FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua-GKS Be³chatów 2-2

«1234»
cristi_mold12.07.2007 18:48

Cred ca nu Cernea este vinovat aici ( cel putin nu in totalitate) Ati vazut cum a trecut uratu' ala de Goian la golu' 2. Si daca era macar rapid. Dar era lent si nici nu era tehnic. Apararea este buba in acest moment si daca nu va fi adus Pulido sau un alt fundas nu este de bine

daffyduck12.07.2007 18:49

Am fost si raman sustinatorul unor antrenori precum Ienei, Boloni, Protasov sau Rafa Benitez, Alex Ferguson ... sunt multi antrenorii care imi plac. Oli nu ocupa vreun loc in top20 al preferintelor mele.

Hagi este insa undeva mult sub Oli in clasamentul meu al antrenorilor.

In rest, fiecare sunteti liberi sa aberati cat va simtiti bine in ceea ce priveste atasamentul meu fata de Oli

cristi_mold12.07.2007 18:52

@daffy

Mai lasa-ne frate cu Oli. Gata! S-a dus. A plecat la arabi. Capitolul Steaua s-a incheiat pentru el. Si mie imi placea foarte mult Protasov pe banca Stelei. Dar asta nu il mai poate aduce inapoi. Acum avem antrenor si acela este Gica Hagi. Si toata suflarea stelista trebuie sa ii acorde sprijin si sa il sustina

CNCT12.07.2007 18:54

Daffy = Oli!?!? HMMM altfel nu imi explic...

bgdb12.07.2007 18:54
Am fost si raman sustinatorul unor antrenori precum Ienei, Boloni, Protasov sau Rafa Benitez, Alex Ferguson ... sunt multi antrenorii care imi plac. Oli nu ocupa vreun loc in top20 al preferintelor mele.

Hagi este insa undeva mult sub Oli in clasamentul meu al antrenorilor.

In rest, fiecare sunteti liberi sa aberati cat va simtiti bine in ceea ce priveste atasamentul meu fata de Oli

daffy, nu e fair sa il judeci pe Hagi dupa 4 meciuri de pregatire! cu privire la atasamentul tau fata de Oli, acesta e mai mult decat evident. nu inteleg insa de ce nu recunosti; eu unul nu te-as condamna, fiecare are dreptul la o parere.

cristi_mold12.07.2007 18:59
Daffy = Oli!?!? HMMM altfel nu imi explic...

Ehh nici chiar asa.

Alex_9112.07.2007 19:00

Nu stiu cum am facut de am ratat un amical asa mare :sad2 . De fapt nici nu cred ca a fost televizat .....ca la m-am uitat la program la sport.ro si nu scria nicaieri amical Stweaua , si nici pe 14 , si nici pe 16 ........Ce ma fac ?? :sad2: Oare nu vor fii televizate aceste meciuri ??? :?:

cristi_mold12.07.2007 19:03
Nu stiu cum am facut de am ratat un amical asa mare :sad2 . De fapt nici nu cred ca a fost televizat .....ca la m-am uitat la program la sport.ro si nu scria nicaieri amical Stweaua , si nici pe 14 , si nici pe 16 ........Ce ma fac ?? :sad2: Oare nu vor fii televizate aceste meciuri ??? :?:

Acest amical nu a fost televizat si nici cele de pe 14 si 16. Sport.ro si-a trimis o echipa de productie in Austria pentru ca acolo au avut sau au stagii de pregatire cele 3 mari favorite la titlu Steaua, CFR Cluj si Dinamo. Acum ca Steaua a plecat in Olanda Sport. ro nu mai transmite meciurile ei amicale.

Alex_9112.07.2007 19:32

M-am uitat si eu pe sport.ro , sa vad cum a luat Steaua golurile . Si ii dau dreptate celui care a zis intr-o postare , ca am luat golurile din cauza unor semigaze a lui Cernea . Dar la primu gol e si vina cuplului de fundasi centrali , Goian si Ov. Petre , care se pare ca nu se inteleg deloc . Trebuie rezolvata o data problema cu fundasi Centrali , si aceasta problema va fii rezolvata , o data cu aducerea lui Pulido la Steaua , de care nu am mai auzit nimic in ultimul timp :sad2:

cosmin_20222212.07.2007 19:33

E belea fratilor,nu e primu gol luat aiurea in amicalele astea,Goian ca Goian ,dar Cernea a fost penibil! Sper ca Vatca sau Andrey sa rezolve problema asta,care e o problema foarte serioasa si ne-a dat mari batai de cap de cand a plecat Hamu.

cristi_mold12.07.2007 19:38

@ Cosmin

Poate Bobadilla ne-ar putea ajuta?

Dansan12.07.2007 19:43

Nu o sa inteleg NICIODATA de ce Hagi joaca cu Petre Ovidiu fundas...

cristi_mold12.07.2007 19:45

Pentru ca in acest moment nu prea are cu cine sa joace pe acest post. Gandeste-te putin.... decat Baciu nu mai bine Ov.Petre. Daca ar fi adus Pulido sau alt fundas central atunci poate l-am vedea pe Petre la mijloc acolo unde ii este locul

Crash1o612.07.2007 19:50

OOOOK... Se pare ca ne asteapta un sezon la fel de "tare ca cel de anul trecu" Sa trecem prin revista transferurile...... Au venit: Neaga(jucator bun), Gurita(mediu), Gloanski(probabil bun),Bicvali(mediu dar de perspectiva), Badoi(mediu sau bun.. sa il vedem la treaba),emeghara(mediu), vatca(slab.. atentie stam prost la capitolul portari nu a fost amical fara gol primit...) si cam atat...

Au plecat: Thereau(jucator bun), Elton(mediua sau bun.. nu a jucat destul pentru o parere clara), Saban(mediu), Paraschiv(jucator bun), Andrey(poate mediu), Oprita(mediu) ........ Daca facem un bilant am cam castigat cat am pierdut .. deci .. tot cam aia... poate o sa fie altfel cu Hagi.. dar o sa vedem... Daca facem niste calcule o sa observam ca s-au castigat mai multi bani din vanzari decat s-a cheltuit pe jucatori.. Deci Jiji poti sa iti bagi milioanele din CL fix in xxx-ul oilor tale si in stadionul ala de 10000 de stele pe care il tot visezi de ceva vreme.. si in avionul ala intergalactic.. si in clinica aia de facut minuni.. ca de Steaua te doare'n 14

Dansan12.07.2007 19:51
Pentru ca in acest moment nu prea are cu cine sa joace pe acest post. Gandeste-te putin.... decat Baciu nu mai bine Ov.Petre. Daca ar fi adus Pulido sau alt fundas central atunci poate l-am vedea pe Petre la mijloc acolo unde ii este locul

Dar pe polonezul ala pentru ce l-a adus ????

Dragos_stelistu_200712.07.2007 19:51

Acest meci a dovedit ca Steaua mai are nevoie de un portar(si sal dea la schimb pe Cernea),un fundas central(ba chiar doi ca sa nu ne mai ingrijoram la accidentari)si un mijlocas.....E bine si daca mai aduce un atacant..... steagsimplu steagcruce2

senzzualla12.07.2007 19:56

tin cu Steaua de cativa ani.eram fana Ochirosii dar mi-am dat seama ca i s-a urcat succesul la cap.am id-ul lui de messenger si face pe desteptul.........nu face el de Steaua...trebuia sa ramana la galati

Dragos_stelistu_200712.07.2007 19:56

Pai da....Daca Baciu este muci....Ce vrei sa faca...la noi cand vine un jucator ii trebuie vreo 4 luni ca sa se acomodeze....

cristi_mold12.07.2007 19:57
Dar pe polonezul ala pentru ce l-a adus ????

Din cate stiu eu el joaca fundas dreapta

daffyduck12.07.2007 20:01
@daffy

Mai lasa-ne frate cu Oli. Gata! S-a dus. A plecat la arabi. Capitolul Steaua s-a incheiat pentru el. Si mie imi placea foarte mult Protasov pe banca Stelei. Dar asta nu il mai poate aduce inapoi. Acum avem antrenor si acela este Gica Hagi. Si toata suflarea stelista trebuie sa ii acorde sprijin si sa il sustina

cristi_mold: pe Gigi Becali de ce nu il sustii, desi "munceste" pentru Steaua?

Nu am nimic cu Hagi ca fost jucator de exceptie. Nu am nimic cu el ca glorie a Stelei.

Am doua probleme in ceea ce-l priveste:

1. ii pun la indoiala anturajul din ultimul timp

2. pur si simplu nu am incredere in capacitatea lui de antrenor, nu am incredere ca poate da jucatorilor ceva din ceea ce el stie. De ce spun asta? pentru ca el a fost un jucator geniu, n-a avut niciodata nevoie de sfaturi de la antrenori ... el nu putea sa fure meserie ... la fel cum Pele nu este antrenor, la fel cum George Best fosta mare glorie a lui MU nu a fost antrenor, la fel cum nici Gullit nu a iesit antrenor ... una este un atacant si alta este ce a fost Hagi, un geniu, care pur si simplu nu a avut nevoie sa invete ceva de la vreun antrenor ... el a avut nevoie doar sa primeasca mingea, stia sa faca show cu ea, atat ... nu am incredere ca are ce sa-i invete pe jucatori ... Hagi este poate un bun psiholog, poate prezenta lui ii face pe jucatorii stelisti sa incerce sa dea tot ce au mai bun, dar asta NU ESTE DE AJUNS. Imi aduc aminte ca atunci cand s-a dus antrenor la Poli Timisoara, tot lotul alora era in trepidatii, ahh, ne va antrena geniul Hagi ... cand a plecat de la echipa, toti erau nedumeriti, s-au plans de metodele de antrenament, s-au plans ca nu au invatat practic sa joace ceva anume ... nu aveau nici un interes sa spuna asta despre Hagi, si pentru ei a fost idolul copilariei ...

Oamenii nu pot sa inteleaga ca nu sunt adept, fan Oli, ca nu am icoane cu el in casa ... dar pentru toti analfabetii de pe site e simplu sa ma acuze ca scriu mult si ca il iubesc pe Oli, pentru ca altceva nu sunt in stare sa lege in ceva care sa se numeasca fraza. Pentru Oli am respect doar din punct de vedere al rezultatelor sale si pentru ca stia fotbal. A facut o groaza de greseli la Steaua si am sa-i reprosez mai multe decat lui Zenga si Protasov la un loc.

I-am iubit foarte mult ca antrenori ai Stelei pe Zenga si Protasov, imi doream sa antreneze amandoi, Zenga apararea si Protasov mijlocul si atacul.

Nu stiu cate meciuri trebuie sa-mi impun sa astept in mandatul Hagi. Pur si simplu, nu pot. Nici pe departe nu imi doresc esecurile Stelei ca sa ma bucur ca Hagi nu e antrenor bun, asta e cea mai mare aberatie. Asta e specific culturii romanesti: vine unu la tine si iti spune "ba vezi ca ti se misca roata la masina, s-ar putea sa ai probleme" si tu ii zici "du-te ba dracu si vezi-ti de treaba ta". Si daca iti sare roata si faci accident te intorci la cel care te-a atentionat si ii spui "te bucuri fraere acum, nu, te bucuri ca am facut accident si ca ai avut dreptate ... ". Daca pararea mea este ca Hagi nu este un antrenor bun nu mi-o poate schimba nimeni si asta nu inseamna ca astept esecurile Stelei ca sa ma bucur. Esecurile Stelei NU VIN DATORITA DORINTEI VREUNUI SUPORTER, daca ar veni esecuri ar veni din cauza INCOMPETENTEI jucatorilor si a antrenorilor.

In realitate, multi care il sustin pe Hagi il sustin doar pentru ca a fost un FOARTE MARE JUCATOR si un FOARTE MARE STELIST, dar le cam sta si lor inima indoita ... "hait frate daca totusi se adevereste ca asta nu e antrenor bun ... daca rateaza toate obiectivele, chiar daca i se aduc jucatori ...".

Daca ati fi atat de siguri pe voi de valoarea lui Hagi, NU ATI MAI DA DOI BANI pe parerea mea sau a altora cum ca nu e un antrenor bun.

Bafta.

SSK12.07.2007 20:13

@daffy, unul din putinele posturi de bun-simt si neexcesive din partea ta. Felicitari!

cristi_mold12.07.2007 20:16
cristi_mold: pe Gigi Becali de ce nu il sustii, desi "munceste" pentru Steaua?

Pentru ca GB nu iubeste Steaua, nu ii doreste binele ci o priveste ca pe un "magnet" de voturi.

Oamenii nu pot sa inteleaga ca nu sunt adept, fan Oli, ca nu am icoane cu el in casa ... dar pentru toti analfabetii de pe site e simplu sa ma acuze ca scriu mult si ca il iubesc pe Oli, pentru ca altceva nu sunt in stare sa lege in ceva care sa se numeasca fraza. Pentru Oli am respect doar din punct de vedere al rezultatelor sale si pentru ca stia fotbal. A facut o groaza de greseli la Steaua si am sa-i reprosez mai multe decat lui Zenga si Protasov la un loc.

Eu nu am spus niciodata ca ai icoane cu Oli in casa. Doar ti-am atras atentia ca era Oli la Steaua s-a incheiat. Intradevar stie fotbal. Insa nu e de ajuns. Iubeste Steaua. Dar nu este de ajuns. Sti ce i-ar trebui pentru a ajunge un mare antrenor. Curaj si mentalitate de campion. Si a demonstrat-o in multe randuri ca nu are asa ceva. Dar Hagi sunt sigur ca are. Pentru ca asa cum ai spus si tu este un geniu si este obisnuit cu castigul.

In realitate, multi care il sustin pe Hagi il sustin doar pentru ca a fost un FOARTE MARE JUCATOR si un FOARTE MARE STELIST, dar le cam sta si lor inima indoita ... "hait frate daca totusi se adevereste ca asta nu e antrenor bun ... daca rateaza toate obiectivele, chiar daca i se aduc jucatori ...".

Daca ati fi atat de siguri pe voi de valoarea lui Hagi, NU ATI MAI DA DOI BANI pe parerea mea sau a altora cum ca nu e un antrenor bun.

Bafta.

Poate ca il sutin pe Hagi si pentru ca a castigat acea Cupa a Turciei cu Galata. Sau pentru ca a promovat jucatori ca Emeghara, Torje sau Simek la Timisoara. Sau pentru ca stiu cu siguranta ca va juca ofensiv.

daffyduck12.07.2007 20:18
Poate ca il sutin pe Hagi si pentru ca a castigat acea Cupa a Turciei cu Galata. Sau pentru ca a promovat jucatori ca Emeghara, Torje sau Simek la Timisoara. Sau pentru ca stiu cu siguranta ca va juca ofensiv.

Nu te-am condamnat eu pe tine ca il sustii pe Hagi. M-ai condamnat tu pe mine ca nu il sustin. A-l sustine e ceva, a avea incredere in el e altceva.

Pentru mine nu e de ajuns "sa joace ofensiv". Si pentru mine definitia jocului ofensiv ar fi sa joace cum a jucat Manchester United sezonul trecut, cand a avut o medie de vreo 2.78 goluri pe meci dupa 38 de etape. Si cand dadea goluri dupa 5 pase din prima atingere.

Alex_9112.07.2007 20:20

Polonezul Golansky e fundasi central , e drept ca poate sa joace si fundasi drapta , da Dumnezeu l-a facut funsasi central .

daffyduck12.07.2007 20:22
@daffy, unul din putinele posturi de bun-simt si neexcesive din partea ta. Felicitari!

Multumesc Ovidiu (daca am tinut bine minte, daca nu, sa ramana SSK) ... multumesc. Reglez din mers, speram la cat mai multe asemenea posturi din partea mea, nu? :P

«1234»