Salut.
Nu am avut rabdare sa citesc toate cele 70 de comentarii,dar daca nu ati mentionat ,va reamintesc eu o faza importanta petrecuta in minutul 70[probabil nu e chiar acel minutul,dar pe atunci s-a intamplat].Astfel,Nicolita era un pic in unghi,dar putea patrunde sau chiar sa dea la poarta foarte usor,iar Avadanei ala i-a luat in mod EVIDENT piciorul.Un penalty ,repet,clar ca lumina zilei.
Nu e de mirare ca niciun mare ziar autohton nu s-a obosit sa aminteasca acest fapt.Ce sa-i faci?...
Eu personal nu cred ca a fost penalty nici pentru Ceahlaul,a zburat prea usor sarbul ala,a mers drept in portar.
Oricum ,asta nu ne scuza incompetenta de la finalizare.E ingrijorator! Scorul trebuia sa fie ,minimum,5-1,Doamne da sa avem mai multa limpezime in fata portii cu polonezii aia increzuti. Nu cumva sa o muscam de la ei,sa se bucure poporul ala de frustrati.
Dupa parerea mea au avut prestatii bune : Nesu,Radoi[cu un minus pentru ca a luat un galben gratuit ,prostesc de-a dreptul.E acelasi lider,care aduce hotarare,determinare ,spirit stelist intregii echipe],Goian,Croitoru[cu toate ca ar trebui sa se bage cu mingea inpoarta,sa nu se cramponeze cu pasele pentru mai varstnicii coechipieri],Petre Marin.
Prestatii mediocre: Dica[totusi,poate fi incadrat la evolutii bune,dar prea multe ratari si ar trebuie sa dribleze mai mult in careu],Badoi[n-a gresit nimic,dar n-a stralucit cand avut balonul,putea si el sa infilitreze mai bine],Zaharia[mult tupeu-imi place mult!,insa s-a pripit la vreo doua ocazii,inca nu a intrat in angrenaj,dar imi pun multe sperante in el],Nicolita[a ratat si el]
Iar mai slabuti : Rada[numai joc la ofsaid n-a facut],Cernea[2 pase periculoase,o prostie din care a iesit una din cele 2 actiuni ale moldovenilor,nesigur,per total],Bostina,iar ceilalti n-au iesit in evidenta.[Neaga ,de exemplu,m-a exasperat cu atatea ocazii ratate,a dar pe langa,peste,numai in poarta nu,si asta din 5 /10 metri]
Steaua a jucat un fotbal foarte frumos,sufocandu-si,strangulandu-si adversarul,care ,repet, a avut 2 ocazii [!!!],una dintre ele datorita lui rada,iar cealalta greseala personala a lui Cernea.Steaua a jucat hotarat,se pare ca Hagi le-a insuflat un puls...de Stelisti! Avem pressing bun,avem ocazii,si goluri si ratari,avem posesia balonului,avem si un anumit grad de spectaulozitate[care,bineinteles,era sporit daca aveau ei 15.ooo de oameni in Templu].
Desigur e doar un meci,dar pe mine m-a multumit,singurul "of" care e un "of" ingijorator,ramane finalizarea de echipa de locul 8-9.Revine Badea,se adapteaza Zaharia,isi perfectioneaza sutul Neaga,vine si Ochirosii,si se regleaza,sper.
Bravo Hagi! BRavo Steaua!Si bravo jucatorilor adusi sub conducerea lui Adi Ilie