FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Nori la orizont

«1234»
micodo14.07.2007 08:29
ar trebui sa vedeti si vina suporeteilor fiindca ceva nu e in regula nici cu ei atata vreme cat ajungem sa jucam pe toate maidanele.

Man, nu din cauza sporterilor se joaca pe alte maidane, ci din cauza legilor tampite pe care voi le respectati si va conformati orbeste. In loc sa acuzati suporterii mai bine ati contesta legea absurda si stramba care ne priveaza de drepturi pe noi toti, in loc sa pedepseasca nominal pe cel care a incalcat legea.

Se gasesc destui idioti, care sunt de-acord cu legea ce interzice intrarea cu torte pe stadioane, pe motivul ca exista posibilitatea sa fie folosite ca arme. Pai bah, luminatilor conform gandirii voastre de ce nu s-ar interzice si circulatia masinilor ca deh se-ntampla atatea accidente!

Mafia14.07.2007 10:16

inca o data Ciobanul a dat dovada de prostie .Atat am de zis

Rechinutzu14.07.2007 10:35

In tot razboiul asta de contre vad o mare problema;si anume cine are de suferit.Din pacate lupta asta de gherila ,razboiul surd intre suporteri si patron lasa un mare minus....ECHIPA......aceea echipa care trebuie sustinuta neconditionat.....aceea echipa pentru care exista suporterii si pe care o iubesc.Din pacate unii pun ambitiile personale in fata unui tel mai inalt.Daca de la cioban nu ma asteptam mai mult......in sensul sa calce tot si toate in picioare pentru orgoliul personal...trebuie sa spun ca m-a dezamagit atitudinea unor suporteri....Citeam mai sus cineva care anuntase ca la meciul Steaua-Dinamo galeria a tacut ca sa se razbune pe patron...de fapt adevarata victima a fost ECHIPA....si asta s-a vazut pe teren(daca in tur a fost nevoie de 2 eliminari ca sa ne infranga.....in retur neau distrus).In acest moment un mare om care a facut multe pentru aceasta echipa are nevoie de ajutorul nostru...acel om este Gheorghe Hagi....asteapta sa confirme ca antrenor...si ce lok ar fi mai bun pentru el decat echipa unde s-a consacrat.De aceea fac apel la adevaratii suporteri ai Stelei(si aiki nu ma refer la cei care cauta scandalul doar din pura placere,cei pentru care majoritatea sufera in cazul de fata)....si ii intreb daca nu pot gasi mijloace de protest anti-Becali care sa nu impiedike sustinerea echipei pe durata meciului.Ca o idee as sugera sistemul grevei japoneze...o banderola pe cap sau pe mana pe care sa scrie ANTI-Becali(sau ceva de genul)....iar pe perioada celor 90 de min+prelungiri echipa sa fie sustinuta.O idee a unui stelist......Multumesc anticipat celor care sunt de accord cu ideea.

danutdinica14.07.2007 12:36

Cu parere de rau vad ca revine parerea aproape generala ca daca nu esti anti bkl nu esti stelist. Sau mai rau, am vazut ca daca nu ai abonament in peluze nu esti stelist. Spunea cineva ca o sa mearga la T2 pentru ca si acolo sunt cativa stelisti si o sa cante cu ei. Cred ca in foarte putin timp o sa apara ideea ca daca nu esti huligan nu esti stelist.

Sunt unul dintre cei care merg la fiecare meci al Stelei (si acasa si afara). Pentru faptul ca nu stau in peluze majoritatea imi vor pune eticheta de "lingau, stelist de ocazie, etc". Nu ma deranjeaza.

In schimb ma deranjeaza faptul ca nu pot sa merg la meci din cauza UNOR NEMERNICI si ai unor JEGOSI care nu au nimic in comun cu Steaua. Sa nu credeti ca ma refer la toata peluza. Departe de mine gandul.

Din punctul meu de vedere ciobanu' nu va rezolva nimic daca nu mai vinde abonamente la peluze.

Dar cred ca ar trebui sa luam atitudine impotriva celor care dovedesc faptul ca nu sunt cu nimic mai presus decat coibanu' din punctul de vedere al culturii si civilizatiei. Dupa ce terminam razboiul cu ei, atunci putem sa il incepem si pe cel cu bkl.

Si va mai spun ceva: sunt multi dintre noi care se comporta exact ca cei din tiganie. Cine a fost pe stadion la milogi, stie la ce ma refer. Pentru cei care nu au fost, numai tiganii se bateau intre ei.

Halal stelisti!

P.S. - astept injuraturile stelistilor adevarati.

demonu_200514.07.2007 12:45
FOARTE BINE VA FACE Becali CA DIN CAUZA UNORA DINTRE VOI Steaua NU A JUCAT 5 PARTIDE ACASA

Dragutule treci p la casierie sa iti dea si tie oieru niste branza

SSK14.07.2007 12:50

@danutdinica

Comiti 2 mari greseli in postul tau. 1 - acuzi lipsa de cultura si civilizatie a unor suporteri, in timp ce tu insuti esti necivilizat numindu-i "jegosi" (un termen jalnic). In conditiile astea nu poti pretinde civilizatie, daca tu n-o oferi. 2 - Ai impresia ca intai trebuie sa te "lupti" cu suporterii si abia apoi cu Becali, ca si cand problema mare a Stelei sunt suporterii. Continua sa visezi!

Iata un raspuns "plin de injuraturi" de la un "stelist adevarat". Data viitoare cand intri pe internet cu gandul de a schimba lumea, incearca sa vorbesti la fel.

DanStan14.07.2007 13:25

Chestia e ca oierului ii convine ce se intampla. Stie c-a lovit acolo unde 'arde'. Stie ca multi din cei de la peluza n-au prea multi bani. Si chiar daca au bani devin usor controlabili pentru ca biletele pot 'disparea' in caz de necesitate. Si pot fi distruibuite 'cui trebuie'. Sunt sanse foarte mari ca acest asa-zis conflict sa se incheie cu capitularea neconditionata a majoritatii factiunilor de la peluze. Nu e surprinzator : romanii cedeaza foarte usor atunci cand sunt in pericol sa nu mai beneficieze de unele mici avantaje.

p.s : aceasta capitulare NU va duce la reducerea asa-zisului 'huliganism'. Intamplator 'huliganismul' e in avantajul oierului : va putea oricand justifica subordonarea galeriei sustinand ca masurile luate sunt necesare pentru combaterea violentei. Nici nu mai conteaza daca ulterior se va constata ca masurile luate nu combat nimic ci doar ii permit ciobanului sa epureze galeria.

micodo14.07.2007 15:14
In schimb ma deranjeaza faptul ca nu pot sa merg la meci din cauza UNOR NEMERNICI si ai unor JEGOSI care nu au nimic in comun cu Steaua. Sa nu credeti ca ma refer la toata peluza. Departe de mine gandul.

Pentru numele lui Dumnezeu! intelege-ti odata pentru totdeauna ca nu dina cauza huliganilor nu vedeti voi meciurile ci din cauza legii strambe care aplica dictonul : ''pentru unul sa sufere toti''. Tie ti se pare normala legea asta idioata?

Cand sa tinut summit-ul lui peste in Bucuresti, de au oprit circulatia in tot orasul , ingradidu-ne la toti dreptul la libera circulatie, cine era de vina: oficialitatile care au participat sau masurile cretine luate de gabori?. Daca maine, mintile luminate din politie v-or inchide stadionele pentru o mai mare siguranta, cine va fi de vina, suporterii?...[...]!

Daca se pune in aplicare legea aceea imbecila care depuncteaza echipa pentru afirmatiile conducatorilor cine va fi de vina? Jiji-gura sparta sau institutiile statului, care in loc sa-l amendeaze (aresteze) pe cioban se limiteaza la a sanctiona clubul?

Si pentru ca vad suferinta voastra, a celor care crapati ca nu puteti vedea pe Steaua din cauza noastra va intreb cum o sa rezistati sa vedeti meciul cu polonezii la TV?, n-ati vrea vrea sa veniti cu noi in polonia?... [...]!

@ danstan

subscriu in totalitate

Editat de moderatori! Atentie la limbaj.

STELISTA DE MOI15.07.2007 07:28
Dragutule treci p la casierie sa iti dea si tie oieru niste branza

Si ma rog de ce?

ca nu iti place sa accepti adevarul?

Adevarul doare....

EuroSTELIST15.07.2007 09:23

Vreau sa ma adresez prin acest post tuturor celor care vad in patronul Stelei un semizeu, un izbavitor al neamului, sau mai stiu eu ce altceva.

Fratilor, va invit sa luati parte la 3 meciuri in peluza (in Ghencea, evident, nu prin deplasari pe la Bistrita, Pitesti, Arad, etc.; peluza, nu tribuna unde-ti afunzi gleznele in coji de seminte si nu poti urmari meciul de comentariile politice ale celor din jurul tau). Atat va rog sa faceti pentru mine. Trei meciuri - unul obisnuit, cu o echipa modesta, un derby si unul dintr-o cupa europeana. Apoi, veti avea termeni de comparatie. Haideti in inima galeriei, unde se canta, unde se sta in picioare tot meciul, unde veti vedea un alt tip de devotament decat cel proferat de presa sportiva din Romania. Dupa ce veti vedea cum sunteti tratati din momentul in care intrati in complexul sportiv, dupa ce veti trece de controalele corporale mult mai severe decat cele de la tribuna, dupa ce veti cobori intre "huligani" si-i veti vedea cum isi sustin echipa, eu zic ca exista posibilitatea sa va schimbati ideologia becaliana mult prea deformata, propovaduita de spalatorii amatori de creiere de la tribuna.

Cati ati bagat in seama macar steagurile si coregrafiile din peluze? Nu va intreb cati ati facut asa ceva, ci doar cati ati observat ca exista si v-ati uitat putin la ele. Poate va intereseaza ca, pentru un steag pe doua bete de complexitate medie, daca lucrezi singur la el, iti ia intre 15 si 20 de ore de timp efectiv de lucru.

Credeti ca merita efortul, daca singurul scop e refularea frustrarilor din viata de zi cu zi printr-o bataie zdravana la stadion?

Daca tot va puneti rinichii la lucru impotriva vantului, invatati s-o faceti justificat, nu doar din ce auziti pe la Radio Sant.

MadFroG15.07.2007 10:01

Ciobanul ne ingroapa . Asta e , nu stiu ce solutii avem insa ar fi bine sa se impace Nordul cu Sudul . Cu cat mai multi , cu atat mai bine . Uniti pentru Steaua si impotriva oierului .

spiridusu15.07.2007 10:14

ABONAMENTELE AU FOST DEJA TIPARITE ! CRED CA Becali ASTEPATA SA VADA CUM NE COMPORTAM LA MECIUL DE PREZENTARE ... MIE MI-AR PLACE SA VAD CUM IL INJURA UN STADION INTREG DAR SPRE BINELE NOSTRU NE-AM ABTINE ( MACAR UN MECI ) PANA PUNE ABONAMENTELE IN VANZARE ... DUPAIA FACEM CE VREM :)) CRED CA ASTA E SI SCOPU SA VADA DACA MAI ESTE INJURAT DE SUPORTERI

FAC UN APEL LA TOTI CARE AU DE GAND SA MEARGA VINERI LA MECI .... HAI SA FACEM O ATMOSFERA SUPERBA ( FARA INJURATURI ) CHIAR DACA ESTE DOAR UN AMICAL ...

Wally15.07.2007 11:30

Ce te face sa crezi ca abonamentele la peluze sunt tiparite?

fane_casieru15.07.2007 11:56

FAC UN APEL LA TOTI CARE AU DE GAND SA MEARGA VINERI LA MECI .... HAI SA FACEM O ATMOSFERA SUPERBA ( FARA INJURATURI ) CHIAR DACA ESTE DOAR UN AMICAL ... spune spiridusul mai sus...

................................................................................

............dupa care.............

''PANA LA MECIUL CU ZAGLIEB VINE MECIUL CU CHARLEROI DE VINERI.SPER SA-L FACEM PE CIOBANOID SA PLECE DE LA STADION INAINTE DE INCEPUTUL MECIULUI''.....citat din spiridusu

Multe nu merg bine si din cauza unora ca tine...apropos....dimineata cand pleci de acasa stii de ce pleci sau iti dai seama pe drum ?

Martin_Tudor1215.07.2007 13:31

ok...abonamente in tur nu o sa avem... dar daca protestem meci de meci poate in retur vor exista abonamente...

sper sa ne unim cu toti si sa facem ceva pentru Steaua!

Virgil15.07.2007 15:06

Becali, criticat de suporteri pentru ca nu vinde abonamente la peluze:

gigibecali6.jpg

http://www.sport365.ro/Becali_criticat_de_...uze-n27986.html

EuroSTELIST15.07.2007 20:09
Becali, criticat de suporteri pentru ca nu vinde abonamente la peluze:

http://www.sport365.ro/Becali_criticat_de_...uze-n27986.html

Acelasi articol a aparut citat si in Prosport...ce intelegeti voi din asta? Ca le furnizam marilor reporteri de presa sportiva din Romania materiale, pe care nu ca le comenteaza, ci le citeaza! Cu alte cuvinte, suntem mai inteligenti decat ei! :laugh:

SSK15.07.2007 20:39

De fapt, primul lucru pe care-l intelegem este ca marii ziaristi de la marile ziare nu se prea obosesc sa se citeze intre ei, preferand sa-si atribuie siesi articolele. Aici e clar ca Mediafax sau Prosportul au copiat unul de la celalalt (probabil Prosport de la Mediafax). Si acelasi lucru l-am mai observat si la Onlinesport, care copiaza de pe la "cei 2 mari" cate o cronica de meci, probabil in acele situatii in care n-au bani sa-si trimita reporteri la fata locului.

Deci, in timp ce noi, fara pretentii de jurnalisti, respectam astfel de "mofturi" precizand INTOTDEAUNA sursa articolelor noastre, ei se fac ca ploua...

EuroSTELIST15.07.2007 22:32

Probabil aici e diferenta intre cei care fac ceva DIN PASIUNE si cei care fac ceva PENTRU BANI!

Invit fanii indoctrinati ai patronului sa citeasca fraza asta si sa incerce sa extrapoleze putin...

Azazello16.07.2007 08:19
Acelasi articol a aparut citat si in Prosport...ce intelegeti voi din asta? Ca le furnizam marilor reporteri de presa sportiva din Romania materiale, pe care nu ca le comenteaza, ci le citeaza! Cu alte cuvinte, suntem mai inteligenti decat ei! :laugh:

Nu sunteti deloc!

Sunteti masa de manevra, furnizori de scandal. Asta sunteti. Le faceti jocul ziaristilor de duzina care exploateaza scandalul. Existau si alte articole ce puteau fi preluate. de ex. "Gicanul meu" dar nu...ei cauta scandalul iar noi ca fraierii il intretinem, ba mai mult, punem si paie pe foc.

Teoctist16.07.2007 08:58

@ Azazello

"Sunteti masa de manevra", "... noi ca fraierii il intretinem"...

Hotaraste-te! Din care tagma faci parte? A celor care fac regulile alandala sau a suporterilor?

Sunt de acord cu indemnurile tale la civilizatie, dar parca prea le faci de pe pozitia conducerii. Iar conducerea prea se intrece in glume proaste. Faptul de a restrictiona posibilitatea suporterilor de a cumpara abonamente la peluza, denota mai mult decat o razbunare prosteasca, incapacitatea patronului de a gestiona un conflict pe care singur l-a declansat; lipsa de imaginatie, lipsa de inteligenta, s.a.m.d. Sa nu uite domnul patron ca a plecat in viata de la codita oii si sa mai lase fumurile de mare smecher deoparte. I s-o infunda odata si lui!

Azazello16.07.2007 10:08
@ Azazello

Hotaraste-te! Din care tagma faci parte? A celor care fac regulile alandala sau a suporterilor?

Sunt de acord cu indemnurile tale la civilizatie, dar parca prea le faci de pe pozitia conducerii. Iar conducerea prea se intrece in glume proaste. Faptul de a restrictiona posibilitatea suporterilor de a cumpara abonamente la peluza, denota mai mult decat o razbunare prosteasca, incapacitatea patronului de a gestiona un conflict pe care singur l-a declansat; lipsa de imaginatie, lipsa de inteligenta, s.a.m.d. Sa nu uite domnul patron ca a plecat in viata de la codita oii si sa mai lase fumurile de mare smecher deoparte. I s-o infunda odata si lui!

Fac parte dintre suporterii care vor merge la stadion pentru a incuraja echipa si nu pentru a-l injura pe Becali. ( nici nu-l voi aclama - pur si simplu imi este indiferent). Fac parte dintre cei care stiu sa foloseasca argumente pertinente intr-o discutie si nu se rezuma la a acorda etichete de genul : "retardat, gunoi,, etc" pe care le vad adeasea in postari, mai ales la cei care indeamna la "razboi". In numele cui razboi? In numele echipei Steaua care nu a jucat acasa sezonul trecut o gramada de meciuri? In numele jucatorilor, in numele antrenorilor, in numele cui? Cu ce scop razboi, cu ce scop divizarea in tabere? Este absurd. Fotbalul e un sport. Tribuna insemna spectacol ! Nu razboi, nu violenta.

Teoctist16.07.2007 10:46

Daca e asa cum spui, socotesc ca e foarte corecta pozitia ta. Dar chiar nu te deranjeaza niciodata infatuarea mojiceasca a fostului si actualului oier (inca detine oi)? Nu te manifesti in niciun fel atunci cand isi trimite gorilele sa bata suporterii in peluze? Sau cand face prostii incomensurabile, ca aceea de la meciul Clujului in Groapa? Pe care in loc sa o regrete o considera un act de mandrie? Necioplitul!

SSK16.07.2007 15:51

Azazello, pana la un punct sa zicem ca poate fi explicabila atitudinea ta, daca chiar reusesti sa-l ignori pe Becali (desi e cam neverosimila, e ca si cand as zice "nu ma intereseaza ca vecinii fac galagie, eu imi vad linistit de filmele de la TV").

Dar sa stii ca fiecaruia ii e cel mai aproape camasa proprie. Tu crezi ca Becali are ce are cu noi, "prostii" si "derbedeii" de la peluze, DOAR PENTRU ca inca n-are nimic cu tine. Stai tu pe dreapta si lasa-l sa faca ce vrea, ignora-l, si o sa ajunga nu peste mult timp sa-ti interzica si TIE sa vii la stadion.

Astept atunci sa vad cum te resemnezi in glorie, stoicule!

Jony_stelist17.07.2007 14:46

BAi frate da jegu asta de fecali e cel mai nesimtit om de pe pamant,unde se crede pe tarlaua lui tacsu,o sa regrete ffffffffff mult momentul asta.PAi cum frate sa avem si noi un club european,cand site-ul clubului oficial e praf,dreacu si eu fac unu mai bun,nu se vand abonamente(unde ati mai auzit asta????),cand vi si tu la meci inloc sa gasesti niste magazine curate,niste terase in care sa poti sa mananci ceva, sa bei ca sa prinzi putere,tu ce gasesti,o gramada de cocalari care iti vand niste seminte si eventual niste bilete,daca nu ai mai apucat.

Pai ce stadion de 100000 de locuri si acoperit =)))))) fecali minte de nici el nu crede ce zice;),mai intai tre sa avem conditii pentru locurile de acu.

Ma ingrijoreaza un lucru,voi va ganditi CE SPECULA O SA FIE CU BILETELE???,nu cred ca puteti sa va iumaginati si daca o sa fie,macar sa ajunga toate biletele la noi,nu cum s-a intamplat du dinamu.

Hai respect,FORZA Steaua,MW1e dinamu si fecali;) steagcruce2

«1234»