FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Zi decisiva in Ghencea

«1234»
fcsteaua.ro23.07.2007 10:06

Vicecampioana Romaniei, Steaua Bucuresti, si-a prezentat, luni, in cadrul unei conferinte de presa toti jucatorii achizitionati in aceasta vara.

Astfel, au fost prezenti la intalnirea cu jurnalistii Eric Bicfalvi, Mihai Gurita, Cosmin Vatca, Alexandru Iacob, Rica Neaga, Pawel Golanski, Ifeanyi Emeghara, Valentin Badoi si ultimul sosit, portarul columbian Robinson Zapata.

Fiecare dintre jucatorii prezentati au facut cate o declaratie scurta, neraspunzand decat la o singura intrebare din partea presei.

"Am ales acest club pentru ca stiu ca este cel mai bun din Romania, pentru antrenorii pe care ii are si pentru fotbalul pe care l-a aratat pana acum",

Zapata

"Nu va fi greu sa lupt impotriva lui Zaglebie, chiar daca sunt o echipa poloneza. Am dat si informatii celor de aici despre Zaglebie asa ca nu ma impiedica acest lucru"

Pawel Golanski

"Nu ma intereseaza pe ce post voi juca la Steaua, am venit aici sa joc fotbal si asta este cel mai important"

Ifeanyi Emeghara

"N-am pierdut nimic cand m-am intors in Ghencea dar sper sa castig o participare in grupele Ligii Campionilor si campionatul"

Rica Neaga

"Sunt bucuros ca am fost primit bine de suporteri, vineri, in amicalul cu Charleroi. Cred ca cel mai tare se va bucura de venirea mea colegul Mirel Radoi pentru ca poate asa suporterii isi vor schimba tinta pentru acea scandare celebra"

Vali Badoi

ProSport

FC Steaua Bucuresti mai are pe lista inca 2 jucatori. Este vorba despre Vladimir Ivic (AEK Atena) si Fabien Camus (Charleroi).

2016474510_58261_ivic.jpg

Vladimir Ivic:

Inaltime: 1.91m. Greutate: 85.00kg. Nationalitate: Serbia-Montenegro

Nascut: 07/05/1977 in Zrenjanin ( Serbia )

Fabien Camus

57335857_58238_camus1.jpg

Inaltime: 1.79m. Nationalitate: Francez

Nascut: 28/02/1985 in Aries ( Franta )

Za Best23.07.2007 10:14

Ivic e bun(cel putin asa stiu eu)!Nu stiu acum,mai ales ca nici tanar nu prea mai este...cat despre Camus,ar fi un transfer excelent,dar am inca mari indoieli ca va veni in Ghnecea...

P.S.Sa-n teleg ca Dady a cazut definitiv si ne vom multumi cu vampirul de apa dulce Zaharia? :rolleyes:

xDaJACKALx23.07.2007 10:17

Cele mai bine cotate transferuri de la revolutie!!!???

Tavone23.07.2007 10:25

Doamne ajuta! Va spun daca vin astia 2 ne-am scos + un atacant (preferabil Dady)! Am aduce consistenta mijlocului si mai ales daca Radoi trece la marcaj (acolo unde ii e locul) e super bine! Sincer Radoi nu are ce cauta la coordonare la marg careului de 16 advers! Acolo Croitoru e tatic!

Hai Steluta!

bad_joke23.07.2007 10:28

Sa speram ca vor veni eu sunt sceptic in privintza transferurilor,eu simt ca in loc de Camus va veni mult mai "celebrul" Zaharia,ca asa e Becali el face transferuri,ce poti sa-i reprosezi Hagi vrea jucatori si el iy aduce,dar complet altii,nu cred ca va aduce vreun nume strain,ianfara de Golanski,nu stiu poate o sa vina sarbul asta de la AEK ATENA dar Camus sigur nu va veni,mai ales dupa informatile datae de Cyril Thereau.Domane ajuta s ama insel eu si sa se ralizeze cele mai bune transferuri pentru Steaua ca avem nevoie ca de aer de cineva tehnic

robisteaua23.07.2007 10:29

Pun pariu ca nu o sa vina nici unul dintre acesti doi, poate Daniel Tozser de la AEK Atena!

robisteaua23.07.2007 10:32
P.S.Sa-n teleg ca Dady a cazut definitiv si ne vom multumi cu vampirul de apa dulce Zaharia? :rolleyes:

Vine Zaharia in locul lui, ii mai bun si ii mai ieftin decat Dady, crede Gigi!!!!!!!!

vanfootball23.07.2007 10:41

Acum sa vedem cine are surse tembele, cine abereaza la greu, cine inventeaza de dragul stirii, Fanatik sau GSP. Unii il dau sigur pe Tozser, ceilalti pe Ivic.

Il Soldatino23.07.2007 10:55
Vine Zaharia in locul lui, ii mai bun si ii mai ieftin decat Dady, crede Gigi!!!!!!!!

cu cat e mai ieftin, cu atat e mai bun...pana la urma o sa-l transfere pe...Il Soldatino, pentru ca oricum ar juca gratis :). Sa vezi acolo valoare

Raul198823.07.2007 11:04

Becali a declarat ca jucatorul dorit de Steaua de la Aek Athena a jucat in meciul cu Steaua

eu ma-m dus pe pagina oficiala de la Aek Athena

ΑΕΚ αγωνίστηκε με τους: Moretto, Ramos, Arruabarrena, Alves, Δέλλα (70' Azcarate), Ζήκο (46' caαφές), Nsaliwa, Julio Cesar (69' Παππάς), Rivaldo (Κονέ), Manduca (60' Τοzser), Λυμπερόπουλο (69' Παυλής).

Toszer a intrat pe teren in minutul 60

ivic nici nu a jucat in meciul cu Steaua

cel mai probabil Hagi il vrea pe Tozser si nu pe Ivic :rolleyes:

LARI23.07.2007 11:11
cu cat e mai ieftin, cu atat e mai bun...pana la urma o sa-l transfere pe...Il Soldatino, pentru ca oricum ar juca gratis :). Sa vezi acolo valoare

Dude, pai daca tu vii gratis in Ghencea, inseamna ca Gigel Coman e mai bun decat tine... In fine... si Victoras Iacob tot gratis a fost adus si a dovedit ca a fost o miscare buna. Hai, spor la treaba si speram sa nu ne dezamagesti!:P

Fl0r1nsteaua23.07.2007 11:23

Sa speram ca se vor realiza ambele transferuri..

armin23.07.2007 11:27

Ca sa nu se supere GSP sau Fanatik, cred ca Gigi va gasi o cale d emijloc: Nu va aduce pe niciunul din cei 2, ca sa nu iasa cu suparare :)

Si nu mai dati vina pe Becali cand vine vorba de violente in Ghencea, pentru ca nu el e vinovatul. Vinovatii sunt cei cu fularele pe fatza si cei care vin cu bâte la stadion.

robisteaua23.07.2007 11:32
Ca sa nu se supere GSP sau Fanatik, cred ca Gigi va gasi o cale d emijloc: Nu va aduce pe niciunul din cei 2, ca sa nu iasa cu suparare :)

Ai dreptate pana la urma asa va fi, doar avem jucatori Lovin, G.Coman, Bostina etc.

Pedro23.07.2007 11:38

fratilor, voi numai la mijloc si atac va ganditi. nu vedeti ca centrul apararii este varza, nu au jucatori si ei se gandesc numai de la mijloc in sus sa aduca jucatori, apararea au uitat-o

Si nu mai dati vina pe Becali cand vine vorba de violente in Ghencea, pentru ca nu el e vinovatul. Vinovatii sunt cei cu fularele pe fatza si cei care vin cu bâte la stadion.

armin mai bine taceai. lasai tu pe " aia cu fulare pe fata si bate pe stadion" si vb despre transferuri.

MooxuLeTz`23.07.2007 12:34

Sa vina oricine si oricuM ... DAR FARA UNGURI IN Ghencea !!!!

The_Foxes23.07.2007 12:36
fratilor, voi numai la mijloc si atac va ganditi. nu vedeti ca centrul apararii este varza, nu au jucatori si ei se gandesc numai de la mijloc in sus sa aduca jucatori, apararea au uitat-o

armin mai bine taceai. lasai tu pe " aia cu fulare pe fata si bate pe stadion" si vb despre transferuri.

Radoi va fi folosit in meciurile oficiale langa Goian....asta i-a spus Hagi lu Becali...probabil echipa va arata asa Cernea/zapata-p.Marin(golanski)-Goian-Radoi-emeghara- Banel Bostina bicfalvi- Croitoru/posibila achizitie- Dica-Neaga...80 % asta va fi echipa

axl2323.07.2007 12:38

@mooxu

Da' ce-au, ba frate, ungurii?

Eu zic fara turci, tatari, austrieci, nemti, rusi in Ghencea!!!

A, si fara polonezi, ca si cu aia am avut harturi!

Si fara toate popoarele care au legatura cu migratorii ce-au trecut pe-aici, mai ales aia cu "closca cu pui".

mache23.07.2007 13:02

parerea mea :

- Ivici ar fi mai ok in defensiva in fata centralilor (1.91 pentru un mijlocas e cam aiurea ... vezi palugile de Lovin si O Petre care au mari probleme la constructie...)

- Camus = 0 pentru Steaua avand in vedere dispretul (a se citi dosul) pe care-l arata pentru Romania...

Dano23.07.2007 13:04

Eu nu mai am incredere in Becali . Pacat ca va amagiti. Ce alt mare transfer a mai facut el ca sa faca si acum ? Se bate cu pumnul in piept si se lauda pe la toate colturile ....dar fapte 0...

Lucas23.07.2007 13:28

Inca o data va indemn la realism. Nu vine nimeni! Nici Camus, nici Dady, nici Ivic/Toszer. Poate Zaharia!

Iar voi, redactori ai fcsteaua.ro, n-ar mai trebui sa incingeti imaginatia bietilor suporteri.

cristi_mold23.07.2007 13:38

Am inteles ca jucatorul adus de la AEK va fi prezentat azi, odata cu Zapata. Este oare adevarat?

MoWeed23.07.2007 13:39

asa sunt complet de acord cu tine

Sincer nu cred ca Ivici sau Toszer(imi cer scuze daca am scris gresit) sunt jucatori de CL dar decat Lovin si Bostina nu au cum sa fie mai slabi......totusi sarbu e cam batran

aiurica23.07.2007 13:42

altu.....

sa-l batem....sa intram pe teren....sa dam cu pumnu....moarte tiganilor negrilor ungurilor...oamenilor cainilor....tuturor

cristi_mold23.07.2007 13:45

Da-le pace ca astea is romani europeni. Doamne si te miri ca ne mai zice lumea milogi?

«1234»