Tupac e cumva de la caldura?
Ia niste vitamine ceva "mosule".Cum cea mai slaba campanie de achizitii?Pai scuza-ma antrenorii de dinainte au avut un lot MULT MAI SLAB si au reusit sa isi atinga obiectivele (exceptand Protasov - dar are si el o circumstanta atenuanta ca Dica nu a jucat cu Rosenborg).
Daca Hagi nu s-ar fi kk pe el de frica ar fi luat echipa de acum 2 ani cand eram un NIMENI in Europa si jucam cele 1-2 tururi preliminare si gata.
A venit Zenga i-a invatat fotbal, a venit Protasov cu spectacolul si Oli cu rezultatele.
Auzi tu campanie slaba de achizitii cu lotul pe care il avem acum.Zenga juca cu Litu varf de careu, iar Oli avea o gama larga de fundasi centrali si de banda cam 2 centrali si 2 de banda, de unde SURPRIZA trebuiau alesi 2 centrali si 2 de banda.
Hagi cu lotul actual este OBLIGAT sa ne califice in CL si sa ia titlul ca de-aia a venit la Steaua.Daca nu se poate duce la de-alde Bursa si timischioara sa faca experimente cat vrea el.
Asa cum suporterii nu au acceptat esecurile lui Protasov sau Olaroiu, la un moment dat nici pe cele ale lui Hagi nu le vor accepta.
De cate ori nu s-a zis pe acest forum ca la Steaua nu se accepta SCUZE?Hagi trebuie sa aiba grija de tactica si de rezultate nu de criticat jucatorii si smiorcaituri de bebelus ca are nevoie de jucatori.
Spre 24 si CL inainte!
Asa e, avem un lot exceptional, mostenit de la idolul tau!
O treime petarde, o treime accidentati tot timpul si restul de o treime impartiti in doua tabere: unii care sunt prea batrani ca sa mai faca performanta (Gurita, de exemplu) si unii care, desi buni fotbalisti, sunt prea putini ca sa formeze un lot realmente puternic (Neaga, Golanski poate).
In rest, amuzante ca de obicei posturile tale, in care nu uiti sa mentionezi rezultatele lui Olaroiu, amintind totusi (surpriza!) de cei care i-au format echipa: Zenga si, mai ales, Protasov.
Desi ai uitat sa mentionezi ceilalti artizani ai succeselor lui Olaroiu, printre care: Becali (pentru campionat anul trecut si locul 2 - CL - anul acesta si arbitrul din meciul retur cu Dinamo Kiev din grupele CL).
In rest, salam alecu!
Asa e, avem un lot exceptional, mostenit de la idolul tau!
O treime petarde, o treime accidentati tot timpul si restul de o treime impartiti in doua tabere: unii care sunt prea batrani ca sa mai faca performanta (Gurita, de exemplu) si unii care, desi buni fotbalisti, sunt prea putini ca sa formeze un lot realmente puternic (Neaga, Golanski poate).
In rest, amuzante ca de obicei posturile tale, in care nu uiti sa mentionezi rezultatele lui Olaroiu, amintind totusi (surpriza!) de cei care i-au format echipa: Zenga si, mai ales, Protasov.
Desi ai uitat sa mentionezi ceilalti artizani ai succeselor lui Olaroiu, printre care: Becali (pentru campionat anul trecut si locul 2 - CL - anul acesta si arbitrul din meciul retur cu Dinamo Kiev din grupele CL).
In rest, salam alecu!
Si, in rest, un singur am am vazut kkndu-se de frica pe el la fiecare meci al echipei sale.
Si razand la insuccesele echipei sale.
Jignind si umilind suporterii.
Mai e nevoie sa ii pronunt numele, fie-i in veci uitat?
1. Mai tii minte cand in era Piturca l-am luat doar pe "genialul" Silvian Cristescu? Se intampla intr-o iarna, nu mai stiu exact anul. Aici nu ai dreptate.
2. Ba am pretentii la performante in acest sezon. Tot timpul voi avea. Lotul e aproximativ acelasi de anul trecut, ba eu spun ca ne-am si intarit pe alocuri. Parca spuneai ca plecarea lui Olaroiu e cea mai buna veste. Te-ai razgandit?
3. Herea... Nu uita ca Becali i-a oferit lui Copos 1,5 milioane "de cand haul si paraul" si Iacov nici n-a vrut sa auda. Au fost altele dedesubturile afacerii. Hai, totusi, sa nu dam cu piatra la intamplare...
1. De acord cu tine, nici acum, sincer, nu stiu care este epoca cea mai intunecata la Steaua: cu Piti sau cu Oli. Ala oricum iubea la nemurire fotbalistii cu handicap de inaltime, poate asa simtea si el ca ii domina...si olteni, daca se putea....oricum, ambii "antrenori" au fugit cam la fel de la Steaua, adica lasand echipa cu kuru in balta...urat, foarte urat, oricum.
Repet, mi se pare cea mai slaba campanie de achizitii dpdv al diferentei dintre promisiuni si realizari.
2. Si eu am pretentii de performanta. Cu o conditie - sa se enunte din start obiectivele Stelei, pentru ca altfel iar sarbatorim Steaua - Dinamo 2-4 in Ghencea ca pe "cel mai bun meci din retur".
Plecarea lui Olaroiu a fost necesara, dar nu suficienta. Omul e pe dinafara complet in materie de antrenorat si ne-a lasat un lot care nu mai poate face performanta, va rog nu va mai incapatanati sa credeti asta, va faceti rau singuri.
3. Cinstit, in toata afacerea nu ma intereseaza decat ca nu l-am transferat noi! In rest, simple speculatii.
Oricum, sper sa avem un inceput bun (desi nu cred, logic vorbind). FORZA Steaua!