FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Rabdare!

«1234»
fcsteaua.ro19.07.2007 09:51

Odata cu finalul celui de-al treilea stagiu de pregatire pre-competitionala, putem spune ca am intrat in linie dreapta in ceea ce priveste abordarea noului sezon. Sigur, rezultatele inregistrate in meciurile amicale sunt dezamagitoare, daca le judecam prin prisma rezultatelor obtinute, de natura a induce o anumita stare de neliniste in randul suporterilor stelisti in ceea ce priveste perspectivele noastre fotbalistice. "Hagi ne omoara, ca antrenor este chiar mai prost decat Lacatus", sau "sunt dezamagit de Hagi, inca nu a gasit formula ideala" sunt doar cateva din opiniile pe care le-am auzit in zilele trecute, dar pe care nu le impartasesc sub nici o forma.

Fara a intra intr-o analiza exhaustiva a perioadei de pregatire a lotului ros-albastru si a meciurilor amicale aferente sub bagheta, speram noi magica, a lui Hagi, nu pot sa nu remarc faptul ca parem a-i cere mult prea mult acestui om, intr-un timp extrem de scurt. Ca antrenor, Hagi este radical diferit de Oli, preferand un stil agresiv si ofensiv unuia in care organizarea defensiva prima. Chiar daca, teoretic, ambii raman fideli unui anumit sistem (4-4-2), trecerea de la o idee de joc la alta cere timp si implica rularea intregului lot, pentru o analiza corecta pe post/posturi a evolutiei fiecarui echipier, potential titular in mecanismul nou creat. Aceasta este, dupa parerea mea, ratiunea pentru care s-au sacrificat rezultatele in amicale (complet irelevante!), in favoarea incercarii de familiarizare a intregului lot cu noua tactica pe care Hagi o propune la Steaua.

Din punctul meu de vedere, un mare rol in succesul sau insuccesul lui Hagi ca antrenor in Ghencea il vom avea si noi, suporterii. Daca vom realiza ca trebuie sa fim rabdatori si cumpatati in ceea ce priveste rezultate imediate, daca vom intelege ca fotbalul se compune din succese, dar si din insuccese, daca vom sti sa ii oferim lui Hagi si jucatorilor sai tot suportul sonor de care au nevoie si toata increderea noastra in fortele lor, putem pune si noi umarul la crearea unei alte echipe de anvergura a Stelei. Va adresez prin urmare rugamintea de a face maine primul pas, venind cu totii la stadion, pentru a-i intampina pe Hagi si Adi Ilie cum se cuvine!

Forza Steaua! Intotdeauna Superiori!

Alex (Piece)

RazvanOchirosii3019.07.2007 10:05

Am Si Eu O Intrebare....Meciu Va Aparea Pe Tracker Cu Tot Cu Festivitate...Sau Macar Festivitatea De Prezentare ? Ca Eu Plec Dim In Germanyt Si Nu Apuc Sa Vad Meciul :(

AKM-4719.07.2007 10:07

Dupa cum bine a zis Regele, in afara de primul 11 si de cateva exceptii nu se poate face performanta...

Ce performanta sa faci cu Baciu, Ovidiu Petre(omul la care nu am priceput pe ce post joaca), Gigel Coman, pentru care nici Concordia Chiajna nu cred ca ar face oferta si Lovin care a avut niste sclipiri de geniu, adica descoperise cum se paseaza, la sfarsitul returului.

Sa mai aduca niste jucatori si sa luam campionatul.

fular-campionii

ariven2119.07.2007 10:12

Salut...

Asa e, ai dreptate...e cand au inceput pregatirile am incercat si eu sa exprim prin postorle mele, acelasi indemn...RABDARE!!!

Ceea ce trebuie sa recunosti si (sa recunoastem) ca noi romanii in general nu avem rabdare. Ca sa respect zona geografica din care vin eu as putea sa-ti exemplific pri o vorba batraneasca: "Da Doamne... dar da amu!!!"

Daca dorim perfomanta trebuie sa cladim o echipa...exact ca si in 1984-1985-1986...A trecut u timp pana s-a cladit acea echipa...

Hai ca am terminat...

Sanatate si speram un joc bun vineri seara...

Za Best19.07.2007 10:14

Sigur ca trebuie sa fim alaturi de Rege!Eu am incredere in el!Nu e el de vina ca nu avem un lot competitiv!Primul unsprezece e foarte bun,dar rezervele sunt,in mare parte,deplorabile!Maine voi fi in Ghencea!Forzza Steaua&Hagi!M^^e Fekali!

Sylvyx19.07.2007 10:21

Eu sunt de parere ca Steaua va triumfa in LC alaturi de Hagi !

malasorte1319.07.2007 10:40

"exhausitiv" ----> AOLEU, m-am saturat de cuvantul asta !!! Chiar e necesar sa-l repetati la fiecare 2-3 articole ?!? Fie suferim cu totii de o nevoie patologica de a epata, fie DEX-ul a intrat in top 5 cele mai citite carti, fie vrem neaparat sa "exhaustivizam" (ca sa zic asa :)) total, complet si in intregime sensul acestui cuvant !!!

ps. cand ma enervez abuzez de pleonasme si repetitii suparatoare. (caz patologic) :))

vandy19.07.2007 11:02

sa speram ca maine vom fi cu totii pe stadion....sa incurajam echipa si pe Rege :D .....foooorza Steaua si ne vedem maine pe stadion... fularsteaua2 steagsimplu spre24

axl2319.07.2007 11:10
"exhausitiv"

EXACT asta vroiam sa zic si eu.

In rest, si eu indemn la rabdare.

malasorte1319.07.2007 11:15

Faptul ca Hagi il foloseste pe Radoi mijlocas defensiv si pe Ov. Petre fundas central mi se pare sincer o prostie. Sunt de acord ca Petre nu e un mijlocas defensiv de valoarea lui Radoi, cel putin la ora actuala, INSA Ov.Petre e mult mai bun mijlocas decat e Baciu fundas !!! Facand rocada intre cei doi (Petre-Radoi) am pierde probabil la mijlocul terenului insa am castiga infinit mai mult in aparare IAR marea problema a Stelei asa cum s-a vazut in amicale a fost apararea pe zona centrala !!!

In plus de asta, chiar si odata cu revenirea lui Ghionea nu cred ca se vor rezolva problemele noastre in ceea ce priveste cuplul de fundasi centrali... deoarece, desi atat Ghionea cat si Goian sunt fundasi buni luati individual, nu formeaza, dupa parerea mea, un cuplu ideal. Amandoi sunt inalti, solizi, puternici, redutabili in jocul aerian INSA foarte vulnerabil in fata atacantiilor rapizi si tehnici, sa ne amintim sezonul trecut si fazele jenante cu faulturile si henturile grosolane ale lui Goian in momentul in care era depasit in dribling sau in viteza. Deci, in opinia mea, ar fi de preferat un cuplu Goian-Radoi sau Ghionea-Radoi, combinand astfel calitatiile mai sus mentionate cu mobilitatea, tenacitatea si viteza de reactie specifice lui Mirel.

Sa ne amintim putin si de cele 2 mari cupluri de fundasi centrali din istoria, oarecum recenta, a Stelei si a echpei nationale: Belodedici-Bumbescu si Belodedici-Prodan.

Si as mai aduce un ultim argument in favoare trecerii lui Mirel in centrul apararii. Intreaga Europa abunda de fundasi centrali solizi si tari ca o stanca (insa putin mobili), pe de alta parte fundasi cu viteza de reactie, mobilitate buna, agilitate sunt rari (Chivu e unul dintre ei si de aceea e atat de disputat de marile cluburi in ciuda problemelor cu accidentarile si impresarii). Daca tot avem norocul sa avem un astfel de fundas in lotul nostru de ce sa nu-l folosim ???

Piece of Mind19.07.2007 11:18
"exhausitiv" ----> AOLEU, m-am saturat de cuvantul asta !!! Chiar e necesar sa-l repetati la fiecare 2-3 articole ?!? Fie suferim cu totii de o nevoie patologica de a epata, fie DEX-ul a intrat in top 5 cele mai citite carti, fie vrem neaparat sa "exhaustivizam" (ca sa zic asa :)) total, complet si in intregime sensul acestui cuvant !!!

ps. cand ma enervez abuzez de pleonasme si repetitii suparatoare. (caz patologic) :))

Malasorte, ce sa zic...unii nu si-au facut educatia pe mirc. Noroc.

neli19.07.2007 11:27

oare Hagi va fi si antrenor bun, macar cum a fost ca fotbalist ??? o intrebare la care nu stim raspunsul acum, dar ce stim este ca nu a confirmat ca antrenor pana acum peste tot pe unde a fost, sper si ma rog sa confirme ca nu-i de glumit cu numele si istoria Stelei

w3bmaster19.07.2007 11:27

Eu am zis cam din primavara vom vedea "Steaua marca Hagi" pan atunci sa fie ceva gen Oli featuring Hagi adic cam taras grapis ....

Oricum prefer sa i se dea timp lu Hagi decat sa fi continuat cu acel still "de a mima fotbalu"

Forza Steaua

MegaMan19.07.2007 11:29

Eu nu cred ca Laca e un antrnor prost.Nu a avut mari performante dar nici nu a antrenat mari echipe. Daca stam sa ne gandim el a luat UTA dupa ce a cazut in C si a cumparat locul in Liga I.A dat jumatate din jucatori afara si a adus altii.Si din cate stiu nu a retrogradat.Cand a antrenat Otelul a terminat campionatul pe locul 5.Deci nu e chiar asa de prost.

Am o rugaminte nu mai atacati fostele mari glorii ale Stelei care au luptat pentru culorile si mandria noastra.

FORZA Steaua steagcruce2

axl2319.07.2007 11:37

@Alex

@Malasorte

Intrebuintarea abuziva a termenului "exhaustiv" trimite tendentios la excerptarea acceptiei specifice a unui anumit domeniu de activitate, in cazul de fata, articolele fcsteaua.ro

Va urez in continuare izbanda!

Cu alte cuvinte, zicele mai pa intzelesu tuturora ca nu toti are liceu.

maimultdecatstelist19.07.2007 11:40
Faptul ca Hagi il foloseste pe Radoi mijlocas defensiv si pe Ov. Petre fundas central mi se pare sincer o prostie. Sunt de acord ca Petre nu e un mijlocas defensiv de valoarea lui Radoi, cel putin la ora actuala, INSA Ov.Petre e mult mai bun mijlocas decat e Baciu fundas !!! Facand rocada intre cei doi (Petre-Radoi) am pierde probabil la mijlocul terenului insa am castiga infinit mai mult in aparare IAR marea problema a Stelei asa cum s-a vazut in amicale a fost apararea pe zona centrala !!!

In plus de asta, chiar si odata cu revenirea lui Ghionea nu cred ca se vor rezolva problemele noastre in ceea ce priveste cuplul de fundasi centrali... deoarece, desi atat Ghionea cat si Goian sunt fundasi buni luati individual, nu formeaza, dupa parerea mea, un cuplu ideal. Amandoi sunt inalti, solizi, puternici, redutabili in jocul aerian INSA foarte vulnerabil in fata atacantiilor rapizi si tehnici, sa ne amintim sezonul trecut si fazele jenante cu faulturile si henturile grosolane ale lui Goian in momentul in care era depasit in dribling sau in viteza. Deci, in opinia mea, ar fi de preferat un cuplu Goian-Radoi sau Ghionea-Radoi, combinand astfel calitatiile mai sus mentionate cu mobilitatea, tenacitatea si viteza de reactie specifice lui Mirel.

Sa ne amintim putin si de cele 2 mari cupluri de fundasi centrali din istoria, oarecum recenta, a Stelei si a echpei nationale: Belodedici-Bumbescu si Belodedici-Prodan.

Si as mai aduce un ultim argument in favoare trecerii lui Mirel in centrul apararii. Intreaga Europa abunda de fundasi centrali solizi si tari ca o stanca (insa putin mobili), pe de alta parte fundasi cu viteza de reactie, mobilitate buna, agilitate sunt rari (Chivu e unul dintre ei si de aceea e atat de disputat de marile cluburi in ciuda problemelor cu accidentarile si impresarii). Daca tot avem norocul sa avem un astfel de fundas in lotul nostru de ce sa nu-l folosim ???

mie totusi nu mi se pare ca Mirel e bun in mijlocul apararii: un astfel de post trebuie sa iti dea siguranta pe cand, din pacate, Mirel te dezamageste cand ti-e lumea mai draga adica exact cand trebuie sa dea dovada de pragmatism acolo in fata portii. sa nu uitam ca Mirel de multe ori orin stilul lui destul de agresiv de a ataca mingea ajungea sa faca ravagii prin intrarile lui (nu putine sunt fazele in care il vedeam intrand cu piciorul mult prea sus la adversar: o asemenea tinuta aduce multe faulturi in preajma careului precum si inevitabilele cartonase galbene, rosii ...

narkiss19.07.2007 11:47

off topic pls careva sa faca un wallpaper cu palmaresul Stelei cele 5o de trofee pls va rog mult forza Steaua

roby_spartacus19.07.2007 11:59

S fie plin stadionul maien seara ...!! SI sa vada echipa ca suntem alaturi de ei ... !!

P.S sa nu il injuram docamdata pe Gigi ca asta nu da drumu la abpnamente dak il injuram!!

malasorte1319.07.2007 12:04
Malasorte, ce sa zic...unii nu si-au facut educatia pe mirc. Noroc.

1. Cred ca nu ai inteles... pe mine nu m-a deranjat faptul ca ai folosit termenul, ci faptul ca acest termen a ajuns sa se repede obsesiv in articole !!!

2. Sa inteleg ca daca ma simt deranjat de folosirea excesiva a unui termen ce nu apartine totusi vocabularului fundamental inseamna ca mi-am facut "facut educatia pe mirc" ?!? Poate imi spui si cum ai ajuns la aceasta concluzie.

3. Apreciez ca macar ai corectat "exhausItiv"-ul din articol.

Sanatate...

MooxuLeTz`19.07.2007 12:06
mie totusi nu mi se pare ca Mirel e bun in mijlocul apararii: un astfel de post trebuie sa iti dea siguranta pe cand, din pacate, Mirel te dezamageste cand ti-e lumea mai draga adica exact cand trebuie sa dea dovada de pragmatism acolo in fata portii. sa nu uitam ca Mirel de multe ori orin stilul lui destul de agresiv de a ataca mingea ajungea sa faca ravagii prin intrarile lui (nu putine sunt fazele in care il vedeam intrand cu piciorul mult prea sus la adversar: o asemenea tinuta aduce multe faulturi in preajma careului precum si inevitabilele cartonase galbene, rosii ...

logik ca Mirel sta mai bine in mijlocul apararii dar la mijloc sa trecut singur ..dupa care ia cerut la oier sa nu mai apara niciodata in aparare si de atunci uite ca asa e ... behheehhehe (ca deh la mijloc te vede omu in atac mai dai un gol mai dai o pasa buna ..... ) ....nu va mai amagiti atata... era simplu asa rapoi in aparare Lovin defensiv(parerea mea ca joaca mai bine Lovin mij def dkt ov Petre) si venea coordonatoru si atacantu si gata ... "Zapada" ala vine sigur ...mai trebuie si un mij central si un coordonator si un atacant.... deci pe toate compartimentele uhh

ps : daca il vindeau pe Iacob "atunci " cand l-au vrut nemtzi pe 1 milion...era mai bine .... parerea mea...

malasorte1319.07.2007 12:09
@Alex

@Malasorte

Intrebuintarea abuziva a termenului "exhaustiv" trimite tendentios la excerptarea acceptiei specifice a unui anumit domeniu de activitate, in cazul de fata, articolele fcsteaua.ro

Va urez in continuare izbanda!

Cu alte cuvinte, zicele mai pa intzelesu tuturora ca nu toti are liceu.

"...Cu alte cuvinte, zicele mai pa intzelesu tuturora ca nu toti are liceu..." ---> si tu ai inteles de te doare capul...

NU E VORBA DE FOLOSIREA TERMENULUI SAU DE DIFICULTATEA DE A INTELEGE TERMENUL ---- E VORBA DE FOLOSIREA EXCESIVA A TERMENULUI !!!

rez19.07.2007 12:15

nu exista antrenor care la incepututi sa nu fi avut greutati!!!!!

Hagi are la dispozitie un lot ok si daca se mai fac cateva transferuri ar fi si mai ok:)

ideea e ca el va face performanta pentru ca e stelist si va face tot posibilul ca echipa sa catsige!!!!

e ca si cum unul din noi suporterii Stelei am fi antrenori cu diferenta ca el e Hagi regele fotbalului romanesc!!!!!!!!

Crangasi_boy19.07.2007 12:55

am si eu o intrebare..de fapt mai multe...

1. se mai gasesc bilete la meciul de maine la peluze sau trib a 2a?

2. la cat se intra pe stadion? presupun ca exista ceva organizat si inainte de meci nu?..respect

Piece of Mind19.07.2007 13:11
1. Cred ca nu ai inteles... pe mine nu m-a deranjat faptul ca ai folosit termenul, ci faptul ca acest termen a ajuns sa se repede obsesiv in articole !!!

2. Sa inteleg ca daca ma simt deranjat de folosirea excesiva a unui termen ce nu apartine totusi vocabularului fundamental inseamna ca mi-am facut "facut educatia pe mirc" ?!? Poate imi spui si cum ai ajuns la aceasta concluzie.

3. Apreciez ca macar ai corectat "exhausItiv"-ul din articol.

Sanatate...

Nu am facut trimitere la tine si nici la o persoana anume cand am scris ce am scris. Vad ca toata lumea se "aprinde" foarte repede in ultima vreme!

Cele bune.

P.S. E buna analiza pe care ai facut-o in comentariul de mai sus, nici eu nu inteleg de ce insista Hagi cu Ovidiu Petre fundas.

www.mfun.ro19.07.2007 13:16

dap, o sa venim la meci in nr foarte mare, simt yo

ca e lumea infometata de fotbal si mai ales e un mare dor de Steaua :)

un semn de intrebare in privinta nr de spectatori ar fi doar ca e lumea plecata in vacanta....dar tot or sa se stranga 25.000 zic yo

deabia astept un spectacol total maine!!!

FORZA Steaua!!!

«1234»