@Dani, Lucas, SSK
Daffy e unul singur ... sunt sigur ca acolo unde este acum, se freaca in cap de durere ca nu poate spune ce are de spus ... dar mai are putin de asteptat si apoi o sa ne inunde pe aici cu declaratiile lui despre cat de mare antrenor era Olaroiu ... ;-)
P.S.: cat despre Miaus, sunt convins ca are nevoie de "odihna" dupa ce si-a folosit toate puterile lui magice de erou de nivelul 26 (si si-a dat toata "mana" din dotare) sa-l readuca la viata pe Daffy Duck, de la groapa ... da nu prea a mers spell-ul 
Bun,probabil ca m-am inselat,dar stilul tau seamana mult de tot cu al lui Duffy...
Despre meci,rezumand,pot sa spun ca ,desi am ratat mult,problema este in aparare...
Ne lipsesc omogenitatea si automatismele pe care le vom castiga in timp.Personal sunt bucuros ca am reinceput sa jucam fotbal,ca avem ocazii,ca Jiji isi da singur lovituri de imagine,ca avem sperante ca vom fi din nou acolo in frunte...
Imi doresc foarte mult ca Gica sa reuseasca,in amintirea magiei pe care ne-a daruit-o tuturor ca jucator...