FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Ceahlaul 2 - 1

«1234»
iov27.07.2007 21:56

Am castigat, mi-a placut cum a jucat echipa, Neaga seamana cu C. Ronaldo :), Gigi e un nimic,presa la fel, n-am inteles schimbarea lui Radoi, iar daca la lesi le dam 2 goluri peste am convingerea ca echipa va merge numai in sus si cand vom fi si noi in tribune nu cred ca vor fi probleme.

Piperus Petru27.07.2007 21:57
Lui daffyduck ii expira suspendarea maine, ca si lui Miaus. Sper deci ca nu si-a facut un alt cont (care ar fi o clona, tehnic, si ar intra sub incidenta regulamentului => ban permanent! :D).

@Dani, Lucas, SSK

Daffy e unul singur ... sunt sigur ca acolo unde este acum, se freaca in cap de durere ca nu poate spune ce are de spus ... dar mai are putin de asteptat si apoi o sa ne inunde pe aici cu declaratiile lui despre cat de mare antrenor era Olaroiu ... ;-)

P.S.: cat despre Miaus, sunt convins ca are nevoie de "odihna" dupa ce si-a folosit toate puterile lui magice de erou de nivelul 26 (si si-a dat toata "mana" din dotare) sa-l readuca la viata pe Daffy Duck, de la groapa ... da nu prea a mers spell-ul :D

Gaby098927.07.2007 22:17

noi trebuie sa comentam rezultatul de azi.nu trebuie sa vb despre Olaroiu,sa facem comparatii intre el si Hagi....el a fost aqm e Hagi.ca joc mi-a placut echipa doar ca am ratat km mult,dar nu mi fac probleme in priviinta asta,atata timp kt inscriem goluri mai multe ca adversarii.Felicitari lui Gica pentru victorie.Sper ca moralul baietilor sa fie bun in perspectiva meciului cu zaglebie.

danimarcu27.07.2007 22:20
@Dani, Lucas, SSK

Daffy e unul singur ... sunt sigur ca acolo unde este acum, se freaca in cap de durere ca nu poate spune ce are de spus ... dar mai are putin de asteptat si apoi o sa ne inunde pe aici cu declaratiile lui despre cat de mare antrenor era Olaroiu ... ;-)

P.S.: cat despre Miaus, sunt convins ca are nevoie de "odihna" dupa ce si-a folosit toate puterile lui magice de erou de nivelul 26 (si si-a dat toata "mana" din dotare) sa-l readuca la viata pe Daffy Duck, de la groapa ... da nu prea a mers spell-ul :D

Bun,probabil ca m-am inselat,dar stilul tau seamana mult de tot cu al lui Duffy...

Despre meci,rezumand,pot sa spun ca ,desi am ratat mult,problema este in aparare...

Ne lipsesc omogenitatea si automatismele pe care le vom castiga in timp.Personal sunt bucuros ca am reinceput sa jucam fotbal,ca avem ocazii,ca Jiji isi da singur lovituri de imagine,ca avem sperante ca vom fi din nou acolo in frunte...

Imi doresc foarte mult ca Gica sa reuseasca,in amintirea magiei pe care ne-a daruit-o tuturor ca jucator...

Kekea27.07.2007 22:26

Si dupa cum am banuit..chiar asa a si fost.De aceea a plecat Becali de la stadion.

gone27.07.2007 22:29

Bun, am inceput cu dreptu. Si am jucat bine.

Piperus Petru, mersi, m-ai facut sa rad in seara asta.

Uitati ce zice Hizo dupa meci:

"La penalty-ul nostru, Cernea a faultat în calitate de ultim apãrãtor și trebuia eliminat. Colțescu nu a vãzut nici cã pe Marius Iordache l-a lovit o pasãre și l-a umplut de sînge". Ultima remarcã se referã la o fazã în care Nicolițã s-a ciocnit de fundașul Ceahãului.

Sa nu ii rupi capu taranului?

lucvald-190227.07.2007 22:30

inceput de sezon..3 puncte...echipa neomogena...sa privim pozitiv totusi !

Avem lot ..urmeaza a fim eficienti si....ne vom inscrie pe drumul cel bun !

Piperus Petru27.07.2007 22:31

Oricum, ca sa-mi inchiei noaptea superb, dupa ce am castigat in etapa de debut, dupa ce am avut ~22 de suturi spre poarta, dupa ce Ceahlaul n-a avut nici o ocazia clara la poarta noastra, imi pun si bomboana pe coliva: Oprita va fi trimis la Dinamo II. Acolo e locul tau bai panarama. Ne disperai tu pe noi titular la Steaua ... daca ni i-ai fura si pe Gigel Coman si Lovin pentru Dinamo II, am fi fanii tai pe viatza :D

Noapte buna. Forta Steaua.

Gigi Becali esti o mizerie, nu ai ce cauta la Steaua, pentru ca "Steaua straluceste sus pe cer".

gone27.07.2007 22:36

Lovin a jucat binisor in ultima vreme. E unu in poarta noastra care ar merita sa joace acolo.

danimarcu27.07.2007 22:40
Oprita va fi trimis la Dinamo II.

Sper sa ramana acolo pana la adanci batraneti! steagcruce2

AmuntBoy27.07.2007 22:43

dap

cred ca de aia a plecat ciobanul, ca nu i-a ascultat ordinele Hagi

Sper ca si etapele viitoare Gica sa-i dea la m.. , si sa ne lase de oier spurcat

S-a terminat era de sclav a lui Oli !!!

Kekea27.07.2007 22:56
dap

cred ca de aia a plecat ciobanul, ca nu i-a ascultat ordinele Hagi

Sper ca si etapele viitoare Gica sa-i dea la m.. , si sa ne lase de oier spurcat

S-a terminat era de sclav a lui Oli !!!

Asa sper si eu...dar asta va merge numai daca castiga.La primul esec,oricat de mare sau mic, Becali va iesi in fata si va incepe sa tipe : v-am spus eu ; si atunci sa vezi cearta adevarata intre cei 2.In plus daca pleaca Hagi, pleaca si Adi Ilie, iar jucatorii tineri vor fi lasati in "plata Domnului" pe la alte echipe sau vanduti pe mai nimic.

Stelystull27.07.2007 22:57

Imi place foarte mult Steaua lui Hagi. Astazi ne-a lipsit norocul la finalizare ca din cate am numarat eu am avut 7 ocazii mari de gol (cel putin). Iar chestia cu plecarea lui BKL in min. 11 mi se pare o noua prostie pe care o face acest personaj. Hai Steaua . Pariati 2 la Lubin ;) steagsimplu

PS: Nu-l mai bagati atata in seama pe acel personaj care nu merita sa-i fie rostit numele prin tot ceea ce face cu suporterii si astazi cu echipa.

FORZZA Steaua

Zaglebie- Steaua = 0-2

Noapte Buna !

grizzly27.07.2007 23:07

macar jucam in pase scurte si pe jos. orice formula de echipa care nu arunca mingea pe atacanti si joaca vertical ma satisface.

STEAUA foreVer27.07.2007 23:27

yo nam vazut meciu da din kate vad ca comentatzi ii d bn pentru Steaua pentru Hagi pentru noi.........si fratilor lasatzi

comentariile despre Oli si Hagi.......aqm ii Hagi si Oli ii un capitol incheiat

Steaua FOREVER...............forza Steaua.... steagsimplu ..... steagcruce2

Steauaforever3328.07.2007 00:56
Am de facut o observatie. Desi a ratat [mai mult de cat ar trebui pentru un atacant] Neaga m-a impresionat pentru simplul fapt ca in minutil 82 el a facut o recupreare in 15-le nostru.

Cred ca aici se vede daruirea care a lipsit anul trcut. Bine veti spune ca Neaga e foarte bine pus la punct cu pregatirea fizica dar chiar si asa dupa 82 de minute pe cadura care e in Buc. sa faci o recupreare langa poarta proprie e dovada de daruire.

Cred ca e si mana lui Hagi la mijloc.

P.S.

Nu sunt fan Neaga si nici Hagi [antrenorul] dar ii sutin neconditionat pe amandoi cat timp vor apara culorile Stelei.

FORTA Steaua

si de atata daruire si-a pierdut cumpatul si s-a cerut afara.... poate ca se simtea putin obosit si vrea sa ia o mica pauza...

per ansamblu e imbucurator noul stil al echipei.... mai vorbim peste cateva etape si dupa ce trecem (sper) de polonezi...

hai Steaua fular-campioniifularsteaua2 steagcruce2

w3bmaster28.07.2007 01:35

Un meci l care nu m-am plictisit unele faze chiar frumoase

Eu zic ca pan in etapa 5-6 o sa mio ne taram fara omogenitate dupa aia ne dam drumu la joc ...

Forza Steaua

Raduccio28.07.2007 03:45

Muream de ciuda la faza penaltiului nostru, stiam ca a fost in afara careului si ca vom fi injurati din cauza lui. Nu aveam nevoie de cadou, arbutrul ala trebuia sa judece corect faza si sa dea ce trebuie, adica rosu pentru fault in calitate de ultim aparator si lovitura libera de la 16 metri (la fel de periculoasa ca un penalty... deh... Dica) si am fi castigat lejer meciul. Dar nu asa... acum toata lumea acuza arbitrajul.

hypno28.07.2007 04:44

off topic.

Anul trecut puteam sa urmaresc meciurile din Liga I pe TV.prosport.ro ... acum se pare ca nu mai merge. Nu se mai transmite ? Este vreo modalitate de a urmari meciurile din Liga I ? in speta cele ale echipei mele favorite ca restu nu ma intereseaza :) Stie careva vreo modalitate ? Stie careva unde pot vedea online meciul de marti ? si returul ? Steaua TV ?????? unde e ? isi bate Jiji asta joc de fanii de afara lual-ar naiba.

Va rog dati msg pe privat daca stiti cumva modalitati ... multzam.

Forza Steaua !!!

AlexV28.07.2007 05:39

Echipa a avut momente bune dar sunt cativa jucatori care au fost praf. In primul rand Cernea. El trebuie sa dispara din poarta repede. Bostina => Gloria Buzau de urgenta. Rada(de vina pentru gol) nu e obisnuit sa joace in 4-4-2 si o sa ii ia ceva pana se acomodeaza.

Partea misto e ca Neaga,Nesu,Marin,Croitoru si Banel se misca bine. Banel chiar nu are cum sa nu fie titular pe dreapta, Badoi fiind foarte sters in comparatie cu el.

Sylvyx28.07.2007 06:14

Dupa parerea mea jocul Stelei incepe sa capete culoare dar un lucru n-am inteles.Prin jurul minutului 20 la scorul de 1-1 Steaua ataca parca era min 90 si erau condusi nu combinau cu cap n-aveau idei nu erau rabdatori ce sa mai zic de calmi,jucatorii aruncau tot spre Goian si nu combinau frumos ca sa-si creeze ocazii.In rest jocul mi-a placut dar echipa trebuie sa se mai omogenizeze si asta cere timp.Dupa parerea mea GG nu trebuia sa plece de la stadion ,ci sa ramana sa-l incurajeze pe Gica Hagi.Daca Hagi e lasat sa munceasca va reusi!

Joint28.07.2007 06:20

Nici eu n-as fi dat penalty la Nicolita, sincer sa fiu.

Ala clar nu a fost 11m...dar a doua intrare la Banel, in a doua repriza, clar nu a avut nicio legatura cu mingea, a fost o talpa exact pe glezna, penalty clar, asa ca se echilibreaza treburile...

MoWeed28.07.2007 06:26

dupa ce o sa capatam omogenitate nu o sa avem rivali......pe alocuri juca foarte frumos cu pase din prima....da tre sa faca ceva cu ratarile astea:(

dr_ultras28.07.2007 06:35

RESPECT pentru CELE 3 PUNCTE, DAR NU INTELEG DE CE

-Gigi oaie nu este oprit odata de catre cei din jurul lui si bagat cu capul sub dusul cu apa rece sa se trezeasca la realitate. DACA TOT L-A ADUS PE Hagi DE CE NU-L SUSTINE?VREA 3-0 LA PAUZA DAR EL N-A ADUS JUCATORI DE 3-0 LA PAUZA.

-rica Neaga s-a zis ca s-a intors un adev profesionist din coreea.asta e profesionism,sa-ti lovesti adversarul sub ochii arbitrului si sa-ti lasi echipa in 10?dupa merciul jenibil cu charleroi sa ai 1 zii libera ,iar tu rica considerand ca nu ai nimic mai bun de facut in ziua respectiva(sa te odihnesti,sa te antrenezi separat) AI PLECAT LA MARE!mare atentie ca te-aiu intors cu aceeasi smecherie de trivale din cauza careia ai plecat din Ghencea!!!respect pentru stelistul 100%Neaga,dar jucatorul Neaga tre sa devina profesionist.

sper sa-facem pe polskanezii aia dw rahat.cu Steaua pana la moarte!

Ciprians28.07.2007 06:53

"Moldovenii au urlat și la Rãdoi, dupã un fault din spate al cãpitanului Stelei: "Bãi ciobanule!", moment în care toți fotbaliștii Stelei au privit spre loja oaspeților."... cat de tare e faza :happy:

«1234»