FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua-GKS Be³chatów 2-2

«1234»
ant_ali13.07.2007 07:23

marea majoritate ati crezut ca de dacaa venit Hagi insemna ca gata Steaua va fi cea mai buna, dar uite ca si cu Hagi tot nu merge treaba. Eu una sunt foarte sceptica in ceea ce priveste reusita lui Hagi, dar vom vedea.

Sincer nu e deloc bine ce se intampla , felul in care evolueaz Steaua, chiar si daca meciurile sunt amicale!

cadmi_el13.07.2007 07:55

daca Steaua o sa joace tot asa o sa piarda cu Zaglebie si cu Ceahlaul cel putin

Sylvyx13.07.2007 09:20

Pai bine ca-i mediatizeaza atat cand rezulatatele CUCU...

Si meciurile amicale au importanta lor ele reflecta pregatirea echipei in acel moment si a noastra cam lasa de dorit.Cat despre meciul cu GKS Be³chatów la primul gol a fost inca o data vina apararii deficitara pentru a nu stiu cata oara in meciurile amicale iar la al doilea vina apararii + portarul.Am citit pe un site sportiv ca pe Golanski l-au menajat dar nu inteleg motivul deoarece mi se pare ca trebuie sa se obisnuiasca cu echipa in meciuri nu sa fie menajat ca asa nu se mai face nici o treaba.

soare4ever13.07.2007 09:31
tin cu Steaua de cativa ani.eram fana Ochirosii dar mi-am dat seama ca i s-a urcat succesul la cap.am id-ul lui de messenger si face pe desteptul.........nu face el de Steaua...trebuia sa ramana la galati

Da-mi id lui de messenger,ca am sa-l potolesc eu.O sa vezi cum o sa joace dupa.. fular-campionii

vanfootball13.07.2007 09:52
Pai bine ca-i mediatizeaza atat cand rezulatatele CUCU...

Si meciurile amicale au importanta lor ele reflecta pregatirea echipei in acel moment si a noastra cam lasa de dorit.Cat despre meciul cu GKS Be³chatów la primul gol a fost inca o data vina apararii deficitara pentru a nu stiu cata oara in meciurile amicale iar la al doilea vina apararii + portarul.Am citit pe un site sportiv ca pe Golanski l-au menajat dar nu inteleg motivul deoarece mi se pare ca trebuie sa se obisnuiasca cu echipa in meciuri nu sa fie menajat ca asa nu se mai face nici o treaba.

Golanski a gafait la antrenamente.

Encipi13.07.2007 09:55

De regula Steaua nu joaca stralucit in amicale.A luat-o si acu vreo 2 ani cu 5-1 parca de la Tavria Simferopol,si totusi..in campionat si in Europa au mers struna.

E insa ingrijorator ca nu avem aparare.E incredibil cum Goian ..altadata imposibil de depasit...a trecut ala ieri pe langa el ca prin gara goala.Goian deja ramasese la 2 metri in spatele lui.

Cernea la fel..repet...e un zero de portar.In afara de meciul de pe Bernabeu..nu a aparat mai nimic.Si ieri la golul 2..a iesit si a sarit ca un tzap..in loc sa plonjeze la picioarele lu ala.

Daca vrem sa visam frumos...ne trebuie un portar valoros si un fundas!! Plus ca trebuie sa scapam de Gigel Coman.Se pare ca milioane de stelisti il vad ca e varza..insa 3-4 oameni il considera scula de jucator..si regret ca printre ei se afla si Hagi.

vlad stelistu13.07.2007 11:44

Inca avem probleme in aparare dar in atac stam foarte bine. fular-campionii

axl2313.07.2007 14:59
tin cu Steaua de cativa ani.eram fana Ochirosii dar mi-am dat seama ca i s-a urcat succesul la cap.am id-ul lui de messenger si face pe desteptul.........nu face el de Steaua...trebuia sa ramana la galati

Pai cum face pe desteptu'? A vrut sa-ti vada latura mai senzzualla?

vanfootball13.07.2007 17:49
Inca avem probleme in aparare dar in atac stam foarte bine. fular-campionii

N-as spune asta.

Sburatoru14.07.2007 03:08

referitor la daffy....Oli...Hagi.... la tristetea de a vedea tricouri ros-albastre bubuind mingea cu echipe minuscule pe teren propriu...la jena de a nu avea un sut pe poarta cu o anume aek...la deprimarea de a vedea echipa iubita jucand un fotbal penibil....eu as spune urmatoarele: daffy, Oli a avut o sustinere enorma pe o perioada suficient de mare, criticile au venit in urma jocului prost spre foarte prost practicat de echipa...si, dupa cum ar spune un amic, "decat 100 ani vierme mai bine o zi leu"...haideti sa avem bunul simt de a sustine echipa si noul antrenor (indiferent de numele lui) pe o perioada comparabila....si, de asemeni, haideti sa avem bunul simt de a si critica echipa si antrenorul atunci cand aceasta perioada se va apropia de sfarsit, indiferent de numele acestui antrenor....pentru ca, in definitiv

ultras_stelist14.07.2007 05:04

@senzualla

da-mi si mie id-ul lui

oop14.07.2007 06:59
Pentru ca in acest moment nu prea are cu cine sa joace pe acest post. Gandeste-te putin.... decat Baciu nu mai bine Ov.Petre. Daca ar fi adus Pulido sau alt fundas central atunci poate l-am vedea pe Petre la mijloc acolo unde ii este locul

de ce nu joaca cu Radoi in aparare si Ov Petre la mijloc???Daca ramane blocat pe ideea asta nu il vad prea bine pe Hagi!!!

Alin_Stelistul_9214.07.2007 10:31

steagsimplu steagsimplu abia astept sa inceapa campionatu sa le scoatem fotbalul din cap la caini.si in leg cu echipa ...cred ca nu va fi asta primu 11 cu Ovidiu Petre fundas central

«1234»