FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Zi decisiva in Ghencea

«1234»
Tupac Amaru23.07.2007 18:15
daca mai vin si eu si vreo cativa useri f. buni de pe forum, cred ca putem ajunge departe :):)

vreau si eu! tineti-mi un post de fanion dreapta!

Tupac Amaru23.07.2007 18:24

OFF-TOPIC - Sa radem cu onlinesport

"Steaua si-a prezentat, luni, in cadrul unei conferinte de presa ce a avut loc la Stadionul Steaua, achizitiile verii, desi initial se credea ca doar portarul Robinson Zapata va fi prezentat. La conferinta de presa au fost prezenti Valeriu Argaseala, Eric Bicfalvi, Mihai Gurita, Cosmin Vatca, Alexandru Iacob, Rica Neaga, Pawel Golanski, Ifeanyi Emeghara, Vali Badoi si Robinson Zapata."

Misto, cine stie ceva de acest Argaseala? Pe ce post joaca? Cumva cel de lingau oficial al lui Becali? Huoooooooooo!

danimarcu23.07.2007 18:33
Eu cred in Steaua ... si in transferurile Lor.

Sunt din RM-Chisinau si Marele meu vis e sa fiu acolo in Ghencea in unul din Meciurile Stelei.

Cred ca cindva imi voi implini visul.

- - - - - - S P E R A N T A - - - - M O A R E - - - - - U L T I M A - - - - - - - steagcruce2 forzateaua

da tu pe ce post joci?...

eddie the 'ead23.07.2007 18:36

Sa vina oricine si oricuM ... DAR FARA UNGURI IN Ghencea !!!!

Boloni, Nagy, Musznay, Weissenbacher, Jenei, Duckadam, (ca nici pe nemti nu ii iubim, nu?) un sfert din echipa de hochei actuala a Stelei si or mai fi si altii, cu siguranta, dar astia mi-au venit acum. Si Balint ala are un nume dubios, nu? Trebuie sa aiba el singe de ungur...

stefanVl23.07.2007 18:43

Sigurii jucatori in care am incredere sunt ERIC, Gurita si Neaga.. restu Golanski si Emeghara sa-i vedem la joc.. Badoi.. este expirat.. iar Zapata daca s-ar arunca dupa minge exact cum o facea la CUCUTA o sa fie un transfer reusit..

Daca e adevarat ca vine Ivic jucatorul de 30 de ani.. inca unu nu strica :)) poate asa facem un lot de vreo 300 de ani

vanfootball23.07.2007 19:23
penibili astia de la fanatik

au ratat jucatorul ... si apoi au zis ca Hagi l-a vrut pe ungur si aek l-a oferit pe ivic

penibil scuza au gasit =))

Cum o echipa din Spania il vrea pe Radoi si noi il oferim pe jijel Coman

defapt eu stiam asta de mult, daca te uiti in ziarul lor de kkt ... te convingi

:)))) Da, bine ca nu ne-a oferit vreun copil de la echipa a doua. Penibil ziar, intr-adevar.

grizzly23.07.2007 19:41

cele mai bine cotate transferuri de dupa revolutie??? o_O

Sylvyx23.07.2007 20:13

Priviti ce tocmai am citit pe www.gsp.ro

Contactat telefonic de stelisti.ro, managerul sportiv al Stelei, Adrian Ilie, a declarat cã echipa vicecampioanã a trimis astãzi oferte pentru cei doi jucãtori, Camus și Ivic, urmând sã aștepte rãspunsul pânã mâine. "Astãzi am trimis prin fax oferta pentru cei doi și termenul limitã de rãspuns este marți. Dacã pânã mâine nu ni se va rãspunde, atunci considerãm subiectul încheiat, ca sã știm și noi pe ce jucãtori ne bazãm pentru campionatul care va începe. în privința lui Dady, el a fost transferat de presã, noi doar am avut o discuție cu el, în care i-am prezentat oferta noastrã. Restul nu mai depinde de noi, dar sunt șanse minime sã ajungã la Steaua", a spus Ilie pentru stelisti.ro.

Deci cand incepe sa vorbeasca despre Dady zice la un moment dat ca presa l-a tranferat nu ei.

Intrebarea care vine este:

Cine dracului s-a laudat presei cu surle si trambite ca o sa aduca cei mai tari si cei mai buni si cei mai nu stiu cum jucatori????

Raspuns:

Gigi

Deci Adi Ilie spune prostii ca despteptul lui de patron a aburit presa cat si suporterii Stelei ca o sa aduca 2 jucatori de superclasa si cand colo cucu!nici unul na venit!

Si cica Steaua face transferuri!

mikutu23.07.2007 20:24
acele bate de care vb voi sunt niste tuburi de plastic subtiri

care nu pot fi deloc folsite ca sa lovesti pe cineva

poate daca le folosesti ca sa sufli cu cornete

si sa lovesti jandarmul in ochi

atunci poate ca acele tubulete pot fi considerate periculoase

cu acele tuburi am intrat la meci de fiecare data

le-am aratat jandarmilor

le-au studiat ca nu cumva sa fie ceva ascuns in ele

au vazut ca nu sunt groase deloc

si ni le-au dat inapoi

si noi am pus iarasi steagurile

si le-am ridicat

si am facut spectacol

si nu am intrat ca idiotii pe teren sa lovim portarul advers

si nu am facut scandal

si Steaua a castigat

asta a fost odata, acum ... sunt alte principii.....

fansteaua4623.07.2007 20:55

Au semnat Camus si cu Ivic ?

adynezu23.07.2007 21:29
"Steaua si-a prezentat, luni, in cadrul unei conferinte de presa ce a avut loc la Stadionul Steaua, achizitiile verii, desi initial se credea ca doar portarul Robinson Zapata va fi prezentat. La conferinta de presa au fost prezenti Valeriu Argaseala, Eric Bicfalvi, Mihai Gurita, Cosmin Vatca, Alexandru Iacob, Rica Neaga, Pawel Golanski, Ifeanyi Emeghara, Vali Badoi si Robinson Zapata."

Au fost prezenti, nu prezentati;)...

Toate cele bune!

max_imus23.07.2007 23:20

A venit Mardare!!! Este un superfundas!!!

Va spun eu, daca vin si mijlocasii despre care este vorba sau macar unul dintre avem cel mai tare lot, cu mult peste oricine altcineva.

Mardare asta este extraordinar.

cyril21thereau23.07.2007 23:28

"Am ales acest club pentru ca stiu ca este cel mai bun din Romania, pentru antrenorii pe care ii are si pentru fotbalul pe care l-a aratat pana acum",

Zapata -----pai stai sa vezi si fanii :-"

cyril21thereau23.07.2007 23:29
Jiji spune atatea minciuni,incat ne este greu sa ne amintim chiar tot ce debiteaza!Mie imi este ciuda ca nu-i da presa peste nas de fiecare data cand minte!Ca atunci s-ar mai lasa la mana lui...

a zis Gigi in caz ca ii aduce si nu vor confirma..atunci nu va mai vorbi despre fotbal ai intzeles aiurea :-@

RAV3N_rosso-blu23.07.2007 23:49

la cate declaratii s-au facut,eu cred ca subiectul este inchis...in afara de zaharia nu prea cred ca mai vine cineva...

in orice caz,decat sa vina camus care declarase acum cateva zile ca nu vine sa joace in Romania nici mort,mai bine sa o lasam asa cum a cazut si sa vedem ce putem sa facem cu ce avem...

cu respect,

MANDRU CA SUNT STELIST!!!!

fansteaua4624.07.2007 01:14

Dady nu va mai veni la Steaua. El nu a dorit sa joace la noi, iar clubul nu a vrut sa ii dea drumul, asa ca am renuntat definitiv la el.

Tupac Amaru24.07.2007 04:14
Au fost prezenti, nu prezentati;)...

Toate cele bune!

E preluata de pe onlinesport, ca de-aia am pus citatul intre ghilimele! Asadar este o noua mostra a valorii ziaristilor!

Tupac Amaru24.07.2007 04:15

Va spun eu, daca vin si mijlocasii despre care este vorba sau macar unul dintre avem cel mai tare lot, cu mult peste oricine altcineva.

Gata! Clar ajungem in optimile Champions League!

radusor24.07.2007 04:18
fratilor, voi numai la mijloc si atac va ganditi. nu vedeti ca centrul apararii este varza, nu au jucatori si ei se gandesc numai de la mijloc in sus sa aduca jucatori, apararea au uitat-o

pai daca Radoi trece iar fundas central, nu stam chiar rau in aparare...il mai avem pe Ghionea, Goian, Baciu(sau mardare) si pe junioru Iacob. deci 5 jucatori pe 2 posturi, dintre care 3 de valoare certa.dar...si atacu si mijlocul sunt acoperite.Doar daca pleaca Gurita la gloria bz sa mai aducem un atacant.Dar decat zaharia, mai bn Gurita.La mijloc, un camus e de ajuns, desi numeric sunt prea multi jucatori.cate 2-3 pe post

ceai de tei24.07.2007 04:58

Si cam asta a fost cea mai buna campanie de transferuri din istoria Stelei. Superstarul manager Adi Ilie si-a dovedit clasa, sa pui un fotbalist manager si sa ai pretentii este echivalent cu pusul lupului la stana (stie Becali despre ce vorba). Dupa ce am vazut cum au jucat polonezii in supercupa deja am certitudinea ca ciobanul va suferi un soc din primul tur, sunt totusi curios daca va rezista Hagi pana in iarna - aici se cere un pariu.

Sylvyx24.07.2007 06:05

Superfundas nesuperfundas faza e ca echipa cu el interen a umilit zaglebie lubin cu 5-0 deci tot e ceva nu?

strezahuzum24.07.2007 06:36

Pic in nas de impresionat ce sunt. Eu zic sa ne strangem si sa organizam un mars spontan prin care sa ne exprimam bucuria si recunostinta pentru El Ciobandante Supremo, ala care dupa ce ne-a aburit cu transferuri galactice gen Belluschi, Dady, Armenteros a "reusit" o mare lovitura si anume sa transfere inca un om de la FC Vaslui. Si daca avem noroc, poate il aducem si pe super-vedeta Zaharia, care acum cativa ani freca .... menta prin divizia B.

adynezu24.07.2007 08:14
E preluata de pe onlinesport, ca de-aia am pus citatul intre ghilimele! Asadar este o noua mostra a valorii ziaristilor!

Dar nu am zis ca tu ai gresit. Doar ca ei nu au gresit, si este o exprimare corecta (cel putin asa cred eu, daca nu e, ziceti :tongue: )

Azazello24.07.2007 10:01
Gata! Clar ajungem in optimile Champions League!

Stiti care a problema voastra? Prea desconsiderati orice forbalist. Goian cand a venit la Steaua era un nimemi ca nume, la fel si Radoi. Vali Badea ? - la fel -si acum sunt "piesele de rezistenta" de la noi ....si exemplele pot continua. Mardeare poate fi o solutie buna. De transferuri se ocupa oameni de fotbal care traiesc de ani de zile in cadrul fenomenului si e clar ca se pricep mai bine ca noi. Noi suntem doar chibiti.

Eu zic ce e o campanie de transferuri buna spre foarte buna - au venit 9 jucatori si daca mai vin e o intreaga echipa si in balanta cu plecarile suntem in real castig (doar Thereau e marele minus - dar omul nu a mai vrut EL sa stea la noi). Important acum este sa se lege jocul iar noi sa fim alaturi de baieti si sa nu mai cautam atata samanta de disputa. Ca ala nu e bun, ca ala e bun... sunt doar pareri personale care nu contreaza... Antrenorul stie cel mai bine !!!

ronalseby24.07.2007 10:35

cred ca astiu nus mai buni ca Neaga sau bicfalvi fularsteaua2

«1234»