma gandesc ca Hagi a venit tocam din Turcia ca sa ia atitudine la incercarea ..... de a prelua Steaua. S a adeverit ca Gica a avut dreptate, i l doare in palarie pe ..... de Steaua.....Offf, sper sa nu ne strice bucuria din anul asta. Suntem pe drumul cel bun, cand toti jucatori or sa vorbeasca aceeasi limba pe teren spun fara nici o exagerare, NIMENI NU O SA NE STEA in cale, nimeni, si chiar o sa fie cum vrea fanfaronul, o sa batem cu 2 3 zero si el o sa se poata gudura inconjurat de toti lingaii cu care s a inconjurat. Sper sa i dea Dumnezeu minte sa realizeze ca Steaua e pe drumul de a reveni Steaua!!!! Daca nu, nici nu vreau sa ma gandesc!!!!

Trebuie sa fim alaturi de Gica, alaturi de echipa ca suntem singurii carora chiar ne pasa. Gica sufera pentru Steaua, e stelist pana in maduva oaselor si incearca sa faca Steaua sa joace asa cum juca Steaua care a triumfat ani la rand prin jocul ei, prin acel ceva care o delimita de restul echipelor de pluton. Asta am vazut aseara o incercare de reimplementare a jocul MARCA Steaua iar daca era 4,5 - 1 nu se supara nimeni, sau poate doar carcotasii.

Forza Gica!!! Forza Steaua!!!!

inima_ros-albastra28.07.2007 08:36

2 chestii am de spus:

1. Cernea ce cauta in poarta?

2. Bostina trebuie sa se apuce de alt sport care sa implice macheala... asta traieste din amintiri si dak se mai insista cu el o sa fie rau... absolut nimic n-a miscat... a fost de umplutura pe teren. oare de ce n-a intrat Ochirosii?

greenyes28.07.2007 08:38

Dupa foarte mult timp nu m am plictisit uitandu ma la meciul Stelei!!! Asta spune totul!!!!

chirichiri28.07.2007 08:49
2 chestii am de spus:

1. Cernea ce cauta in poarta?

2. Bostina trebuie sa se apuce de alt sport care sa implice macheala... asta traieste din amintiri si dak se mai insista cu el o sa fie rau... absolut nimic n-a miscat... a fost de umplutura pe teren. oare de ce n-a intrat Ochirosii?

Ochirosii e accidentat.

greenyes28.07.2007 08:49

Presa de rahat. De asta are parte Gica, de asta are parte Steaua!!! Mama lor, si noi ce facem, preluam un comentariu tot de la ei. Daca citesti proscandal, si nu ai vazut meciul poti intelege ca noi nu am jucat nimic in prima repriza, ca nu am avut ocazii de gol, cand la pauza putea fi lejer 2 3 zero( Neaga a sters mingea cu capul din 6 7 m si imediat a fost faza de la golul lor, imediat dupa golul primit Nicolita la imitat, bara lui Dica, preluarea ratata a lui Dica, etc).

Nu am jucat perfect, poate pentru unii nu am stralucit dar s a vazut o DIFERENTA IMENSA intre ce a jucat Steaua timp de un an sau paote chair doi si ce a jucat aseara. Am batut pe Ceahlaul o echipa care anul trecut ne a fost egala dupa un meci de Liga, si am castigat nu aparandu ne, nu chinuindu ne, ci jucand fotbal fratilor, ce aveti???? De ce nu ajucat X, de ce nu a jucat Y, sunte ti culmea!!! In loc sa vedem schimbarea in bine a echipei noi...... Offf!!!

Forza Steaua!

P.S. Inca astept comentariul meciului

il_scorpio28.07.2007 08:57

Vreau sa va cer si io un lucru dati si voi niste note mai pertinente....adik chiar dak in general Lovin e praf......in meciul de ieri el este penultimul, iar Neaga p la mijloc. Nush mi se pare ca notele acelea ar trebui date chiar pe ce a facut fiecare jucator pe teren nu pe amintiri sau preferinte proprii. Adik in opinia mea Cernea cel mai slab om, Neaga al doliea......si n-o bagaty pe aia cu presingul in minutul 90......ca asta e ...a facut un meci de tot hazul. Nu vreau sa se inteleaga doamne fereste ca am ceva cu Neaga da aseara m-a exasperat.

alexmk1728.07.2007 09:00

Daca s-a jucat asa pe un stadion gol, va dati seama ce se va intampla cand vulcanul va da in clocot?????

Pai daca se juca cu spectatori, stadionul ar fi fost full si nemtenii aia tupesiti faceau pe ei in chiloti!

Se vad idei de joc, se vede ritm, se vede clarviziune, se vede viteza, da' nu-l mai vad pe Oli!

E doar un meci, dar asa va fi de acum incolo, doar daca "atotpriceputul si maipresusdetoti" nu se baga el, ca il mananca priceperea de viitorarfipututfipresendinte?????!!!

Cei care criticau meciul cu Charleroi ar fi trebuit sa stie ca echipa a aterizat la Bucuresti la 2 noaptea, direct din cantonament, iar jocul s-a disputat la 40-45 de grade peste la nivelul solului!

Hai sa eliminam scursurile din tribune care nu ne lasa pe noi sa vedem spectacol la stadion! Nu o sa ne faca nimeni curatenie in casa, daca nu incepem noi mai intai! Ei or sa ne suspende mereu pentru ca vom putea altfel castiga campionatul! Pai cine ar vrea sa joace in infernul din Ghencea?? Cand se poate juca intr-o liniste mormantala si atunci se poate castiga!

Totul depinde de cei de pe stadion, sa opreasca ei, pana la jandarmi, stewarzi,etc, elementele care saboteaza Steaua din interior, si care vin beti morti la stadion, pentru a cauta sa se bata cu cineva!

SI DACA SE INTAMPLA CEVA IN CUPELE EUROPENE, NE SUSPENDA MINIM 2 ANI DIN COMPETITIILE EUROPENE, FARA DISCUTIE SI REDUCERI! ASTIA NU GLUMESC, IAR CU NISTE ROMANI CARE INCURCA PE VESTICI NICI NU OR SA STEA LA DISCUTIE! NU VOR SUSPENDA REAL, Chelsea, Milan, BAYERN, Lyon,ETC! DAR PE ASTEA DIN EST LE VOR MACELARI CU SUSPENDARILE!

ATENTIE, CA DACA O FACEM, NOI AVEM DE SUFERIT!

IMPOTRIVA VIOLENTEI PE STADIOANE!

chirichiri28.07.2007 09:14

@alexmk17

Cred ca oamnii cu cap, care fac parte din galerie, ar trebui sa conlucreze cu stewarzii si cu jandarmii in incercare de a inlatura elementele turbulente. In felul acesta ar face un mare serviciu echipei si suporterilor.

Editat de moderatori! Nu citati in intregime postul imediat anterior!

SSK28.07.2007 09:17

Acum vad ca jegul ala de Stefan face un scandal monstru cu arbitrajul. Hai sa ne-ntelegem. La penalty-ul lor, Cernea nu merita rosu, pentru ca jucatorul isi facuse mingea-n lateral, iar fundasii stelisti se repliasera deja. Putea sa ia galben, nu stiu daca a luat.

La Nicolita, ce a fost a fost in careu (daca va uitati cu atentie), insa sunt de acord ca n-a fost penalty. Eu n-as fi dat. E adevarat ca in repriza a doua a existat o intrare la Nicolita la care s-ar fi putut da mai usor penalty decat la asta, si nu s-a dat.

In plus, ce pretentii sa ai cand ai o singura ocazie tot meciul?

SS Lazio28.07.2007 09:17

Salut.

Nu am avut rabdare sa citesc toate cele 70 de comentarii,dar daca nu ati mentionat ,va reamintesc eu o faza importanta petrecuta in minutul 70[probabil nu e chiar acel minutul,dar pe atunci s-a intamplat].Astfel,Nicolita era un pic in unghi,dar putea patrunde sau chiar sa dea la poarta foarte usor,iar Avadanei ala i-a luat in mod EVIDENT piciorul.Un penalty ,repet,clar ca lumina zilei.

Nu e de mirare ca niciun mare ziar autohton nu s-a obosit sa aminteasca acest fapt.Ce sa-i faci?...

Eu personal nu cred ca a fost penalty nici pentru Ceahlaul,a zburat prea usor sarbul ala,a mers drept in portar.

Oricum ,asta nu ne scuza incompetenta de la finalizare.E ingrijorator! Scorul trebuia sa fie ,minimum,5-1,Doamne da sa avem mai multa limpezime in fata portii cu polonezii aia increzuti. Nu cumva sa o muscam de la ei,sa se bucure poporul ala de frustrati.

Dupa parerea mea au avut prestatii bune : Nesu,Radoi[cu un minus pentru ca a luat un galben gratuit ,prostesc de-a dreptul.E acelasi lider,care aduce hotarare,determinare ,spirit stelist intregii echipe],Goian,Croitoru[cu toate ca ar trebui sa se bage cu mingea inpoarta,sa nu se cramponeze cu pasele pentru mai varstnicii coechipieri],Petre Marin.

Prestatii mediocre: Dica[totusi,poate fi incadrat la evolutii bune,dar prea multe ratari si ar trebuie sa dribleze mai mult in careu],Badoi[n-a gresit nimic,dar n-a stralucit cand avut balonul,putea si el sa infilitreze mai bine],Zaharia[mult tupeu-imi place mult!,insa s-a pripit la vreo doua ocazii,inca nu a intrat in angrenaj,dar imi pun multe sperante in el],Nicolita[a ratat si el]

Iar mai slabuti : Rada[numai joc la ofsaid n-a facut],Cernea[2 pase periculoase,o prostie din care a iesit una din cele 2 actiuni ale moldovenilor,nesigur,per total],Bostina,iar ceilalti n-au iesit in evidenta.[Neaga ,de exemplu,m-a exasperat cu atatea ocazii ratate,a dar pe langa,peste,numai in poarta nu,si asta din 5 /10 metri]

Steaua a jucat un fotbal foarte frumos,sufocandu-si,strangulandu-si adversarul,care ,repet, a avut 2 ocazii [!!!],una dintre ele datorita lui rada,iar cealalta greseala personala a lui Cernea.Steaua a jucat hotarat,se pare ca Hagi le-a insuflat un puls...de Stelisti! Avem pressing bun,avem ocazii,si goluri si ratari,avem posesia balonului,avem si un anumit grad de spectaulozitate[care,bineinteles,era sporit daca aveau ei 15.ooo de oameni in Templu].

Desigur e doar un meci,dar pe mine m-a multumit,singurul "of" care e un "of" ingijorator,ramane finalizarea de echipa de locul 8-9.Revine Badea,se adapteaza Zaharia,isi perfectioneaza sutul Neaga,vine si Ochirosii,si se regleaza,sper.

Bravo Hagi! BRavo Steaua!Si bravo jucatorilor adusi sub conducerea lui Adi Ilie ;)

SS Lazio28.07.2007 09:22

Imi cer scuze,nu observasem ca SSK a zis de momentul penalty-ului neacordat,care era perfect valabil.Nu citisem mesajul,de fapt cred ca-mi redactam mesajul.Oricum,gh . Stefan si toti blatistii astia,slugoi dinamovisti trebuie batuti cu vergile,fiind doar niste ordinari care au un singur scop:sa scoata bani din fotbal,nu conteaza cum,nu conteaza daca vand sau cumpara meciuri,nu conteaza daca isiplatesc jucatorii...

onyx28.07.2007 09:23
Echipa a avut momente bune dar sunt cativa jucatori care au fost praf. In primul rand Cernea. El trebuie sa dispara din poarta repede. Bostina => Gloria Buzau de urgenta. Rada(de vina pentru gol) nu e obisnuit sa joace in 4-4-2 si o sa ii ia ceva pana se acomodeaza.

Partea misto e ca Neaga,Nesu,Marin,Croitoru si Banel se misca bine. Banel chiar nu are cum sa nu fie titular pe dreapta, Badoi fiind foarte sters in comparatie cu el.

Badoi a intrat in minutul 82. Cum poti sa compari jocul lui cu cel al lui Nicolita?

miry2328.07.2007 09:31

fularsteaua2fularultras In mare parte sunt de acord cu tine legat de Hagi .Dar din pacate ma gandesc cu teama cat va rezista Hagi la Steua?? Hagi este un mare jucator si stie cum poate sa o modeleze pe Steaua pentru a ajunge o mare campiona, si cand zic asta nu ma refer sa fie campioana numai in Romania sa poata sa ajunga Campioana Europei asa cum a mai fost si cum merita sa fie.

Dar nu pot termina comentariul fara a face o observatie la adresa finantatorului ''nostru''. O Doamne nu poti sa ii dai un fermoar sa-si inchida gura pentru a nu mai face informatii impertinenete . Chiar nu e nimeni langa el care sa-i spuna ca nu are de ce sa comenteze si sa loveasca jucatorii si antrenorul in fata presei?? aaaaaaaa Scuzati-ma am uitat are pe langa el numai lingai..............cam asa este peste tot in Romania, DIN PACATE pentru NOI.......

Cu tristete imi aduc aminte de vremurile cand era Lacatus la Steaua ce vremuri frumoase cata daruire cata patima si cata suferinta punea pe Steaua . Iar Becali nu poate sa retraga nr 7 si i l-a dat unui jucator care nu are nicio treaba cu inima rosu-albastra si daruirea pentru Steua. Pacat Becali ai fi putut sa faci macar acest lucru pentru noi suporterii si Lacatus

dar revenind la meci chiar mi-a placut , au jucat exact cum trebuia sa joace o mare campioana si totusi au fost prea multe ratari Neaga atentie revino-ti . In schimb toate laudele lui Dica dica10 un adevarat decar :) . pentru Hagi felicitari pentru meciul de aseara. fular-campionii steag1 steag2

«1234»