FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Fâssss!

«1234»
forever_STEAUA28.06.2007 09:15

Si deja e pe plus:

[b]Paraschiv a fost vândut la Rimini !!![/b]

Sorin Paraschiv era cel mai vechi jucator din lotul Stelei 

Mijlocașul stelist, Sorin Paraschiv a fost vândut la echipa de Liga a doua din Italia, Rimini, anunțã Realitatea TV. Steaua va încasa în schimbul jucãtorului 500 de mii de euro. Paraschiv va semna un contract pe 3 ani cu Rimini.

"Para" este din 1999 la Steaua, fiind un produs al clubului roș-albastru. Îl lipsa cãpitanului obișnuit, Mirel Rãdoi, Paraschiv a fost cel care a condus echipa în teren.

sursa: prosport

horse3728.06.2007 09:19

pana nu om scapa de nea cacareaza tot asa o sa traim. cei patru evanghelisti erau trei luca si matei adica nimic.

mari promisiuni, caci nu ne doare gura, mai dam 150 de mii de euro la TV, sa vaza lumea ce darnici santem noi si ne-am atins scopul.

ce-i drept sant banii lui dar Steaua a cui e...nesemtitule iti bati joc de noi cu minciuni puerile!

DUCETE-AI

Tav28.06.2007 09:19

Cate zile mai sunt pana trebuie sa depunem foaia cu lotul pentru c.l.?

AmuntBoy28.06.2007 09:21

CFR Cluj i-a achizitionat in aceasta vara pe portughezii Daniel Amoreirinha, Nuno Claro si Andre Leao, nigerianul Ibe Zito Ogbonna, argentinienii Cristian Fabbiani si Juan Culio, suedezul Niklas Sandberg, romanii Gabriel Muresan si Eugen Trica. Dintre toti, cel mai scump a fost Fabbiani, pentru care s-a platit 2,2 milioane de dolari.

Daca e adevarata suma de 2,2M CFR i-a dat clasa ciobanului care viseaza cai verzi pe mintea lui retardata

Si din prima Liga argentiniana cu asemenea sume se cumpara ...

Dar lasa ca am luat si noi atacant pe nea guritza de 100k si 35 ani :))

Mori ciobane !!!!!!

cristi_kidboy28.06.2007 09:34

Pleaca Parasciv la Rimini !!!!

cristi_mold28.06.2007 09:40

Daca pleaca Paraschiv nu pot sa ii reprosezi nimic.

Cat despre GB ce tot aveti cu el? Nu s-a implicat el anul' trecut ca sa prindem locul 2. Pai banii aia nu fac parte din buget?

cristi_kidboy28.06.2007 09:40
Adica suntem cu 300.000 pe minus?! De-abia asteapta Gigi sa se materializeze transferul macar unuia dintre Iacob, Para sau Lovin, ca sa trecem pe plus, ca fara profit in campania de achizitii nu se poate. :)

Adevar ai grait . A plecat Paraschiv la Rimini in Liga a 2-a din Italia si am luat pe el 500 000 euro. deci suntem pe plus cu 200 000 euro ! Gata, putem sta linistiti, nu am pierdut nici un ban anul asta ! Ce credeam ca o sa incepem noul sezon cu datorii, multumim Becali !!!

Derbedeu28.06.2007 09:49

Bun articol!Ai perfecta dreptate,si pe mine ma macina acelasi gand: ce transeferuri a facut Jiji ca nu vad nimic spectaculos si de prea mare folos.Se tot lauda ca face 2 echipe,satelit in B,numai de jucatori buni ca sa fie concurenta etc etc.Vorbe!Jiji nu o sa iasa niciodata in pierdere pe plan financiar,degeaba se lauda ca investeste si arunca bani aiurea,omu' asta nu lucreaza niciodata in pierdere altfel nu ar fii ajuns unde a ajuns.

steaua_ro

P.S.:am uitat sa precizez,aia 300.000 ii recupereaza acum.Cum?Paraschiv la Rimini(Italia Serie B),pentru 500.000 de euro,conform Realitatea TV si prosport.:D:D Contract pe 3 ani!

72panda28.06.2007 09:49

kiar nu mai stiu ce sa cred vis a vis de transferuri!!!???

cu certitudine,Gigi,una zice si alta face iar suma aia mare de 30 mil de euroi,nu a ajuns in transferuri sau macar jumatate din ea!!!

pacat,mare pacat,o sa-si puna publicul si mai mult in cap!!!

cosmin_20222228.06.2007 10:06
Si deja e pe plus:

[b]Paraschiv a fost vândut la Rimini !!![/b]

Sorin Paraschiv era cel mai vechi jucator din lotul Stelei 

Mijlocașul stelist, Sorin Paraschiv a fost vândut la echipa de Liga a doua din Italia, Rimini, anunțã Realitatea TV. Steaua va încasa în schimbul jucãtorului 500 de mii de euro. Paraschiv va semna un contract pe 3 ani cu Rimini.

"Para" este din 1999 la Steaua, fiind un produs al clubului roș-albastru. Îl lipsa cãpitanului obișnuit, Mirel Rãdoi, Paraschiv a fost cel care a condus echipa în teren.

sursa: prosport

Adevarat ca asa scri GSP-u,dar nu pot sa cred si daca chiar asa e,oare ce o fost in mintea lui Para?Sa plece din CL in serie B,e lipsa de minte plus ca salariu e de 300 000, putin mai mare ca la Steaua,dar cu primele pe care le-ar lua la Steaua ar depasi lejer banii ce ii primeste acolo.Si o sa uite cu sigurantza de el si Pitzi pentru care nici camp olandei nici camp germaniei nu sunt mai tari ca Liga Romaniei.Daca se transfera inseamna ca toti care sunt in juru lui si i-au dat sfaturi au nevoie mare de minte.Si Steaua o sa piarda din valoare exact la compartimentu unde duce lipsa cel mai mult de jucatori adevarati.

alpopa28.06.2007 10:08

A plecat Para ! "Suntem" pe plus acum !!! "Traiasca" Gigi !!!

Singura parte buna e ca probabil va fi adus un mijlocash mai creativ.

Syby28.06.2007 10:21

Steaua / Adrian Ilie

"AVEM O LISTA DE PESTE 50 DE FOTBALISTI"

Autor: Sorin Chiriac, 28-06-2007

Adrian Ilie a declarat ca actuala campanie de achizitii este departe de a se fi incheiat. El a spus ca pe lista Stelei sunt cel putin 50 de nume, urmarindu-se intarirea lotului in toate compartimentele.

"Avem o lista de peste 50 de fotbalisti pe care ii avem in vedere pentru un transfer la Steaua. Vrem sa ne intarim in toate compartimentele cu jucatori de valoare. La Steaua nu vor mai veni decit fotbalisti de mare valoare care ne pot ajuta sa ne indeplinim obiectivele", a declarat pentru FANATIK managerul sportiv al ros-albastrilor. Sper sa nu ramana doar cu lista :))

fular-campioniifularsteaua2fular-campioniifularsteaua2

armin28.06.2007 10:32

L-au dat pe Para, cu incredibila suma de 500 mii.

Sa-i frec pe toti ciobanii si pe toti hagiii, azi e cea mai neagra zi!!

Hagiule, faci partie pentru curva aia de Plesan, dar iti zic io ca o sa die hard in Ghencea!

shack3r28.06.2007 10:32
300.000$ bun mai sunt 27.000.000$ in visteria clubului :)))) =)))))) Jiji esti praf cine dreaq crezi ca te mai crede si in privinta aduceri lu Hagi am castigat la imagine ca antrenor ramane sa vedem sper ca el sa incerce sa il convinga pe berbecu asta sa aduca ceva mai bun insa nu stiu ce sa mai cred !!!!!!!!!!!!

Stai ca nu am inteles...tu cum ai facut calculul?27.300.000 - 300.000? De unde stii tu ca bugetul e de 27.300.000 $ ?

onlySteaua28.06.2007 10:59
Adevarat ca asa scri GSP-u,dar nu pot sa cred si daca chiar asa e,oare ce o fost in mintea lui Para?Sa plece din CL in serie B,e lipsa de minte plus ca salariu e de 300 000, putin mai mare ca la Steaua,dar cu primele pe care le-ar lua la Steaua ar depasi lejer banii ce ii primeste acolo.Si o sa uite cu sigurantza de el si Pitzi pentru care nici camp olandei nici camp germaniei nu sunt mai tari ca Liga Romaniei.Daca se transfera inseamna ca toti care sunt in juru lui si i-au dat sfaturi au nevoie mare de minte.Si Steaua o sa piarda din valoare exact la compartimentu unde duce lipsa cel mai mult de jucatori adevarati.

nu a depins numai de el. ciobanul i-a fixat grila de transfer la 500.000. deci, cine platea banii astia putea teoretic sa-l ia. daca Para ar fi refuzat, probabil ar fi fost trimis la tineret.

da' lasa, pleaca Para, vine plesan. oare ce vede Hagi la asta?

n_am_kef28.06.2007 11:00

In sfarsit! Credeam ca sunt singurul care a observat treaba asta! Cand le ziceam colegilor de servici si amicilor sa nu se mai bucure la transferuri si la avioane ca nu vor fi niciodata im raspundeau : "mai stai putin sa vezi". Eh, gogosarilor? Ce mai ziceti acum? Iar ne-a dat oierul mumu? Ne-a dat!

Cat de prost sa fi sa te gandesti ca "lasa dom`le ca a bagat 2 milioane ca sa iesim pe locul 2" si "a incercat sa-l tina pe Threau, dar n-a vrut francezul sa stea" sau "n-a vrut Belluschi sa vina, ca Becali il aducea". Cum de pot explica astfel de specimene? Explicati-mi si mie ca eu nu pot sa inteleg...

forever_STEAUA28.06.2007 11:02

@onlySteaua

Cum sa plece Para la tineret? La varsta lui?! :rolleyes:

Oricum Para ramanea in lot chiar daca refuza oferta respectiva.

florin_b_*28.06.2007 11:13

Para a zis ca vrea sa plece..iar GG a pus un pret pentru a nu impiedica dorinta jucatorului de a pleca. Para u a semnat inca nimic..astept o declarartie a lui Para precum ca pleaca la RIMINI (nume de scena nu de echipa) si apoi voi zice: da, sorine, esti prost tata!!

Pana atunci e doar o oferta a lui RIMINI care e dispusa sa dea 500000 pe Para. Jucatorul tb sa-si de a acordul..si daca nu , nu o sa il de-a GG la echipa a 2a.. sa fim seriosi!

Matteo28.06.2007 11:17

ati uitat sa puneti la socoteala si cele 12 mil euro primite din Liga Campionilor.....deci cei care mai spuneti ca ciobanu baga bani aratati-mi si mie ce bani a bagat , ca a scos vreo 20 mil profit de pe urma Stelei pana acum....

mikky28.06.2007 11:33

Para trebuie sa plece pentru a-i face loc marelui PLESAN (aka "Hagi2") - unul din faimoasele transferuri ale noii conduceri. La asemenea transferuri, nu pot sa spun decit: "Memeeeee, astia ne distrug mai repede decit ai facut-o tu!!!!!"

Sa fim seriosi, o sa ajungem vai Steaua noastra.

potra28.06.2007 11:39

dar Adi Ilie ce face???? a spus ca o sa se ocupe el....a trecut ceva timp de atunci si....

oricum se stia ca transferurile nu o sa fie atat de spectaculoase...ca de obicei....si asta din cauza ca nea Jiji spera sa ii ia pe Ronaldinho si puyol la pachet pe 1.000.000 de euro + Gigel Coman, astea sunt vise de om grandoman care crede ca daca un club aude cine este interesat de jucatorii lui ii da si pe gratis ca deh... e Becali!!! si el chiar crede ca daca avem sanse sa jucam si sezonul acesta in CL atunci toti jucatorii or sa vina la Steaua chiar si pe salariul minim pe economie ca ce draq...doar o sa joace in CL!

sa fim seriosi...daca nu sari cu banu gros nu faci nik nik nik

Wally28.06.2007 11:48

Daca pleaca Para, sa fie adus Herea in schimb...

Virgil28.06.2007 11:56
Virgile, iei din afirmatia mea doar ce-ti convine? Am zis ca daca-l luam pe Emeghara SI nu pleaca nimeni, vom avea un lot mai puternic. Acum ca au plecat totusi Elton si Thereau, ce parere crezi ca am despre lotul Stelei?

Si nu e vorba doar de profit, ca nu e rau sa faci profit, e vorba despre a spune un lucru si a face altul! De ce iesi si spui ca faci transferuri de 30 de milioane, cand de fapt faci doar de 3??

Nu Ovidiule, iau esentialul.

Au plecat Elton si Thereau, au sosit Neaga, Emeghara, Vatca, Gurita si Badoi. Bazandu-ma pe faptul ca te pricepi la fotbal, cred ca parerea ta se va mentine.

Referitor la faptul ca una spune si alta face, da, sunt de acord cu tine. Sufera de megalomanie, smecherita cronica si altele asemenea.

In privinta transferurilor insa (cel putin ziarele asta au consemnat), ar fi declarat ca are la dispozitie un buget de 30 milioane euro. Deci are la dispozitie. Nu a spus ca ii va folosi pe toti.

Dar daca a spus, probabil ca ii va cheltui daca Steaua va prinde primavara europeana in Champions League. Daca nu o va face, sa-i fie rusine.

O zi perfecta!

onlySteaua28.06.2007 12:04
@onlySteaua

Cum sa plece Para la tineret? La varsta lui?! :rolleyes:

Oricum Para ramanea in lot chiar daca refuza oferta respectiva.

asa-i cand te ia gura pe dinainte.

vroiam sa spun ca risca sa se antreneze si el ca si Andrey cu Steaua 2. eu cel putin asa cred.

SSK28.06.2007 12:10

@Virgile, uite, imi nuantez afirmatia: acum, ca au venit Emeghara, Vatca, Neaga, Gurita, Bicfalvi si Pintilii, dar au plecat Thereau, Elton, Stancu (si posibil Paraschiv), NU cred ca Steaua are un lot capabil sa atace cu succes Campionatul si Cupa si in acelasi timp sa reuseasca macar performanta de anul trecut din UCL.

Sa speram ca Adi Ilie stie totusi ce spune si nu s-a molipsit de la Becali cu obiceiul de a face declaratii ca sa se auda vorbind la TV. 1 fundas central, 1-2 mijlocasi si 1 atacant DE VALOARE - de asta mai avem nevoie. Iar Valorile costa!

«1234»