O intrebare.La meciul de prezentare se intra cu bilete? Daca nu haideti toti la peluze sa vada "domnul" George Becali ce pot face peluzele!
steagcruce2 steaua_ro
O intrebare.La meciul de prezentare se intra cu bilete? Daca nu haideti toti la peluze sa vada "domnul" George Becali ce pot face peluzele!
steagcruce2 steaua_ro
e ceva de neadmis la o asemenea porkrie Jiji sa nu faci abonamente la peluze.... "ciobanul vrea sa distruga civilizatia" ... SA EI DREPTUL LA UNII sa vina la meci este o aiureala dea unui taran ....
Am o intrebare Jiji! Steaua nui iubita numai in Bucuresti nu???
Adik mai multe intrebari. Steaua II IN TOATA Romania SI ZIMI SI MIE KUM FAC EU SA VIN LA TOATE MECIURILE Stelei DE AKASA ??? cand u bagi 200 tribune si scotzi peluzele ??? pai numai la Steaua - Dinamo peluzele vor fi 30lei nu???
Unde vreaua sa ajung ??? eu find dinGALATI nu dispun de o situatie finaciara sa dau din 2 in 2sapt 150lei si imim ei dreptul de a veni la meciurile favoritei mai DESSSSS ... e korect????
By ULT('_')RAS DanyS fularsteau2 ![]()
LUPTA Steaua , LUPTA...
Trebuie sa fim chiar copii sa mai credem ce spune JJ....pai ganditiva ca numai pentru a skimba un gazon a durat aproape 8 luni daca nu mai mult .....acum sa vbim despre marirea si acoperirea stadionului asta ar insemna in parerea mea umila cel putzin inca 5 ani si cat de spre avion voi chiar crdeati ca JJ da 16 milioane numai asa sa se dea in vant ca are avion ca Madrid si Barça? Deci pentru mine omul Becali nu are credit si ar fi bn sa lase echipa pentru ca deja a stricat mult din imaginea clubului....pe unde am fost ne-a facut de ras si o face in continuare. pentru asta trebuie sa ducem lupta pana la capat ca sal inlaturam sa vina un om care sa aiba PROFESIONALISM si buna gandire!! Mandru ca sunt Stelist!
Nepunerea in vanzare a , abonamentelor la peluze este o smechereie a lui Becali ..... DC ??? O sa fie meciul de prezentare al Stelei pe 21 ... si el se asteapta sa il injure suporterii ... ce s-a gandit el.Daca ma injura suporterii la meciul asta NU MAI SCOT LA VANZARE ABONAMENTELE la peluze , daca nu ma injura poate o sa scos la vanzare abonamentele !!! El vrea sa ne puna la incercare sa ne atate cu abonamentele sa vada daca il mai injuram , sau daca vrem sa facem pae la echipa si sa fie totul frumos !!!P.S. daca o sal injuram si o sa facem proteste la meciul de pe 21... cred ca nu o sa mai putem sa ne luam abonamente le Peluze !!
Cred ca ai dreptate! Hai sa facem o atmosfera extraordinara la meciul de prezentare,poate se razgandeste(fara injuraturi)
dar dc nu poti sa vezi meciuri?nu poti sa iti iei bilet?
poate ca nu vreau o data la 2 sapt sa imi iau portia de controlat la buzunare cand stau la coada de la baietii tuciurlii,sa trebuiasca sa ma duc cu 2 zile inainte de fiecare meci sa imi cumpar bilet iar dupa 5 min sa imi spuna ca nu mai are,poate ca nu am chef sa sponsorizez pirandele bisnitarilor
aiurica din ce mi-ai zis tu eu cred ca nu ai cumparat in viata ta un bilet la un meci pe Ghencea
BAI BAIETI, SPECIAL PENTRU NEMILOSUL, OUTLWS_BUSU SI DULAH SA STITI CA EU AM FOST IN DEPLASARI MAI MULT DECAT VOI TREI LA UN LOC.
-DIN 1988 SI PANA IN PREZENT AM AVUT ABONAMENT LA MECIURILE Stelei.(PANA IN 90 LA TRIBUNA ZERO DIN 90 PANA IN 96 LA PELUZA, DUPA AIA LA TRIBUNA 2 ESTE VORBA DE O PERIOADA DE 19 ANI
- VOI CA NISTE SUPORTERI ADEVARATI AI ECHIPEI Steaua CE ATI FACUT CAND COLEGII VOSTRII DE PELUZA ARUNCAU CU TORTE , STICLE DE PLASTIC SI BRICHETE IN TEREN, FAPTE CARE AU DUS LA SUSPENDAREA TERENULUI IN MAI MULTE RANDURI ????????"?????????????
- DOMNUL DULAH SPUNE CA SUPORTERII DIN PELUZA FAC CA ECHIPELE SA FIE MAI PUTERNICE.(AM VAZUT ASTA LA MECIUL DIN GIULESTI CAND GALERIA Stelei A ONORAT CU LIPSA DESI AVEA UN NUMAR DE BILETE REZERVATE SI ECHIPA A CASTIGAT IN ACEL MECI CU 3-2 SI FARA SPRIJINUL VOSTRU)
-EU AM FOST LA ACEL MECI SI AM STAT PRINTRE milogi SI CAND AM AJUNS ACASA AM DESCHIS GEAMUL SI AM STRIGAT **** RAPID DE BUCURIE . SI STAU LA 200 M DE STADIONUL RAPID
P.S. EU NU AM NIMIC CU GALERIA Stelei . AM FACUT SI EU PARTE DIN IA PANA IN 1996. ACUM ESTE RANDUL CELOR MAI TINERI.DAR SA -MI SPUNA MIE ACESTI BAIETI CA EU NU SUNT STELIST SI CA NU AM FOST IN DEPLASARI S.A.M.D ESTE STRANIU SI PENIPIL . NU STIU SI NICI NU MA INTERESEAZA CATI ANI AU, SI NICI NU CRED CA IEI SUNT CEI CARE FAC PROSTII PE STADION . DAR HAI SA FACEM CEVA SA PUTEM SA JUCAM SI NOI MECIURILE DE PE TEREN PROPRIU IN Ghencea SI NU LA Oradea , Craiova ......... .
NU ESTE POSIBIL CA DUPA DOUA ETAPE CU TERENUL SUSPENDAT IN MECIUL CU Dinamo ALA SA DE CU LANTUL IN CAMERAMANUL DE LA TVR IAR IN STADION SA SE ARUNCE CU STICLE BRICHETE, TELEFOANE ETC. FIIND IAR SUSPENDATI
REPET EU RESPECT SUPORTERII Stelei CIVILIZATI. INDIFERENT DACA SUNT IN PELUZA SAU IN TRIBUNE
HAI Steaua MERGEM CU Hagi PANA IN PANZELE ALBE. SI VOM MERGE IN U.C. L.
BAI BAIETI, SPECIAL PENTRU NEMILOSUL, OUTLWS_BUSU SI DULAH SA STITI CA EU AM FOST IN DEPLASARI MAI MULT DECAT VOI TREI LA UN LOC.
-DIN 1988 SI PANA IN PREZENT AM AVUT ABONAMENT LA MECIURILE Stelei.(PANA IN 90 LA TRIBUNA ZERO DIN 90 PANA IN 96 LA PELUZA, DUPA AIA LA TRIBUNA 2 ESTE VORBA DE O PERIOADA DE 19 ANI
- VOI CA NISTE SUPORTERI ADEVARATI AI ECHIPEI Steaua CE ATI FACUT CAND COLEGII VOSTRII DE PELUZA ARUNCAU CU TORTE , STICLE DE PLASTIC SI BRICHETE IN TEREN, FAPTE CARE AU DUS LA SUSPENDAREA TERENULUI IN MAI MULTE RANDURI ????????"?????????????
- DOMNUL DULAH SPUNE CA SUPORTERII DIN PELUZA FAC CA ECHIPELE SA FIE MAI PUTERNICE.(AM VAZUT ASTA LA MECIUL DIN GIULESTI CAND GALERIA Stelei A ONORAT CU LIPSA DESI AVEA UN NUMAR DE BILETE REZERVATE SI ECHIPA A CASTIGAT IN ACEL MECI CU 3-2 SI FARA SPRIJINUL VOSTRU)
-EU AM FOST LA ACEL MECI SI AM STAT PRINTRE milogi SI CAND AM AJUNS ACASA AM DESCHIS GEAMUL SI AM STRIGAT **** RAPID DE BUCURIE . SI STAU LA 200 M DE STADIONUL RAPID
P.S. EU NU AM NIMIC CU GALERIA Stelei . AM FACUT SI EU PARTE DIN IA PANA IN 1996. ACUM ESTE RANDUL CELOR MAI TINERI.DAR SA -MI SPUNA MIE ACESTI BAIETI CA EU NU SUNT STELIST SI CA NU AM FOST IN DEPLASARI S.A.M.D ESTE STRANIU SI PENIPIL . NU STIU SI NICI NU MA INTERESEAZA CATI ANI AU, SI NICI NU CRED CA IEI SUNT CEI CARE FAC PROSTII PE STADION . DAR HAI SA FACEM CEVA SA PUTEM SA JUCAM SI NOI MECIURILE DE PE TEREN PROPRIU IN Ghencea SI NU LA Oradea , Craiova ......... .
NU ESTE POSIBIL CA DUPA DOUA ETAPE CU TERENUL SUSPENDAT IN MECIUL CU Dinamo ALA SA DE CU LANTUL IN CAMERAMANUL DE LA TVR IAR IN STADION SA SE ARUNCE CU STICLE BRICHETE, TELEFOANE ETC. FIIND IAR SUSPENDATI
REPET EU RESPECT SUPORTERII Stelei CIVILIZATI. INDIFERENT DACA SUNT IN PELUZA SAU IN TRIBUNE
HAI Steaua MERGEM CU Hagi PANA IN PANZELE ALBE. SI VOM MERGE IN U.C. L.
Respect !
Sa luptam pentru o STEA civilizata!
poate ca nu vreau o data la 2 sapt sa imi iau portia de controlat la buzunare cand stau la coada de la baietii tuciurlii,sa trebuiasca sa ma duc cu 2 zile inainte de fiecare meci sa imi cumpar bilet iar dupa 5 min sa imi spuna ca nu mai are,poate ca nu am chef sa sponsorizez pirandele bisnitarilor
aiurica din ce mi-ai zis tu eu cred ca nu ai cumparat in viata ta un bilet la un meci pe Ghencea
Daca nu vrei sa -ti iei bilet ia-ti abonament la a II-a. 200 lei -....Nu cred ca e asa mult. Sau cat ai fi dispus sa dai tu pe a vedea Steaua un an la meciurile de acasa? Steaua e un nume, trebuie platit.
Problema e ca multi dintre "comentatori" s-au invatat sa injure pe "gratis"...sau pe preturi de nimic.
Daca nu vrei sa -ti iei bilet ia-ti abonament la a II-a. 200 lei -....Nu cred ca e asa mult. Sau cat ai fi dispus sa dai tu pe a vedea Steaua un an la meciurile de acasa? Steaua e un nume, trebuie platit.Problema e ca multi dintre "comentatori" s-au invatat sa injure pe "gratis"...sau pe preturi de nimic.
BRAVO FRATE SA NU NE LASM PRADA UNOR NEICA NIMENI CARE VIN LA STADION NUMAI SA DISTRUGA SI SA INJURE .
SUNTEM MAI MULTI SI MULT MAI PUTERNICI CA IEI
HAI Steaua
SUNTEM MAI MULTI SI MULT MAI PUTERNICI CA IEI
Puternic este probabil atributul tau principal, in detrimentul altora.
Puternic este probabil atributul tau principal, in detrimentul altora.
Poate ca este vorba de alt gen de putere, una pe care multi nu o inteleg. Puterea civilizatiei si a respectului.
Din pacate, se confirma cateva ipoteze pe care toti le stiam ca fiind adevarate.
In primul rand, Argaseala este nimic mai mult decat un ursulet de plus. Poate sa vorbeasca cu noi 2 ani, dar in fata lui Gigi nu are nici un cuvant. MM Stoica parea totusi mai interesat de probleme suporterilor, din punctul asta de vedere. Astept totusi o reactie de la Hagi, care si-a aratat devotamentul fata de noi venind la petrecerea AISS. El este un om cu coloana vertebrala, si sigur nu va suporta un asemenea afront la adresa celor care "imping echipa de la spate" pe teren propriu.
In al doilea rand, vorba aceea cu "prostul nu e prost destul daca nu e fudul" se confirma pe zi ce trece. "Bombele" anuntate (30 de jucatori, milioane de euro investiti, chiar si lista de 5 jucatori prioritari anuntati de Hagi si A.Ilie) fasaie deja din ce in ce mai tare pe zi ce trece, dar Gigi nu se ocupa decat de razboiul lui personal cu suporterii. Ne denigreaza, ne jigneste, si isi bate joc de noi pe fata, fara sa isi dea seama ca acest "razboi" pe care el il intretine cu asemenea masuri nu ajuta pe absolut nimeni. Nici pe noi, nici pe echipa, pe nimeni.
In al treilea rand, sunt absolut convins ca are interese pentru aceasta masura aberanta de a scoate abon de la peluze. Ne vom confrunta astfel cu cozi interminabile pentru 1000 de bilete, cu RAIUL BISNITARILOR, si pe cat pariu ca peste 50% din bilete vor ajunge pe mana lor? Eu unul cred ca sunt mana-n-mana cu Gigi sau cu verii, nepotii lui, si ca toata aceasta treaba este o modalitate prin care BKL incearca sa "controleze" mai bine cine intra in peluza. Totusi, GG nu stie cu cine se pune, serios vorbind. Peluzele steliste au existat cu mult inainte de venirea lui, si vor exista cu mult dupa plecarea lui (doamne-ajuta) din Ghencea.
Totusi, la final nu pot sa nu spun ca trebuia luata o masura impotriva golanilor care veneau in peluza si incepeau sa arunce cu brichete, mobile, scaune sau cine stie ce. Respect toate activitatile mentionate de Busu, si toate sacrificiile facute de Ultrasi in numele sustinerii echipei, insa si ei stiu foarte bine ca exista o minoritate violenta si anti-sociala, care trebuie extirpata din stadion, pentru ca mai mult rau face echipei si suporterilor.
Pana acum am avut abonament la P1, insa daca nu se elibereaza abonamente cred ca o sa fac un efort sa imi iau la T2. Sincer, oricat de mandru as fi, si oricat de scumpa imi este atmosfera fantastica din peluza, ore intregi petrecute la coada din 2 in 2 sapt si privit la bisnitari cum cumpara cate 50 de bilete (exemplul FC Sevilla-acasa inca este o aminitre dureroasa si vie) ma descurajeaza total si complet. Am vazut ca sunt si oameni devotati echipei la tribuna 2, poate voi merge sa cant alaturi de ei. Steaua este a noastra, nu a lui BKL!!!
Daca nu vrei sa -ti iei bilet ia-ti abonament la a II-a. 200 lei -....Nu cred ca e asa mult. Sau cat ai fi dispus sa dai tu pe a vedea Steaua un an la meciurile de acasa? Steaua e un nume, trebuie platit.Problema e ca multi dintre "comentatori" s-au invatat sa injure pe "gratis"...sau pe preturi de nimic.
prietene unde vezi tu ca am pomenit ceva de pretul biletelor???
stai linistit ca o sa platesc si o sa il injur cat sa merite toti banii dati
cand o sa fie stadionul lui ,nu a statului atunci sa ma puna in tribuna
mi-am luat teapa anul trecut cu abonamentul la tribuna dar de anul` asta prefer sa stau la TV daca nu pot sa stau la peluza
@nemilosul - '' stai linistit ca o sa platesc si o sa il injur cat sa merite toti banii dati ''
:laugh: :laugh: :laugh: - bine asa !!!
FOARTE BINE VA FACE Becali CA DIN CAUZA UNORA DINTRE VOI Steaua NU A JUCAT 5 PARTIDE ACASA
bai maimutoiule... in peluza sunt 5000 de oameni... ai vazut tu 5000 de scaune rupte???ai vazut 5000 de oameni care se bat???... nu`i baga pe totzi in aceiasi oala maimutzoiule... yo merg la meciuri din `95 de cand aveam 10 ani si tu faci afirmatii d`astea... mergi frate si in deplasari si pe urma vorbeste... n`ai o treaba cu fenomenul... nu vezi ca parlitu` asta de Jiji face dictatura??? esti praf frate... nu m`ar mira daca ai vrea sa fii sclavul lui
haide`tzi fratilor... NORDUL SI SUDUL sa ne UNIM sa luam abonamente la T2 si sa protestam tot sezonul si sa si incurajam echipa... Sa vada ciobanu` ca noi venim la stadion DIN PASIUNEA PENTRU CULORI SI NU PENTRU conducatori...

Becali ESTE UN MINCINOS .
AUZI LA EL buget de 30 de mil si el pe transferuri pana acum nu a dat nici 5 ... RUSINE ! Avion =)) Stadion acoperit =)) vai de capu nostru ..
Sa incepa revolutia!!!!!Dar rasboiu cu un om atat de bogat va fi extrem de greu,dar noi stelisti suntem prea puternici cand ne unim si nimeni nu ne poate sta in cale,nici macar un parvenit ca Becali,vor veni vremuri grele dar nimeni nu se poate pune cu vointza POPORULUI STELIST.
Steaua SUNTEM NOI!!!!!FORZA Steaua!!! steagsimplu ![]()
![]()
Becali esti o mizerieeeeee!!! Cel mai josnic specimen nascut vreodata in Romania!De fapt tot clanul Becali este o mizerie!
@andyro
Ai perfecta dreptate. N-am stat nici eu sa despic firul in patru, dar evident ca "ingramadeala" la bilete era, cum am spus, doar varianta optimista. Daca nu se vor scoate abonamente, suntem intr-adevar la mana lui Becali. Si ma gandesc aici indeosebi la SUD, pentru ca se va spune ca oricum acolo venea doar o mana de oameni la meciurile mici, care mai sunt si huligani, care-l mai injura si pe Becali si mai arunca si cu torte de atrag suspendarea echipei...Si uite-asa o punem de inchiderea peluzei.
Iar partea cu bisnitarii...nici nu vreau sa ma gandesc.
Sunt de acord cu decizia lui BKl de a incerca sa lupte impotriva huliganilor, nu stiu daca asta e cea mai buna solutie (renuntarea la abonamente) cert este ca anul trecut am jucat multe meciuri fara suporteri sau te miri pe unde, astia nu sunt suporteri si apoi pentru ce sa fie injurat ca a revigorat Steaua ca am inceput sa facem performante in Europa si sunt convins ca nu se vor opri aici, si ca vom avea si alte performante. Datoria noastra este sa incurajam echipa indiferent de situatie, ganditiva ca exista patroni mai rai (George Copos) FORZAAAA STEAUUAAA!
steaua_ro
prietene unde vezi tu ca am pomenit ceva de pretul biletelor???
stai linistit ca o sa platesc si o sa il injur cat sa merite toti banii dati
cand o sa fie stadionul lui ,nu a statului atunci sa ma puna in tribuna
mi-am luat teapa anul trecut cu abonamentul la tribuna dar de anul` asta prefer sa stau la TV daca nu pot sa stau la peluza
Afirmatiile tale imi confirma teoria. Unii nu vin la stadion decat sa injure. Mai bine ar fi sa incurajezi echipa.
Sunt de acord cu decizia lui BKl de a incerca sa lupte impotriva huliganilor, nu stiu daca asta e cea mai buna solutie (renuntarea la abonamente) cert este ca anul trecut am jucat multe meciuri fara suporteri sau te miri pe unde, astia nu sunt suporteri si apoi pentru ce sa fie injurat ca a revigorat Steaua ca am inceput sa facem performante in Europa si sunt convins ca nu se vor opri aici, si ca vom avea si alte performante. Datoria noastra este sa incurajam echipa indiferent de situatie, ganditiva ca exista patroni mai rai (George Copos) FORZAAAA STEAUUAAA!steaua_ro
Tu probabil habar n-ai ca suspendarile de anul trecut majoritatea s-au petrecut dupa meciuri in deplasare (in groapa de gunoi si in pubela capitalei) iar suspendarea dupa meciul de acasa cu Dinamo s-a datorat obiectelor aruncate in teren de la tribuna a doua...