FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua-GKS Be³chatów 2-2

«1234»
fcsteaua.ro12.07.2007 17:08

Au marcat: Dicã (min. 45, 68) / Carlo Cosly (min. 30 și 31)

Polonezii au marcat primul gol printr-un lob peste Cernea și au majorat diferența dupã o acțiune individualã, finalizatã printr-un șut pe lângã portarul Cernea.

Dicã a redus din diferențã printr-o loviturã de cap, din 6 metri, dupã o centrare a lui Bãdoi. Steaua a avut o singurã ocazie clarã în prima reprizã, prin Neaga. Acesta a scãpat singur cu portarul, a încercat sã îl dribleze, dar a fost deposedat în ultima clipã.

Steaua a izbutit egalarea în repriza a doua, prin Dicã, acesta reușind un eurogol cu un șut de senzație, de la 25 de metri, în minutul 68.

Prosport

Simionesei12.07.2007 17:12

nasol frate...daca ne chinuim cu nush ce echipa din polonia...nu cred ca Hagi va rezista 10 meciuri pe banca Stelei...cat despre calificarea in grupele UCL...mai avem mult de lucru pana a ajunge acolo...oricum...Forza Steaua steagsimplu

Fan Steaua anti jiji12.07.2007 17:18

inca un egal

Tavone12.07.2007 17:35

Totusi sunt meciuri amicale! Sa nu uitam ca se monteaza altfel baietii in oficiale! Sa nu uitam ca ne-am luat-o anul trecut cu 5-2 de la niste necunoscuti si ne-au si luat la bataie pe teren! Vedem! Tot e nevoie de un atacant smecher si un mijlocas ofensiv asta in conditiile in care vine Pulido!

daffyduck12.07.2007 17:43

Super tare. Vad ca jucam mai ofensiv, dam doua goluri. Dar din 2 ocazii. Adica una ratata, una marcata + un eurogol Dica, ala nu se poate numi ocazie, a inventat-o Dicanho.

Oricum, imbucurator este ca in defensiva macar nu avem probleme. Pe Pulido nu l-am mai adus, ca ne completasem deja apararea. Radoi, Goian, Ov Petre si Golanski + Baciu care pot juca fundasi centrali. Ma bucur ca am inceput jocul cu Golanski in centrul apararii ... ah, dar am uitat, nu s-a adaptat inca ...

Si nu ma tem de nici o eventuala scapare a apararii. Cernea nu ia goluri ca si Carlos ...

Polonezii au marcat primul gol printr-un lob peste Cernea ...

Si cand adversarii vor fi neputinciosi, ori va fi Cernea sa faca un hent la 20m de poarta, ori il aducem pe Bobadilla sa ne lase in 10 in minutul 3. Nu ma tem, efectiv. Care polonezi dom'le, Zaglebie ... Vaslui le-a dat 5-0 ... NU MA TEM!

Va dati seama ce sperante de atacanti si mijlocasi sa avem, daca noi nu suntem in stare sa aducem un jucator LIBER DE CONTRACT, adica MOCA, GRATIS, chestii ...

Oricum, suntem in ascensiune, incepe sa se vada mana lui Hagi ...

Matteo12.07.2007 17:44

tu faci misto? :D

Zapo612.07.2007 17:50

sper sa gaseasca echipa potrivita pana la inceputul competitiilor !! ca sa numai asteptam euro golurile lui Dica, ci sa castige un meci aja cum se castiga !! n-am nimic cu, Dica, este un super jucator si ii doresc succes !! vom vedea !! fular-campionii

eddie the 'ead12.07.2007 17:54

Ce de vesti "bune" intr-o singura zi...

1. Preturile la abonamente si lipsa lor de la peluza. (eu nu stau la peluza, dar am prieteni in Sud, iar cine l-a sfatuit pe cioban sa faca asta tare rau l-a sfatuit...)

2. Pulido asteapta vesti, iar pe astia de la Steaua ii doare in spate. E adevarat, nu suntem in era tehnologiei, nu exista celulare, internet, fax etc. Poate le descopera si ei.

3. Steaua - o echipa cu nume de bere din Polonia: 2-2, dupa ce aia au condus cu 2-0. Un meci pe care nu l-am vazut, dar cind am auzit ca e 2-0 am ramas cu un usor gust amar, oricit l-as sustine pe Hagi, si o voi face in continuare. Din cite am inteles, tot Cernea a facut macar un gol, dar s-ar putea sa ma insel, iar Cernea sa fie un mare portar nu doar o data la 6 luni. Iar apararea este... Adica nu este. Si cred ca e tot mai evident ca avem nevoie de jucatori, avem nevoie de TRANSFERURI. Altfel riscam sa ne facem de... bine.

Sunt cam multe vesti "vesele" pentru ziua asta. Astept ziua de maine...

daffyduck12.07.2007 17:56

Ia uite ba, au aparut repede toti "agitatorii" si "bagatorii de fitile" sa arunce cu namol in munca lui Hagi ... stai ma sa vedem, sa-l lasam sa-si puna amprenta ... deocamdata jucatorii inca joaca din ce stiu de la Oli ... L-) :D

massy12.07.2007 17:57

aoleu,mancati as manusile tale Cernea,ne omori cu zile. poti avea cei mai tari fundasi, daca nu ai portar sa ti dea incredere degeaba.fundasii trebuie sa faca si treaba portarului. dar sunt de acord ca ne mai trebuie un mijlocas ofensiv si un fundas central.

vanfootball12.07.2007 18:09

Rezultatul nu are nici o relevanta.

In schimb, il rog respectuos pe Hagi sa renunte odata la ideea ca Ov.Petre e fundas central si sa ne scuteasca de chinul de a-l vedea pe Gigel Coman in teren. In rest, spor la treaba!

RedStar12.07.2007 18:16
Rezultatul nu are nici o relevanta.

In schimb, il rog respectuos pe Hagi sa renunte odata la ideea ca Ov.Petre e fundas central si sa ne scuteasca de chinul de a-l vedea pe Gigel Coman in teren. In rest, spor la treaba!

Tocmai rezultatele din acest stagiu de pregatire au relevanta. Primul stagiu a fost de munca fizica, acum este cel tactic.

Daca nici in stagiul asta jucatorii nu inteleg ce le spune antrenorul, nu stiu cand vor intelege.

CNCT12.07.2007 18:19

O data cu plecarea lui Oli de la Poli am sperat sa scapam si de hazliul de Gigel Coman, se pare ca insusi "REGELE" Hagi vede in asta mare jucator, altfel nu imi explic de ce il joaca meci de meci si nu la "evacuat" inca!

iov12.07.2007 18:26

N-am vazut nici un meci al Stelei dar si acum inca ma bucur de plecarea lui Oli, inca nu mi-am revenit...

danielcristian12.07.2007 18:26
Totusi sunt meciuri amicale! Sa nu uitam ca se monteaza altfel baietii in oficiale! Sa nu uitam ca ne-am luat-o anul trecut cu 5-2 de la niste necunoscuti si ne-au si luat la bataie pe teren! Vedem! Tot e nevoie de un atacant smecher si un mijlocas ofensiv asta in conditiile in care vine Pulido!

Nu ma pot pronunta despre meci,nefiind transmis,dar cred in continuare ca rezultatele din meciurile amicale nu sunt relevante.Va reamintesc ca anul trecut ne snopea Tavria Simferopol si la propriu si la figurat ,scor final 5-1,iar in meci oficial de LC ii snopeam noi cu 4-1 la ei acasa pe campionii ucraineni( evident superiori Tavriei).

Ce nu-mi place mie este ca jegosul de Jiji isi baga bani in buzunar din afacerea Steaua,uitand foarte repede promisiunile pe care le face:lot de 40 de jucatori ,ca sa aiba de unde alege,si cand-colo el face transferuri de ramane pe plus!Numa moartea ne mai scapa de infectul asta!Amin!

bgdb12.07.2007 18:30
Super tare. Vad ca jucam mai ofensiv, dam doua goluri. Dar din 2 ocazii. Adica una ratata, una marcata + un eurogol Dica, ala nu se poate numi ocazie, a inventat-o Dicanho.

Oricum, imbucurator este ca in defensiva macar nu avem probleme. Pe Pulido nu l-am mai adus, ca ne completasem deja apararea. Radoi, Goian, Ov Petre si Golanski + Baciu care pot juca fundasi centrali. Ma bucur ca am inceput jocul cu Golanski in centrul apararii ... ah, dar am uitat, nu s-a adaptat inca ...

Si nu ma tem de nici o eventuala scapare a apararii. Cernea nu ia goluri ca si Carlos ...

Si cand adversarii vor fi neputinciosi, ori va fi Cernea sa faca un hent la 20m de poarta, ori il aducem pe Bobadilla sa ne lase in 10 in minutul 3. Nu ma tem, efectiv. Care polonezi dom'le, Zaglebie ... Vaslui le-a dat 5-0 ... NU MA TEM!

Va dati seama ce sperante de atacanti si mijlocasi sa avem, daca noi nu suntem in stare sa aducem un jucator LIBER DE CONTRACT, adica MOCA, GRATIS, chestii ...

Oricum, suntem in ascensiune, incepe sa se vada mana lui Hagi ...

@daffy

Amice, nu m-am bagat absolut deloc in momentul in care baietii de pe site se luau de tine pentru ca ii luai apararea lui Oli, ba chiar eram de acord cu tine in unele privinte.

Insa, acum esti deja penibil cu ironiile ieftine pe care le arunci. senzatia pe care o lasi e ca te bucuri cand Steaua nu merge si te rogi noaptea sa o dea in bara Hagi numai pentru a-ti putea satisface stupidul orgoliu personal si a ne da noua peste nas pe site cu fraze de genul " v-am spus eu ca o sa-l regretati pe Oli". Sa-ti spun ceva: NU IL VOI REGRETA PE Oli CHIAR DACA RETROGRADAM!!!

SALUTARE

vanfootball12.07.2007 18:32
Tocmai rezultatele din acest stagiu de pregatire au relevanta. Primul stagiu a fost de munca fizica, acum este cel tactic.

Daca nici in stagiul asta jucatorii nu inteleg ce le spune antrenorul, nu stiu cand vor intelege.

Nu e vorba de ce inteleg, problema e ca nu se joaca la intensitatea dintr-un meci oficial. FC National a batut pe Valencia in meciul de prezentare, pe Mestalla. In sezonul ala, Valencia a luat titlul in Spania si Cupa UEFA, iar National a terminat pe 8 in Divizia A. AC Milan a fost o alta victima a bancarilor (fiind detinatoarea Ligii Campionilor). Imi amintesc un sezon foarte slab al Rapidului, dupa ce in amicale au batut numai cu 5 sau 6-0. Importante sunt relatiile de joc stabilite in aceste meciuri si poate rezultatul cu AEK (in meciul ala cred ca vom avea multa ambitie, fiind vorba de o echipa puternica).

danielcristian12.07.2007 18:34

@bgdb Ai pus-o cu Daffy -sa vezi ce roman ai sa primesti imediat drept raspuns! :biggrin:

CNCT12.07.2007 18:34

In afara de Daffy asta nu cred sa mai fie 10 insi in toata tara care sa il regrete pe Oli.Fotbal mai urat ca pe "vremea" lui mai rar...

EPE12.07.2007 18:40
Nu e vorba de ce inteleg, problema e ca nu se joaca la intensitatea dintr-un meci oficial. FC National a batut pe Valencia in meciul de prezentare, pe Mestalla. In sezonul ala, Valencia a luat titlul in Spania si Cupa UEFA, iar National a terminat pe 8 in Divizia A. AC Milan a fost o alta victima a bancarilor (fiind detinatoarea Ligii Campionilor). Imi amintesc un sezon foarte slab al Rapidului, dupa ce in amicale au batut numai cu 5 sau 6-0. Importante sunt relatiile de joc stabilite in aceste meciuri si poate rezultatul cu AEK (in meciul ala cred ca vom avea multa ambitie, fiind vorba de o echipa puternica).

O fi cum zici tu dar noi avem niste prastii de jucatori in echipa, folositi meci de meci, ca efectiv nu stiu de unde ar putea iesi rezultatele!

bgdb12.07.2007 18:41
@bgdb Ai pus-o cu Daffy -sa vezi ce roman ai sa primesti imediat drept raspuns! :biggrin:

sincer, chiar nu aveam nimic cu baiatul, dar deja a sarit mult prea mult calul. eu il inteleg ca a fost sustinatorul lui Oli, dar de aici pana la a se bucura ca Steaua nu castiga, e o distanta mare.

senzatia mea e ca intr-adevar isi doreste ca Steaua sa nu mearga numai pentru a ne putea scoate ochii cu Oli. daca gresesc, imi cer scuze, numai ca eu asa percep comentariile lui. cand Steaua nu avea rezultate cu Oli, chiar si in amicale, domnul daffy gasea de fiecare data scuze pentru rezultat. acum, brusc si dintr-o data, a devenit extrem de critic cu jucatorii si in mod special cu Hagi.

PS: astept romanul :tongue:

roby_spartacus12.07.2007 18:43

Sper sa nu fie asta fata Stelei ... sper cand o s aincepem adevaratele meciuri sa CASTIGAM si sa fim o echipa unita !! AM incredere in Hagi si in jucatorii nostri !!

Thu[N]der12.07.2007 18:44

SA STEA VATCA titular !! Ca daca nu gresea Cernea i bateam pe astia .

MAI TREBUIE LA Steaua UN MIJLOCAS !!!

grizzly12.07.2007 18:45

vin repede toti strategii sa explice vitalitatea unui rezultat intr-un amical. mai terminati mah cu prostiile. nu conteaza deloc rezultatul, atat timp cat este unul cat de cat decent si nu afecteaza moralul jucatorilor. si zic asta din postura unuia care a fost in destule cantonamente ca sa-si faca o idee.

Bobby-stelistu12.07.2007 18:48
[...]
«1234»