FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Ceahlaul

«1234»
fcsteaua.ro26.07.2007 21:56

Prima etapa a Ligii I editia 2007 - 2008 programeaza vineri, 27 iulie 2007 incepand cu ora 20:30 meciul dintre Steaua si Ceahlaul Piatra Neamt.

Meciul va avea loc pe stadionul "Steaua". Accesul spectatorilor la acest meci va fi interzis, meciul jucandu-se cu portile inchise din cauza incidentelor ce au avut loc sezonul trecut.

Astfel ca partida va putea fi urmarita doar la Kanal D.

Echipa probabila: Cernea - Petre Marin, Dorin Goian, Eugen Baciu (Ionut Rada), Emeghara - Banel Nicolita, Eric Bicfalvi, Mirel Radoi, Gabriel Bostina - Rica Neaga, Nicolae Dica.

Hai Steaua !

SteauaToronto

I.N.Money26.07.2007 22:15

Acest meci cu Dinamo II,ca asta a devenit Ceahlaul este foarte important pentru moralul echipei.O coincidenta sau nu,Steaua a castigat ultimele 4 titluri cand a inceput pe propria arena sezonul cu o victorie.La prima vedere Ceahlaul pare o victima sigura,dar venirea lui Hizo la club si aducerea pachetului de jucatori de la amicul Borcea pot aduce Ligii 1 un nou Ceahlaul Piatra-Neamt.

Astept un meci greu,castigat de noi,probabil nu va fi la scor si sa speram ca lipsa spectatorilor sa nu fie un obstacol in obtinerea primei victorii intr-un meci oficial a lui Gica pe banca Stelei.

www.mfun.ro26.07.2007 22:24

1-0 pentru noi! gol zaharia min 71

minymal26.07.2007 22:47

Bafta Steaua ;)

Cyril_de_copsa26.07.2007 22:53

Se anunta un meci destul de greu in fata unei formati care la sfsezonului trecut era retrogradata.Dar trupa lui Gheorghe Hagi va trece de aceasta echipa.

Eu as miza pe un 2-0.

Forza Steaua

minymal26.07.2007 22:54

You`ll never walk alone !

danimarcu26.07.2007 22:55

E foarte important pentru noi sa incepem cu dreptul.Sper sa castigam maine!Chestiune de moral...

Apropo de moral,pentru cei care faceau galagie ca noi nu am castigat in amicale,iar Dinamo a batut aproape tot,s-a vazut in supercupa ce mult i-a ajutat pe catzelusi victoriile din amicale...

minymal26.07.2007 22:59

Am avut candva un idol...il chema Claudiu...

minymal26.07.2007 23:08

Cum nu stie Borcea sa piarda...s-a nascut invingator...sunt fericit ca nu a castigat Dinamo in felul acesta am scapat de un dans al shakirei...daca ar fi sa spun despre cineva ca este nesuferit singuru vizat ar fi B...nu cred ca exista pe lumea asta persoana mai ingamfata si antipatica...il asteptam in Ghencea...oare va mai dansa...? MI-E MILA DE B...

Gaby098926.07.2007 23:10

dak eram in locul lui Hagi jukm cu golanu alaturi de Goian in defensiva....dar qm nu sunt doar imi zic parerea.sper sa castigam,moralul baietilor este important,mai ales in perspectiva meciului cu zaglebie.

FORZZA Steaua!!!!!

minymal26.07.2007 23:14

Multi spun ca iubim Steaua din prisma performantelor...eu le zic ca nu e asa...o iubim pentru ca este singura stea care va straluci mereu si care ne va aduce intotdeauna satisfactie...acea stare febrila pe care nu o simt decat atunci cand joaca acesti baieti magnifici...astept maine sa ne bucuram...Bafta ;)

Stelystull26.07.2007 23:15

Mult noroc si succes in primul meci oficial din noul sezon Stelei . BAFTA Hagi ! steagsimplu fular-campionii

minymal26.07.2007 23:18

Steaua-apoi dragostea mea !

minymal26.07.2007 23:32

Bafta ! sprecl2 spre24

w3bmaster27.07.2007 02:45

Eu zic ca nu avem de ce sa ne facem griji

Mai ales dupa mult trambitatul meci Dinamu - Cra Cra

In fine sa vedem deseara pe baieti

Forza Steaua

pif_bull27.07.2007 04:41

FORZA Steaua!!! Vinci per noi!!! Sper sa fie sezonul nostru pe toate fronturile. Mai mult ca niciodata acum avem o super echipa. Sa fie numai liniste si totul va fi OK. FORZA Steaua!!!

P!F_Bull - AVRIG - SIBIU - ARDEAL - TRANSILVANIA - Romania - EUROPA - TERRA - CALEA LACTEE - UNIVERS

ariven2127.07.2007 05:28

In primul rand le doresc tuturor jucatorilor care au sosit in acest intersezon la F.C. Steaua Bucuresti, acomodare cat mai grabnica si meciuri cat mai spectaculoase...

De asemenea conducerii tehnice ii urez sa stea cat mai mult timp la echipa.

Am o intrebare...Daca Zaharia are numarul 30, iar Ochirosii a jucat la prezentare cu acest numar, sa inteleg ca Ochirosii are acum un alt numar sau e cedat si el la Buzau?

ariven2127.07.2007 05:31
In primul rand le doresc tuturor jucatorilor care au sosit in acest intersezon la F.C. Steaua Bucuresti, acomodare cat mai grabnica si meciuri cat mai spectaculoase...

Am o intrebare...Daca Zaharia are numarul 30, iar Ochirosii a jucat la prezentare cu acest numar, sa inteleg ca Ochirosii are acum un alt numar sau e cedat si el la Buzau?

De exemplu pe site-yul oficial si Zahara si Ochirosii au acelasi numar...

foarte ciudat

extrem de ciudat...

Sper ca Ochirosii nu o sa joace la Buzau...

neli27.07.2007 05:33

succes ! altceva ca sa mai spui ?! vrem victorii si sa nu uitati ca va iubim

blooDhooD27.07.2007 05:45

Ochirosii are numarul 21. La prezentare cu acest numar a jucat.

Sylvyx27.07.2007 05:59

Deci lotul mi se pare ok da nu inteleg ce cauta emeghara care nu-i bun de nimic in locul lui nesu care chiar e talentat si nu-l vad pe golanski care mai tebuie sa joace alaturi de noii sai colegi...

dbd27.07.2007 06:09

bafta echipei, concentrare maxima ca pare a fi un meci usor dar nu e asa..trebuie inceput cu dreptul !

MoWeed27.07.2007 06:37

Succes. Sa incepem azi cu o victorie!!!

undeshila27.07.2007 06:39

sper sa incepem sezonul in forta cu un 3-4 la 0 ... sa urcam din prima etapa pe primul loc si sa nu-l mai parasim pana la final !

FORZA Steaua!

alexmk1727.07.2007 06:50

Baieti, problema e groasa! Nu meciul cu Ceahlaul, care vine sa ne bata purtand pe sub tricourile portocalii, culori alb-rosii!

Problema e ca UEFA suspenda in draci din competitiile internationale echipe ale caror suporteri o fac lata in timpul meciurilor! Noi deja am fi recidivisti, fiind considerati rasisti de la meciul cu Shelbourne, desi avem in echipa etnii si colorati de toate felurile!

Problema va fi atunci cand niste golani betivi si incarcati scapa pe terenuri sau cauta ei sa provoace conflicte cu toata lumea!

Ca esti in conflict cu "finantatorul-cel mai mare de pe pamant-Dumnezeu si imparat simultan si rege pe alocuri precum si stapanul inelelor" e una, dar sa te comporti golaneste, iar echipa sa sufere indirect si direct din cauza unor toane de copii mucosi cu pampersii murdari la fund e alta!

Ma, daca ai probleme cu "celmaimaresimaitare dintre toti" poti sa protestezi pe stadion sa-ti arati nemultumirea poate, dar nu sa injuri porceste in grup, DAR nu fa bai violente pe stadion pentru ca pe ala il doare-n maibac! Du-te ba la casa lui din pipera sau la palatul lu peste si fa ba violente acolo daca nu te poti abtine, desi nici asta nu e bine, dar nu baga Steaua in murdaria si apucaturile tale! Ma refer in general la suporterii bezmetici care nu au treaba cu Steaua ci doar cu violentele si asta e principalul motiv pentru care vin la stadioane!

Si prin manifestarile astea nu fac decat sa-i dea apa la moara si chiar sa-l victimizeze! Ca finantatorul chitros e prost si nu stie sa aplaneze un astfel de conflict pentru ca e vai de mama lui, dar prin coborarea la subnivelul lui, demonstrati ca sunteti de aceeasi teapa!

IMPOTRIVA VIOLENTEI VERBALE SI FIZICE PE STADIOANE!

FORZZA Steaua! SPRE 24!

«1234»