nu stiu ce sa mai zic...ciobanul asta ne minte pe fatza...sa morrr....anuntza transferuri de 30 mil de euro!!!!...ce prost eram!!! chiar l-am crezut...n`or fi 30...dar 20 tot e bine...macar 10..ioc....super transfer -rica Neaga-...defapt revenirea unui stelist care a scazut din banii lui 800.000 + c.vatca 400.000 portar + Valentin badoi 500.000 un fundas -ce naiba o cauta asta la Steaua- + m.Gurita moka + emegara 1.200.000 fundas bunicel = 2.900.000
sa vedem vanzarile :
Elton adulat de tribune 500.000
Thereau la fel iubit de tribune 2.900.000-900.000 charleroi +200.000 Stelian Stancu offf bine ca am scapat de el!!! deci rezultat final ciobanul bogatan care cumpara pe toata lumea a investit fabuloasa suma de...300.000!!!!
ciobane ...iar ai impresia ca ne-ai sjmecherit...ai impresia ca dk-ti cumperi o casa ...ai si camin!!! chiar crezi ca dk-ti cumperi pat ai si somn!!! ciobaneeee dk-ti cumperi carte sau dk-ti subliniaza pavelescu tu crezi ca ai si stiintza!!! nu ciobane ...ti-ai cumparat o functie , dar nu si respectul nostru!!! si sa-ti mai spun ceva...poate se va gasi vreun nepot sa-ti citeasca ...potzi cumpara o inima dar nu si iubirea din ea!!!
iti scriu in fraze scurte ca sa intzelegi:
noi ,suntem multi..dar nu si prosti!!! si...poate mai credinciosi ca tine. si...mai educatzi ca tine!!! si...mai STELISTI ca tine!!! si...mai saraci ca tine!!! si ... mai dezinteresatzi de putere ca tine!!!
poate tu ai acte Jiji!!! nimeni nu ti le contesta!!! dar noi am creat ce reprezinta Steaua!!! pe ploaie...pe zapada...
vorbesti de Steaua ca de o familie.familie in care tu si rudele tale suntetzi de grd.1 iar noi ,suporterii...rude vitrege!!! vorbesti de religie, ca si km noi suntem necredinciosi. dar toate au un sfarsit nu uita asta!!!! si tare mi-e ca va veni timpul in care nici zmarandescu nu te va mai putea apara in fatza noastra!!!
asta a fost norocul vietzii tale!!! nu-i da cu piciorul!!!