Virgile, iei din afirmatia mea doar ce-ti convine? Am zis ca daca-l luam pe Emeghara
SI nu pleaca nimeni, vom avea un lot
mai puternic. Acum ca au plecat totusi Elton si Thereau, ce parere crezi ca am despre lotul Stelei?
Si nu e vorba doar de profit, ca nu e rau sa faci profit, e vorba despre a spune un lucru si a face altul! De ce iesi si spui ca faci transferuri de 30 de milioane, cand de fapt faci doar de 3??
Nu Ovidiule, iau esentialul.
Au plecat Elton si Thereau, au sosit Neaga, Emeghara, Vatca, Gurita si Badoi. Bazandu-ma pe faptul ca te pricepi la fotbal, cred ca parerea ta se va mentine.
Referitor la faptul ca una spune si alta face, da, sunt de acord cu tine. Sufera de megalomanie, smecherita cronica si altele asemenea.
In privinta transferurilor insa (cel putin ziarele asta au consemnat), ar fi declarat ca are la dispozitie un buget de 30 milioane euro. Deci are la dispozitie. Nu a spus ca ii va folosi pe toti.
Dar daca a spus, probabil ca ii va cheltui daca Steaua va prinde primavara europeana in Champions League. Daca nu o va face, sa-i fie rusine.
O zi perfecta!