FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Ceahlaul 2 - 1

«1234»
fcsteaua.ro27.07.2007 20:54

Steaua Bucuresti a castigat la limita, 2-1, primul joc din actualul campionat, Ceahlaul Piatra Neamt fiind un adversar care s-a predat greu in Ghencea. Dica si-a trecut in cont dubla, in timp ce pentru nemteni a deschis scorul Vranjokovic, din penalty. Meciul a fost presarat si cu numeroase duritati, Rusmir, Neaga si Vranjokovic fiind eliminati de pe teren in urma unor gesturi nesportive.

Disputata fara spectatori, partida dintre Steaua si Ceahlaul a inceput intr-un ritm neconvingator, fara ocazii importante. Nemtenii au dat lovitura in minutul 12, cand sarbul Rusmir a fost faultat in careu de portarul Cernea, echipa oaspete primind lovitura de la 11 metri, spre nemultumirea lui Gigi Becali, care a parasit arena. Vranjkovic a transformat cu siguranta si astfel Ceahlaul conducea pe Ghencea, contrar tuturor asteptarilor.

Steaua s-a aruncat in atac si peste doar doua minute Nicolita a ratat prima ocazie mare a meciului, reluand cu capul in Multescu, liber in sase metri. La faza imediat urmatoare acelasi Nicolita a iesit la rampa, obtinand penalty in duel cu Lucian Goian, desi contactul dintre cei doi s-a consumat in afara careului, faza fiind judecata la limita de centralul Coltescu. Nicolae Dica si-a asumat responsabilitatea transformarii si tabela arata 1-1 din minutul 15.

Pana la pauza Steaua a dominat jocul, fara sa impresioneze insa, Neaga si Dica trecand pe langa golul doi, in timp ce nemtenii s-au multumit sa apere rezultatul de egalitate. Neaga a fost blocat in sase metri de Nohai (31), pentru ca zece minute mai tarziu Dica sa ia la tinta transversala lui Multescu, dupa o faza creata de acelasi Neaga. Nemtenii au dat semne de viata abia in sfarsitul reprizei, cand fostul golgeter al Vasluiului, Frunza, a sutat din unghi, fara a-i pune probleme lui Cernea.

Factorul Dica

Repriza secunda a inceput cu Steaua in atac, amfitrionii ratand numeroase ocazii monumentale. Campion la acest capitol a fost Adrian Neaga, in mare pofta de joc, dar aflat mereu in criza la finalizare. Revenit in aceasta vara din Coreea de Sud, Neaga a ratat o mare ocazie la numai doua minute de la reluare, cand a sutat peste poara, liber in sase metri, pentru a repeta executia in minutul 58, cand nu a nimerit spatiul portii nemtene din zece metri.

Nervos si ingandurat pe intreaga durata a partidei, Gheorghe Hagi a mutat prima data in minutul 51, cand l-a aruncat in lupta pe fostul bistritean Dorel Zaharia in locul lui Bostina. Chiar si asa golul izbavirii a venit de la decarul Nicolae Dica, care a punctat in minutul 63 cu o lovitura de cap din interiorul careului. La serviciu s-a aflat Banel Nicolita, care a centrat bine din corner.

Peste alte patru minute Dica isi putea trece din nou numele pe lista marcatorilor, insa bara portii lui Multescu s-a opus din nou la sutul din lovitura libera al stelistului. Pana la final am mai consemnat eliminarea lui Rusmir (80), dupa un duel nesportiv cu Goian, si debutul la Steaua al lui Valentin Badoi, acesta intrand pentru ultimele sapte minute in locul lui Radoi.

In prelungirile meciului jucatorii celor doua formatii si-au pierdut cumpatul, Neaga (91) si Vranjokovic (93) fiind eliminati direct, in urma unor gesturi nesportive.

Steaua : Cernea - P. Marin, D. Goian, Rada, Nesu - Nicolita, Radoi (Badoi 83), Bostina (Zaharia 51), M. Croitoru (Lovin 71) - Dica, Neaga. Antrenor: Gheorghe Hagi

Ceahlaul: Multescu - Nohai (Floricel 43), Avadanei, L. Goian, M. Iordache (Vitelaru 39) - Forminte (Cebotaru 69), Schumacher, Vranjkovic, M. Oprea - Rusmir, V. Frunza. Antrenor: Viorel Hizo

Cartonase galbene: Radoi (32), Cernea (35), M. Croitoru (68), Nesu (76), I.Rada (78) / L. Goian (15), Rusmir (35), M. Oprea (56)

Cartonase rosii: Neaga (90) / Rusmir (80), Vranjokvic (90)

Onlinesport: Dumitru Stircu

armanovici27.07.2007 20:56

Mi-a placut foarte mult Steaua in aceasta seara.

Aduce mult cu jocul practicat in era Protasov.

Devieri,pase din prima, dorinta de a juca ofensiv, de a pune presiune pe adversar constant.

La 2-1 atacam de parca eram condusi cu 0-2.

Bravo Gica....sa fie intr-un ceas bun!

senzzualla27.07.2007 20:59

vazui meciul si imi placu foarte mult cum jucara Dica,Neaga,Radoi si nesu.ma bucur ca castigara desi puteau sa dea mai multe goluri.sper sa aiba noroc cu zaglebe marti.succes!!!

JDERUL27.07.2007 21:05

Intru-totul de acord.As completa chiar,Steaua incepe iar sa joace cum ne-a obisnuit de decenii:

-fantezist

-in viteza

-in permanentza spre poarta adversa

Si vom fi iarasi ceea ce am fost si poate chiar mai mult !!!!!!!!!!

Piperus Petru27.07.2007 21:09

Deci ce inteleg eu de la unii este ca:

Steaua a jucat foarte bine (cu care sunt de acord), DAR Neaga si Dica au ratat din cauza lui Oli, echipa nu a avut omogenitate si prospetime din cauza lui Oli, s-a jucat fara spectatori din cauza lui Oli (pentru ca suspendarea provine din era "Oli"), Croitoru a jucat azi foarte bine pentru ca Oli juca la intamplare, pe Cernea l-a stricat Oli si l-a pus sa degajeze in FATZA si sa faca penalty-uri IMBECILE (teoretic si conform manualului de arbitraj, la penalty-ul Ceahlaului, Cernea trebuia eliminat), schimband un mijlocas defensiv cu Bostina am renascut (Bostina care NU A AVUT NICI MACAR O REALIZARE in cele 51 de minute petrecute pe teren, motiv pentru care a fost schimbat cel mai rapid posibil in istoria ultimilor 4-5 ani la Steaua - deci practic 51 de minute am jucat CU DOAR un mijlocas defensiv si atat), Elton a fost dat de la Steaua pentru ca il eclipsa pe Jiji, Coitoru a jucat super bine, dar Hagi il schimba CU Lovin (de bine ce a jucat), Oli baga mijlocasi defensivi la 1-0 in timp ce Hagi il schimba pe super jucatorul Croitoru cu super varza de Lovin, copilul lui Olaroiu, etc.

Vreti sa fiti buni si sa incetati, macar de dragul lui Hagi, sa il mai comparati cu Oli? Este "jignitor" pentru Hagi sa-l comparati cu Oli, la ce conceptie aveti.

Mai bine hai sa ne comparam cu antrenori de grupele Champions League, defapt ce zic eu de grupe, sa-l comparam cu antrenorii celor 16 echipe care trec de grupe si ajung in sferturi, pentru ca practic cand ne mai "inchegam" si "omogenizam" un pic, "maturam tot" si Barcelona si Arsenal vor tremura in fata noastra ...

Forta Steaua.

Gigi esti o mizerie si nu ai ce cauta la Steaua, pentru ca "Steaua straluceste sus pe cer".

danimarcu27.07.2007 21:14
@danimarcu: "Lasa frate aburelile astea cu arbitrul,din pozitia in care era nu putea sa vada exact unde s-a comis infractiunea..."

Deci ai vazut tu la TV din Portugalia si nu a vazut Coltescu din 5m si ajutat de tusier ... ok. Am zis sa trecem peste asta, sa ne bucuram de victorie, de 3p si de jocul frumos din seara asta (chit ca adversar a fost doar Ceahlaul). Eu zic sa o lasam asa cum a picat, e mai corect.

Pai daca zici asta, argumenteaza cu ceva: zi-ne si noua cate pase reusite/utile a dat Croitoru, cate centrari bune/de gol, cate suturi pe poarta/goluri, cate driblinguri reusite, cate deposedari, etc ... eu unul nu prea imi amintesc sa fi vazut ceva din astea de mai sus ...

Sa zicem asa: 1 gol din penalty, 1 gol din corner, 1 bara Dica din faza fixa (deci deja 3 din marile ocazii au venit din faze fixe). 1 bara Dica din pasa de la Neaga. O ratare uriasa Banel din centrarea lui Nesu. O ratare uriasa Neaga din corner. In toate astea care imi vin in cap acum, unde a contribuit Croitoru? Si vad ca si Bostina ala, joaca mijlocas central la fel de sters ... 1/2 pasarica asta trebuia vandut de mult si adus un mijlocas central serios ...

L-ai auzit pe Craciunescu cand a spus,in timpul meciului, ca nu-i ia apararea lui Coltescu,dar din pozitia in care era nu putea sa vada exact locul infractiunii?Trebuie sa acceptam ca a vazut prost,la fel cum prost a vazut si arbitrul meciului Steaua-UTA din sezonul trecut,cand ne-a anulat doua goluri perfect valabile...

Vad ca stai bine la analize,sunt curios ce analizai daca aveai cont pe vremea lui Oli?...Cate bilute de muci facea pe meci,cate pase de la centrul terenului spre propriul portar dadeam,cate pase laterale,cate bubuieli ale mingii ?...

SSK27.07.2007 21:16

Mie nu mi s-a parut ca Steaua a jucat bine azi, insa e adevarat ca a jucat ofensiv, mai ofensiv decat juca in epoca trecuta. Echipa a alergat, si-a dorit mult victoria, iar Hagi n-a inchis jocul dupa ce am preluat conducerea. E clar ca e nevoie de timp pentru ca relatiile de joc sa se sudeze, dar eu zic ca am debutat cu dreptul!

Ca joc, i-as remarca pe Dica, Croitoru si cei doi fundasi laterali. Chiar si Nicolita a jucat binisor. Foarte slab - Bostina si ezitanti Cernea si Goian.

armanovici27.07.2007 21:16

Stimabile Piperus Petru, unde vezi comparatii cu Oli in comentariile la acest articol??

Era Oli a trecut, sa privim inainte.

Eu sunt increzator!

Steaua este pe croiul lui Hagi si invers.

Steaua este compusa si din Hagi si Hagi este parte din Steaua!

Nu ma imbat cu apa rece dar mi-a placut atitudinea, mi-a placut daruirea jucatorilor capabli sa atace si sa sufoce Ceahlaul chiar daca aveam 5-0.

In afara de gol si inca o ocazie cand a mai fost Ceahlaul in Atac???

Zaharia-Bostina, Croitoru-Lovin si Badoi-Radoi cat de ofensive ti se par?

Phanttom27.07.2007 21:18
[...]sunt curios ce analizai daca aveai cont pe vremea lui Oli?...Cate bilute de muci facea pe meci,cate pase de la centrul terenului spre propriul portar dadeam,cate pase laterale,cate bubuieli ale mingii ?...

Imi place cum gandesti ;)

Wally27.07.2007 21:18

Nu mi-a placut jocul...cam multe pase gresite si un numar foarte mare de cartonase galbene si rosii luate absolut gratuit...si asta o sa ne coste...dupa ce ca avem atati jucatori accidentati o sa avem la fel de multi suspendati...

Piperus Petru27.07.2007 21:22
Vad ca stai bine la analize,sunt curios ce analizai daca aveai cont pe vremea lui Oli?...Cate bilute de muci facea pe meci,cate pase de la centrul terenului spre propriul portar dadeam,cate pase laterale,cate bubuieli ale mingii ?...

Nu esti curios si ce copii faceam daca ma casatoream cu una din fostele mele prietene?

Sau ce salariu aveam acum daca ramaneam la unul din fostele mele job-uri?

Sau ce comentam cand era Titi Dumitriu antrenor?

Sau ce comentam cand jucau Florentin Dumitru si Pompiliu Stoica?

Ce legatura are Steaua cu Oli in momentul de fata? Foarte bine, facea bilute, acum le face la arabi, daca tii asa mult sa-l pomenesti, du-te dupa el la Al Hilal ! :D

maimultdecatstelist27.07.2007 21:23
vazui meciul si imi placu foarte mult cum jucara Dica,Neaga,Radoi si nesu.ma bucur ca castigara desi puteau sa dea mai multe goluri.sper sa aiba noroc cu zaglebe marti.succes!!!

"ma bucurai" ... "desi putura" ... :):):)

caliba27.07.2007 21:27

deci baietzi.. se vede diferenta dintre amical si oficial?.. sa va mai prind ca reprosati echipa.. ori Steaua.. ori ducetiva in alta parte.. pacat ca nu a fost meci cu suporteri.. pentru ca daca erau incurajati jucatori.. eu cred ca scoru era mai mare.. Ceahlaul este o echipa mult mai mica ca sa puna in dificultate o echipa ca Steaua..asa ca..de acum ciocu mic aia cu reprosurile ... asa ca hai Steaua Bucuresti.... hai Hagi

danimarcu27.07.2007 21:31
Nu esti curios si ce copii faceam daca ma casatoream cu una din fostele mele prietene?

Sau ce salariu aveam acum daca ramaneam la unul din fostele mele job-uri?

Sau ce comentam cand era Titi Dumitriu antrenor?

Sau ce comentam cand jucau Florentin Dumitru si Pompiliu Stoica?

Ce legatura are Steaua cu Oli in momentul de fata? Foarte bine, facea bilute, acum le face la arabi, daca tii asa mult sa-l pomenesti, du-te dupa el la Al Hilal ! :D

Brusc mi-ai devenit simpatic!Presimt ca o sa fim prieteni! Pot sa-ti spun "Duffy"?...

vanfootball27.07.2007 21:33
(teoretic si conform manualului de arbitraj, la penalty-ul Ceahlaului, Cernea trebuia eliminat)

Esti cumva arbitru? Craciunescu a spus ca nu trebuia eliminat, pentru ca jucatorul si-a facut mingea in lateral, dar nah, poate tu te pricepi mai bine la regulamente...

Cred ca ai o obsesie cu Olaroiu. Nu am vazut chiar atatea comparatii Hagi-Olaroiu pe-aici, nu inteleg de ce te agiti atat. Parca iti pare rau ca am castigat - asa lasi impresia. :)

Phanttom27.07.2007 21:36

Am de facut o observatie. Desi a ratat [mai mult de cat ar trebui pentru un atacant] Neaga m-a impresionat pentru simplul fapt ca in minutil 82 el a facut o recupreare in 15-le nostru.

Cred ca aici se vede daruirea care a lipsit anul trcut. Bine veti spune ca Neaga e foarte bine pus la punct cu pregatirea fizica dar chiar si asa dupa 82 de minute pe cadura care e in Buc. sa faci o recupreare langa poarta proprie e dovada de daruire.

Cred ca e si mana lui Hagi la mijloc.

P.S.

Nu sunt fan Neaga si nici Hagi [antrenorul] dar ii sutin neconditionat pe amandoi cat timp vor apara culorile Stelei.

FORTA Steaua

LARI27.07.2007 21:36

Apararea mi s-a partu extrem de nesigura, iar Goian este complet iesit din forma.

E bine ca am castigat. Aveam nevoie sa punctam la capitolul moral, ca altfel era rau de tot.

Avem mari lacune la jocul defensiv in opinia mea, dar e bine ca a crescut viteza de circulatie a balonului si e bine ca nimeni nu mai indrazneste sa nu-si dea sufletul pe teren.

Sunt convins ca daca am fi fructificat macar 1/4 din ocaziile create am fi castigat fara probleme meciul.

Gicane, avem multa treaba! Pe cai!!!

Kekea27.07.2007 21:37

Eu zic ca Becali a plecat de la stadion pentru ca nu i-a convenit primul 11.El i-a zis ceva lu Hagi si antrenorul nu a executat.Apoi cand a vazut ca suntem condusi s-a suparat, a zis ca mai bine incepea cum a zis el si a plecat...

sorin_g27.07.2007 21:39

Incalificabil gestul lui Neaga. Si ca sa fiu rautacios: oare in Coreea portile erau la 3 metri deasupra terenului? Remarcatii mei in acest meci sunt Dica si Croitoru.

JDERUL27.07.2007 21:39

@ Armanovici

@Piparus Petru

Mai baietzi eu cred ca undeva a intervenit o eroare si voi v-ati intzeles gresit opiniile.Nu are rost sa va stricatzi reciproc bucuria acestei seridin cauza unor divergentze de opinii care nu exista! Cred ca P.P.A postat gresit raspunsul in acest topic.Am citit si eu in alta parte despre cele la care s-a referit.

De aici se pare ca a intervenit neintzelegerea.Asa ca.....

Hai ca suntetzi suporteri adevaratzi amandoi si iubitzi Steaua la fel de mult !

Daca ne contram atunci cand castigam,cand vom pierde ce se va intampla?

Repet,la mijloc este doar o eroare!

choli27.07.2007 21:39

AM JUCAT EXCELENT...!!!!

DAR AR MAI TREBUI UMBLAT LA FINALIZARE.

SE VEDE CA Gica PUNE SUFLET!

Lucas27.07.2007 21:43
Brusc mi-ai devenit simpatic!Presimt ca o sa fim prieteni! Pot sa-ti spun "Duffy"?...

Hahahaha! L-ai mirosit si tu?

@Piperus

Bine ai revenit printre noi! :))

danimarcu27.07.2007 21:44
Eu zic ca Becali a plecat de la stadion pentru ca nu i-a convenit primul 11.El i-a zis ceva lu Hagi si antrenorul nu a executat.Apoi cand a vazut ca suntem condusi s-a suparat, a zis ca mai bine incepea cum a zis el si a plecat...

Se poate sa fie asa cum spui tu!Oricum ,sunt sigur ca Jiji nu ar accepta niciodata ca Hagi sa iasa prea mult in fata,sa-l umbreasca in vreun fel,asa ca ne putem astepta sa scape de el mai repede decat ne inchipuim...

Ciprians27.07.2007 21:49

notele ? unde-s ?

SSK27.07.2007 21:52

Lui daffyduck ii expira suspendarea maine, ca si lui Miaus. Sper deci ca nu si-a facut un alt cont (care ar fi o clona, tehnic, si ar intra sub incidenta regulamentului => ban permanent! :D).

Nici eu n-as fi dat penalty la Nicolita, sincer sa fiu. Imi pare rau de Coltescu (un arbitru care-mi place), care cred ca a gresit si la eliminarea ultimului nemtean (usor acordata). Oricum, Steaua a ratat ocazii frumoase (2 bari Dica, 2 mari ocazii Nicolita), deci cred ca bateam oricum.

«1234»