FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Zi decisiva in Ghencea

«1234»
razwu24.07.2007 11:36

mda.nu ma mir ca nici daddy nu a mai venit.si cred ca toata lumea s-a saturat deja de povestile pe care le spune Gigi tot timpu.un lucru e sigur...atata timp cat va fi Gigi patron sa nu ne asteptam la transferuri mari.ci doar la diversiuni gen daddy,armenteros,etc etc.pana la urma tot jukatori de pluton de la echipele mici de provincie vor veni la Steaua si eventual cate un ex jucator stelist 'repatriat' la final de cariera.un club de fotbal nu poate sa faca performantza in felul asta,ci doar sa supravietzuiasca.dar uitandu-ma la alte echipe din Liga 1,ca Dinamo sau CFR,care incep sa investeasca serios,cred ca din pacate Steaua deja incepe sa piarda ritmul si mi-e teama ca Steaua va avea o perioada de declin,atat in cupe cat si in campionat.dubla cu zaglebie cred ca este una decisiva pentru Steaua,dar si pentru ramanerea lui Hagi in postul de antrenor.pentru ca dupa 3 ani de 'primavara europeana' nu este permis sa fi eliminat inca din primul tur in care joci,de o echipa mult inferioara Stelei,ca valoare,traditie si palmares.dar dupa cum merg lucrurile in ultimul timp,privesc cu teama spre confruntarea cu zaglebie.

steagcruce2

ebonyc24.07.2007 14:18
Stiti care a problema voastra? Prea desconsiderati orice forbalist. Goian cand a venit la Steaua era un nimemi ca nume, la fel si Radoi. Vali Badea ? - la fel -si acum sunt "piesele de rezistenta" de la noi ....si exemplele pot continua. Mardeare poate fi o solutie buna. De transferuri se ocupa oameni de fotbal care traiesc de ani de zile in cadrul fenomenului si e clar ca se pricep mai bine ca noi. Noi suntem doar chibiti.

Eu zic ce e o campanie de transferuri buna spre foarte buna - au venit 9 jucatori si daca mai vin e o intreaga echipa si in balanta cu plecarile suntem in real castig (doar Thereau e marele minus - dar omul nu a mai vrut EL sa stea la noi). Important acum este sa se lege jocul iar noi sa fim alaturi de baieti si sa nu mai cautam atata samanta de disputa. Ca ala nu e bun, ca ala e bun... sunt doar pareri personale care nu contreaza... Antrenorul stie cel mai bine !!!

parerea este ceva personal, deci "parere personala" - auuucchh

ebonyc24.07.2007 14:20

si calmati-va ca nici mardare nu mai vine. multumiti-va cu lotul asta ca slabe sanse sa mai iasa ceva. ivic din cate am inteles e liber de contract deci fassssss

ebonyc24.07.2007 14:22
"Am ales acest club pentru ca stiu ca este cel mai bun din Romania, pentru antrenorii pe care ii are si pentru fotbalul pe care l-a aratat pana acum",

Zapata -----pai stai sa vezi si fanii :-"

i-a vazut cu charleroi :(

ebonyc24.07.2007 14:24

"mi-a spus mie camus ca va veni la Steaua" - Becali

daca a spus Becali asa ceva atunci e clar ca nu vine. sa nu uitam faptul ca a spus ca va veni un fotbalist de la aek atena ca l-a vazut Hagi in amical ca e bun. numai ca ivic n-a jucat in amical. nu v-ati lecuit deja cu Becali? :))

vanfootball24.07.2007 15:01
Eu zic ce e o campanie de transferuri buna spre foarte buna

......

Antrenorul stie cel mai bine !!!

Pai tocmai, antrenorul (care "stie cel mai bine") a spus ca avem decat 11 jucatori cu care se poate faca performanta.

kuivert24.07.2007 15:21

Nu cred ca vor veni...Adrian Ilie a atat de incompetent incat va rata transferurile...mai tineti minte ce a zis cand a venit? Jucatori de 5 stele etc etc...si daca ne uitam la achzitii pur si simplu ne punem mainile in cap

Astristul24.07.2007 18:18

Decat sa vina Ilic, mai bine ar veni ungurul ala, Daniel Toszer, tot coordonator de joc, tot la AEK Atena, si care este destul de bun. Poate mai bun si decat Camus, care o fi talentat, dar caracterul si fitele pe care le afiseaza fac din el un jucator problema in vestiar!

FORZA Steaua !!! steag2

Sylvyx24.07.2007 20:00

Asadar toate fiind spuse faza cu transfeurile este o harababura totala.Sa spunem ca ivici vine(Nici de asta nu mai sunt asa sigur),dar camus ?

Azi e ziua de marti.Steaua trebuia sa aiba raspuns ! de ce %$#& masii nu ne zice nimeni ca nici la TV nu anunta nici pe gsp nici pe Steaua.ro pe nicaieri care draq este deznodamantul circului astuia ? ? ?? ? ? ? ?? ? ?

Faza cu dady si armenteros e suflata de mult becalli a stiut doar sa amgeasca si in loc sa se recunoasca invins ca un barbat a tacut malc si nici macar nu a mai adus vorba de acest subiect !!

Si ar fi ok sa stam doar cu astia dar echipa nu merge si punct.ce stam sa ne labarim cu chestii de genul nam gasit o formula ca lumea sau jucatorii nu se cunosc inca sau suntem pe drumul cel bun.

TREZIREA!!

Meciul cu zaglebie este peste o saptamana si noi suntem petarde.

si sa zicem ca am trece de zaglebie dam draq peste unii ai draq atunci am belit-o!!

mirceaor24.07.2007 20:11

O suta de zvonuri ,nici unul confirmat.Mi-as dori din suflet sa nu mai aud niciun nume ,decat atunci cand numitul a semnat.Mi-au ajuns vrajelile pana peste cap.

Chestia e ca mai avem nevoie de un fundas central ,un mijlocas de creatie si un varf adevarat.Dar baietii tot fac pe oferte cica ,si nimic nu iese.Cam ciudat.

Sylvyx25.07.2007 03:38

am aflat cate ceva!ivici semneaza azi ca isi doreste rau sa vina la Steaua ca ala nu mai are are loc nici in echipa rezervelor la AEK Atena,Steaua l-a achizitionat aseara pe fundasul lui FC National ducu ninu(cine dracu' o mai fi si asta) si Steaua s-a inteles cu Bistrita pentru dorel zaharia,fotbalistul vrea sa vina,dar bistritenii au pus conditita sa fie lasat sa joace in returul de pe vicente calderon apoi urmand sa se prezinte la antrenamentele Stelei dupa turul cu zaglebie.

«1234»