FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Rabdare!

«1234»
laurst20.07.2007 07:36

prea mult dezbatem probl. cu Oli, aceasta comparatie cu Hagi inca nu-si are rostul(deocamdata)-sa ved. rezultatele. Cert e faptul ca Oli a avut perf. notabile( chiar dc.echipa era fac. in proportie covarsitoare de Zenga si Protasov), mai putin anul acesta cd. a trebuit sa suportam acea zi de 7 aprilie( cea mai neagra zi din an)/ finalmente, bn. ca a plekt la arabi, ca n-aveam nevoie de o sluga la palat/ P.S. sa speram ca, incepand de la meciul de azi, o sa vedem o alta fata a echipei- ceea ce ne dorim cu totii!

vanfootball20.07.2007 07:42
nu nu nu nu

sa nu va faceti prea multe sperante

faza cu Ze Pedro nu prea cred ca e adevarata

e doar o inventia a presei

omul a dat 8 goluri in sezonul trecut si era al doilea marcator al echipei dupa Dady

era clar ca presa din Romania o sa sara sa il propuna la Steaua

jucatorul are totusi 29 de ani

batrani de valoare gasim si la noi

si mai sunt multi jucatori mai tineri care sunt in vizorul Stelei

daca Ze Pedro se afla pe lista Stelei nu cred ca e o prioritate

poate doar o varianta de rezerva

Armenteros si Camus sunt jucatori tineri si mult mai interesanti

p.s. nu cred ca Armenteros ar alege Sevillla 2 in locul unei echipe de CL

Armenteros nu are ce face, clubul sau a refuzat sa discute cu Steaua, pentru ca au semnat deja actele cu Sevilla. Si eu cred ca ar fi ales Steaua, dar am intrat pe fir prea tarziu.

Adi Ilie a declarat ca Pedro e tinta Stelei: "Jucatorul dorit de noi este Jose Pedro, de la Belenenses. El este liber de contract si sper sa reusim sa-l achizitionam".

http://www.prosport.ro/index.php?section=a...ex&id=49689

Virgil20.07.2007 07:43

@ malasore13

Din toata lista ta neagra, doar Mutu si Chivu sunt fotbalisti. Ceilalti sunt de calitate indoielnica.

In ce il priveste pe Plesan, jucator aflat sub impresariatul lui Nelu Becali, imi amintesc ca a fost mult timp curtat de Steaua, dar a facut mereu fite. Tocmai pentru ca nu era lasat sa se transfere, de Nelu.

Despre Chivu, ai vazut ce a scris "van" mai sus, iar despre Mutu, l-a dus mafia la Dinamo.

Cred ca regretele tale tardive sunt mai mult asa de poza.

Steaua a jucat bine sub Zenga si a castigat un campionat. A jucat excelent sub Oleg si a continuat bine cu Oli si a luat un campionat. Deja obosita dupa doua campionate grele si participari in Europa, neajutata de Becali cu jucatori noi, Steaua a jucat prost sub Oli, dar s-a clasat pe un loc 2 calificant in preliminariile CL, puternic sustinuta pe finalul campionatului de Becali prin "mijloace specifice"...

SSK20.07.2007 07:49

@Redstar

Ma faci sa rad! Adica Hagi ar trebui sa indure demn, precum Popa de la Iasi (mare exemplu...), doar ca sa poata sa si-o ia si el in bot precum Olaroiu. Antrenorul e dator sa indeplineasca obiectivele, dar nu cu orice! Dupa tine, il aducem pe Mourinho si-i punem obiectiv finala UCL si daca se plange ca n-are cu ce, ii tinem predici ca treaba lui e sa motiveze jucatorii si sa ii faca sa dea tot ce au, nu sa ceara jucatori.

Hagi a asteptat 2 saptamani, a vazut in cele 7 (!) amicale ce poate fiecare si a exprimat o parere: Steaua are un lot subtire pentru ceea ce isi propune! Chestie perfect adevarata! Doar unul care tine de scaun si nu vrea sa-si supere patronul ar tacea "demn" si n-ar cere transferuri. Stim cazuri.

In virtutea carui lucru sa acordam "rabdare" unui antrenor care a venit la o echipa de calibru,cu pretentii si istorie?doar pentru ca a fost un fotbalist urias si un simbol ros-albastru?

DA! Daca nu pentru atat, pentru ce altceva? Mai si intrebi de parca ce ti-e si cu conceptele astea aberante de "simbol ros-albastru"... Sunt putini antrenori carora le datoram rabdare, iar Hagi este unul din ei, tocmai pentru ca este un MARE STELIST. Lacatus ar fi altul. Boloni, Ienei. Balint. Belodedici, daca ar fi cazul. Asta-i diferentiaza de restul.

AdrianUltras2520.07.2007 07:51

eu as vrea sa vad cum joaca Steaua un meci intreg cu primul 11

adica

Vatca-Golanski(P.Marin),x,Goian,Emeghara(Nesu)-Nicolita(Badoi),Radoi,Bostina(Bicfalvi),Ochirosii-Neaga,Dica

x- e un post pe care nu suntem acoperiti deloc

cel de fundas central

cu accidentarea lui Ghionea am pierdut f mult

Baciu si ov Petre nu sunt solutii de incredere

Baciu mai merge

dar ov Petre nu e bun absolut deloc ca fundas central

cine stie

poate o sa il foloseasca Hagi pe Alex Iacob

sau pe Radoi

si inchizator va fi folosit ori O Petre ori Lovin

sunt curios cum ar juca Steaua cu primul 11

pentru ca nu sunt toti jucatorii din lot de CL

AdrianUltras2520.07.2007 07:53
Armenteros nu are ce face, clubul sau a refuzat sa discute cu Steaua, pentru ca au semnat deja actele cu Sevilla. Si eu cred ca ar fi ales Steaua, dar am intrat pe fir prea tarziu.

Adi Ilie a declarat ca Pedro e tinta Stelei: "Jucatorul dorit de noi este Jose Pedro, de la Belenenses. El este liber de contract si sper sa reusim sa-l achizitionam".

http://www.prosport.ro/index.php?section=a...ex&id=49689

eu nu cred ce zic ziarele

sau ce zice Becali

pana nu vad cu ochii mei ca Adi Ilie declara ce declara

si ca jucatorii doriti au imbracat tricoul Stelei si joaca in teren in acel tricou

nu mai cred absoult nici un zvon

malasorte1320.07.2007 08:21
@ malasore13

Din toata lista ta neagra, doar Mutu si Chivu sunt fotbalisti. Ceilalti sunt de calitate indoielnica.

In ce il priveste pe Plesan, jucator aflat sub impresariatul lui Nelu Becali, imi amintesc ca a fost mult timp curtat de Steaua, dar a facut mereu fite. Tocmai pentru ca nu era lasat sa se transfere, de Nelu.

Despre Chivu, ai vazut ce a scris "van" mai sus, iar despre Mutu, l-a dus mafia la Dinamo.

Cred ca regretele tale tardive sunt mai mult asa de poza.

Steaua a jucat bine sub Zenga si a castigat un campionat. A jucat excelent sub Oleg si a continuat bine cu Oli si a luat un campionat. Deja obosita dupa doua campionate grele si participari in Europa, neajutata de Becali cu jucatori noi, Steaua a jucat prost sub Oli, dar s-a clasat pe un loc 2 calificant in preliminariile CL, puternic sustinuta pe finalul campionatului de Becali prin "mijloace specifice"...

Ideea era alta... si anume ca ratam TOATE transferurile la care avem concurenta. In plus de asta la momentul cand ne doream acei fotbalisti nu stiam daca se vor rata sau vor ajunge mari vedete. Van zicea ca doar 3 au valoare, tu zici 2, zic ca ar fi 5 INSA nu avem de unde stii ce puteau realiza respectivii la Steaua. Gandeste-te o secunda, daca din jucatori pe care nu ii dorea nimeni Steaua a scos atat de mult (Sabin Ilie era rezerva la Brasov, Dica refuzat de Rapid, doar 2 exemple) poate ar fi reusit si mai mult cu jucatori foarte apreciati in momentul in care le ratam transferul... nu crezi ???

Da, recunosc, imi place sa pozez in victima pentru a impresiona useri naivi, insa tu te-ai prins si m-ai demascat...

Ah si inca ceva... nu e lista mea neagra, prietene, ca nu mi-a revelat-o arhangelul Mihail acum doua seri cand imi faceam rugaciunile, ESTE LISTA NEAGRA A Stelei SI IN SPECIAL A CONDUCATORILOR Stelei DIN ULTIMII ANI !!!

RedStar20.07.2007 08:22
@Redstar

Ma faci sa rad! Adica Hagi ar trebui sa indure demn, precum Popa de la Iasi (mare exemplu...), doar ca sa poata sa si-o ia si el in bot precum Olaroiu. Antrenorul e dator sa indeplineasca obiectivele, dar nu cu orice! Dupa tine, il aducem pe Mourinho si-i punem obiectiv finala UCL si daca se plange ca n-are cu ce, ii tinem predici ca treaba lui e sa motiveze jucatorii si sa ii faca sa dea tot ce au, nu sa ceara jucatori.

Hagi a asteptat 2 saptamani, a vazut in cele 7 (!) amicale ce poate fiecare si a exprimat o parere: Steaua are un lot subtire pentru ceea ce isi propune! Chestie perfect adevarata! Doar unul care tine de scaun si nu vrea sa-si supere patronul ar tacea "demn" si n-ar cere transferuri. Stim cazuri.

Te pomenesti ca Gigi Becali tot ii propunea jucatori lui Oli, dar el i-a refuzat ca are deja un lot capabil sa castige CL.

Hai sa terminam cu tembelismele astea, nu este antrenor pe pamant sa nu vrea un jucator mai bun decat are in lot, sa realizeze mai mult cu echipa.

Hagi tot comenta la televizor meciurile Stelei, isi dadea cu parerea unde sa joace Elton. Sunt doua variante:

1. Nu stia ce lot are Steaua, a vazut de abia acum, dar isi dadea cu parerea sa se afle in treaba.

2.Stia ce are lot, isi dadea cu parerea in cunostiinta de cauza. Pai daca stia ce lot are Steaua, de ce naiba a mai comentat acum?

Hagi tot a urmarit Steaua in campionat, in CL timp de un an de zile. Cum dracu sa nu-ti faci o parere despe echipa.

Scurt pe doi: peste o saptamana incepem campionatul si Hagi spune ca nu are lot. Ce mesaj transmite suporterilor si jucatorilor?

Unul singur: WE ARE FUCKED

vanfootball20.07.2007 08:43
Te pomenesti ca Gigi Becali tot ii propunea jucatori lui Oli, dar el i-a refuzat ca are deja un lot capabil sa castige CL.

Hai sa terminam cu tembelismele astea, nu este antrenor pe pamant sa nu vrea un jucator mai bun decat are in lot, sa realizeze mai mult cu echipa.

Hagi tot comenta la televizor meciurile Stelei, isi dadea cu parerea unde sa joace Elton. Sunt doua variante:

1. Nu stia ce lot are Steaua, a vazut de abia acum, dar isi dadea cu parerea sa se afle in treaba.

2.Stia ce are lot, isi dadea cu parerea in cunostiinta de cauza. Pai daca stia ce lot are Steaua, de ce naiba a mai comentat acum?

Hagi tot a urmarit Steaua in campionat, in CL timp de un an de zile. Cum dracu sa nu-ti faci o parere despe echipa.

Scurt pe doi: peste o saptamana incepem campionatul si Hagi spune ca nu are lot. Ce mesaj transmite suporterilor si jucatorilor?

Unul singur: WE ARE FUCKED

Cred ca nu intelegi ceva. Nu e vorba ca cineva nu ar vrea jucatori buni, problema ca unii spun "las' ca merge'asa, fac eu ce-oi face", iar altii spun "nu, asa nu, mai bine imi dau demisia decat sa ma umplu de ridicol promitand marea cu sarea stiind ca nu am cu ce". Bineinteles, diferenta dintre ceilalti antrenori si Hagi e ca numai Hagi poate da ultimatumuri - asta un motiv pentru care l-am vrut la Steaua.

In legatura cu lotul. Un antrenor corect da sanse tuturor, pentru ca una e sa-l vezi la televizor si alta e sa-i urmaresti toate miscarile la antrenamente, sa vezi cum iti pune in practica indicatiile in timpul meciurilor etc. Multi fotbalisti nu dau randament cu un antrenor, dar isi dau drumul cand vine altul.

Mesajul e altul : We are fucked daca Gigi continua sa faca transferuri imaginare. Si e EXACT ce voiam sa aud din gura antrenorului.

andyro20.07.2007 09:28
Cred ca nu intelegi ceva. Nu e vorba ca cineva nu ar vrea jucatori buni, problema ca unii spun "las' ca merge'asa, fac eu ce-oi face", iar altii spun "nu, asa nu, mai bine imi dau demisia decat sa ma umplu de ridicol promitand marea cu sarea stiind ca nu am cu ce". Bineinteles, diferenta dintre ceilalti antrenori si Hagi e ca numai Hagi poate da ultimatumuri - asta un motiv pentru care l-am vrut la Steaua.

In legatura cu lotul. Un antrenor corect da sanse tuturor, pentru ca una e sa-l vezi la televizor si alta e sa-i urmaresti toate miscarile la antrenamente, sa vezi cum iti pune in practica indicatiile in timpul meciurilor etc. Multi fotbalisti nu dau randament cu un antrenor, dar isi dau drumul cand vine altul.

Mesajul e altul : We are fucked daca Gigi continua sa faca transferuri imaginare. Si e EXACT ce voiam sa aud din gura antrenorului.

Foarte corect. As mai adauga 2 lucruri - asa ceva nu ai fi auzit niciodata de la Oli si doi, Hagi a avut acea lista de 5 jucatori de pe care nu cred ca s-a concretizat ceva (Golanski zicea MM intr-un interviu ca era deja in planuri inainte de venirea lui Hagi). Si Hagi vede ca se apropie inceputul campionatului, si promisiunile pe care probabil i le-a facut Jiji cand a venit la echipa n-au nici o acoperire, si atunci, spre deosebire de predecesorul sau, protesteaza.

Meth0dMan20.07.2007 09:34

Eu cred ca daca nu o sa avem macar 3 victorii in primele 5 etape MARELE Hagi poate sa plece si sa ne lase sa se apuce de altceva nu de antrenorat

SSK20.07.2007 09:47

@vanfootball & andyro:

Va multumesc ca aveti grija si de timpul meu! :P

amarel20.07.2007 16:18
http://gsp.ro/Steaua/S-au-inteles-cu-Dady.html?a=3147/31492

Gsp sustine ca l-am fi luat pe Dady, in schimb ar fi picat varianta cu Armenteros...

preferam sa fie invers !!!!

C. RONALDO21.07.2007 10:43

steagcruce2

EU CRED CA LUI Hagi INTRADEVAR TREBUIE SA II SE DEA UN PIC DE TIMP TINAND CONT CA INCA NU IAU VENIT TOTI JUCATORI. PERSONAL CRED CA CA POSTURILE DE FUNDAS CENTRAL SI DE PORTAR SUNT URGENTE!!!!!!! Cernea A INCEPUT SA DEVINA Carlos 2. SI Goian ARE NEVOIE DE UN COECHIPIER URGENT SI UNUL DE TALIA LUI. steag1

Fl0r1nsteaua21.07.2007 14:10

In astea 8 amicale pe care lea jucat Steaua cu Hagi pe banca,nu prea a aratat cine stie ce,din 8 meciuri doar o victorie,e chiar prea de tot.Eu sper ca el sa isi revina sa vina cati mai multi jucatori,ne trebuie mai ales fundasi centrali ca acolo sunt probleme,si sa revenim la forma noastra de altadata.

«1234»