Suntem prostii diviziei A !!! Si asta de ani de zile...
Tineti minte cazul Mutu ??? Omul se declara stelist, vroia la Steaua dar bravii nostri conducatori se lamentau ca nu pot da 3 milioane pe el... Netoiu l-a luat cu 600.000 !!!
Chivu era dat ca sigur la Steaua... ni l-a suflat Craiova.
Gigi se lauda ca da 1.5 milioane pe Plesan... l-a luat Dinamo impreuna cu Moti si Guso pentru 1 mil.
Olah ne asigura il Ciobandante ca joaca cu Steaua in UCL... a ajuns la Poli.
Prepelita venea sigur la Steaua de acum 2 ani... e la Craiova.
Sapunaru a fost dorit de Oli... a ajuns la Rapid.
Lacusta si Vrabioru erau doriti la Steaua... au ajuns la Astra.
Frasineanu vroia la Steaua lui Piti... l-a transferat Rapidul lui Iordanescu.
Stanga a fost in pregatire cu Steaua... a ajuns la Dinamo.
Hristu Chiacu venea in iarna la Steaua... tot la Dinamo e.
Mitrovici... nu a ajuns la noi niciodata la noi.
Telenovela Gabi Popescu...
Daniel Rednic, Caramarin, Bogdan Andone, Cernat, Ov. Maier, Pancu ---> Toti au fost doriti de Steaua toti, toti au ajuns la rivale !!!
Iar acum Herea---> pentru noi costa 3 milioane, crapizi il iau cu 1.5.
DE CE ??? pentru CA noi facem parada, noi facem oferte la televizor, noi suntem niste fanfaroni IPOCRITI SI GRETOSI, cheltuim pe apa plata intr-o zi cat dau altii pe martini intr-un deceniu !!! CIOBANUL cheltuie mai mult decat toti ceilalti la un loc... pe ce pasunea oilor lui o cheltui nu stiu ca pe jucatori sigur nu...
Eu nu spun ca toti cei mentionati de mine au fost super jucatori, nici macar jumate... INSA ideea este ca de vreo 8-9 ani incoace pierdem toti jucatori pentru care avem concurenta !!! Tot ce am cumparat noi bun sau rau, am cumparat pentru nu am avut rivali. Nimeni nu i-a dorit Cernea, Vatca, Andrey, Nesu, Ghionea, Goian, Banel, Saban, Radoi, Ov. Petre, Lovin, Baciu, Bostina, Cristocea, Gurita, V. Iacob, Dica a fost refuzat de D. Petrescu la Rapid, Neaga---> la momentul cand i-am cumparat !!! NIMENI !!! Si buni sau rai au ajuns la noi. Toti cei disputati au ajuns la rivale... PANA CAND ???