FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Fâssss!

«1234»
fcsteaua.ro27.06.2007 22:56

Cam așa au explodat "bombele" în materie de transferuri pe care conducerea Stelei ni le-a propus în pauza competiționalã. În rol de amorsator-șef – nimeni altul decât George Becali, acest factotum al României de azi, care a preluat aceastã atribuție de la Mihai Stoica, însãrcinat pânã acum cu anunțarea marilor achiziții.

30 de milioane de euro! Sferturile Ligii! Vã aduceți aminte ? Nu a trecut așa mult ! Uitându-se la figura congestionatã a ,,finanțatorului", mulți nãtãfleți chiar i-au cãzut victime. ªi-au frecat mâinile în așteptarea transferurilor, dacã nu de 30 de milioane, barem de 15-20, cã n-o fi foc… Ce-au primit în schimb?

Ricã Neaga – 800.000 euro, un transfer puternic emoțional, rãmâne sã vedem cum se descurcã în teren. Cosmin Vâtcã – 400.000 de euro, dupã multe peripeții. Un portar cu calitãți (cum sunt toți, la început) și cam atât. Valentin Bãdoi – 500.000 de euro, un fundaș care a confirmat, venit pe un post oricum deficitar. O achiziție bunã, însã vârsta nu ne dã dreptul sã sperãm la mai mult decât atât. Mihai Gurițã – liber de contract, un atacant de 34 de ani, experimentat și ambițios. ªi rãmâne sã mai vedem. Bicfalvi, Pintilii – doi puști talentați aduși de la Jiul Petroșani. Nu e sigur cã vor fi reținuți în lot. În fine, Emeghara – 1,2 milioane euro, fundaș stânga de perspectivã.

Tragem linie și adunãm – 2.900.000 de euro.

Ce se petrece însã în timp ce noi ne legãm speranțele de venirea lui Hagi? Conducerea clubului, pe furiș, reușește sã-i vândã în sfârșit pe cei doi jucãtori care au amplificat conflictul cu suporterii, Elton și Thereau. Sume de transfer: 500.000 și 2,9 milioane euro. Din care, pentru corectitudine, scãdem milionul cuvenit lui Charleroi. ªi adãugãm cei 200.000 de euro luați pe Stelian Stancu de la Timișoara. Tragem linie și adunãm: 2,6 milioane de euro.

Dumnezeule! Este posibil?!? Sã fi cheltuit miliardarul nostru doar trei-su-te-de-mii-de-euro (300.000...da, 300.000!) pe transferuri? Cu asta vrea el sã atace sferturile Champions League, Campionatul și Cupa? El, cel care declarã cã poate avea orice obiect de pe lume? Care poate cumpãra tot clubul și orașul Lens, la supãrare? Incredibil…

ªtiți bancul cu Belluschi? Dar pe cel cu Carrizo? Dar cu Abbiati? Poate cel cu fundașii centrali polonezi? Sau cu lituanianul de la Brescia? Dacã nu, mãcar pe-ãla cu Manu de la Benfica? Dacã nu le știți, vi le spun eu: cicã-i transferã Becali pe toți la Steaua!

(pe alea cu Buga și Daniel Niculae nu le mai pun la socotealã, cã ar fi fost cele mai proaste glume fãcute pe seama noastrã)

În lipsa unor mutãri curajoase și inspirate ale lui Hagi, se anunțã o varã secetoasã în transferuri ... în timp ce declarațiile bombastice și conferințele ,,la Palat" au depãșit de mult cota de inundație!

Mai mare jena…

Ovidiu

P.S. Gigi Becali - Am spus, Steaua va fi și sute de ani de acum încolo. ªi cu Becali și cu nepoții și cu alții. Gura pãcãtosului adevãr grãiește!

ULTRASZ0R28.06.2007 00:44

Nea Jiji stii bancul cu guma ? STERGE O !!!!!!!! Ai dreptate bai ...300.000.... atacam Liga Campionilor cu jucatori de 33 34 de ani .... te [...] si pe badoi si pe guritza... cum probabil si bicfalvi si celalalt .... CEL MAI BUN EXEMPLU CFR Cluj !!!!! PORTUGHEZI FARA NUMAR SI S AU .... PE EI DE ROMANI BASITI SI NEEDUCATI .... el vrea echipa de romani .... pfoai de mama mea .. unde a vazut el echipa in Champions League ... fara jucatori din alte tari ? Jiji GO! steagcruce2

Editat de moderatori!

AmuntBoy28.06.2007 01:11

jenanti sunt cei care il apara si il vad salvatorul lumii

ei trebuiesc blamati si nu oierul care e si asa batut de soarta

DONNATELO28.06.2007 01:59

300.000$ bun mai sunt 27.000.000$ in visteria clubului :)))) =)))))) Jiji esti praf cine dreaq crezi ca te mai crede si in privinta aduceri lu Hagi am castigat la imagine ca antrenor ramane sa vedem sper ca el sa incerce sa il convinga pe berbecu asta sa aduca ceva mai bun insa nu stiu ce sa mai cred !!!!!!!!!!!!

w3bmaster28.06.2007 01:59

CFRu lol mari transferuri sa ii vedem daca erau asa buni nu ajungeau la Porto sau Benfica ...

Noi pentru prima data in 4 ani cred avem o campanie de achizitii destul de calculata sa vedem mai trebuie neaparat un Mijlocas si un fundas central ....

DONNATELO28.06.2007 02:01

un simplu fassss si miroase ca dreaq vrem jucatori cu nume sau cel putin mai valorosi decat cei care sunt deja nu vorbe !!!!!!!!

NO_LIMIT28.06.2007 03:35

chiar ca fasss....deja cand aud pe la TV ca cine shtie ce jucator de 30 de milioane de $ mai aduce berbecu asta de Jiji si ca da 100 de mil. de $ pe cine shtie ce nava spatiala...mi se face rau...agramatu asta stie doar sa isi fak imagine pe spatele clubului...si mereu reuseshte sa pateze imaginea si istoria Stelei....o sa ajungem noi in grupe cum o sa "treaca" Dinamo de turul 3....tare imi este frik de CFR Cluj ca o sa castige campionatul anul asta.

fularultras

Jiji marsh la catei!!!du-te si chinuiei pe ei!!! "zdreantzo care esti tu zdreantza"

vlad7528.06.2007 04:10

offtopic

Din nefericire creste numarul userilor cu apucaturi gen Mirc si care reusesc prin modul de exprimare si adresare(un ex ar fi :apelativul "bai")sa irite ochiul cititorului.

Ontopic

Ovidiu ,nu cred ca multa lume a picat in plasa finantatorului stelist in privinta transferurilor.Repet,Principele este o persoana foarte previzibila,nu ne poate surprinde cu abolut nimic.

vanfootball28.06.2007 05:23

Adica suntem cu 300.000 pe minus?! De-abia asteapta Gigi sa se materializeze transferul macar unuia dintre Iacob, Para sau Lovin, ca sa trecem pe plus, ca fara profit in campania de achizitii nu se poate. :)

JDERUL28.06.2007 05:33

Eu zic sa mai asteptam sa vedem ce zice si Hagi.Poate ,la dorinta lui expresa vom avea si jucatori mai scumpi.Vedetzi si Herea ar valora ,,cica" vreo 3 milioane.Dar valoarea?Important este ce va face respectivul in teren.

p.s.

In ceea ce priveste varsta....Romario inca mai joaca !

onlySteaua28.06.2007 05:46

nu stiu cat e de reala stirea (nici pe astia nu-i mai cred), dar azi dimineata am auzit la radio ca Para va pleca in italia pentru 500.000 de euro.

"principele" e avar si hapsan, asta-i purul adevar. de exemplu, in ultimul an la crrapizi, cu toata zgarcenia lui Copos, diferenta dintre aducerea si vanzarea de jucatori e de aproximativ 6.000.000 euro in favoarea celei dintai. ciobanul e mai "smecher". castiga locuri de cl (numai asta il intereseaza) doar prin simpla lui implicare la echipa. ce rost are sa mai dea vreun ban?

mi-e sila!

@DONNATELO

fara suparare, dar cam in graba ai facut calculul.

Sforza28.06.2007 06:21
300.000$ bun mai sunt 27.000.000$ in visteria clubului :)))) =)))))) Jiji esti praf cine dreaq crezi ca te mai crede si in privinta aduceri lu Hagi am castigat la imagine ca antrenor ramane sa vedem sper ca el sa incerce sa il convinga pe berbecu asta sa aduca ceva mai bun insa nu stiu ce sa mai cred !!!!!!!!!!!!

De fapt mai raman 29.700.000. :)

Intr-adevar o noua campanie "reusita". :))

Cica Copos era considerat zgarcit. Rusine, Rusine.....

Sper macar Hagi sa o dreaga cumva.

Forza Steaua!

Virgil28.06.2007 06:21
Daca il luam pe Emeghara si nu pleaca nimeni, eu zic ca plecam la drum cu un lot mai puternic decat anul trecut.

Lotul s-a intarit evident. O recunoaste si SSK. De ce era important sa se cheltuiasca si foarte multi bani?

As vrea sa punctez ca si marile echipe isi vand marii jucatori pentru a face profit. Cel mai recent exemplu il constituie Thierry Henry care a fost vandut de Arsenal, Barcei.

Zamolxis_200628.06.2007 06:38

Acum nu ca tin cu Jiji dar voi ce credeti ca nu ar fi vrut sa ii aduca pe toti astia la Steaua ? dar cand un jucator de top iti cere 1 milion euro salar ce sa faci . Sa nu mai spunem ca Romania are si partea ei de vina . Cine iti vine tie din Italia Brazilia etc in Romania ? ce sa faca aici ? Jucatorii de clasa nu vin la noi :mellow:

bumbum28.06.2007 06:48

au plecat doi jucatori de atac....au venit 2 jucatori de atac.....poate pleaca si Andrey-Vatca a venit deja....putea pleca Saban - a venit Badoi, in schimb ce e intradevar bun e faptul ca a sosit Emeghara, deci mai mult schimbari post pe post. Despre Pintilii si Bicfalvi nu stiu inca ce sa zic...sunt tineri si vorba cuiva....de perspectiva. Oricum de Badoi "nu'mi fac griji".....era stelist de mic.....

daniel_mititelu28.06.2007 07:12

Despre cit va cheltui Gigi pe transferuri puteai sa scrii la sfirsitul campionatului un articol se stia ca doar gura e de el se stia ca doar vorbeste aiureli.Tot timpul am stiut ca nu vor veni argentinieni polonezi sau ce mai vroia el erau doar vorbe in vint ale patronului.Asa a fost mereu articolul asta pastreaza datele din el ca o sa fie bun si la anul viitor!

il vinzi pe Thereau si il cumperi pe Gurita al dracu afacere de C.L.!!!

Parilu meu anul asta e Dica cu Neaga si Ochirosii

vanfootball28.06.2007 07:29
Acum nu ca tin cu Jiji dar voi ce credeti ca nu ar fi vrut sa ii aduca pe toti astia la Steaua ? dar cand un jucator de top iti cere 1 milion euro salar ce sa faci . Sa nu mai spunem ca Romania are si partea ei de vina . Cine iti vine tie din Italia Brazilia etc in Romania ? ce sa faca aici ? Jucatorii de clasa nu vin la noi :mellow:

Sa i-l dai, eventual!

AdrianUltras2528.06.2007 07:48

Nu e un secret faptul ca Becali e doar un povestitor care traieste in lumea lui magica.

la ce povesti si vrajeli are in el ma mir cum de nu s-a apucat sa scrie carti pentru copii.cred ca ar avea mai mult succes ca harry compotter.si-ar tripla averea in cateva saptamani si atunci poate ca chiar ar baga 30 de mil in Steaua.

stati un pic

:laugh:

30 de milioane pentru transferuri?

:))

de unde si pana unde 30 de milioane?

sa zicem mersi daca reusim sa facem transferuri de 5 mil(dupa cum ati vazut in articol deja jumate din suma asta s-a chletuit)

30 de mil pentru sferturile CL

o gluma cat se poate de buna

pai mai fratilor

ia fiti atenti

daca Steaua ar reusi sa treaca de grupele CL cu un buget de 30 mil euro care credeti ca ar fi primul care se transfera de la Steaua in strainatate?

va spun eu: Becali!!!

ar veni realul si barca si toate marile echipe si s-ar bate pentru el

data tu reusesti cu un buget de 30 de mil sa faci ce nu fac altii cu bugete de 100 mil pai tu crezi ca mai ramai mult timp in Romania?

e imposibil sa treci de grupele CL cu un astfel de buget

asta e adevarul

unu la mana

iar 2 la mana

Steaua nu are un astfel de buget

e prea mare

cred ca intreg bugetul clubului pe sezonul 2007-2008 nu depaseste 10 mil euro(nu am pus aici si banii pentru transferurile din iarna)

iar in acesti 10 mil nu sunt doar transferuri

sunt toate cheltuielile clubului

asta e

Becali minte

o parte din noi se entuziasmeaza

Cyril si Elton au plecat

Steaua a slabit

Au venit,zic eu, jucatori buni (nu bombe.jucatori buni)

sper ca Rica sa ne faca iarasi fericiti(din cate am vazut e printre cei mai buni la antrenamente si e in mare forma)

sper ca jucatorii noi sa se obijnuiasca cu noii colegi

si mai sper ca Hagi sa aiba mult succes

ne asteapta un an greu

trebuie sa fim langa echipa indiferent ca repeta sau nu performantele din anii precedenti

repet

echipa a slabit fata de anul trecut

au nevoie de ajutorul nostru

impreuna vom reusi!!!

Forza Steaua

Intotdeauna Superiori

fiara728.06.2007 08:21

mai trebuie sa vina Plesan, ca e copilul lui Hagi, pe asta l-ati uitat :)

alexmk1728.06.2007 08:27

Eu cand spuneam ca "dumnezeul omenirii" nu are bani nici pentru benzina de la Maibac-ul luat in leasing - un jaf de masina acum ca Penescu, un alt penal, si-a luat unul nou- nout - multi radeau!

Nu are absolut nici un ban, desi el zilnic face afaceri de 300 de milioane de euro! Baaaa, esti nebun sau tampit??? Poate de 300 de euro pe zi! Asa mai merge!

Stiti de ce nu cumpara jucatori de milioane de parai??? Ca strica atmosfera la echipa, ma!

El daca vrea, cumpara Chelsea, Manchester si Real, ca e mai bogat decat aia! Mai GG, si noi cumparam toate echipele, ca din vorbe si noi suntem la fel de bogati sau chiar mai bogati decat tine!

E vai de mama lui de sarantoc! Asta nu e afacerist, ci un simplu bisnitar de doi lei! Daca era afacerist, stia ca daca bagi niste bani cu cap, or sa vina inapoi din Liga, daca intri ani la rand!

Next!

A plecat Oli, a venit Hagi, si cred ca vor fi bagati jucatori tineri, ceea ce e perfect! Din cate imi aduc aminte, pe langa Torje, Emeghara si alti tineri de la Timisoara, parca la Galata l-a promovat si pe Ribery cand era un no-name! Si acum e la 28 de milioane de ieuroi, adica exact cam cat va baga GG in sezonul urmator! Aiurea!

Sper sa nu-l dea pe Bicfalvi la Buzau, pentru ca mie mi se pare un pusti talentat si cred ca poate juca la Steaua inca din sezonul asta!

Vom vedea ce va fi, si speram sa fie bine!

c.ronaldo1728.06.2007 08:38

Cred ca si Dacia Mioveni a avut un buget mai mare ca noi la transferuri. Ne'am facut de cacao anul' asta cu Becaliotu'...

PS: Marfa de tot articolu'!

Matrixone28.06.2007 08:43

Dupa cum au mai scris alti utilizatori pe aici, Il Ciobandante are impresia ca se adreseaza ficelor sale!!!!

30 de milioane de euro din gura e usor de dat, ca nu-l costa nimic sa avanseze aceste sume. Mai greu e cand trebuie sa dea ceva bani (acest zgaraie-branza, nu degeaba e cioban), incepe sa injure impresarii, ziaristi, PSD-ul Voiculescu s.a.m.d.

LARI28.06.2007 09:02

Mediafaxu' zice ca Steaua va purta in curand discutii cu sefii de la Korona Kielce pentru Pawel Golanski (fundas).

Bai, refuz sa cred ca Adi Ilie si Hagi sunt atat de tembeli incat sa nu vada ca avem mari probleme in linia mediana...

Am vazut ca Iancu a cerut 1,5 mil pe Plesan. Daca ala costa atata, inseamna ca si eu as face cam 800.000, desi n-am mai jucat un fotbal ca lumea de vreo 2 ani... Gica, revino-ti, tata!

SSK28.06.2007 09:09
Lotul s-a intarit evident. O recunoaste si SSK. De ce era important sa se cheltuiasca si foarte multi bani?

As vrea sa punctez ca si marile echipe isi vand marii jucatori pentru a face profit. Cel mai recent exemplu il constituie Thierry Henry care a fost vandut de Arsenal, Barcei.

Virgile, iei din afirmatia mea doar ce-ti convine? Am zis ca daca-l luam pe Emeghara SI nu pleaca nimeni, vom avea un lot mai puternic. Acum ca au plecat totusi Elton si Thereau, ce parere crezi ca am despre lotul Stelei?

Si nu e vorba doar de profit, ca nu e rau sa faci profit, e vorba despre a spune un lucru si a face altul! De ce iesi si spui ca faci transferuri de 30 de milioane, cand de fapt faci doar de 3??

White_R28.06.2007 09:09

A venit Neaga a plecat Thereau ,ambii find atacanti de 10-12 goluri pe sezon cam un pas pe loc . A plecat Oprita a venit Gurita paraca un plus in atac ,teoretic chit ca tot cu 7 jucatori defensivi va juca Steaua si doar 3 ofensivi . 2 la inchidere ca asa e traditia ,egalul e de nepretuit . La egal iese Jiji in avantaj ca nu da prime si nici nu pierde meciul . Jiji daca mai dai 1 milion in direct la TV la bolnavi iesi presedinte !!

«1234»