Ba deloc.
Sa fie foarte clar :Oli nu intra in primii mei 10 antrenori preferati!.
E vorba doar de un principiu si de respect.Omul ala a MUNCIT pentru Steaua si pe ici pe colo a facut si niste performante.De-aia cer sa fie respectat pentru ca a tras ca echipa asta sa ajunga acolo unde ii e locul :IN FRUNTE.Ca nu i-a reusit mereu e alta poveste de-aia nici NU MAI ESTE ANTRENOR al acestei echipe.
Dar sa ajungi sa debitezi ineptii ca ale lui Tupac (mosule senilitatea ceva?) ca vezi doamne ce super lot si jucatori a avut Oli si nu a reusit mai mult mi se pare chiar prost-gust.
Iar acum acelasi Tupac il iarta pe Hagi (ptiu ptiu o mangaiere pe capsor mancal-ar mama pe el de baietel) ca n-are lot, nu e sustinut, jucatorii nu il inteleg, astrele nu sunt in conjunctura potrivita, suntem in anul cainelui nu al sobolanului, bla,bla,bla.
La Steaua nu exista RABDARE ca de-aia e Steaua.Daca Hagi vrea rabdare se duce ca Dan Petrescu la Urziceni sau Otelul sau din astea o ia de jos si in 10 ani face super echipa cu cata rabdare vrea el.
Eu nu am RABDARE la Steaua.Vreau performante IMEDIAT!
1.CL
2.Titlul
3.Cupa
Diferente de opinii, maestre.
Uite tu zici ca "Oli nu intra in primii mei 10 antrenori preferati!"
Incepi sa cresti in ochii mei, desi as face o observatie.
Probabil il numesti Oli pe Olarticoechea, un fost fotbalist care probabil ca e antrenor acum si despre care probabil detii informatii pe care eu nu le am.
Cunosc unul Olaroiu care cica a antrenat o echipa de fotbal, facea bilute ca urmare a complexului proces de gandire, radea cand echipa adversa inscria si, atunci cand publicul cerea introducerea lui Elton, le spunea in dojana: "il bag cand vreau eu!"
Ai dracu suporteri, auzi tu, sa il forteze sa schimbe aceasta tactica fenomenala!
Miaus, am insa o nedumerire: zi-mi si mie te rog unde am pomenit eu ceva de Hagi si de iertarea ce i-as acorda-o si ma declar senil.
Vezi ca gama aia de scuze a ramas de pe vremea lui Harap Alb!
Chiar! Ce bine i se potriveste lui Oli - el e Harapul Alb! Nici nu vreau sa ma gandesc ce o sa se intample daca o sa-l placa seicul!
Cand ai spus ca s-a dus la "puternicul" campionat arab, ai zis-o in comparatie cu al nostru, sau cel putin asa reiese din context. Ori daca cel turc, sarb si ucrainian sunt peste al noastru - a se citi "mai puternice" (ma refer la ultimii ani, ca daca e sa vb din amintiri schimbam foaia), atunci esti, vb unui clasic, intr-o grava eroare.
Hai, ca m-ai assassinat!
Ai dreptate, recunosc!
Imi indrept greseala. Cele mai bune campionate din Europa sunt:
1. Anglia
2. Spania
3. Italia
4. Romania,
iar din lume
1. Anglia
2. Spania
3.Italia
4-5. la egalitate, Romania si Arabia Saudita
E bine asa?
Poc!
Cand ai spus ca s-a dus la "puternicul" campionat arab, ai zis-o in comparatie cu al nostru, sau cel putin asa reiese din context. Ori daca cel turc, sarb si ucrainian sunt peste al noastru - a se citi "mai puternice" (ma refer la ultimii ani, ca daca e sa vb din amintiri schimbam foaia), atunci esti, vb unui clasic, intr-o grava eroare.
Acum, fara misto, nu esti Mitica Dragomir reloaded?
Ce dracu, ati si luat vacanta parlamentara?