FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Aratura zeilor

«12345»
Assassin20.07.2007 10:42
Acum, fara misto, nu esti Mitica Dragomir reloaded?

Ce dracu, ati si luat vacanta parlamentara?

Ok, vad ca seria mistourilor ieftine continua. De data asta, la vedere. Nu ajungeau ipocrizia si standardele duble.

Tupac Amaru20.07.2007 10:48
Off-topic.

Van la meciul ala GALERIA Stelei A PARASIT STADIONUL! din cauza asta.

Si da si meciul de la Vaslui este FOARTE suspect.

Si din pacate nu eu am terfelit Steaua ci aceia care s-au dedat la asemenea mojicii.

Si inca ceva.

Noi suntem Steaua, nu avem rivali in Romania.Ce cauta articole despre Dinamo sau Rapid pe site-ul NOSTRU?

Noi suntem SUPERIORI, noi nu scoatem DVD-uri dupa victorii cu 4-2 la adversari si nici nu ne plangem ca suntem singuri impotriva tuturor.Ceilalti se compara cu NOI.

In Europa exista un singur nume si acela e Steaua.Lasati-i pe ei sa fie frustrati, noi nu avem nevoie de comparatie cu nimeni.

Am curajul sa iti zic: BRAVO pentru ceea ce ai scris aici!

Daca ai face si diferenta intre "a munci pentru Steaua" si "a-ti bate joc de Steaua", atunci am fi chiar pe aceeasi lungime de unda.

FORZA Steaua!

Ok, vad ca seria mistourilor ieftine continua. De data asta, la vedere. Nu ajungeau ipocrizia si standardele duble.

Salam alecu!

Miaus20.07.2007 10:52
Miaus, am insa o nedumerire: zi-mi si mie te rog unde am pomenit eu ceva de Hagi si de iertarea ce i-as acorda-o si ma declar senil.

Vezi ca gama aia de scuze a ramas de pe vremea lui Harap Alb!

Chiar! Ce bine i se potriveste lui Oli - el e Harapul Alb! Nici nu vreau sa ma gandesc ce o sa se intample daca o sa-l placa seicul!

Sper ca nu aveti pretentii la performante in acest sezon!

Campania de achizitii este cea mai slaba de cand tin cu aceasta echipa!

Ultima achizitie ratata pe plan intern: Herea, pe care ni l-a luat "zgarcitul" de Copos!

De fapt nu ma mir: Becali culege ceea ce a semanat - vezi prelungirea contractului cu Olaroiu, in locul demiterii acestuia, la mijlocul returului trecut.

Daca Hagi ar fi preluat atunci echipa, ar fi avut timp sa puna la punct o echipa care sa atace obiectivele (apropo, care or fi alea?).

Asa insa, ne anunta ca mai trebuie facute achizitii (cu o saptamana inainte de startul campionatului!)

Cu durere in suflet, Dinamo nu ne va avea pe noi ca si contracandidat la titlu in acest campionat. Poate pe Rapid, poate pe CFR Cluj, dar nu pe noi!

Chiar si locul 2 mi se pare o utopie.

Intrarea in grupele CL ar fi o adevarata minune!

Deci nu avem pretentii la performanta nu este cum am crede noi o scuza pentru Hagi.NICIDECUM, e o scuza pentru maseori si portarul de la stadion.

Daca Hagi bla,bla,bla ar fi avut timp, bla,bla,bla.Zenga a luat echipa azi si peste cateva zile avea meci OFICIAL!.

Cu durere in sufletul lui Tupac noi suntem MEREU principalii favoriti la castigarea campionatului.

Locul 2 i se pare o utopie marelui maestru - anul acesta obiectivul este "safe middle-top finish".

Intrarea in CL ar fi o minune - normal ca Oli sau Titi Dumitriu acum tspe ani au dat bani la vrajitoare si au facut magie neagra sa intram in CL.

Hagi pe cand da acatistele alea?

Deci mosule eu macar sunt consecvent in "prostia" mea.Tu nu tii minte nici ce ai scris acum 30-40 de posturi.Vitamine, multe vitamine si lecitina.

Iti vand niste miere buna de salcam?

andyro20.07.2007 11:21

Nu se poate inchide topicul asta...ca seamana deja a spam, atacuri personale si vad ca a luat-o lumea pe, vorba articolului, aratura. :D

Oli si-a indeplinit partial obiectivele (s-a calificat in grupe, a ratat titlul si cupa). Este principalul vinovat pentru asta, dar nu singurul.

Hagi nu si-a indeplinit si nici nu si-a ratat obiectivele, pentru simplul motiv ca nu a inceput campionatul, CL sau Cupa.

In rest, putem discuta pana la 17.00, cand probabil voi, suporterii infocati, o sa plecati la stadion.

daffyduck20.07.2007 11:23
Plecarile lui Elton si Paraschiv n-ar fi fost niste pierderi daca aduceam noi mari scule de jucatori. Asa, am ramas cu Lovin in locul lui Para si cu...cine in locul lui Elton?

Radoi/Ov Petre in locul lui Para si Bostina/Bicfalvi in locul lui Elton. Infinit mai bine.

Sincer, radeai si tu cand Oli facea bilutze, adversarii ne conduceau cu 2-0 si noi nu jucam nimic?

Care e problema mai Tupac, tu esti mai bine crescut, nu te scobesti in nas la semafor, in masina? Ti-e rusine?

Mari eroi ai istoriei, de care imi aduc aminte, au ras si au fost destinsi in clipe tragice ale destinului. LOL. Cam acelasi lucru pe care l-a facut Olaroiu il face si Hagi acum, numai ca nu se scobeste in nas, ci in pantaloni si nu rade, ci urla cu spume. Sunt doar doua tipuri diferite de a-ti exprima disperarea in fata unor non-jucatori de fotbal (precum Lovin si Baciu) si a unor non-executii fotbalistice. Oli a adus, ok, sa zice, o nulitate: Gigel Coman. O sa vedeti ca o sa aiba si Hagi nulitatile lui (ar fi inceput cu una, daca reusea sa-l aduca pe Plesan).

A incerca sa-ti demonstrezi teoria cu Olaroiu, terfelind numele Stelei in ultimul hal, mi se pare cel mai abject lucru posibil!

Numai bine!

Asta mi se pare propaganda strigata de la portavoce. E din categoria parintilor de copii hoti care in loc sa aiba puterea sa recunoasca pacatul copiilor si sa incerce sa-i indrepte, ei ii mangaie pe cap si si le soptesc "puiu mamii e un inger, nu-i asa?". Cine intra in mlastina cu porcii, nu are cum sa ramana curat. Van, imi poti cel mult justifica faptul ca Steaua "trebuia" sa faca anumite jocuri strategice, anumite parteneriate, sa unga anumiti arbitrii, ca sa ramana puternica in lupta cu cooperativa lui tata Jean si Dinamo si cu "comunistul" de Copos, dar sa vii tocmai tu si sa juri cu mana pe tot ce stii tu ca Steaua n-a turnat meciuri si n-a umblat la arbitrii, mi se pare absurd. Si asta nu este o terfelire, ci o putere de a recunoaste niste aspecte. Asta ii face pe oameni "intotdeauna superiori", asa cum se cred unii

Plecarea lui Elton e o pierdere,cred eu.Despre restul,de acord.

Pe Thereau s-au primit 2 milioane,din cate imi amintesc,nu 3 cum a inflorit ciobanul in stilu-i caracteristic...

1. Imi place mie de toti care cand vine vorba sa aduca argumente, o baga pe aia cu "timpul ne va dovedi". Dar cand e vorba sa zica ceva impotriva teoriilor tale, e categorica treaba: Elton era super p***a de jucator. Dupa cum se tot spune pe aici: timpul ne va dovedi ce mare jucator a fost Elton asta, tz tz tz ...

2. Lucrezi la contabilitate la FC Steaua si stii ca au fost pe Thereau 2 si nu 3, sau tu esti cel care infloreste in stilul "GSP-caracteristic"? Nu stiu de ce, dar prefer sa aleg 3 milioane cum spune "ciobanu" decat doo cum spune "GSP".

"Marele antrenor" activeaza in puternicul campionat arab!

Tot asa si "MARELE" jucator Elton a fost cumparat de PUTERNICUL campionat arab ... patetic argument ...

Si ne-a lasat cu curu in balta pentru ca a plecat dupa ce semnase pe trei ani la sfarsitul campionatului trecut!

Si tu lucrezi in conducerea administrativa FC Steaua SA si ai vazut contractu, semnatura, chestii ... oi fi expert grafolog ratacit pe forumu asta sub acoperire ... ca daca ai peste 30 de ani si nick-ul Tupac, esti cam dubios ...

Aceasta este o realitate care nu poate naste decat o sigura concluzie.

Da, realitatea este aceiasi: daca nu pleca acum, dupa 3-5 etape l-ar fi dat afara Gigi asa cum a facut cu: Piturca, Zenga, Titi Dumitriu, Dorinel Munteanu si MM. Adica, cu aproape toti cu care a lucrat, de care s-a folosit si de care a zis ca vor fi pe viata la Steaua, dupa care i-a mazilit cum a vrut el. Doi oameni au "scapat" de placerea asta: Protasov si Oli, care au stiut sa plece singuri cand a trebuit ;-)

Dar sa ajungi sa debitezi ineptii ca ale lui Tupac (mosule senilitatea ceva?) ca vezi doamne ce super lot si jucatori a avut Oli si nu a reusit mai mult mi se pare chiar prost-gust.

Iar acum acelasi Tupac il iarta pe Hagi (ptiu ptiu o mangaiere pe capsor mancal-ar mama pe el de baietel) ca n-are lot, nu e sustinut, jucatorii nu il inteleg, astrele nu sunt in conjunctura potrivita, suntem in anul cainelui nu al sobolanului, bla,bla,bla.

La Steaua nu exista RABDARE ca de-aia e Steaua.Daca Hagi vrea rabdare se duce ca Dan Petrescu la Urziceni sau Otelul sau din astea o ia de jos si in 10 ani face super echipa cu cata rabdare vrea el.

Eu nu am RABDARE la Steaua.Vreau performante IMEDIAT!

1.CL

2.Titlul

3.Cupa

100% de acord.

Vai, si Protasov e in puternicu' campionat ucrainian, nu? Iar Zenga a fost in puternicu' campionat sarb, ca sa nu mai zic de arabi. Iar Hagi a fost in puternicu' campionat turc. Mai lasa-ne cu standardele astea duble...

Ca sa nu mai zic de argumentele acestea perfect valide

@Tupac: "Adica, cel putin, asa cred, pentru ca eu il acuz, pur si simplu, pe Becali, ca il doare fix in pix de Steaua."

Adica exact de ce te acuz eu: dubla cetatenie pe fcsteaua.ro.

Cand vine vorba de antrenorii Zenga, Protasov si Hagi: Becali e un bulangiu ca nu le-a luat jucatori si ca nu le-a oferit conditii, iar ei meritau sustinuti si au avut performante remarcabile

Cand vine vorba de Oli, acesta a fost rasfatat cu jucatorii pe care "el i-a vrut", iar el a fost saracu o varza fara nici o performanta.

Singura catastrofa adusa la Steaua de Oli este Gigelinho Coman, dar pe langa el mai existau: Nesu, Paraschiv, Elton, Oprita, Lovin, Baciu, Stelian Stancu, Croitoru ... jucatori adusi din prieteniile lui Gigi cu Bacaul si Vasluiul, pe bani putini, de umplutura.

@Tupac: "

- Steaua Rosie Belgrad, campioana Europei;

- mai recent, Galatasaray Istanbul - castigatoarea Cupei UEFA

- Dinamo Kiev, o prezenta destul de Constanta in grupele Champions League (pana sa dea de Steaua si, mai ales, de arbitru! - ha, ha, ha)

"

Steaua Rosie: campioana Europei cand? Zi-ne performantele lui Steaua Rosie din ultimii 10 ani. Si in plus, Zenga cand a venit la Steaua a venit de pe plaja, nu de la Steaua Rosie.

La fel si cu Galatasary: zi ce inseamna "mai recent" daca ai curajul si de cand nu mai inseamna nimic Galata in Europa si in Turcia.

Dinamo Kiev este O SINGURA ECHIPA, alaturi de Shaktior, care se ridica la nivelul de echipe in Ucraina, iar Protasov nu a plecat la Dinamo Kiev ca antrenor, ci la ULTRA CUNOSCUTA Dnepr.

Hai ca oricum erai patetic in ochii mei pentru toate incercarile, dar atata abnegatie si insistenta ai in a fi pe langa, incat incerci sa ne impui ca Ucraina e un campionat de fotbal extrem de puternic ... chiar si mult peste al Romaniei ... L-)

@Tupac: "Cunosc unul Olaroiu care cica a antrenat o echipa de fotbal, facea bilute ca urmare a complexului proces de gandire ..."

Din nou vine Tupac si ne spune ca e un pacat sa-ti scoti mucii cu degetu din nas, ca el mereu are o pompitza de muci manuala cu care isi face treaba ...

@Tupac: "radea cand echipa adversa inscria ... "

si baga din categoria "zic ce vreau eu ca oricum nu sta nimeni sa dovedeasca sau sa ma contrazica" si in plus extrapoleaza un ras la un gol cu a rade la toate golurile primite de Steaua in ultimii ei 20 de ani ... las-o frate ca MACA MACA, in ritmul asta probabil ca il acuzi pe Oli ca radea si la Boro la al 4-lea gol primit ...

@Tupac: "si, atunci cand publicul cerea introducerea lui Elton, le spunea in dojana: "il bag cand vreau eu!"..."

... si OMG Assassin, ma vad si eu nevoit sa-i dau dreptate lui Gigelinho Becalinho: de cand e publicul platit sa bage pe Elton in teren sau nu?

Si mai mor pe o aberatie a voastra: ca daca Gigi il suna pe antrenor si ii spune pe cine sa bage in teren, acesta ar trebui sa nu accepte. Mai daca voi toti ati face asta la locurile voastre de munca, terminatilor, acum Romania ar avea somaj 99%. Cand va aud, innebunesc de-a dreptul, in combinatie cu caldura de afara ... imi si imaginez pe Tupac la locul lui de munca, cum ii zice sefu "Tupac, ia baga repede aici ce zic eu" si Tupac plin de tupeul pe care l-a imprumutat de la raperu american "nu vreau fraEre, marsh cu salariul pe care mi-l dai, de azi demisionez". Ne poti spune si noua Tupac cate joburi ti-ai schimbat pentru ca nu ai fost de acord sa faci ce ti s-a cerut?

HAI BAFTA FRATEEEEEEEEEE ... !!!

SSK20.07.2007 11:40

Acu nici nu ma mai enervez, deja careul magic daffyduck, Miaus, Assasin, RedStar ma amuza! N-o luati ca pe o jignire, dar ce faceti voi este incredibil si jenant. V-am mai zis eu, voi sunteti in stare sa le bagati pe-alea cu "ce blaturi faceam cu Bihoru'-n 88" sau "si Steaua avea cooperativa in anii 80" daca v-ar ajuta sa va demonstrati opinia.

Hai, sanatate tuturor si in primul rand stelistilor adevarati!

Lupta Steaua! Hai Gica!

daffyduck20.07.2007 11:43

@SSK

Revenim la patentul cu stelisti adevarati si falsi, poate ne spui ce inseamna in opinia ta un stelist adevarat si cine decide "adevaraciunea" asta, ca sa stiu si eu, sa incerc sa devin unul ADEVARAT ...

Miaus20.07.2007 11:46
Acu nici nu ma mai enervez, deja careul magic daffyduck, Miaus, Assasin, RedStar ma amuza! N-o luati ca pe o jignire, dar ce faceti voi este incredibil si jenant. V-am mai zis eu, voi sunteti in stare sa le bagati pe-alea cu "ce blaturi faceam cu Bihoru'-n 88" sau "si Steaua avea cooperativa in anii 80" daca v-ar ajuta sa va demonstrati opinia.

Lupta Steaua! Hai Gica!

SSK iar vorbim impreuna si ne intelegem separat.

Ce treaba are ce am postat noi cu comentariul asta pe "aratura zeilor" cu bihoru...

Problema e ca spre deosebire de unii stelisti "adevarati" noi astia second-hand avem si ARGUMENTE.

Eu nu ma bazez doar pe subiectivismul meu ci si pe anumite fapte REALE.

Hai noroc!

Lupta Steaua Cu (sau fara) Hagi!

andyro20.07.2007 11:54

Bai ce frumos ati disparut voi in perioada de trista amintire de pe locul 4, si cu cat entuziasm aruncati cu noroi acum.

Daffy, uite pe scurt :

- Elton a plecat pe un salariu de 3 ori mai mare, la un club cu un buget si conditii de pregatire cum nu exista in Romania, si rareori in Europa, la care au mai jucat Denilson si Stoicikov. Dupa acelasi rationament, Beckham n-are valoare ca nu l-au vrut decat "amaratii" de la LA Galaxy.

- Daca tu poti sa stai calm si sa te scobesti in nas, plin de nepasare si lipsit de bun simt, in momentul in care esti filmat si te vede o tara intreaga, reprezentand imaginea Stelei, si mai mult, cand Steaua o ia de la Fulgerul Bragadiru, felicitari. Eu nu pot.

- Blaturile nu le-a demonstrat nimeni, niciodata. E o chestie de decenta (ca sa nu zic cadru legal) ca atunci cat un lucru nu e demonstrat, sa aplici o prezumtie de nevinovatie. Chiar daca e vorba de Steaua sau nu.

- Da, un om cu verticalitate face ceea ce consideri tu "incredibil". Isi respecta principiile si nu baga jucatorii ceruti de patron, pentru ca el are responsabilitatea rezultatelor. Stiu ca e greu sa concepi asa ceva, si probabil ca n-o sa intelegi nici acum. Un exemplu (doar in sensul asta din pacate) a fost Piturca, si nu trebuie sa iti aduc aminte de ce a plecat (sper).

- Sincer, m-am saturat de atmosfera inflamata creata de tine si Miaus. Oricand postati ceva, urmeaza aceleasi argumente expirate de ambele parti. Olaroiu a avut o perioada in care a avut liniste si a fost lasat sa faca ceva. Rezultatele s-au vazut. Dupa ce va trece o perioada si pentru Hagi, veti avea dreptul de a da cu noroi. Daca va rata calificarea in CL, daca va rata locul 1, daca va ajunge pe locul 4-5, daca va fi eliminat din Cupa, daca va lua bataie cu 5-1 de la Dinamo in Ghencea, vom avea dreaptul sa il contestam. Pana atunci, sunteti doar rauvoitori.

- "Da, realitatea este aceiasi". Corect este "aceeasi". Nu e prima greseala pe care o vad, pana acum am incercat sa ma abtin ca sa nu zici ca te atac personal. Stiu, te-ai grabit.

Tupac Amaru20.07.2007 11:57

Asa cum am spus si in alte dati, esti un tip perfect!

Care adora mucii in forma de bilute asezonati cu renjete tampe pe fundament de incompetenta!

Ai o problema: tu nu poti fi de acord cu cineva intr-o chestiune - faptul ca cineva ar putea sa iti impartaseasca ideile te scoate din minti.

Asta te face comic.

Dar eu sunt bucuros. Si stii de ce?

Uite, si ratoii pot fi stelisti!

Totusi, nu mi-ai raspuns pe unde erai cand idolul tau si ai lui Miaus (un motanel stelist, de data asta) se chinuiau atat de tare sa ne arate ca pot si ei sa faca ceva!

Cred ca va ingrijoreaza realmente ca Hagi ar putea sa faca ceva, desi sansele sunt mici!

Dar important e sa nu reuseasca, si in felul acesta, Nostradamusi mici ce sunteti, s-ar adeveri ce greseala mare a facut Becali acceptand plecarea lui Olaroiu!

FORZA DUFFY!

FORZA MIAUS!

FORZA Oli! (asta si in araba)

SI , daca mai e loc, FORZA Steaua!

Virgil20.07.2007 12:12

Intreceti orice limita. Opriti-va cu jignirile si cu devierile de la subiect. Altfel veti avea surprize neplacute.

Voi sterge mesajele off topic!

daffyduck20.07.2007 12:17
Bai ce frumos ati disparut voi in perioada de trista amintire de pe locul 4, si cu cat entuziasm aruncati cu noroi acum.

... la un club cu un buget si conditii de pregatire cum nu exista in Romania, si rareori in Europa, la care au mai jucat Denilson si Stoicikov.

... Daca tu poti sa stai calm si sa te scobesti in nas, plin de nepasare si lipsit de bun simt, in momentul in care esti filmat si te vede o tara intreaga, reprezentand imaginea Stelei, si mai mult, cand Steaua o ia de la Fulgerul Bragadiru, felicitari. Eu nu pot.

... Blaturile nu le-a demonstrat nimeni, niciodata. E o chestie de decenta (ca sa nu zic cadru legal) ca atunci cat un lucru nu e demonstrat, sa aplici o prezumtie de nevinovatie. Chiar daca e vorba de Steaua sau nu.

... Da, un om cu verticalitate face ceea ce consideri tu "incredibil". Isi respecta principiile si nu baga jucatorii ceruti de patron, pentru ca el are responsabilitatea rezultatelor. Stiu ca e greu sa concepi asa ceva, si probabil ca n-o sa intelegi nici acum. Un exemplu (doar in sensul asta din pacate) a fost Piturca, si nu trebuie sa iti aduc aminte de ce a plecat (sper).

... "Da, realitatea este aceiasi". Corect este "aceeasi". Nu e prima greseala pe care o vad, pana acum am incercat sa ma abtin ca sa nu zici ca te atac personal. Stiu, te-ai grabit.

1. Perioada de trista amintire s-a terminat cu locul 2, cu un lot foarte "subtire", cum va place voua sa ziceti. Daca Hagi pierde prima etapa cu Ceahlaul in Ghencea si o sa fim pe locul 15 in acel moment, o sa pot numi acea perioada "perioada de trista amintire a locului 4" ?

2. Deci daca e cum zici tu de clubul lui Elton, atunci Oli nu a mai plecat chiar "nicaieri" asa, ci tot la un club, citez: "cu un buget si conditii de pregatire cum nu exista in Romania, si rareori in Europa", pe bani mai multi, etc etc ... deci ori amandoi au plecat la naspa si nu aveau valoare, ori amandoi au fost doriti la "mai bine", deci inseamna ca aveau ceva valoare

3. Tu zici ca nu poti? Cand ai fost tu filmat cu 20 de camere de care nu stii, si te gadila rau de tot in nas si nu puteai sa te scarpini, din cauza "principiilor"? Atunci sa declari cu atata tarie "eu nu pot". Din scaun e misto sa te gandesti "ba eu daca eram in locul lui nu cred ca m-as fi scobit in nas ...". Cand o sa-l surprinda pe Hagi ca se scobeste in nas, o sa ziceti ca ziaristii sunt javre si ca GSP are ceva cu Steaua ... dau la pariu

4. Relatia patron angajat este: patronu da salariu, angajatu face ce treaba are nevoie patronu de la zi la zi. In Romania, o tara super bananiera, exista foarte putine locuri de munca in care angajatu isi permite sa faca gat ca dom'le, eu am fost angajat aici sa fac cum vreau eu sau chestii de genul asta. Becali a spus asta raspicat si inseamna ca oricine accepta sa fie antrenor la Steaua, inclusiv Hagi, inseamna ca a acceptat atitudinea asta. Poate imi explici, in aceiasi nota, de ce Hagi a acceptat sa fie dati Elton si Andrey si de ce a acceptat sa-i aleaga Gigi Becali atacantii, pentru ca acolo se pricepe el cel mai bine ...

5. Imi asum orice greseala, chiar si cea facuta din cauza rapiditatii de tastare. Tot o greseala e, "aceeasi" greseala ...

Miaus20.07.2007 12:21
Asa cum am spus si in alte dati, esti un tip perfect!

Care adora mucii in forma de bilute asezonati cu renjete tampe pe fundament de incompetenta!

Ai o problema: tu nu poti fi de acord cu cineva intr-o chestiune - faptul ca cineva ar putea sa iti impartaseasca ideile te scoate din minti.

Asta te face comic.

Dar eu sunt bucuros. Si stii de ce?

Uite, si ratoii pot fi stelisti!

Totusi, nu mi-ai raspuns pe unde erai cand idolul tau si ai lui Miaus (un motanel stelist, de data asta) se chinuiau atat de tare sa ne arate ca pot si ei sa faca ceva!

Cred ca va ingrijoreaza realmente ca Hagi ar putea sa faca ceva, desi sansele sunt mici!

Dar important e sa nu reuseasca, si in felul acesta, Nostradamusi mici ce sunteti, s-ar adeveri ce greseala mare a facut Becali acceptand plecarea lui Olaroiu!

FORZA DUFFY!

FORZA MIAUS!

FORZA Oli! (asta si in araba)

SI , daca mai e loc, FORZA Steaua!

1.Tupac ti-ai dat cuvantul ca recunosti ca esti senil daca iti aduc argumente.Check ultimul meu post de pe pagina 4.

Important e ca Steaua sa castige, cu sau fara Oli, cu sau fara Hagi.Atat imi doresc sa castige Steaua.

P.S. Virgil cum se face ca doar postul MEU a disparul? Doar el era off-topic?

Cred ca ar trebui sterse ultimele 3 pagini in cazul asta.

forever_STEAUA20.07.2007 12:25

@daffyduck

Da de unde stii ca Jiji l-a ales pe Dady? pentru. ca asa zice prim oierul tarii? Esti amuzant uneori. Alteori doar enervant :)

Cand o sa-l surprinda pe Hagi ca se scobeste in nas, o sa ziceti ca ziaristii sunt javre si ca GSP are ceva cu Steaua ... dau la pariu

Daca, ai vrut sa zici... Sau stii tu sigur ca il vor prinde?

OFF TOPIC

Daffyduck, indiferent daca sunt 10, 100 sau nici o camera de filmat, codul bunelor maniere spune ca nu ai voie sa te scobesti in nas in public. E adevarat ca de bilute nu mentioneaza nimic.

daffyduck20.07.2007 12:27

Cred ca defapt cand Catalin a pus titlul Aratura Zeilor, s-a referit la zeii SSK, Miaus, Daffy, Tupac, andyro, danielcristian, Assassin ... care o vor lua toti pe aratura =)).

Gata frate, ca am pierdut aiurea juma de zi din viata. Toti implicati in discutia asta, deci nu sunt semne de vreunu din noi ar fi o farama mai inteligent ... :D.

Eu unu ma retrag. Si nu mai postez nimic pana nu trec macar 10 etape, sa vedem ce stie Hagi ... si cu asta basta.

Bafta.

daffyduck20.07.2007 12:35
@daffyduck

Da de unde stii ca Jiji l-a ales pe Dady? pentru. ca asa zice prim oierul tarii? Esti amuzant uneori. Alteori doar enervant :)

Daca, ai vrut sa zici... Sau stii tu sigur ca il vor prinde?

OFF TOPIC

Daffyduck, indiferent daca sunt 10, 100 sau nici o camera de filmat, codul bunelor maniere spune ca nu ai voie sa te scobesti in nas in public. E adevarat ca de bilute nu mentioneaza nimic.

Repede asa, ca nu ma pot abtine ... :

da forever_STEAUA, si tu esti mai alarmat de bilutele facute de antrenor decat cele 7 etape care le-am jucat fara spectatori ca au facut altii cu lantu cu bile, cu bata ... in capul oamenilor ... sau de ce face Gigi de 4 ani la Steaua ... bleah ... am gasit buba la Steaua, facea Oli bilute.

Eu tot nu inteleg care e problema voastra: daca Oli era problema Stelei, el, jocului impus de el, bilutele lui, acum nu mai e el la Steaua ... ce va mana sa nu stati linistit cu o aluna si sa asteptati titlul, CL-ul, cupa Romaniei ... pe urmatorii 10 ani !?

SSK20.07.2007 12:37

Sa fie intr-un ceas bun! Doamne-ajuta!

andyro20.07.2007 12:40
1. Perioada de trista amintire s-a terminat cu locul 2, cu un lot foarte "subtire", cum va place voua sa ziceti. Daca Hagi pierde prima etapa cu Ceahlaul in Ghencea si o sa fim pe locul 15 in acel moment, o sa pot numi acea perioada "perioada de trista amintire a locului 4" ?

2. Deci daca e cum zici tu de clubul lui Elton, atunci Oli nu a mai plecat chiar "nicaieri" asa, ci tot la un club, citez: "cu un buget si conditii de pregatire cum nu exista in Romania, si rareori in Europa", pe bani mai multi, etc etc ... deci ori amandoi au plecat la naspa si nu aveau valoare, ori amandoi au fost doriti la "mai bine", deci inseamna ca aveau ceva valoare

3. Tu zici ca nu poti? Cand ai fost tu filmat cu 20 de camere de care nu stii, si te gadila rau de tot in nas si nu puteai sa te scarpini, din cauza "principiilor"? Atunci sa declari cu atata tarie "eu nu pot". Din scaun e misto sa te gandesti "ba eu daca eram in locul lui nu cred ca m-as fi scobit in nas ...". Cand o sa-l surprinda pe Hagi ca se scobeste in nas, o sa ziceti ca ziaristii sunt javre si ca GSP are ceva cu Steaua ... dau la pariu

4. Relatia patron angajat este: patronu da salariu, angajatu face ce treaba are nevoie patronu de la zi la zi. In Romania, o tara super bananiera, exista foarte putine locuri de munca in care angajatu isi permite sa faca gat ca dom'le, eu am fost angajat aici sa fac cum vreau eu sau chestii de genul asta. Becali a spus asta raspicat si inseamna ca oricine accepta sa fie antrenor la Steaua, inclusiv Hagi, inseamna ca a acceptat atitudinea asta. Poate imi explici, in aceiasi nota, de ce Hagi a acceptat sa fie dati Elton si Andrey si de ce a acceptat sa-i aleaga Gigi Becali atacantii, pentru ca acolo se pricepe el cel mai bine ...

5. Imi asum orice greseala, chiar si cea facuta din cauza rapiditatii de tastare. Tot o greseala e, "aceeasi" greseala ...

1. Ma refeream la perioada din retur, cand eram pe locul 4. Nu e nevoie sa exagerezi, ti-am explicat foarte clar ce vroiam sa zic in postul precedent.

2. N-am zis ca Olaroiu a plecat la un club prost, ci doar am contraargumentat la "Elton a plecat la obositii aia de arabi".

3. Da, eu cand sunt filmat cu stiinta mea si reprezint o companie (ceea ce intamplator, chiar se intampla), dau dovada de bun simt si decenta. Uimitor, nu ?

4. Relatia patron-angajat este o relatie cu obligatii si beneficii de ambele parti. Ce zici tu e sclavagism, dar pana la urma, fiecare isi alege compania in care sa lucreze. La fel ca si in fotbal. Daca Olaroiu l-a acceptat si chiar imbratisat, ma indoiesc ca Hagi va face la fel.

Relativ la Elton ma indoiesc ca se mai putea face ceva, dupa tot jegul prin care fusese tarat inainte. Andrey este un mister si pentru mine - e posibil ca Hagi sa fie intradevar convins ca Andrey n-are valoare de Steaua. Cat despre atacanti, eu n-am vazut inca nimic oficial.

5. "Poate imi explici, in aceiasi nota, de ce Hagi a acceptat...". Corect e "aceeasi". Stiu, tot din cauza rapiditatii de tastare. *sarcasm.

Te las acum cu DEX-ul si DOOM-ul, pentru simplul motiv ca trebuie sa ajung si la un meci. In cazul in care nu stii, astazi joaca Steaua !

cezar20.07.2007 12:53

Daffy, uite pe scurt :

- Elton a plecat pe un salariu de 3 ori mai mare, la un club cu un buget si conditii de pregatire cum nu exista in Romania, si rareori in Europa, la care au mai jucat Denilson si Stoicikov. Dupa acelasi rationament, Beckham n-are valoare ca nu l-au vrut decat "amaratii" de la LA Galaxy.

- Daca tu poti sa stai calm si sa te scobesti in nas, plin de nepasare si lipsit de bun simt, in momentul in care esti filmat si te vede o tara intreaga, reprezentand imaginea Stelei, si mai mult, cand Steaua o ia de la Fulgerul Bragadiru, felicitari. Eu nu pot.

- Blaturile nu le-a demonstrat nimeni, niciodata. E o chestie de decenta (ca sa nu zic cadru legal) ca atunci cat un lucru nu e demonstrat, sa aplici o prezumtie de nevinovatie. Chiar daca e vorba de Steaua sau nu.

- Da, un om cu verticalitate face ceea ce consideri tu "incredibil". Isi respecta principiile si nu baga jucatorii ceruti de patron, pentru ca el are responsabilitatea rezultatelor. Stiu ca e greu sa concepi asa ceva, si probabil ca n-o sa intelegi nici acum. Un exemplu (doar in sensul asta din pacate) a fost Piturca, si nu trebuie sa iti aduc aminte de ce a plecat (sper).

- Sincer, m-am saturat de atmosfera inflamata creata de tine si Miaus. Oricand postati ceva, urmeaza aceleasi argumente expirate de ambele parti. Olaroiu a avut o perioada in care a avut liniste si a fost lasat sa faca ceva. Rezultatele s-au vazut. Dupa ce va trece o perioada si pentru Hagi, veti avea dreptul de a da cu noroi. Daca va rata calificarea in CL, daca va rata locul 1, daca va ajunge pe locul 4-5, daca va fi eliminat din Cupa, daca va lua bataie cu 5-1 de la Dinamo in Ghencea, vom avea dreaptul sa il contestam. Pana atunci, sunteti doar rauvoitori.

- "Da, realitatea este aceiasi". Corect este "aceeasi". Nu e prima greseala pe care o vad, pana acum am incercat sa ma abtin ca sa nu zici ca te atac personal. Stiu, te-ai grabit.

e foarte adevarat ca nu il putem critica pe Hagi....nu acum....dar nu trebuie sa astept ca Steaua sa nu se califice in CL.ca sa nu mai spun de campionat....ca sa pot spune ca Hagi nu cred ca e cel mai potrivit antrenor pentru Steaua

daffyduck20.07.2007 12:53
Relativ la Elton ma indoiesc ca se mai putea face ceva, dupa tot jegul prin care fusese tarat inainte. Andrey este un mister si pentru mine - e posibil ca Hagi sa fie intradevar convins ca Andrey n-are valoare de Steaua. Cat despre atacanti, eu n-am vazut inca nimic oficial.

Corect e "intr-adevar". Stiu, tot din cauza rapiditatii de tastare. *sarcasm. Deseori o sa te citez, da sare si piper conversatiei. *Copy paste dupa George Bernard Shaw.

Fugi la meci sa ne spui si noua diseara impresiile despre era Hagi. Ca desi esti asa un fan "azi joaca Steaua", meciurile din Olanda nu ni le-ai prins ... *sarcasmu asta e valabil si pentru cei cu "noi ne cheltuim toti banii din buzunar sa ne ducem dupa Steaua peste tot". Are si peste totu' asta o limita ...

forever_STEAUA20.07.2007 12:58

@daffyduck

Mult te-a tinut...

mikutu20.07.2007 13:28
Exemplul tau nu este chiar unul foarte bun. Daniel Balan era considerat cel mai promitator fundas dreapta din tara in momentul cand a venit la Steaua. Insa s-a accidentat grav si 1 an de zile nu a facut nici macar o serie de alergari.

Iti dau eu alte exemple: Pitu, Keca, Tibi Lung

daca il pui alaturi pe pitu si lung.....te doare capul. singura problema a lui pitu era ca isi dorea pea mult sa fie titular , iar cand ajungea devenea egoist la culme. in rest , daca tii minte meciul Steaua - Craiova , cand i-a rupt glezna lui falemi.... era 0-0 in min 60, tot stadionul striga ''pitu, pitu'', il trimite piti la joc. rezultat pasa de gol si gol 2-0 pentru Steaua. asta ar fi un exemplu.

andyro20.07.2007 13:32
Corect e "intr-adevar". Stiu, tot din cauza rapiditatii de tastare. *sarcasm. Deseori o sa te citez, da sare si piper conversatiei. *Copy paste dupa George Bernard Shaw.

Fugi la meci sa ne spui si noua diseara impresiile despre era Hagi. Ca desi esti asa un fan "azi joaca Steaua", meciurile din Olanda nu ni le-ai prins ... *sarcasmu asta e valabil si pentru cei cu "noi ne cheltuim toti banii din buzunar sa ne ducem dupa Steaua peste tot". Are si peste totu' asta o limita ...

Serios, pune mana pe DOOM-ul ala, ultima editie, aia cu "niciun" si "nicio" si nu te mai fa de ras pe aici. Una e sa zici o tampenie si alta e sa perseverezi in ea.

Cat despre Olanda, nu-ti fa griji pentru mine cum nici eu nu-mi fac pentru tine.

mikutu20.07.2007 13:36
Hagi nu a nominalizat pe nimeni....el s-a exprimat ceva de genul "unii jucatori". In felul acesta a aruncat o vina generala desi doar cativa ar trebui sa se simta. Tocmai acest aspect am vrut sa-l scot in evidenta....daca esti suparat pe doi trei jucatori, fa bine si scapa de ei si nu generaliza pentru ca toti fotbalistii se vor simti vizati. In acest caz unii vor fi neincrezatori in fortele proprii, iar altii vor fi nemultumiti tocmai pentru ca ei stiau ca s-au comportat bine si ca au muncit cum trebuia.

salut soldatino. adevarul e ca nesimtirea e la putere in randul ''soldatilor luminii''. daca nu a reusit Hagi sa-i trezeasca in vestiar(sunt sigur ca au avut loc multe discutii acolo) poate ca e bine s-o faca la TV. eu zic sa ne pregatim de multe insuccese pentru ca vine din urma generatia ''pro'' a baietilor de ''cartier'', generatie total opusa dpdv. calitativ generatiei de ''aur'', generatie care ne-a dat dreptul sa speram la performanta. asa ca : '' rupe-i Hagi , sa raman doar cei care merita, sa dispara ciurucurile.

Miaus20.07.2007 13:37
daca il pui alaturi pe pitu si lung.....te doare capul. singura problema a lui pitu era ca isi dorea pea mult sa fie titular , iar cand ajungea devenea egoist la culme. in rest , daca tii minte meciul Steaua - Craiova , cand i-a rupt glezna lui falemi.... era 0-0 in min 60, tot stadionul striga ''pitu, pitu'', il trimite piti la joc. rezultat pasa de gol si gol 2-0 pentru Steaua. asta ar fi un exemplu.

Imi aduc aminte meciul ala.

A sutat sec parca de la marginea careului si s-a oprit mingea in poarta:)

Iar la golul 2 (Raducanu) a dat golul care trebuia sa il fi dat cu Liverpool.A fost exact aceeasi faza, daor ca la noi obisnuit cu mocirla a bagat-o in ate nu peste poarta.

O tempora....

«12345»