FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Aratura zeilor

«12345»
Cipper20.07.2007 06:33

Eu sunt convins ca noile achizitii vor fi primite foarte bine de catre public. Intr-o maniera asa cum numai in Ghencea poate avea loc. INSA... sunt curios cum vor fi primiti mai vechii jucatori ca de ex G Coman sau de ce nu Ov Petre. Lovin mai are o sansa date fiind evolutiile sale din ultimele 3 4 meciuri ale sezonului recent incheiat si poate ca publicului inca i-au ramas intiparite in minte acele meciuri...

Cu speratanta unui sezon mult mai bun decat cel trecut: Forza Steaua!

Virgil20.07.2007 07:11

In mod sigur va fi un sezon in care Steaua va juca fotbal in adevaratul sens al cuvantului. Hagi nu admite jumatati de masura. Vom face si performanta, nu ma indoiesc. Locul 1 este al nostru. Pentru locurile care asigura o participare in competitiile europene de la doi in jos, Dinamo, CFR si Timisoara vor avea cele mai mari sanse. Cred in Steaua pana in panzele albe. Atata timp cat sunt si Stelist, si logic, mi se pare normal. Ii dezaprob pe cei care, acum, cu numai o saptamana inainte de inceperea campionatutului, prevad un parcurs fara glorie Stelei, lamentandu-se in fel de fel de pronosticuri paguboase. Macar de si-ar tine gura spurcata si nu ar tine cu emfaza sa fie profeti mincinosi!

Hai Steaua!

Miaus20.07.2007 07:41
Sper ca nu aveti pretentii la performante in acest sezon!

Campania de achizitii este cea mai slaba de cand tin cu aceasta echipa!

Ultima achizitie ratata pe plan intern: Herea, pe care ni l-a luat "zgarcitul" de Copos!

De fapt nu ma mir: Becali culege ceea ce a semanat - vezi prelungirea contractului cu Olaroiu, in locul demiterii acestuia, la mijlocul returului trecut.

Daca Hagi ar fi preluat atunci echipa, ar fi avut timp sa puna la punct o echipa care sa atace obiectivele (apropo, care or fi alea?).

Asa insa, ne anunta ca mai trebuie facute achizitii (cu o saptamana inainte de startul campionatului!)

Cu durere in suflet, Dinamo nu ne va avea pe noi ca si contracandidat la titlu in acest campionat. Poate pe Rapid, poate pe CFR Cluj, dar nu pe noi!

Chiar si locul 2 mi se pare o utopie.

Intrarea in grupele CL ar fi o adevarata minune!

Tupac e cumva de la caldura?

Ia niste vitamine ceva "mosule".Cum cea mai slaba campanie de achizitii?Pai scuza-ma antrenorii de dinainte au avut un lot MULT MAI SLAB si au reusit sa isi atinga obiectivele (exceptand Protasov - dar are si el o circumstanta atenuanta ca Dica nu a jucat cu Rosenborg).

Daca Hagi nu s-ar fi kk pe el de frica ar fi luat echipa de acum 2 ani cand eram un NIMENI in Europa si jucam cele 1-2 tururi preliminare si gata.

A venit Zenga i-a invatat fotbal, a venit Protasov cu spectacolul si Oli cu rezultatele.

Auzi tu campanie slaba de achizitii cu lotul pe care il avem acum.Zenga juca cu Litu varf de careu, iar Oli avea o gama larga de fundasi centrali si de banda cam 2 centrali si 2 de banda, de unde SURPRIZA trebuiau alesi 2 centrali si 2 de banda.

Hagi cu lotul actual este OBLIGAT sa ne califice in CL si sa ia titlul ca de-aia a venit la Steaua.Daca nu se poate duce la de-alde Bursa si timischioara sa faca experimente cat vrea el.

Asa cum suporterii nu au acceptat esecurile lui Protasov sau Olaroiu, la un moment dat nici pe cele ale lui Hagi nu le vor accepta.

De cate ori nu s-a zis pe acest forum ca la Steaua nu se accepta SCUZE?Hagi trebuie sa aiba grija de tactica si de rezultate nu de criticat jucatorii si smiorcaituri de bebelus ca are nevoie de jucatori.

Spre 24 si CL inainte!

Azazello20.07.2007 07:43

Mult succes in noul sezon echipei si Giganului ! Pimul pas...un spectacol reusit deseara. Cu stadion plin !

LARI20.07.2007 07:53
Sper ca nu aveti pretentii la performante in acest sezon!

Campania de achizitii este cea mai slaba de cand tin cu aceasta echipa!

Ultima achizitie ratata pe plan intern: Herea, pe care ni l-a luat "zgarcitul" de Copos!

1. Mai tii minte cand in era Piturca l-am luat doar pe "genialul" Silvian Cristescu? Se intampla intr-o iarna, nu mai stiu exact anul. Aici nu ai dreptate.

2. Ba am pretentii la performante in acest sezon. Tot timpul voi avea. Lotul e aproximativ acelasi de anul trecut, ba eu spun ca ne-am si intarit pe alocuri. Parca spuneai ca plecarea lui Olaroiu e cea mai buna veste. Te-ai razgandit?:)

3. Herea... Nu uita ca Becali i-a oferit lui Copos 1,5 milioane "de cand haul si paraul" si Iacov nici n-a vrut sa auda. Au fost altele dedesubturile afacerii. Hai, totusi, sa nu dam cu piatra la intamplare...

SSK20.07.2007 07:57

@Miaus

Olaroiu n-a indeplinit niciun obiectiv. A ratat titlul si finala cupei, pierzand cu "Cimischioara". Locul 2 nu e obiectiv la Steaua.

Iar motivul pentru care le-a ratat (unul din ele) este ca n-a avut sangele sa-i ceara "finantatorului" jucatori. A preferat sa ramana antrenor cu orice pret. Cu lotul din ultimul sezon (de fapt, tinand cont de accidentari), nu se putea obtine prea mult. Dar lotul putea fi imbunatatit daca Olaroiu ar fi "strigat" cum "striga" Hagi acum. Insa nu, Olaroiu a fost demn.

Acu' e demn la arabi.

Tupac Amaru20.07.2007 08:08
Tupac e cumva de la caldura?

Ia niste vitamine ceva "mosule".Cum cea mai slaba campanie de achizitii?Pai scuza-ma antrenorii de dinainte au avut un lot MULT MAI SLAB si au reusit sa isi atinga obiectivele (exceptand Protasov - dar are si el o circumstanta atenuanta ca Dica nu a jucat cu Rosenborg).

Daca Hagi nu s-ar fi kk pe el de frica ar fi luat echipa de acum 2 ani cand eram un NIMENI in Europa si jucam cele 1-2 tururi preliminare si gata.

A venit Zenga i-a invatat fotbal, a venit Protasov cu spectacolul si Oli cu rezultatele.

Auzi tu campanie slaba de achizitii cu lotul pe care il avem acum.Zenga juca cu Litu varf de careu, iar Oli avea o gama larga de fundasi centrali si de banda cam 2 centrali si 2 de banda, de unde SURPRIZA trebuiau alesi 2 centrali si 2 de banda.

Hagi cu lotul actual este OBLIGAT sa ne califice in CL si sa ia titlul ca de-aia a venit la Steaua.Daca nu se poate duce la de-alde Bursa si timischioara sa faca experimente cat vrea el.

Asa cum suporterii nu au acceptat esecurile lui Protasov sau Olaroiu, la un moment dat nici pe cele ale lui Hagi nu le vor accepta.

De cate ori nu s-a zis pe acest forum ca la Steaua nu se accepta SCUZE?Hagi trebuie sa aiba grija de tactica si de rezultate nu de criticat jucatorii si smiorcaituri de bebelus ca are nevoie de jucatori.

Spre 24 si CL inainte!

Asa e, avem un lot exceptional, mostenit de la idolul tau!

O treime petarde, o treime accidentati tot timpul si restul de o treime impartiti in doua tabere: unii care sunt prea batrani ca sa mai faca performanta (Gurita, de exemplu) si unii care, desi buni fotbalisti, sunt prea putini ca sa formeze un lot realmente puternic (Neaga, Golanski poate).

In rest, amuzante ca de obicei posturile tale, in care nu uiti sa mentionezi rezultatele lui Olaroiu, amintind totusi (surpriza!) de cei care i-au format echipa: Zenga si, mai ales, Protasov.

Desi ai uitat sa mentionezi ceilalti artizani ai succeselor lui Olaroiu, printre care: Becali (pentru campionat anul trecut si locul 2 - CL - anul acesta si arbitrul din meciul retur cu Dinamo Kiev din grupele CL).

In rest, salam alecu!

Asa e, avem un lot exceptional, mostenit de la idolul tau!

O treime petarde, o treime accidentati tot timpul si restul de o treime impartiti in doua tabere: unii care sunt prea batrani ca sa mai faca performanta (Gurita, de exemplu) si unii care, desi buni fotbalisti, sunt prea putini ca sa formeze un lot realmente puternic (Neaga, Golanski poate).

In rest, amuzante ca de obicei posturile tale, in care nu uiti sa mentionezi rezultatele lui Olaroiu, amintind totusi (surpriza!) de cei care i-au format echipa: Zenga si, mai ales, Protasov.

Desi ai uitat sa mentionezi ceilalti artizani ai succeselor lui Olaroiu, printre care: Becali (pentru campionat anul trecut si locul 2 - CL - anul acesta si arbitrul din meciul retur cu Dinamo Kiev din grupele CL).

In rest, salam alecu!

Si, in rest, un singur am am vazut kkndu-se de frica pe el la fiecare meci al echipei sale.

Si razand la insuccesele echipei sale.

Jignind si umilind suporterii.

Mai e nevoie sa ii pronunt numele, fie-i in veci uitat?

1. Mai tii minte cand in era Piturca l-am luat doar pe "genialul" Silvian Cristescu? Se intampla intr-o iarna, nu mai stiu exact anul. Aici nu ai dreptate.

2. Ba am pretentii la performante in acest sezon. Tot timpul voi avea. Lotul e aproximativ acelasi de anul trecut, ba eu spun ca ne-am si intarit pe alocuri. Parca spuneai ca plecarea lui Olaroiu e cea mai buna veste. Te-ai razgandit?:)

3. Herea... Nu uita ca Becali i-a oferit lui Copos 1,5 milioane "de cand haul si paraul" si Iacov nici n-a vrut sa auda. Au fost altele dedesubturile afacerii. Hai, totusi, sa nu dam cu piatra la intamplare...

1. De acord cu tine, nici acum, sincer, nu stiu care este epoca cea mai intunecata la Steaua: cu Piti sau cu Oli. Ala oricum iubea la nemurire fotbalistii cu handicap de inaltime, poate asa simtea si el ca ii domina...si olteni, daca se putea....oricum, ambii "antrenori" au fugit cam la fel de la Steaua, adica lasand echipa cu kuru in balta...urat, foarte urat, oricum.

Repet, mi se pare cea mai slaba campanie de achizitii dpdv al diferentei dintre promisiuni si realizari.

2. Si eu am pretentii de performanta. Cu o conditie - sa se enunte din start obiectivele Stelei, pentru ca altfel iar sarbatorim Steaua - Dinamo 2-4 in Ghencea ca pe "cel mai bun meci din retur".

Plecarea lui Olaroiu a fost necesara, dar nu suficienta. Omul e pe dinafara complet in materie de antrenorat si ne-a lasat un lot care nu mai poate face performanta, va rog nu va mai incapatanati sa credeti asta, va faceti rau singuri.

3. Cinstit, in toata afacerea nu ma intereseaza decat ca nu l-am transferat noi! In rest, simple speculatii.

Oricum, sper sa avem un inceput bun (desi nu cred, logic vorbind). FORZA Steaua!

Assassin20.07.2007 08:34
1. De acord cu tine, nici acum, sincer, nu stiu care este epoca cea mai intunecata la Steaua: cu Piti sau cu Oli. Ala oricum iubea la nemurire fotbalistii cu handicap de inaltime, poate asa simtea si el ca ii domina...si olteni, daca se putea....oricum, ambii "antrenori" au fugit cam la fel de la Steaua, adica lasand echipa cu kuru in balta...urat, foarte urat, oricum.

Repet, mi se pare cea mai slaba campanie de achizitii dpdv al diferentei dintre promisiuni si realizari.

2. Si eu am pretentii de performanta. Cu o conditie - sa se enunte din start obiectivele Stelei, pentru ca altfel iar sarbatorim Steaua - Dinamo 2-4 in Ghencea ca pe "cel mai bun meci din retur".

Plecarea lui Olaroiu a fost necesara, dar nu suficienta. Omul e pe dinafara complet in materie de antrenorat si ne-a lasat un lot care nu mai poate face performanta, va rog nu va mai incapatanati sa credeti asta, va faceti rau singuri.

3. Cinstit, in toata afacerea nu ma intereseaza decat ca nu l-am transferat noi! In rest, simple speculatii.

Oricum, sper sa avem un inceput bun (desi nu cred, logic vorbind). FORZA Steaua!

1. Olaroiu' a lasat echipa cu curu' in balta? Cum asa? Ca a plecat intre sezoane? Facem rpd un concurs care spune doi antrenori care au plecat in plin sezon? Ce zici?

Daca acu' a lasat echipa cu curu' in balta, daca pleca dupa meciu' cu Timisoara, unde era curu' echipei acu'? In Groapa Marianelor?

2. Daca nici Olaroiu nu stie cu ce se mananca antrenoratu'... Altele au facut pacatele lui (in primu' rand cele care tin de omu' Olaroiu, nu de antrenoru' Olaroiu).

LARI20.07.2007 08:46
Cinstit, in toata afacerea nu ma intereseaza decat ca nu l-am transferat noi! In rest, simple speculatii.

In primul rand, multzam ca mi-ai raspuns!:)

Speculatii, speculatii, dar stii bine ca asa se fac transferurile in fotbalul romanesc: cu dedesubturi. Iar cazul Herea e doar un caz minor. Sa nu-mi spuna mie cineva ca Iacov a lasat brusc 1,5 milioane. Ori pretul e cu totul altul, ori Copos l-a incantat cu "free yacht parking" la mare sau cu cine stie ce alta "combinatie". Ideea e ca ala n-ar fi meritat 3 milioane de euro si ma bucur ca Becali nu a dat banii aia. Pe mine ma enerveaza ca Tembecali nu da banii sa ia alti jucatori.

Referitor la combinatiile din fotbalul romanesc, te-as intreba (desi ar putea suna complet aiurea, tinand cont ca e vorba de alte echipe) cum comentezi "cazul Zicu". Fratii Becali intra in combinatii dubioase cu Borcea pentru el, jucatorul ajunge la Dinamo, spune ca "nu a fost decizia lui sa joace la Rapid" (ce scarba imi e de oameni fara pic de decenta), dupa care iese si Borcea si-l acuza pe Copos ca nu e in stare sa administreze un club (nu ca n-ar avea dreptate pe alocuri) referindu-se si la Zicu.

Nu ca il prefer pe 2gi... de fapt, toti sunt niste nenorociti dupa parerea mea. Insa prefer ca Steaua sa aiba jucatori pe termen lung, nu juma' de an sau un an. Aici cred ca e de apreciat (Doaaamnneee, cum suna!) Becali, asa cum e de apreciat ca nu intra in combinatii cu verii lui pentru a vinde fotbalisti de la noi (desi parca ar fi bine sa reuseasca careva sa ne scape de Baciu, Gigel, Lovin etc)

FORZA Steaua!!!

Miaus20.07.2007 08:51

Tupac ma repet cred ca e caldura de vina:)

Oli ca antrenor e peste Protasov si incomparabil cu Hagi.Performantele nici nu merita discutate.

Problemele au fost cum zicea si Assasin cu omul nu cu antrenorul Oli.Si problema asta Oli a avut-o de la inceput.

@SSK.Sincer cred ca vorbim impreuna si ne intelegem separat.Tu vorbesti de "performanta" locul 2, eu vorbesc de un titlu cu Steaua.

Si Oli a incercat (si a reusit in mare parte) sa scoata ce avea mai bun din glumele astea de fotbalisti.

Apropo in afara de petardinho jijel, jucatorii sunt "petardele" lui Zenga.

P.S. Mai ganditi din cand in cand si cu creierasul nu doar cu inima.E greu dar MERITA!

forever_STEAUA20.07.2007 09:01

@Miaus

Care performante ale lui Oli? Dinainte sa vina la Steaua? Cele 7 etape? Sau la care te referi?

ibadarau20.07.2007 09:01

Nu sunt de acord cu tine in ceea ce priveste criticele aduse jucatorilor!

Hagi a procedat corect. I-a avertizat ca nu se poate face performanta cu jumatate de masura. Jucatorii trebuie treziti la realitate: unii dintre ei uita ca joaca la Steaua. Nu e un secret pentru nimeni ca Lovin, Coman, Baciu nu prea sunt de Steaua.

Hagi a criticat o stare, o atitudine, fara a lovi in jucatori (a-i nominaliza).

De aceea exista un antrenor, ca sa-i struneasca si sa-i puna la munca...

Steaua e Steaua! Jucatorii trebuie sa fie constienti ca exigentele sunt mari aici.

Mai toti dintre noi jucam fotbal si nu e o tragedie ca nu jucam la Steaua. Asa cum noi suntem constienti ca nu avem ce cauta la aceasta echipa ca jucatori, asa trebuie sa inteleaga si unele rezerve.

De ce sa tii un jucator gen Lovin, cand pustiul Bicfalvi se misca atat de bine? De ce sa intre Coman in teren si sa ne omoare cu stilul lui de joc si Ochirosii sa fie rezerva la lux? De ce sa asteptam sa se trezeasca Baciu si sa tinem un viitor Belodedici pe margine? Poate ca acestia sunt prea tineri, dar sunt si alti fotbalisti buni, care ar da totul ca sa joace la Steaua.

Asa cum noi dam totul pentru aceasta echipa, asa trebuie sa dea orice jucator care este la Steaua.

Miaus20.07.2007 09:05
@Miaus

Care performante ale lui Oli? Dinainte sa vina la Steaua? Cele 7 etape? Sau la care te referi?

"Doar" un titlu pierdut cu national in ultima etapa.Plus un titlu si CL cu Steaua.

Hai ca deja e plictisitor.Oli e la arabi, il avem pe Hagi vom vedea ce se intampla.

daffyduck20.07.2007 09:07
P.S. Mai ganditi din cand in cand si cu creierasul nu doar cu inima.E greu dar MERITA!

[...........]

2) Pentru ca doar sunt Olaroiu, iar Miaus si Assassin imi sunt fani

3) Pentru ca s-au atins 42 de grade si nu sunt bani de aer conditionat, fapt ce a afectat multora si privirea si gandirea din spatele privirii. Rationamentu, care este.

4) Pentru ca voi primi (si imi face o placere deja sadica) cartonas galben de la unul din moderatori pentru ca nu am postat in tema subiectului, la fel cum l-am primit pe precedentul pentru ca am avut doua posturi consecutive si asta contravine regulamentului forumului fcsteaua.ro

5) Pentru ca trebuie combatuta si eradicata ideea conform careia Olaroiu a avut cel mai mare suport, cel mai bun lot si a obtinut cele mai slabe performante din istoria clubului din Ghencea, iar acum trebuie sa vina "bietul si saracul" de Hagi care trebuie sa indeplineasca adevarate obiective marete cu "ciurucurile" lasate mostenire de Oli (precum trecerea de turu 2 preliminar CL si castigarea primei etape cu "retrogradata" Ceahlaul, in Ghencea)

6) Pentru ca Emeghara, Badoi, Neaga, Bicfalvi, Golanski, Zapata, Dady, Alexandru Iacob, Vatca, alaturi de revenirile lui Radoi si Dica, nu reprezinta "lot subtire" si "transferuri nerealizate". E vorba de 9 jucatori, toti valorosi, inca doua transferuri si vorbim de un nou 11 cu totul

Frate, nu mai fiti penibili. Nu are nimeni nimic cu Hagi. I se cere performanta, si nu scuze, ca tuturor predecesorilor sai la carma Stelei. Atat.

Editat de moderatori.

Assassin20.07.2007 09:08

Si mai e ceva. Cum frate, Herea 3 milioane? Multi l-au criticat pe Becali ca nu a dat un ban in plus atunci cand tre'. Eu nu zic ca nu a fost zgarcit sau rau-intentionat in unele cazuri, da' asta nu inseamna ca daca ai bani, tre' sa te ia lumea de domn (a se citi prost) si sa incerce sa te jefuiasca. Si eu daca eram in locu' lui Becali nu m-as fi lasat pacalit de anumite combinatii impresari-cluburi-jucatori.

Una e sa platesti cat face (ma rog, in ultima instanta, nu cat cred altii ca face, ci cat crezi tu ca face) si alta e sa dai banu' in nestire ca, vezi Doamne, ai bani cu caru' si vrea lumea (cealalta parte) sa mulga cat poa' dp tine.

PS: OMG, am zis ceva pozitiv de Becali...

daffyduck20.07.2007 09:11
@Miaus

@forever_STEAUA: Acum Hagi este antrenor la Steaua. Hai sa vorbim despre performantele lui ca antrenor, vrei? Merci.

vanfootball20.07.2007 09:15
Si mai e ceva. Cum frate, Herea 3 milioane? Multi l-au criticat pe Becali ca nu a dat un ban in plus atunci cand tre'. Eu nu zic ca nu a fost zgarcit sau rau-intentionat in unele cazuri, da' asta nu inseamna ca daca ai bani, tre' sa te ia lumea de domn (a se citi prost) si sa incerce sa te jefuiasca. Si eu daca eram in locu' lui Becali nu m-as fi lasat pacalit de anumite combinatii impresari-cluburi-jucatori.

Una e sa platesti cat face (ma rog, in ultima instanta, nu cat cred altii ca face, ci cat crezi tu ca face) si alta e sa dai banu' in nestire ca, vezi Doamne, ai bani cu caru' si vrea lumea (cealalta parte) sa mulga cat poa' dp tine.

PS: OMG, am zis ceva pozitiv de Becali...

Daca te lauzi ca "dau oricat", e normal sa ti se ceara sume imense.:)

Hei, dar ce s-a intamplat cu oferta de 2,6 milioane de la echipa de Champions League?! Cum l-a vandut Iacov la juma' de pret lui Copos? :))

forever_STEAUA20.07.2007 09:21
"Doar" un titlu pierdut cu national in ultima etapa.Plus un titlu si CL cu Steaua.

Si Hagi a pierdut un campionat cu Steaua? Sau a pierdut vreo calificare?

Din cate stiu eu nu. Poate ma insel.

@daffyduck

Miaus vorbeste (din nou) de performantele lui Oli. Cum propui sa facem? Arunca unul cateva vorbe si noi ii dam replica prin telepatie?

Assassin20.07.2007 09:24
Daca te lauzi ca "dau oricat", e normal sa ti se ceara sume imense.:)

Hei, dar ce s-a intamplat cu oferta de 2,6 milioane de la echipa de Champions League?! Cum l-a vandut Iacov la juma' de pret lui Copos? :))

De acord cu tine :) Cand te lauzi ca dai oricat, normal ca lumea incearca sa te jefuiasca mai abitir :) Asta nu inseamna ca tre' sa si o faci. Ca de aici apar efecte ca promisiuni neindeplinite, transferuri care se fac f greu, e alta poveste, o poveste care ne afecteaza si pe noi suporterii :(

Si da Copos a fost mai smecher, i-a luat fata lui Becali in cazu' asta. Si totusi, ramane sa vedem daca Herea o sa confirme ;)

FlasHUL20.07.2007 09:28
Tupac ma repet cred ca e caldura de vina:)

Oli ca antrenor e peste Protasov si incomparabil cu Hagi.Performantele nici nu merita discutate.

Problemele au fost cum zicea si Assasin cu omul nu cu antrenorul Oli.Si problema asta Oli a avut-o de la inceput.

@SSK.Sincer cred ca vorbim impreuna si ne intelegem separat.Tu vorbesti de "performanta" locul 2, eu vorbesc de un titlu cu Steaua.

Si Oli a incercat (si a reusit in mare parte) sa scoata ce avea mai bun din glumele astea de fotbalisti.

Apropo in afara de petardinho jijel, jucatorii sunt "petardele" lui Zenga.

Cred ca tu gandesti cu inima. Se poate spune ca titlul de anul trecut este performanta lui Oli? Cum asa? Dupa doar o jumatate de campionat? Este adevarat ca Oli a preluat Steaua de pe locul 2 (lasata de Protasov) la jumatatea campionatului. Diferenta fata de Dinamo era de 1 sau 2 puncte daca nu ma insel. Insa nu poate fi omis faptul ca Dinamo s-a dat la fund imediat la inceputul returului. Uitate la meciurile lui Dimano din retur si ai sa vezi ca sunt infrangeri pe banda rulanda. A avut o serioasa serie de meciuri fara victorie. Daca Dinamo si-ar fi pastrat jocul din tur trebuie sa recunoastem ca am fi avut probleme serioase. Steaua nu a stralucit prea tare in retur chiar daca Dinamo sa impotmolit destul de serios. Nu am putut pastra o distanta prea mare si tot au fost emotii pe final. Daca Oli ar fi antrenat Steaua tot sezonul NU CRED ca am fi luat titlul...de fapt sunt SIGUR.

daffyduck20.07.2007 09:28
Un pedagog, un stoic, aceste abilitati i se cer lui Hagi.

@Catalin: daca lucrurile astea chiar i se cer lui Hagi sau sunt asteptate de la el, atunci e grav. El a fost geniu in glezna si atat. De unde pedagog?

P.S.: Si de unde titlurile astea nene? Ce inseamna "Aratura zeilor" in contextul a ceea ce ai scris in articol?

@LARI: Armenteros a semnat cu Sevilla B. In continuare cred ca orice jucator strain ar accepta Sevilla B in loc de Steaua A. Din pacate.

@Tupac: Daca tii cu Steaua de mai bine de 30 de ani, inseamna ca ai si varsta necesara? E din ce in ce mai grav cazul tau atunci ...

Miaus20.07.2007 09:31
Cred ca tu gandesti cu inima. Se poate spune ca titlul de anul trecut este performanta lui Oli? Cum asa? Dupa doar o jumatate de campionat? Este adevarat ca Oli a preluat Steaua de pe locul 2 (lasata de Protasov) la jumatatea campionatului. Diferenta fata de Dinamo era de 1 sau 2 puncte daca nu ma insel. Insa nu poate fi omis faptul ca Dinamo s-a dat la fund imediat la inceputul returului. Uitate la meciurile lui Dimano din retur si ai sa vezi ca sunt infrangeri pe banda rulanda. A avut o serioasa serie de meciuri fara victorie. Daca Dinamo si-ar fi pastrat jocul din tur trebuie sa recunoastem ca am fi avut probleme serioase. Steaua nu a stralucit prea tare in retur chiar daca Dinamo sa impotmolit destul de serios. Nu am putut pastra o distanta prea mare si tot au fost emotii pe final. Daca Oli ar fi antrenat Steaua tot sezonul NU CRED ca am fi luat titlul...de fapt sunt SIGUR.

Ma bucur ca esti sigur ca nu l-am fi luat, dar l-am luat. End of story.

Ipoteze din astea fac si eu cate vrei.Daca anul trecut Steaua pleca mai bine si nu se accidentau jucatorii, si ii cumparam pe Ronaldinho si kaka si cristiano Ronaldo si buffon cred ca luam CL.

De fapt ce zic eu "cred' sunt ABSOLUT SIGUR ca luam CL.

P.SMai inchide lanterna aia ca blitzurile vad ca iti afecteaza judecata.

danielcristian20.07.2007 09:39

Eu nu cred ca Hagi a gresit spunand in fata presei despre jucatori!El stie bine ca asa trebuie procedat cu Jiji,spus in fata presei ca sa nu poata sa mai dea inapoi.Cand il ai pe Jiji patron,daca speli rufele in familie nu ai nici o sansa sa obtii ceva!Ca il doare pe cioban undeva ,el abia asteapta sa se incheie perioada de transferari ca sa nu mai fie nevoit sa cheltuiasca...

SSK20.07.2007 09:42

@Miaus

Asa e, eu vorbeam de locul 2 de anul asta, tu vorbesti de ce se intampla acum 1 an. Nu zice nimeni ca Olaroiu n-a avut rezultate, problema lui a fost ca a mers pe o panta descendenta cu rezultatele (de la semifinala UEFA, titlu, calificare in UCL la -> locul 2, ratat finala Cupei), dar si cu jocul echipei (intr-un fel jucam in primavara 2006, in CU TOTUL ALTUL in primavara 2007).

Si asta ca sa nu readuc iarasi in discutie problema caracterului lui Olaroiu, care este de fapt marea sa problema!

Plus ca Olaroiu nu se compara cu Hagi pentru ca nu e un MARE STELIST :D Dixit!

@daffyduck

Vezi coane ca numeri jucatorii aia ca Pristanda steagurile... Zapata si Dady sunt transferati de gsp pana acum, iar plecarile pare sa le uite toata lumea (Thereau, Elton, Paraschiv si hai sa-i punem si pe Oprita, Stancu, Andrey). In plus, se stie ca orice schimbare de antrenor (mai ales daca atrage dupa sine o fluctuatie asa mare de lot cum zici chiar tu) se simte in jocul unei echipe. Ca sa-l parafrazez pe un mare clasic in viata, Steaua se cauta deocamdata.

O sa ne facem o parere in seara asta, una cu Ceahlaul, una cu Zaglebie. Apoi, mai vedem.

bako_alx20.07.2007 09:42
PItu nu era introdus...nu uita ca pitu a dat pasa de gol pentru Raducanu in meciul cu Liverpool ...pitu a dat go cu tiganii cand ne conduceau tiganii cu 1-0...dar nu se stie ce s-a intamplat cu el...pitu era din era lu piti...

asta vroiam sa zic si eu.....mie imi placea pitu mult..si nu intelegeam si nici acum nu inteleg de ce nu era folosit....

«12345»