Vreau sa ma adresez prin acest post tuturor celor care vad in patronul Stelei un semizeu, un izbavitor al neamului, sau mai stiu eu ce altceva.
Fratilor, va invit sa luati parte la 3 meciuri in peluza (in Ghencea, evident, nu prin deplasari pe la Bistrita, Pitesti, Arad, etc.; peluza, nu tribuna unde-ti afunzi gleznele in coji de seminte si nu poti urmari meciul de comentariile politice ale celor din jurul tau). Atat va rog sa faceti pentru mine. Trei meciuri - unul obisnuit, cu o echipa modesta, un derby si unul dintr-o cupa europeana. Apoi, veti avea termeni de comparatie. Haideti in inima galeriei, unde se canta, unde se sta in picioare tot meciul, unde veti vedea un alt tip de devotament decat cel proferat de presa sportiva din Romania. Dupa ce veti vedea cum sunteti tratati din momentul in care intrati in complexul sportiv, dupa ce veti trece de controalele corporale mult mai severe decat cele de la tribuna, dupa ce veti cobori intre "huligani" si-i veti vedea cum isi sustin echipa, eu zic ca exista posibilitatea sa va schimbati ideologia becaliana mult prea deformata, propovaduita de spalatorii amatori de creiere de la tribuna.
Cati ati bagat in seama macar steagurile si coregrafiile din peluze? Nu va intreb cati ati facut asa ceva, ci doar cati ati observat ca exista si v-ati uitat putin la ele. Poate va intereseaza ca, pentru un steag pe doua bete de complexitate medie, daca lucrezi singur la el, iti ia intre 15 si 20 de ore de timp efectiv de lucru.
Credeti ca merita efortul, daca singurul scop e refularea frustrarilor din viata de zi cu zi printr-o bataie zdravana la stadion?
Daca tot va puneti rinichii la lucru impotriva vantului, invatati s-o faceti justificat, nu doar din ce auziti pe la Radio Sant.