Eu unul astept in seara asta sa mi revad jocul datorita caruia am devenit fan Steaua, sper sa mi revad "vitezistii" in seara asta. Daca Steaua noastra o sa piarda astazi dar o sa joace asa cum juca Steaua noastra magica pentru mine nu o sa fie nici un capat de tara, din contra, un semn de "insanatosire". Atata timp cat echipa nostra isi regaseste "identitatea" suntem pe drumul cel bun. Nu m ar incalzi o victorie marca predecesorului sau marca piti.
Steaua a insemnat altceva tocmai stilului aparte de joc caracterizat de viteza, spectacol, iventivitate, palcerea de a juca fotbal, fotbal pentru ei si mai ales pentru NOI, stelistii din toate colturile tarii si ale lumii.
Cei care sustin rezultatele obtinute cu orice pret nu stiu ce inseamna Steaua. Steaua trebuie sa fie Steaua nu numai prin prisma numelui ci prin cea ce a delimitat o si trebuie sa o delimiteaze incontinuare de restul echipelor de pluton, JOCUL, STILUL, VITEZA, SPECTACOLUL, PLACEREA DE JUCA FOTBAL, de a creea SPECTACOL.
Am incredere totala ca atat timp cat va fi sustinut Gica Hagi poate REINVIA Steaua noastra care a fost ajutata sa apuna de predecesorii sai, exceptia fiind Protasov.
Forza Steaua!!!!