FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua-GKS Be³chatów 2-2

«1234»
cristi_mold12.07.2007 20:27
Nu te-am condamnat eu pe tine ca il sustii pe Hagi. M-ai condamnat tu pe mine ca nu il sustin. A-l sustine e ceva, a avea incredere in el e altceva.

Pentru mine nu e de ajuns "sa joace ofensiv". Si pentru mine definitia jocului ofensiv ar fi sa joace cum a jucat Manchester United sezonul trecut, cand a avut o medie de vreo 2.78 goluri pe meci dupa 38 de etape. Si cand dadea goluri dupa 5 pase din prima atingere.

Eu nu te-am condamnat pentru ca nu crezi in el ca antrenor ci pentru ca nu il sustii. El este antrenorul Stelei si toti stelistii adevarati au datoria sa il sustina.

E foarte bun exemplul tau cu Manchester. Insa daca nu ma insel si Steaua a avut o medie de peste 2 goluri pe meci anul trecut. Si Chelsea. Si cred ca s-a vazut cu ochiul liber ca au jucat defensiv.

LITISH12.07.2007 20:28

Bai frate deci eu chiar cred ca A.Ilie e incompetent..cum sa iti zica un fotbalist de talia lui pulido ca vrea sa vina la Steaua(liber de contract),ca a refuzat pe espanol(finalista cupei UEFA)si deportivo ca sa vina la Steaua,ca daca e nevoie renunta si la impresar si tu sa zici ca ai gasit alti 2 fundasi mai buni cu care negociezi...incredibil..si intre timp noi luam 2 goluri de la un atacant din honduras..vad ca negociaza A.Ilie de 2 saptamani si nu l-a adus decat pe golanski..stam si ne facem de ras prin amicale ca nu avem un fundas centarl ca lumea ..ne dau totii necunoscutii goluri..

cosminho12.07.2007 20:34

in halu asta... Steaua va fi deceptia sezonului!

vanfootball12.07.2007 20:50
Polonezul Golansky e fundasi central , e drept ca poate sa joace si fundasi drapta , da Dumnezeu l-a facut funsasi central .

De unde stii?

ANTIgigi12.07.2007 20:51
Pentru ca in acest moment nu prea are cu cine sa joace pe acest post. Gandeste-te putin.... decat Baciu nu mai bine Ov.Petre. Daca ar fi adus Pulido sau alt fundas central atunci poate l-am vedea pe Petre la mijloc acolo unde ii este locul

lui Ov. Petre nu ii este locul la Steaua. Punct.

Timpul le va rezolva pe toate...

Horica12.07.2007 20:56

De ce nu scrie nicaieri ce s-a intamplat in joc dupa golul 2 a lui Dica? Tare curios is de pozitia echipei, daca am continuat sa atacam si au aia fundasi si portari buni sau ne-o calarit astia pana la fluierul final...

roby_spartacus12.07.2007 21:03

Nu e marfa cum ati facut pe site cu mesajele!! Lasatzi cum era inainte pls . Sau faceti ceva mai marfa :>

in halu asta... Steaua va fi deceptia sezonului!

Stai linistit ca Steaua o sa-si revina !! si o sa fim mai puternici ca niciodata

ANTIgigi12.07.2007 21:06

sunt de acord......si nu e primul....a mai avut vreo 2-3....macar el spune ce simte....spre deosebire de altii care scriu ce e la moda ......din pacate:(

Timpul le va rezolva pe toate...

daffyduck12.07.2007 21:12
Bai frate deci eu chiar cred ca A.Ilie e incompetent

Singuru incompetent de la Steaua la ora actuala e Gigi Becali ...

Daca ne-a luat cu din alea cu "nu i-am dat voie lui Ad Ilie sa se duca in Spania sa-l aduca pe Pulido, sa vina Pulido la Steaua, Steaua straluceste sus pe cer ..." in realitate cred ca ciobanu omu maimuta pestera n-a mai fost dispus sa scoata banu din buzunar sa-l aduca pe Pulido ... i-o fi zis "iti dau 600.000$ la semnatura" si cand a vazut ciobanu ca renunta la Espanyol si Depor si vine la Steaua o fi inceput cu foamea "hai ca nu ii mai dam decat 200.000$ la semnatura, daca vrea bine, daca nu adu-mi altii si mai ieftini".

Borasc.

papillon12.07.2007 21:24

cand va aud ca rezultatele din amicale nu conteaza...

Pentru moral conteaza, si-nca cum. Chiar crede careva ca vom fi zmei la inceputul campionatului sau in UCL, cand noi nu putem sa batem pe nimeni? Ce moral credeti ca au javrele, care dau cate 3 goluri pe meci?

Scuze se gasesc o gramada. Nu tine faza cu "experimenteaza, vrea sa-i vada la lucru pe toti", etc. Si clujul, si Poli si-au schimbat antrenorul, deci care-i smecheria? La ce echipe am intalnit, trebuia sa-i batem jucand intr-un picior...

Oricum, Gica, ar fi bine sa definitivam odata primul 11 si sa incepem sa castigam amicalele. Nu pentru puncte sau palmares, ci pentru moral. Cum ne prezentam noi la inceputul sezonului cand am fost ciuca batailor/egalurilor prin amicale?

Alex_9112.07.2007 21:26

Eu nu stiu de ce se zgarcesc astia atat , dupa ca ca Pulido e liber de contract , nu dau bani la clubul de unde vine .... ca daca nu era liber de contract trebea sa dea pe el peste 3 mil de euro . Au si ei o seansa si se zgarcesc la bani ....stiti cum se zice , in viata ai doar o sansa !!!!

daffyduck12.07.2007 21:31

Pentru moral conteaza, si-nca cum. Chiar crede careva ca vom fi zmei la inceputul campionatului sau in UCL, cand noi nu putem sa batem pe nimeni? Ce moral credeti ca au javrele, care dau cate 3 goluri pe meci?

Scuze se gasesc o gramada. Nu tine faza cu "experimenteaza, vrea sa-i vada la lucru pe toti", etc. Si clujul, si Poli si-au schimbat antrenorul, deci care-i smecheria? La ce echipe am intalnit, trebuia sa-i batem jucand intr-un picior...

Oricum, Gica, ar fi bine sa definitivam odata primul 11 si sa incepem sa castigam amicalele. Nu pentru puncte sau palmares, ci pentru moral. Cum ne prezentam noi la inceputul sezonului cand am fost ciuca batailor/egalurilor prin amicale?

Super adevarat ce spui tu aici ... exemplu concludent:

FC Vaslui a schimbat antrenorul si a batut cu 5-0 campioana Poloniei (pe care o vom intalni noi in CL)

Noi am facut 2-2 cu vicecampioana Poloniei.

Cum poate sa spuna cineva ca nu conteaza rezultatele din amicale? Voi v-ati jucat vreodata fotbal macar in fata blocului? Pai muream de ciuda si eram afectat si cand pierdeam in fata celor din blocul vecin ... a, daca ne duceam in turneu prin Asia si Japonia, ca Real Madrid, doar pentru imagine si bani, intelegeam sa pierdem ...

vanfootball12.07.2007 21:31

Moralul se cladeste in meciurile tari (ex: AEK), nu cu amaratii astia. Iti spun eu ca jucatorii nu gandesc la modul "daca nu ii batem p-astia de la Belchatow, nu mai batem pe nimeni" (astea sunt povesti - parerea mea), dar daca batem o echipa puternica, intr-adevar moralul creste.

Primul 11 nu poate fi definitivat pana nu se rezolva toate transferurile.

papillon12.07.2007 21:40
Moralul se cladeste in meciurile tari (ex: AEK), nu cu amaratii astia. Iti spun eu ca jucatorii nu gandesc la modul "daca nu ii batem p-astia de la Belchatow, nu mai batem pe nimeni" (astea sunt povesti - parerea mea), dar daca batem o echipa puternica, intr-adevar moralul creste.

Primul 11 nu poate fi definitivat pana nu se rezolva toate transferurile.

@van, nu stiu ce sa zic omule, asa sa fie cum spui tu...dar eu zic ca in subconstient esecurile astea nu dau bine. Se invata oamenii sa piarda, sa zica ca "nu-i nimic, astia erau oricum niste desculti, daca ne fortam ii bateam", dar se induce mentalitatea asta delasatoare. Uite mie, de ex, mi-ar fi rusine sa fac egal cu astia de am jucat azi (mi-e greu sa le scriu si numele ;) ). Si nu ma intelege gresit, nu e vorba de Hagi ca nu stie sa-i antreneze sau alte alea, e vorba de fiecare jucator in parte. Pai pana mea, eu nu acceptam sa plec de pe teren fara victorie!

Nu stiu ce sa zic...vad doar ca se apropie inceputul de sezon si noi suntem inca in cautari, pe cand adversarii nostri merg din bine in mai bine. La Cluj cel putin se misca daddy si cu Semedo aia de zici ca cine stie ce mari scule de jucatori sunt...

Si transferurile, eh, ...astea sunt, dupa mine, povestile

vanfootball12.07.2007 21:47

Daca o sa le fie rusine, vor pune osul mai mult in meciurile ce urmeaza. Dar, sincer, prefer sa pierdem meciurile astea, decat sa ni se accidenteze jucatori din exces de zel. Pe mine ma intereseaza doar meciul cu AEK, atunci putem vedea aproximativ unde suntem. Dar pe Hagi il putem judeca NUMAI dupa meciurile oficiale. In sfarsit, cine vrea sa isi faca griji pentru un amical, sa-si faca, eu nu. Ma deranjeaza doar problemele Petre in centrul apararii si Coman in teren.:)

cosmin_20222212.07.2007 22:09
De unde stii?

Nu stiu de unde stie,dar stie bine si iti zic eu ca mai joaca si pe stanga binisor.Eu am urmarit mai multe meciuri din campionatu Poloniei si il tin bine minte pe Pawel.

bad_joke12.07.2007 22:12

Da in cepe sa-mi fie frica dar mai bine ca nu ie lapte si miere la echipa altfel va auzeam,....Doamne ce super e "regele"asa mai bine sa inceapa cu greu si s afac un meci foarte bun cand om juca oficial cu acestia.Dar este foarte adevarat rezultatele conteaza si inca cum la moral,dar astae,deocamdata nu putem s ale avem pe toate,si testarea unor jucatori si formule de joc si sa castigam daca s-ar putea ar fi extraordinar,dar Hagi nu e Dorinel,dar nu vreau s acontinui ca porma imi incalc promisiunea de a vea rabdare cu Hagi s avedem ce poate,nuami ca trebe sa se trezeasca repede,n-avem timp de pierdut,e timpul s acam castigam,noi care credeam ca avem cam cea mai sudata echipa am ajuns s aprimim lecti de la CFR Cluj si de la Vaslui (Campiona Blaturilor,mai ales cu arbitri ca acuma e mai greu sa cumperi un meci, pentru ca vb ciobanului toti sunt patroni cu bani multi ce s amia faca cy 200 mii de euro?)

Io sper sa se rezolve cu moralu jucatorilor si s aincepem s ajucam tata ca gata mai sunt 20 zile si avem multe de facut anul asta,avem o rasbunare de laut care o astept cu sufletu la gura si cred ca toti stelisti stiu la ce ma refer:SA-I UMILIM PE SPURCATI!!!!! steagsimplu fularsteaua2fular-campionii

AmuntBoy12.07.2007 22:12

pe mine ma deranjeaza cat taraganeaza cu Pulido asta

ok nu mai vine pulido , dar trebuia miercuri cand se spunea ca semneaza spaniolul sa aduca altul

nu sa mai stam 1 saptamana sa apara alt nume pe sport.ro sa fie din a 10 incercare adevarat

Eu nu suport sa jucam cu Ov.Petre si Baciu fundasi centrali in luna august

Sa aduca in plm fundas din tara daca nu e in stare ciobanul sa dea bani pe spaniolul ala

Crash1o612.07.2007 23:47
Bai frate deci eu chiar cred ca A.Ilie e incompetent..cum sa iti zica un fotbalist de talia lui pulido ca vrea sa vina la Steaua(liber de contract),ca a refuzat pe espanol(finalista cupei UEFA)si deportivo ca sa vina la Steaua,ca daca e nevoie renunta si la impresar si tu sa zici ca ai gasit alti 2 fundasi mai buni cu care negociezi...incredibil..si intre timp noi luam 2 goluri de la un atacant din honduras..vad ca negociaza A.Ilie de 2 saptamani si nu l-a adus decat pe golanski..stam si ne facem de ras prin amicale ca nu avem un fundas centarl ca lumea ..ne dau totii necunoscutii goluri..

Trist.... Dar adevarat... Dar deh salariu prea mare... bine ca avem atac bunicel poate o sa mai compensam din gramada de goluri pe care o sa o luam... Parca declara Becali ca ii transfera pe toti care au inima de stelisti... Pai daca Pulido nu are inima de stelist.. auzi sa refuze espanyol si deportivo.. 2 giganti...sa vrea sa paraseasca campionatul spaniei pentru. Romania.. si sa vrea sa vina la Steaua... ce sa mai comentezi?? Pur si simplu nu mai credeti ceea ce zice ciobanul... Asta era bun pe post de ceausescu

SebahSTEAUA12.07.2007 23:58

Doamne ce de opinii despre meci.Duffy,tu l-ai vazut?

w3bmaster13.07.2007 02:00

Amicalu e amical

Au mai fost uni acu vreo 2 ani care au batut tot in amicale si in campionat ......

FortuneTeller13.07.2007 04:51

Da, amicalele pot avea un impact asupra moralului. Dar chiar si jocurile mai slabe acum pot reprezenta o motivatie in plus pentru restul pregatirilor si inceputul sezonului. Prefer sa avem parte de probleme acum si sa ne revenim peste o luna. Vom vedea ce efect vor avea meciurile din calificari asupra lui Dinamo, probabil vor incasa 2 batai si se vor prabusi moral. Varful de forma trebuie atins in Septembrie si Octombrie, nu acum.

EPE13.07.2007 06:29

Nu va suparati dar uitati-va cum joaca Dinamo si CFR-ul si cum ne chinuim noi.

Spuneti-mi niste jucatori de la echipele astea doua care sunt de "valoarea" lui Cernea, Baciu, Ovidiu Petre, Gigel Coman, Lovin sau Iacob.

il_scorpio13.07.2007 06:55

Ce-are mha Iacob acum 2 cand era singurul atacant din lot care dadea goluri era bun..akuma numai este.....voi chiar nu puteti sa intelegety ceva suntety culmea: Iacob nu e atacantul care sa dribleze 10 oameni si sa dea scarita peste portar.....el stye sa dea gol meci de meci dar nu din astfel de faze . Nu este un jucator spectaculos, dar cu inaltimea sa ne-a scos in multe meciuri din belea....

forever_STEAUA13.07.2007 07:16
Pai daca Pulido nu are inima de stelist.. auzi sa refuze espanyol si deportivo.. 2 giganti...sa vrea sa paraseasca campionatul spaniei pentru. Romania.. si sa vrea sa vina la Steaua...

:laugh: :laugh: :laugh:

Deci chiar am citit bine?

«1234»