Vicecampioana Romaniei, Steaua Bucuresti, si-a prezentat, luni, in cadrul unei conferinte de presa toti jucatorii achizitionati in aceasta vara.
Astfel, au fost prezenti la intalnirea cu jurnalistii Eric Bicfalvi, Mihai Gurita, Cosmin Vatca, Alexandru Iacob, Rica Neaga, Pawel Golanski, Ifeanyi Emeghara, Valentin Badoi si ultimul sosit, portarul columbian Robinson Zapata.
Fiecare dintre jucatorii prezentati au facut cate o declaratie scurta, neraspunzand decat la o singura intrebare din partea presei.
"Am ales acest club pentru ca stiu ca este cel mai bun din Romania, pentru antrenorii pe care ii are si pentru fotbalul pe care l-a aratat pana acum",
Zapata
"Nu va fi greu sa lupt impotriva lui Zaglebie, chiar daca sunt o echipa poloneza. Am dat si informatii celor de aici despre Zaglebie asa ca nu ma impiedica acest lucru"
Pawel Golanski
"Nu ma intereseaza pe ce post voi juca la Steaua, am venit aici sa joc fotbal si asta este cel mai important"
Ifeanyi Emeghara
"N-am pierdut nimic cand m-am intors in Ghencea dar sper sa castig o participare in grupele Ligii Campionilor si campionatul"
Rica Neaga
"Sunt bucuros ca am fost primit bine de suporteri, vineri, in amicalul cu Charleroi. Cred ca cel mai tare se va bucura de venirea mea colegul Mirel Radoi pentru ca poate asa suporterii isi vor schimba tinta pentru acea scandare celebra"
Vali Badoi
ProSport
FC Steaua Bucuresti mai are pe lista inca 2 jucatori. Este vorba despre Vladimir Ivic (AEK Atena) si Fabien Camus (Charleroi).

Vladimir Ivic:
Inaltime: 1.91m. Greutate: 85.00kg. Nationalitate: Serbia-Montenegro
Nascut: 07/05/1977 in Zrenjanin ( Serbia )
Fabien Camus

Inaltime: 1.79m. Nationalitate: Francez
Nascut: 28/02/1985 in Aries ( Franta )