mda.nu ma mir ca nici daddy nu a mai venit.si cred ca toata lumea s-a saturat deja de povestile pe care le spune Gigi tot timpu.un lucru e sigur...atata timp cat va fi Gigi patron sa nu ne asteptam la transferuri mari.ci doar la diversiuni gen daddy,armenteros,etc etc.pana la urma tot jukatori de pluton de la echipele mici de provincie vor veni la Steaua si eventual cate un ex jucator stelist 'repatriat' la final de cariera.un club de fotbal nu poate sa faca performantza in felul asta,ci doar sa supravietzuiasca.dar uitandu-ma la alte echipe din Liga 1,ca Dinamo sau CFR,care incep sa investeasca serios,cred ca din pacate Steaua deja incepe sa piarda ritmul si mi-e teama ca Steaua va avea o perioada de declin,atat in cupe cat si in campionat.dubla cu zaglebie cred ca este una decisiva pentru Steaua,dar si pentru ramanerea lui Hagi in postul de antrenor.pentru ca dupa 3 ani de 'primavara europeana' nu este permis sa fi eliminat inca din primul tur in care joci,de o echipa mult inferioara Stelei,ca valoare,traditie si palmares.dar dupa cum merg lucrurile in ultimul timp,privesc cu teama spre confruntarea cu zaglebie.
steagcruce2