@daffy
Mai lasa-ne frate cu Oli. Gata! S-a dus. A plecat la arabi. Capitolul Steaua s-a incheiat pentru el. Si mie imi placea foarte mult Protasov pe banca Stelei. Dar asta nu il mai poate aduce inapoi. Acum avem antrenor si acela este Gica Hagi. Si toata suflarea stelista trebuie sa ii acorde sprijin si sa il sustina
cristi_mold: pe Gigi Becali de ce nu il sustii, desi "munceste" pentru Steaua?
Nu am nimic cu Hagi ca fost jucator de exceptie. Nu am nimic cu el ca glorie a Stelei.
Am doua probleme in ceea ce-l priveste:
1. ii pun la indoiala anturajul din ultimul timp
2. pur si simplu nu am incredere in capacitatea lui de antrenor, nu am incredere ca poate da jucatorilor ceva din ceea ce el stie. De ce spun asta? pentru ca el a fost un jucator geniu, n-a avut niciodata nevoie de sfaturi de la antrenori ... el nu putea sa fure meserie ... la fel cum Pele nu este antrenor, la fel cum George Best fosta mare glorie a lui MU nu a fost antrenor, la fel cum nici Gullit nu a iesit antrenor ... una este un atacant si alta este ce a fost Hagi, un geniu, care pur si simplu nu a avut nevoie sa invete ceva de la vreun antrenor ... el a avut nevoie doar sa primeasca mingea, stia sa faca show cu ea, atat ... nu am incredere ca are ce sa-i invete pe jucatori ... Hagi este poate un bun psiholog, poate prezenta lui ii face pe jucatorii stelisti sa incerce sa dea tot ce au mai bun, dar asta NU ESTE DE AJUNS. Imi aduc aminte ca atunci cand s-a dus antrenor la Poli Timisoara, tot lotul alora era in trepidatii, ahh, ne va antrena geniul Hagi ... cand a plecat de la echipa, toti erau nedumeriti, s-au plans de metodele de antrenament, s-au plans ca nu au invatat practic sa joace ceva anume ... nu aveau nici un interes sa spuna asta despre Hagi, si pentru ei a fost idolul copilariei ...
Oamenii nu pot sa inteleaga ca nu sunt adept, fan Oli, ca nu am icoane cu el in casa ... dar pentru toti analfabetii de pe site e simplu sa ma acuze ca scriu mult si ca il iubesc pe Oli, pentru ca altceva nu sunt in stare sa lege in ceva care sa se numeasca fraza. Pentru Oli am respect doar din punct de vedere al rezultatelor sale si pentru ca stia fotbal. A facut o groaza de greseli la Steaua si am sa-i reprosez mai multe decat lui Zenga si Protasov la un loc.
I-am iubit foarte mult ca antrenori ai Stelei pe Zenga si Protasov, imi doream sa antreneze amandoi, Zenga apararea si Protasov mijlocul si atacul.
Nu stiu cate meciuri trebuie sa-mi impun sa astept in mandatul Hagi. Pur si simplu, nu pot. Nici pe departe nu imi doresc esecurile Stelei ca sa ma bucur ca Hagi nu e antrenor bun, asta e cea mai mare aberatie. Asta e specific culturii romanesti: vine unu la tine si iti spune "ba vezi ca ti se misca roata la masina, s-ar putea sa ai probleme" si tu ii zici "du-te ba dracu si vezi-ti de treaba ta". Si daca iti sare roata si faci accident te intorci la cel care te-a atentionat si ii spui "te bucuri fraere acum, nu, te bucuri ca am facut accident si ca ai avut dreptate ... ". Daca pararea mea este ca Hagi nu este un antrenor bun nu mi-o poate schimba nimeni si asta nu inseamna ca astept esecurile Stelei ca sa ma bucur. Esecurile Stelei NU VIN DATORITA DORINTEI VREUNUI SUPORTER, daca ar veni esecuri ar veni din cauza INCOMPETENTEI jucatorilor si a antrenorilor.
In realitate, multi care il sustin pe Hagi il sustin doar pentru ca a fost un FOARTE MARE JUCATOR si un FOARTE MARE STELIST, dar le cam sta si lor inima indoita ... "hait frate daca totusi se adevereste ca asta nu e antrenor bun ... daca rateaza toate obiectivele, chiar daca i se aduc jucatori ...".
Daca ati fi atat de siguri pe voi de valoarea lui Hagi, NU ATI MAI DA DOI BANI pe parerea mea sau a altora cum ca nu e un antrenor bun.
Bafta.