FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Nori la orizont

«1234»
florin7113.07.2007 15:07
bai maimutoiule... in peluza sunt 5000 de oameni... ai vazut tu 5000 de scaune rupte???ai vazut 5000 de oameni care se bat???... nu`i baga pe totzi in aceiasi oala maimutzoiule... yo merg la meciuri din `95 de cand aveam 10 ani si tu faci afirmatii d`astea... mergi frate si in deplasari si pe urma vorbeste... n`ai o treaba cu fenomenul... nu vezi ca parlitu` asta de Jiji face dictatura??? esti praf frate... nu m`ar mira daca ai vrea sa fii sclavul lui

BAI MAIMUTOI ESTI TU CU TACTU SI DUPA CU REACTIONEZI CRED CA TU ESTI UNUL DINTRE CEI CARE RUP SCAUNE

Azorel13.07.2007 15:28

Un oier prost crede ca daca nu mai pune abonamente in vanzare nu il mai injur pe stadion "CU Steaua PANA LA MOARTE. M..E Gigi

satessa13.07.2007 15:30

Ar fi bine sa nu va mai certati si sa facem ceva ca sa ne dea abonamente la peluze ! :excl:

Khalid13.07.2007 15:39

Ma uit pe aceste 3 pagini de postari si fiecare se lauda ca e mai stelist decat altu si tot asa, ca daca nu il urasti pe Becali nu esti stelist adevarat. In loc sa mergem pe stadion cum mergem la teatru, nu mergem deloc, pentru ca se trezesc niste derbedei(cum zice Mitica) care injura, rup scaune,arunca diferite obiecte prin teren.

Anfield, un adevarat templu al fotbalului. Copii,femei,oameni de tot felul vin si canta inaintea fiecarui meci pentru echipa lor favorita. Vedeti acolo scaune rupte? Obiecte aruncate pe teren? Si,vorba aia, englezii sunt printre cei mai fanatici suporteri din lume.

Inteleg ca preturi abonamentelor sunt imense, transferurile sunt nemultumitoare, dar atitudinea noastra trebuie sa fie alta. Nu trebuie sa ne coboram la nivelul lui Becali si trebuie sa ii aratam ca pasiunea noastra pentru Steaua este mai mare decat orice.

P.S: Stiu ca voi fi injurat dupa acest post, dar asta e parerea mea.

puky13.07.2007 15:59
Sunt de acord cu decizia lui BKl de a incerca sa lupte impotriva huliganilor, nu stiu daca asta e cea mai buna solutie (renuntarea la abonamente) cert este ca anul trecut am jucat multe meciuri fara suporteri sau te miri pe unde, astia nu sunt suporteri si apoi pentru ce sa fie injurat ca a revigorat Steaua ca am inceput sa facem performante in Europa si sunt convins ca nu se vor opri aici, si ca vom avea si alte performante. Datoria noastra este sa incurajam echipa indiferent de situatie, ganditiva ca exista patroni mai rai (George Copos) FORZAAAA STEAUUAAA!

steaua_ro

pupal undeva? lingaule

iftode13.07.2007 16:04

steag2 steag2 steag2

bah io cred ca sunt 2 solutii(nu sunt cel mai infocat fan, dar ma kam doare ce a ajuns Steaua):

1- fie boicotati toti 2 meciuri importante....

2-fie cumparati biletul si il injurati pe cioban...

ne laudam ca avem cel mai tare lot si am dat cei mai multi bani pe transferuri, cand colo, in afara de vreo 2 jucatori mai bunicei, nimic...da nu e nici o prb ca se pricepe ciobanu la atacanti, si aduce el cel mai tare atacant cu care sa joace finala UCL..(daca se poate ca atacantul ala sa fie din divizia B, gratis si pe doar 50000$ salariu)

pe cuvantul meu daca nu cateodata ma gandesc cu jena ca sunt suporterul Stelei...si aici tot din cauza ciobanului, dar si din cauza idiotilor care se cred ei mai viteji si arunca torte, se bat cu jandarmi, se bat intre ei...

Steaua a ajuns o rusine...

si inca ceva am scapat de un prost(Oli) si am dat peste altu (Hagi), macar asta e mai stelist ca Oli.

mai bine tin cu sportu, ca la aia nu are cine cu cine sa se certe..

satessa13.07.2007 16:25
steag2 steag2 steag2

bah io cred ca sunt 2 solutii(nu sunt cel mai infocat fan, dar ma kam doare ce a ajuns Steaua):

1- fie boicotati toti 2 meciuri importante....

2-fie cumparati biletul si il injurati pe cioban...

ne laudam ca avem cel mai tare lot si am dat cei mai multi bani pe transferuri, cand colo, in afara de vreo 2 jucatori mai bunicei, nimic...da nu e nici o prb ca se pricepe ciobanu la atacanti, si aduce el cel mai tare atacant cu care sa joace finala UCL..(daca se poate ca atacantul ala sa fie din divizia B, gratis si pe doar 50000$ salariu)

pe cuvantul meu daca nu cateodata ma gandesc cu jena ca sunt suporterul Stelei...si aici tot din cauza ciobanului, dar si din cauza idiotilor care se cred ei mai viteji si arunca torte, se bat cu jandarmi, se bat intre ei...

Steaua a ajuns o rusine...

si inca ceva am scapat de un prost(Oli) si am dat peste altu (Hagi), macar asta e mai stelist ca Oli.

mai bine tin cu sportu, ca la aia nu are cine cu cine sa se certe..

Si am mai dat de unu. De tine!Steaua nu o sa fie NICIODATA o rusine! "ma gandesc cu jena ca sunt suporterul Stelei..." Pai ma iftode in loc sa te mandresti ca esti suporterul Stelei tu ce faci? Si niciodata sa nu spui de Oli ca e prost,doar daca o sa ajungi si tu in grupele UCL,iar Hagi are sprijinul nostru si o sa faca o treaba excelenta! Si ce ai sp de Becali este tot adevarat!

axl2313.07.2007 16:32
am scapat de un prost(Oli) si am dat peste altu (Hagi), macar asta e mai stelist ca Oli.

mai bine tin cu sportu, ca la aia nu are cine cu cine sa se certe.

Si tu esti mai prost ca Oli. Si mai bine tii cu sportul.

vasilestelistul13.07.2007 16:51

ciobane u crezi ca dak nu pui abonamente l peluze nu va mai veni galeria la meci?esti un mare pampas si un cioban incult,in ritmu asta o sa fi mai mult injurat magarule,dispari ma inapoi la oi ca acolo tie locul RAZBOINICUL LUMINII!!! =))=)) esti razboinicul p..... gunoiule mah ciobane Steaua fara suporteri nu inseamna nik

m...ii matii de gunoi

marsh la Dinamo spurcatule

The Flyer13.07.2007 17:23
Ai spus UNORA deci nu TOTI! Este adevarat ca si in peluzele noastre sunt fani care nu intodeauna au un comportament civilizat(din prea multa pasiune,din teribilism,etc.) dar sa nu dai abonamente suporterilor din peluze e absurd. Cand vrei sa faci scandal faci si cu abonament si cu bilet.

lasa,tati,ca nici la tribune nu sunt cei mai civilizati suporteri!asta cu peluzele e o timpenie!daca omul e cretin poate sa stea si pe tabela,tot arunca el cu ceva,sa se vada ce baiat e!

The Flyer13.07.2007 17:28
Sunt de acord cu decizia lui BKl de a incerca sa lupte impotriva huliganilor, nu stiu daca asta e cea mai buna solutie (renuntarea la abonamente) cert este ca anul trecut am jucat multe meciuri fara suporteri sau te miri pe unde, astia nu sunt suporteri si apoi pentru ce sa fie injurat ca a revigorat Steaua ca am inceput sa facem performante in Europa si sunt convins ca nu se vor opri aici, si ca vom avea si alte performante. Datoria noastra este sa incurajam echipa indiferent de situatie, ganditiva ca exista patroni mai rai (George Copos) FORZAAAA STEAUUAAA!

steaua_ro

ihi,bravo,nea!sa sti ca asa se va eradica prostia din stadioane!si tu ai fost cel mai infocat suporter care,saracul de tine,n-ai putut vedea toate meciurile pe Ghencea!bai,ma lesi?wow,a revigorat Steaua?de unde dracu' ai scos timpenia asta???

Afirmatiile tale imi confirma teoria. Unii nu vin la stadion decat sa injure. Mai bine ar fi sa incurajezi echipa.

mai,omule,tipul se referea la faptul ca pe banii lui il poate injura pe cioban cit vrea!ce ti se pare asa aberant?

il_scorpio13.07.2007 18:09

Inca un articol despre Becali, inca un scandal. Suporterii Stelei care se cred asa de inteligenti si il ironizeaza pe Gigi..ii urmeza din plin exemplul si se sparg in replici care mai de care mai acide sa se vada cat de stelist e el, cat de smecheras...cate meciuri a vazut el pe Ghencea. Altii din contra il sustin pe patron neconditionat fara sa mai vada nimic altceva decat pe Gigi Becali. Pai bine mai fratilor voi care va bateti in piept ca sunteti mai inteligenti decat el, de ce procedati taman ca el? Voi dupa cati ani a stat la Steaua nu v-ati dat seama ca omul are fixuri pe care nu poate sa i le scoata NIMENi din cap?? Nu, voi in loc sa incercati sa ajungeti la un acord, voi il injurati..si hotarati sa protestati si mai rau ...pentru ca el in indaratnicia lui cine stie ce idee sa-i mai treaca prin capul ala....si tot asa..in loc sa ne vedem noi frumusel de ale nostre ca ..cu parere de rau o spun...anul asta Dinamo si CFR "par" sa aibe echipe mai bune...noi ne certam ca prostii. Bravo mha hai sa continuam asa eventual la primul meci de acasa ..ca sa-l enervam pe cioban hai sa aruncam cu cat mai multe scaune si obiecte in teren...Mai luam vreo 3 etape de suspendare ca suntem recidivisti si tot asa...in loc sa incercam sa ajungem la o intelegere( sunt intru totul de acord ca cu Becali e foarte greu de ajuns la un consens....dar totusi nici cu raul orice om cat de cat istet isi da seama ca nu ajungem nicaieri)-adica intelegere de genul el nu ne mai face vagabonzi...derbedei, golani.....pune abonamente in vanzare si la peluze..noi nu mai facem scandal..nu mai luam amenzi peste amenzi..suspendari peste suspendari...si nu il mai injuram...? Banuiesc ca acest comentariu al meu va fi indelung injurat de toti " cultii" stelisti care se vad mai destepti ca el......dar sunt de fapt identici.

mecarm13.07.2007 18:33

Ma uit la comentarile pe care le-ati postat si constat cu mare stupoare ca nu pomeneste nimeni de MM.Pai fratilor MM murea cu ciobanul de gat pentru noi.Vedeti voi dragi contestatari ca asta este diferenta intre MM si restul lumii.Va garantez eu ca nu aveam parte de circul asta daca MM mai era.Daca Jiji facea gestul asta cu MM manager,la pariu ca MM isi prezenta demisia.

cosminelli13.07.2007 18:35

un TARAN plin de bani care s-a lipit de numele de Steaua fularsteaua2

stelist_4_ever9013.07.2007 19:02

Cu siguranta MM facea tot posibilul ca lucrurile sa nu ajunga pana aici.

bobochyka1713.07.2007 19:46
la pretul ala...............sa stea neamurile ciobanului la t0!ciobane,sa dea Dumnezeu sa faci o criza de la caldurile astea,sa cazi si sa intri in coma!

Si daca se trezeste din coma si o ia de la capat, atunci ce facem?

David_Steaua200713.07.2007 20:25

Am asa o senzatie de...hmm...nu exista cuvant pentru a o descrie(oricum,nasoala rau)!!

Imi sangereaza urechile cand aud cuvantul Becali(investitor sau impresar,tot dreq ala).Ma multumesc cu faptul ca exista un Dumnnezeu si le aranjeaza EL pe toate.

ps:si mai am incredere ca vor veni si zile mai bune(alaltaieri,daca nu era un baiat sa ma traga de mana,ma calca tramvaiul 41 si de abia acum mi-am revenit din soc :sad2: )

onlySteaua13.07.2007 20:33
Ma uit pe aceste 3 pagini de postari si fiecare se lauda ca e mai stelist decat altu si tot asa, ca daca nu il urasti pe Becali nu esti stelist adevarat. In loc sa mergem pe stadion cum mergem la teatru, nu mergem deloc, pentru ca se trezesc niste derbedei(cum zice Mitica) care injura, rup scaune,arunca diferite obiecte prin teren.

Anfield, un adevarat templu al fotbalului. Copii,femei,oameni de tot felul vin si canta inaintea fiecarui meci pentru echipa lor favorita. Vedeti acolo scaune rupte? Obiecte aruncate pe teren? Si,vorba aia, englezii sunt printre cei mai fanatici suporteri din lume.

Inteleg ca preturi abonamentelor sunt imense, transferurile sunt nemultumitoare, dar atitudinea noastra trebuie sa fie alta. Nu trebuie sa ne coboram la nivelul lui Becali si trebuie sa ii aratam ca pasiunea noastra pentru Steaua este mai mare decat orice.

P.S: Stiu ca voi fi injurat dupa acest post, dar asta e parerea mea.

Vad ca ai dat niste exemple. Oare spectatorii de pe Anfield au abonamente la peluze?

Si daca ai fi urmarit mai atent postarile, pana sa fie scoase abonamentele, majoritatea l-au ignorat pe cioban. El e singurul care provoaca. Probabil ii place sa ia multa, multa, @#@$

De asta va si avea parte.

MORI CIOBANE!

Inca un articol despre Becali, inca un scandal. Suporterii Stelei care se cred asa de inteligenti si il ironizeaza pe Gigi..ii urmeza din plin exemplul si se sparg in replici care mai de care mai acide sa se vada cat de stelist e el, cat de smecheras...cate meciuri a vazut el p Ghencea. Altii din contra il sustin pe patron neconditionat fara sa mai vada nimik altceva decat pe Gigi Becali. Pai bine mai fratilor voi care va batety in piept ca suntety mai inteligenti decat el, de ce procedaty taman ca el? Voi dupa caty ani a stat la Steaua nu v-aty dat seama ca omul are fixuri pe care nu poate sa i le scoata NIMENi din cap?? Nu, voi in loc sa incercaty sa ajungety la un acord, voi il injuraty..si hotaraty sa protestaty si mai rau ...pentru ca el in indaratnicia lui cine stie ce idee sa-i mai treaca prin capul ala....si tot asa..in loc sa ne vedem noi frumusel de ale nostre ca ..cu parere de rau o spun...anul asta Dinamo si CFR "par" sa aibe echipe mai bune...noi ne certam ca prostyy. Bravo mha hai sa continuam asa eventual la primul meci de acasa ..ca sa-l enervam pe cioban hai sa aruncam cu cat mai multe scaune si obiecte in teren...Mai luam vreo 3 etape de suspendare ca suntem recidivisti si tot asa...in loc sa incercam sa ajungem la o intelegere( sunt intru totul de acord ca cu Becali e foarte greu de ajns la un consens....dar totusi nici cu raul orice om cat de cat istet isi da seama ca nu ajungem nicaieri)-adica intelegere de genul el nu ne mai face vagabonzi...derbedei, golani.....pune abonamente in vanzare si la peluze..noi nu mai facem scandal..nu mai luam amenzi peste amenzi..suspendari peste suspendari...si nu il mai injuram...? Banuiesc ca acest comentariu al meu va fi indelung injurat de toti " cultii" stelisti care se vad mai destepti ca el......dar sunt de fapt identici.

Vorbesti fara sa sti. Conciliere din partea suporterilor s-a incercat. La una din emisiunile la care au fost invitati membrii AISS, s-a spus clar lucrul asta. Singurul care a continuat razboiul asta stupid a fost ciobanul. Razboi a vrut, razboi va avea.

MORI CIOBANE!

CebaLaur13.07.2007 20:43

Hagi mi-a demonstrat ca e un mare STELIST,nu atunci cand a venit la petrecerea de 60 de ani,mi-a demonstrat cu ceva ani in urma cand a fost ofertat de Dinamo si a declarat ca el STELIST si nu v-a antrena NICIODATA la Dinamo

LeoKinG13.07.2007 21:58
Ma uit la comentarile pe care le-ati postat si constat cu mare stupoare ca nu pomeneste nimeni de MM.Pai fratilor MM murea cu ciobanul de gat pentru noi.Vedeti voi dragi contestatari ca asta este diferenta intre MM si restul lumii.Va garantez eu ca nu aveam parte de circul asta daca MM mai era.Daca Jiji facea gestul asta cu MM manager,la pariu ca MM isi prezenta demisia.

Foarte corect sa nu uitam ca MM ne-a luat de multe ori apararea si din conducerea Stelei e cam singuru care a venit si a cantat cu noi in peluza(acum 3 ani Steaua - FC Arges,ultima etapa din retur)

satessa13.07.2007 22:01

E clar daca la meciul de prezentare biletul la peluza este 5 lei,dar la meciul cu Dinamo cat o sa fie? 50lei? fularultrasfularsteaua2 steagcruce2

fansteaua4614.07.2007 00:00

Calea de mijloc ar fi cea mai buna de urmat . Si in primul rind il astept pe Becali sa faca concesii suporterilor

Dulah14.07.2007 06:28
te rog sa ne explici cum echipele din cipru, polonia etc.... care sunt cunoscute cu suporteri multi si fanatici nu au rezultate si nu devin puternice.

Explica-mi tu mie cum ar putea exista o echipa fara suporteri! Sau poate ca tu ca jucator te-ai simtii mai bine pe un stadion unde nu scoate unu o vorba ,fara galerie ,sau poate un stadion gol...

endorama14.07.2007 07:15
fularsteaua2 BAI BAIETI, SPECIAL PENTRU NEMILOSUL, OUTLWS_BUSU SI DULAH SA STITI CA EU AM FOST IN DEPLASARI MAI MULT DECAT VOI TREI LA UN LOC.

-DIN 1988 SI PANA IN PREZENT AM AVUT ABONAMENT LA MECIURILE Stelei.(PANA IN 90 LA TRIBUNA ZERO DIN 90 PANA IN 96 LA PELUZA, DUPA AIA LA TRIBUNA 2 ESTE VORBA DE O PERIOADA DE 19 ANI

- VOI CA NISTE SUPORTERI ADEVARATI AI ECHIPEI Steaua CE ATI FACUT CAND COLEGII VOSTRII DE PELUZA ARUNCAU CU TORTE , STICLE DE PLASTIC SI BRICHETE IN TEREN, FAPTE CARE AU DUS LA SUSPENDAREA TERENULUI IN MAI MULTE RANDURI ????????"?????????????

- DOMNUL DULAH SPUNE CA SUPORTERII DIN PELUZA FAC CA ECHIPELE SA FIE MAI PUTERNICE.(AM VAZUT ASTA LA MECIUL DIN GIULESTI CAND GALERIA Stelei A ONORAT CU LIPSA DESI AVEA UN NUMAR DE BILETE REZERVATE SI ECHIPA A CASTIGAT IN ACEL MECI CU 3-2 SI FARA SPRIJINUL VOSTRU)

-EU AM FOST LA ACEL MECI SI AM STAT PRINTRE milogi SI CAND AM AJUNS ACASA AM DESCHIS GEAMUL SI AM STRIGAT **** RAPID DE BUCURIE . SI STAU LA 200 M DE STADIONUL RAPID

P.S. EU NU AM NIMIC CU GALERIA Stelei . AM FACUT SI EU PARTE DIN IA PANA IN 1996. ACUM ESTE RANDUL CELOR MAI TINERI.DAR SA -MI SPUNA MIE ACESTI BAIETI CA EU NU SUNT STELIST SI CA NU AM FOST IN DEPLASARI S.A.M.D ESTE STRANIU SI PENIPIL . NU STIU SI NICI NU MA INTERESEAZA CATI ANI AU, SI NICI NU CRED CA IEI SUNT CEI CARE FAC PROSTII PE STADION . DAR HAI SA FACEM CEVA SA PUTEM SA JUCAM SI NOI MECIURILE DE PE TEREN PROPRIU IN Ghencea SI NU LA Oradea , Craiova ......... .

NU ESTE POSIBIL CA DUPA DOUA ETAPE CU TERENUL SUSPENDAT IN MECIUL CU Dinamo ALA SA DE CU LANTUL IN CAMERAMANUL DE LA TVR IAR IN STADION SA SE ARUNCE CU STICLE BRICHETE, TELEFOANE ETC. FIIND IAR SUSPENDATI

REPET EU RESPECT SUPORTERII Stelei CIVILIZATI. INDIFERENT DACA SUNT IN PELUZA SAU IN TRIBUNE

HAI Steaua MERGEM CU Hagi PANA IN PANZELE ALBE. SI VOM MERGE IN U.C. L.

foarte bine spus. subscriu total.... inainte de a da vina pe Becali, care sincer a inceput sa ma enerveze si pe mine in ultima vreme, ar trebui sa vedeti si vina suporeteilor fiindca ceva nu e in regula nici cu ei atata vreme cat ajungem sa jucam pe toate maidanele.

eu inteleg frustrarea celor care vor trebui de acum inainte sa scoata mult mai multi bani ca sa vada meciurile in mijlocul galeriei, da pe de alta parte inainte de a o face pe revoltatii samd, eu zic ca ar fi bine sa stati o secunda si sa ma puneti si voi in locul lui Becali si ati vedea ca ati face exact acelasi lucru pe care l-a facut si el.

gaboss14.07.2007 08:21

sa se aleaga prafu de Gigi Becali si de familia lui a ajuns sa fac legea cu noii un oier spurcat

«1234»