FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Fâssss!

«1234»
grizonatu28.06.2007 22:30

S-a facut un asa mare tamtam pe baza transferurilor ca am si uitat cine vine si cine pleaca.Acum ca s-a tras linie ,ceea ce personal nu cred,se vorbeste de venirea lui Plesan si Herea sa aruncam o uitatura si in curtea vecinului mai bine zis la Rapid.Noi am avut un brazilian ,Elton,pe care l-am dat ei au cumparat unu.Se spunea despre Elton ca nu face faza apararii(Oli)dar nu s-a vazut de nimeni ceea ce toti au vazut ca linga el stateau 4(PATRU)jucatori adversi.Ma mir ca nasu(Hagi) nu a avut un cuvint de spus in fata finului(Gigi) sau lui Adi i-sa facut frica ca il intrece la driblinguri si fente si devine o noua Cobra.In concluzie mie personal imi pare rau ca Elton a fost vindut. steagsimplu forzateaua

fansteaua4629.06.2007 06:00

nu stiu ce sa mai zic...ciobanul asta ne minte pe fatza...sa morrr....anuntza transferuri de 30 mil de euro!!!!...ce prost eram!!! chiar l-am crezut...n`or fi 30...dar 20 tot e bine...macar 10..ioc....super transfer -rica Neaga-...defapt revenirea unui stelist care a scazut din banii lui 800.000 + c.vatca 400.000 portar + Valentin badoi 500.000 un fundas -ce naiba o cauta asta la Steaua- + m.Gurita moka + emegara 1.200.000 fundas bunicel = 2.900.000

sa vedem vanzarile :

Elton adulat de tribune 500.000

Thereau la fel iubit de tribune 2.900.000-900.000 charleroi +200.000 Stelian Stancu offf bine ca am scapat de el!!! deci rezultat final ciobanul bogatan care cumpara pe toata lumea a investit fabuloasa suma de...300.000!!!!

ciobane ...iar ai impresia ca ne-ai sjmecherit...ai impresia ca dk-ti cumperi o casa ...ai si camin!!! chiar crezi ca dk-ti cumperi pat ai si somn!!! ciobaneeee dk-ti cumperi carte sau dk-ti subliniaza pavelescu tu crezi ca ai si stiintza!!! nu ciobane ...ti-ai cumparat o functie , dar nu si respectul nostru!!! si sa-ti mai spun ceva...poate se va gasi vreun nepot sa-ti citeasca ...potzi cumpara o inima dar nu si iubirea din ea!!!

iti scriu in fraze scurte ca sa intzelegi:

noi ,suntem multi..dar nu si prosti!!! si...poate mai credinciosi ca tine. si...mai educatzi ca tine!!! si...mai STELISTI ca tine!!! si...mai saraci ca tine!!! si ... mai dezinteresatzi de putere ca tine!!!

poate tu ai acte Jiji!!! nimeni nu ti le contesta!!! dar noi am creat ce reprezinta Steaua!!! pe ploaie...pe zapada...

vorbesti de Steaua ca de o familie.familie in care tu si rudele tale suntetzi de grd.1 iar noi ,suporterii...rude vitrege!!! vorbesti de religie, ca si km noi suntem necredinciosi. dar toate au un sfarsit nu uita asta!!!! si tare mi-e ca va veni timpul in care nici zmarandescu nu te va mai putea apara in fatza noastra!!!

asta a fost norocul vietzii tale!!! nu-i da cu piciorul!!!

raducelbun29.06.2007 06:50
nu stiu ce sa mai zic...ciobanul asta ne minte pe fatza...sa morrr....anuntza transferuri de 30 mil de euro!!!!...ce prost eram!!! chiar l-am crezut...n`or fi 30...dar 20 tot e bine...macar 10..ioc....super transfer -rica Neaga-...defapt revenirea unui stelist care a scazut din banii lui 800.000 + c.vatca 400.000 portar + Valentin badoi 500.000 un fundas -ce naiba o cauta asta la Steaua- + m.Gurita moka + emegara 1.200.000 fundas bunicel = 2.900.000

sa vedem vanzarile :

Elton adulat de tribune 500.000

Thereau la fel iubit de tribune 2.900.000-900.000 charleroi +200.000 Stelian Stancu offf bine ca am scapat de el!!! deci rezultat final ciobanul bogatan care cumpara pe toata lumea a investit fabuloasa suma de...300.000!!!!

ciobane ...iar ai impresia ca ne-ai sjmecherit...ai impresia ca dk-ti cumperi o casa ...ai si camin!!! chiar crezi ca dk-ti cumperi pat ai si somn!!! ciobaneeee dk-ti cumperi carte sau dk-ti subliniaza pavelescu tu crezi ca ai si stiintza!!! nu ciobane ...ti-ai cumparat o functie , dar nu si respectul nostru!!! si sa-ti mai spun ceva...poate se va gasi vreun nepot sa-ti citeasca ...potzi cumpara o inima dar nu si iubirea din ea!!!

iti scriu in fraze scurte ca sa intzelegi:

noi ,suntem multi..dar nu si prosti!!! si...poate mai credinciosi ca tine. si...mai educatzi ca tine!!! si...mai STELISTI ca tine!!! si...mai saraci ca tine!!! si ... mai dezinteresatzi de putere ca tine!!!

poate tu ai acte Jiji!!! nimeni nu ti le contesta!!! dar noi am creat ce reprezinta Steaua!!! pe ploaie...pe zapada...

vorbesti de Steaua ca de o familie.familie in care tu si rudele tale suntetzi de grd.1 iar noi ,suporterii...rude vitrege!!! vorbesti de religie, ca si km noi suntem necredinciosi. dar toate au un sfarsit nu uita asta!!!! si tare mi-e ca va veni timpul in care nici zmarandescu nu te va mai putea apara in fatza noastra!!!

asta a fost norocul vietzii tale!!! nu-i da cu piciorul!!!

Pai chiar nu te inteleg, la 300.000 de mii mai are de adaugat doi de 0 (zero) si gata suma promisa :biggrin: .

Cum un "0" sau doi inseamna nimic, rezulta ca si-a tinut promisiunea :tongue:

cris29.06.2007 07:02

Ar trebui facut de kk , Becali , cand apare la ceva emisiune sa il roage careva sa faca un calcul in legatura cu investitiile facute la Steaua sa afle toata lumea cat de mincinos este. Tare curios sunt cam ce ar putea sa zica , unde sunt banii aia multi ?

FlasHUL29.06.2007 07:59

Haideti sa facem o "aroganta" (vorba lui Jiji zis si ochi maro). Sa incepem o campanie "Copos mai tare ca Jiji" sau mai smecher, mai bogat, mai credincios, etc, etc. Cred ca doar asa il motivam pe retard sa bage bani.

bogdan_b29.06.2007 08:01

Toata lumea se intreaba (inclusiv eu) unde sunt banii aia multi ca fie vorba de 30 de mil $ sau E , dar nu-si pune nimeni intrebarea , au fost vreodata ?!? Sincer , nu prea cred , poate daca taiem pe 0 de langa 3 , atunci da , dar nici asa !

axl2329.06.2007 08:17

Nu s-a incheiat inca perioada de achizitii, mai are timp Gigi sa cumpere fotbalisti de exact 29.700.000 euro sau dollari. Asa ca eu stau linistit.

di_bobby30.06.2007 10:14

apropo de bancuri... pe ala cu tristan il sti.... :mellow: ???

steauacri30.06.2007 18:24

Jiji e cel mai mare mincinos......si Copos da mai multi bani ...........auzi 30 mil ....nu'i vad...Neaga si emegara mi se par doau trans reusite......eu am ramas fara cuv dupa plecarea lu Thereau si a lui Elton

danielcristian30.06.2007 18:43

Intr-adevar,bune bancurile de care pomenesti in articol... :biggrin:

Ar mai fi ala cu cumpararea a 15-20 de jucatori de valori apropiate,ca sa avem un lot de 40 ...

In alta ordine de idei,Jiji a luat-o pe panta in jos,cu toata viteza,fara sanse de oprire...Ieri l-am vazut la TV ,echipat intr-un trening alb,cu pantalonii destul de stramtzi si cu "chestia" pe partea dreapta(se pare ca acest individ chiar nu are pic de rusine).Sau poate nu isi da seama cat e de penibil... :angry:

Astristul01.07.2007 09:22

Pai cum sa-si dea seama cand e nesimtit?? L-a adus pe Hagi sa ne mai "potoleasca" pe noi, doar doar nu vom mai scanda anti-GG!

ultrastf01.07.2007 14:34
adevarat
Frate ce pot sa spun .. omu' adica ciobanu oricum e de admirat chiar daca minte mult.. ganditi-va ce putea ajunge Steaua daca nu era Becali .. putea ajunge rau de tot.. cine investea .. poate se gaseau altii mai flamanzi care sa fure si sa nu faca performanta deloc. Acum nush ce sa zic .. poate timpul isi va spune cuvantul si vom vedea cum Steaua va stralucii din nou asa cum a ma facut-o .. chiar si cu Becali . Oricum 30 de milioane pentru transferuri. :) e aiurea .. alte echipe mari fac transferuri de 60 -70 milioane si degeaba. nu ajung pana in sferturi.. Pot fi mari surprize .. vezi FC. porto .
«1234»