FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Ceahlaul

«1234»
dr_ultras27.07.2007 11:37

am o mare intrebare?mai vine sau nu Herea asta?

AmuntBoy27.07.2007 11:39

pentru amici de aici care tot baga jucatori de la ei .............

1.Formatia aia probabil nu cred ca a pus-o Hagi aici pe site , si ziarele au formatii diferite asa ca.....

2. Zapata nu ii poate lua locul lui Cernea (parerea mea) - are nevoie de acomodare , poate chiar conditie fizica etc el nu a jucat deloc la noi , nu il bagam direct ca nu o fi vreun Buffon.

3. Golanski, a zis clar Hagi la conferinta ca inca nu este 100% , in oficiale nu se fac experimente

+ P Marin care este in forma ...

Asa ca mai usor cu comentariile asupra lui Hagi cel putin 7-8 etape, ca astfel dovediti ca sunteti niste javre cu cont pe fcsteaua.

bafta!

bad_joke27.07.2007 12:16

HAI CAMPIONI!!!HAIS ALE DAM PESTE NAS SA LE ARTAM CINE SUNT FAVORITII!!! steagsimplu fularsteaua2fular-campionii

greenyes27.07.2007 12:47

Fratilor stie cineva unde pot vedea meciul pe net????? Please!!!!

Legat de comentariile la adresa lui Hagi, fratilor e unul de al nostru fara el si alti adevarat stelisti ca Laca, Balint, Belodedici, si ceilalti care au facut ca Steaua noastra sa straluceasca, astazi nu am mai fi avut cu cine sa tinem, nu ne am mai fi putu bucura in noaptea magica de mai. Putin respect si rabdare cu Hagi daca nici pe el nu l respectam sau nu i acordam increderea noastra atunci pe cine sau cui???? Sunteti culmea fratilor sau ati devenit stelisti peste noapte!!!!

Forza Gica!!!! Forza Steaua!!!!

stebuc27.07.2007 12:53
pentru amici de aici care tot baga jucatori de la ei .............

1.Formatia aia probabil nu cred ca a pus-o Hagi aici pe site , si ziarele au formatii diferite asa ca.....

2. Zapata nu ii poate lua locul lui Cernea (parerea mea) - are nevoie de acomodare , poate chiar conditie fizica etc el nu a jucat deloc la noi , nu il bagam direct ca nu o fi vreun Buffon.

3. Golanski, a zis clar Hagi la conferinta ca inca nu este 100% , in oficiale nu se fac experimente

+ P Marin care este in forma ...

Asa ca mai usor cu comentariile asupra lui Hagi cel putin 7-8 etape, ca astfel dovediti ca sunteti niste javre cu cont pe fcsteaua.

bafta!

daca nici cu Ceahlaul nu putem sa facem un expermient cu un jucator care oricat de neacomodat ar fi are o anumita valoare...

korynna27.07.2007 12:53

@greenyes

Meciul poate fi vizonat aici din cate stiu eu: http://www.Steaua.net/live

greenyes27.07.2007 13:16
@greenyes

Mersi, dar se pare ca aici poti vedea doar comentariul scris al partidei, poate ma insel.

vanfootball27.07.2007 13:31

S-au accidentat si Ochirosii cu Emeghara! Ce se intampla la clubul asta???

AmuntBoy27.07.2007 13:47

1. Victoras Iacob - astazi se intoarce de la Bologna, in Bucuresti, unde va efectua ultima parte a reabilitarii. Dupa aproximativ 2 saptamani urmeaza sa-si reia antrenamentele cu echipa.

2. Valentin Badea - este in proces de reabilitate dupa accidentul suferit, urmand ca peste o saptamana sa inceapa progresiv adaptarea la efort.

3. Razvan Ochirosii - a suferit o leziune musculara minora, urmeaza un program de reabilitare timp de 14 zile, dupa care isi va relua antrenamentele cu echipa.

4. Vasilica Cristocea - este de 7 zile in proces de reabilitare dupa episodul de lombosciatica acuta. Saptamana viitoare se vor efectua investigatii medicale de specialitate, urmand a se decide apoi momentul inceperii antrenamentului.

5. Ifeanyi Emeghara - se afla in repaus dupa o leziune musculara suferita la antrenamentul din 25.07.2007. Dupa efectuarea examinarilor medicale de specialitate, se va stabili perioada de recuperare si reluarea antrenamentelor

6. Sorin Ghionea - urmeaza o perioada de reabilitare in clinica din Bologna. In functie de stadiul recuperarii in care se afla jucatorul, medicii de specialitate din clinica vor stabili data intoarcerii acestuia la antrenamentele echipei. Procesul de reabilitare are o evolutie care incadreaza in termenele normale ale unei afectiuni de acest gen.

Paligora pleaca baietuleeee

ca nu este bun de nimik

impreuna cu fizioterapeutii

Azazello27.07.2007 14:32

Salutare tuturor !!!

Pana pe 20 august nu voi mai intra pe site, intrucat plec in concediu si prefer o deconectare totala. Sper, cand o sa revin sa vorbim de VICTORIILE Stelei si numai de lucruri bune.

Pana atunci : SUCCES IN NOUL SEZON !!!!

iulian_steaua8627.07.2007 14:36
Nu esti la curent Iulian? Jucam fara spectatori meciul acesta...sau tu esti doar simpatizant Steaua?

Stiu am fost doar ironic ...

SSK27.07.2007 14:42

E absolut INCREDIBIL ce se intampla cu accidentarile...

P.S. Noroc, Azazello!

laurst27.07.2007 14:53

unii spun ca apara Cernea, altii Zapata... de fapt, conteaza doar victoria , mai ales in perspectiva meciului de marti; si eu sper din tot sufletul sa fie ULTIMUL meci fara suporteri si sa umplem stadionul pe 8 august la returul cu polonezii! FORZA Steaua!

mirceaor27.07.2007 14:54
Mersi, dar se pare ca aici poti vedea doar comentariul scris al partidei, poate ma insel.

incearca aici: http://rojadirecta.com/

cauti meciul Stelei in lista.

va trebui sa instalezi un programel.

Sper sa-ti mearga

MooxuLeTz`27.07.2007 14:57
@greenyes

LIVE IMAGINI NU LIVE TEXT !! DACA STIE CINEVA PLZ !!!

White_R27.07.2007 15:03

Steaua - Ceahlau 3-1 fular-campionii

La multi ani Vasilica !!!

@dy_00727.07.2007 15:33

scz de stire ca nu are legatura cu Steaua si cu prima etapa dar Oprita a fost trimis la Dinamo ll :biggrin: a vrut Dinamo ,Dinamo are

axl2327.07.2007 15:36

@ @dy 007

Daca e asa, tocmai mi-ai luminat week-end-ul. Tu si sticla aia de tequila din frigider.

Steauaforever3327.07.2007 15:51

Bafta echipei si lui Hagi.

scor: 3-0

Neaga

Dica

Neaga

fular-campioniifularsteaua2 steagsahmic

wdoo2927.07.2007 15:58

baieti... sant in canada acum. vreau sa vad si eu meciu undeva, stiti vrun link ceva?.. sau stiti daca pe www.steauafc.ro, mai comenteaza safta live?.. pls help needed

xDaJACKALx27.07.2007 16:07
Acest meci cu Dinamo II,ca asta a devenit Ceahlaul este foarte important pentru moralul echipei.O coincidenta sau nu,Steaua a castigat ultimele 4 titluri cand a inceput pe propria arena sezonul cu o victorie.La prima vedere Ceahlaul pare o victima sigura,dar venirea lui Hizo la club si aducerea pachetului de jucatori de la amicul Borcea pot aduce Ligii 1 un nou Ceahlaul Piatra-Neamt.

Astept un meci greu,castigat de noi,probabil nu va fi la scor si sa speram ca lipsa spectatorilor sa nu fie un obstacol in obtinerea primei victorii intr-un meci oficial a lui Gica pe banca Stelei.

Cu Protasov n-am inceput in deplasare la FC Arges?

antimanelist27.07.2007 16:08

2-0 pentru noi. Golurile vor fi marcate de cuplul D&N

greenyes27.07.2007 16:22
baieti... sant in canada acum. vreau sa vad si eu meciu undeva, stiti vrun link ceva?.. sau stiti daca pe www.steauafc.ro, mai comenteaza safta live?.. pls help needed

Salutare! Intra pe site ul asta, http://rojadirecta.com/, si ai sa gasesti o lista cu meciurile te online. Mai trebuie sa instalezi un program sopcast (search pe google) si o sa poti vedea meciul. Dupa ce instalezi programul intra pe site ul respectiv si dublu click pe meciul Stelei, in mod normal ar trebui sa mearga. Mai exista un site care are toate meciurile pe care le poti vedea cu Sopcastul dar nu l mai gasesc :(, de acolo eram siguri ca putem vedea meciul. Daca l gasesc intre timp o sa l pun pe forum.

Bafta si ....

Forza Steauaaa!!!!!!

greenyes27.07.2007 16:37
incearca aici: http://rojadirecta.com/

cauti meciul Stelei in lista.

va trebui sa instalezi un programel.

Sper sa-ti mearga

Mersi. Stiu programul, sopcast-ul. O sa avem o vineri linsitita baieti, sper sa revad dupa multi ani de antifotbal sau cum le place unora, joc la rezultat, FOTBAL ADEVARAT marca Steaua Bucuresti.

Daca Doamne fereste o sa se intample un ne caz, eu unul o sa fiu multumit daca o sa mi revad Steaua jcuand ca pe vremurile ei bune!!!!

Forza Steauaaaa!!!!

wdoo2927.07.2007 16:51
Mersi. Stiu programul, sopcast-ul. O sa avem o vineri linsitita baieti, sper sa revad dupa multi ani de antifotbal sau cum le place unora, joc la rezultat, FOTBAL ADEVARAT marca Steaua Bucuresti.

Daca Doamne fereste o sa se intample un ne caz, eu unul o sa fiu multumit daca o sa mi revad Steaua jcuand ca pe vremurile ei bune!!!!

Forza Steauaaaa!!!!

am intrat acolo pe site... am luat si programelu ala... dar ... nu merge sa vad, am incercat sa vad vasluiu-UTA.. si cica e offline.. trebe sa ma inregsitrez la programelu ala??pls help cat se poate de repde

«1234»