FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Fâssss!

«1234»
Virgil28.06.2007 12:20

Ai uitat sa-l pui la socoteala pe Hagi, nu ai spus nimic de Adi Ilie. Pai asta inseamna foarte mult la capitolul MORAL. In mare insa, sunt de acord cu tine.

bumbum28.06.2007 12:21

mai mult ca sigur ca ballack pleshan va ajunge la Steaua....zvonuri de astea au fost si cu Ov. Petre, jijel gogoman si mai nou Emeghara, deci.....Dumnezeu cu mila.....daca in ritmul asta aducem toate rebuturile la echipa.....inseamna ca ori nu mai sunt jucatori romani valorosi ori........ciobanu' e prost.....

PS: fie vb intre noi...... prost e putin spus.......e cioban ce mai..

Mihai Gruia28.06.2007 12:23
@Virgile, uite, imi nuantez afirmatia: acum, ca au venit Emeghara, Vatca, Neaga, Gurita, Bicfalvi si Pintilii, dar au plecat Thereau, Elton, Stancu (si posibil Paraschiv), NU cred ca Steaua are un lot capabil sa atace cu succes Campionatul si Cupa si in acelasi timp sa reuseasca macar performanta de anul trecut din UCL.

Sa speram ca Adi Ilie stie totusi ce spune si nu s-a molipsit de la Becali cu obiceiul de a face declaratii ca sa se auda vorbind la TV. 1 fundas central, 1-2 mijlocasi si 1 atacant DE VALOARE - de asta mai avem nevoie. Iar Valorile costa!

Bicfalvii, Pintilii si Tudose nu se pun la socoteala fiindca vor pleca la Buzau. Para foarte posibil va pleca. Baciu va fi si el imprumutat sau vandut, iar Bostina are zilele numarate. Chiar sa vrei si nu poti lupta pe fronturile Campionat /CL cu acest lot. Jucatorii noi care vin (daca vor veni) nu garanteaza nimeni ca se vor acomoda din primul minut, poate nu se vor acomoda nici pe timpul unui intreg tur.

Sper ca noua conducere "executiva" sa compuna o strategie adecvata si sa-l forteze pe Jiji sa o accepte.

marius-m28.06.2007 12:29

va salut pe toti....

am revenit dupa ceva vreme.... n-am scuza ca nu am mai dat pe aici dar suparare mare frate.... ce sa fac

e .... din pacate tot de suparare scriu si acum

a mai scris cineva mai sus.... si e adevarat... jj a scos bani de pe urma Stelutei .....

l-a vandut pe Neaga si si-a luat masina.... sa si-o repare cu ranga

acum dupa anul asta cu cl si-a facut palat

daca cineva crede vrajeala lui cu miliardele lui... e un prost... sa nu va suparati dar chiar e naiv cine mai crede o vorba din gura astuia

a bagat ceva bani... pana a pus mana pe club.... imi aduc aminte de certurile cu paunestii, dupa care a scos.... si nu numai ca si-a recuperat bani dar a facut si profit: UEFA semifinale, Ogararu, UCL, Thereau

bun.... si acum imagine... asta e cel mai mare castig al lui.... ca nu se uita nici draq in gura lui daca nu avea asociat numele cu Steaua....

a profitat de Steaua .... a facut tot timpul politica folosindu-se de succesele echipei

dar sper ca acum sa isi dea seama cati mai multi de cine e el cu adevarat si sincer tare as vrea sa vad un sondaj recent cu el in picaj liber ... vorba aia noi l-am "facut" mare noi sa il ingropam

mi-e o sila de imi vine sa vomit

in rest numai bine

Matrixone28.06.2007 13:11

Adrian Ilie a declarat pentru Mediafax, ca portarul Andrey, se va alatura lorului la Kaprun. Acesta a amai declarat ca Golanski este in vizorul Stelei, la fel si Herea.

Miaus28.06.2007 14:05
Adrian Ilie a declarat pentru Mediafax, ca portarul Andrey, se va alatura lorului la Kaprun. Acesta a amai declarat ca Golanski este in vizorul Stelei, la fel si Herea.

In atentia Stelei se mai afla Kaka, Ronaldinho, Cristiano Ronaldo, Gattuso precum si Buffon si Samuel Eto'o.

Chiar am putea sa ii cumparam lejer dar stricam atmosfera la echipasi de-aia nu ne bagam mai mult.

Ce sunt idioteniile astea cu sunt in atentia Stelei? Daca vrei un jucator faci frumos o enquiry, apoi o oferta si il transferi.

Pare FOARTE complicat dar e simplu atata timp cat bagi bani.Daca nu bagi ...

dr.adrian928.06.2007 14:24

Adrian Ilie este un mincinos ca MM si defapt ca toti care sunt acum la Steaua.

rusine tuturor.

stelistilor imbracativa gros

ar trebui pastrati pintilii si bicfalvi

in plus ar trebui adusi b.Stancu si baiatul ala de la corvinu-astia neaparat daca ei vreau doar echipa de romani

vasilestelistul28.06.2007 15:06

si minciuna ii vb.cu aceste transferuri nu vom ajunge niciodata in sferturi dak el vrea sa ajungem acolo,ne mai trebuie jucatori ff buni dak vrea sa trecem de grupe

grizzly28.06.2007 15:50

nu prea cred ca se mai uita cineva in gura lui el ciobandante. cam toti ne asteptam sa fim iar dezamagiti de transferuri.

Steauaforever3328.06.2007 16:18

Fass, sau nefasss, asta e. Hagi are aproape aceeasi echipa de anul trecut. Olaroiu a reusit un loc 2 in Liga 1 si un loc 3 in Grupele LC jucand cu unele dintre cele mai bune echipe la momentul respectiv. Daca vreti sa nu mai fiti surprinsi de "deciziile" lui GG, atunci nu mai credeti in ceea ce spune. Cum va imaginati ca vor veni in Romania jucatori de top din afara? In Romania nu pot veni decat jucatori de max. 1-2 mil. Motivele sunt multe, de la distractii pana la clima. Un jucator are si el viata lui privata nu poate merge doar pe stadion si la antrenamente. Si daca ar veni jucatori de 5-6 milioane, dar cati? 3-4 jucatori. La noi in Liga nu rezista. Si ce te faci cand ii aduci si nu dau randament. Nu se inteleg intre ei. Nu se adapteaza in Romania, etc. etc. Inclin sa cred ca tot cu cei de aici vom putea face ceva si daca vrem sa avem straini in lot, sa-i luam pe cei care sunt deja rodati in campionatul nostru. Asa ca hai sa nu mai visam la bugete de 30 milioane de dolari/euro. Chiar daca am avea bugetul respectiv, tot nu vom reusi mai mult de sferturi de LC. Sunt f. curios sa vad cum va merge echipa, care dupa cum spuneam mai sus este aproape in aceeasi componenta cu cea de anul trecut, sub conducerea lui Hagi.

Steauaforever3328.06.2007 16:22
@Virgile, uite, imi nuantez afirmatia: acum, ca au venit Emeghara, Vatca, Neaga, Gurita, Bicfalvi si Pintilii, dar au plecat Thereau, Elton, Stancu (si posibil Paraschiv), NU cred ca Steaua are un lot capabil sa atace cu succes Campionatul si Cupa si in acelasi timp sa reuseasca macar performanta de anul trecut din UCL.

Sa speram ca Adi Ilie stie totusi ce spune si nu s-a molipsit de la Becali cu obiceiul de a face declaratii ca sa se auda vorbind la TV. 1 fundas central, 1-2 mijlocasi si 1 atacant DE VALOARE - de asta mai avem nevoie. Iar Valorile costa!

si care ar fi "1 atacant de valoare"?... sau "1-2 mijlocasi".... vreau nume

vanfootball28.06.2007 16:42
Fass, sau nefasss, asta e. Hagi are aproape aceeasi echipa de anul trecut. Olaroiu a reusit un loc 2 in Liga 1 si un loc 3 in Grupele LC jucand cu unele dintre cele mai bune echipe la momentul respectiv. Daca vreti sa nu mai fiti surprinsi de "deciziile" lui GG, atunci nu mai credeti in ceea ce spune. Cum va imaginati ca vor veni in Romania jucatori de top din afara? In Romania nu pot veni decat jucatori de max. 1-2 mil. Motivele sunt multe, de la distractii pana la clima. Un jucator are si el viata lui privata nu poate merge doar pe stadion si la antrenamente. Si daca ar veni jucatori de 5-6 milioane, dar cati? 3-4 jucatori. La noi in Liga nu rezista. Si ce te faci cand ii aduci si nu dau randament. Nu se inteleg intre ei. Nu se adapteaza in Romania, etc. etc. Inclin sa cred ca tot cu cei de aici vom putea face ceva si daca vrem sa avem straini in lot, sa-i luam pe cei care sunt deja rodati in campionatul nostru. Asa ca hai sa nu mai visam la bugete de 30 milioane de dolari/euro. Chiar daca am avea bugetul respectiv, tot nu vom reusi mai mult de sferturi de LC. Sunt f. curios sa vad cum va merge echipa, care dupa cum spuneam mai sus este aproape in aceeasi componenta cu cea de anul trecut, sub conducerea lui Hagi.

Bine ca se duc jucatori de 10 milioane in Rusia si Ucraina, dar nu vin in Romania. Hai sa fim seriosi, ar veni o gramada daca am avea un asemenea buget. Nu inteleg ce vrei tu. Si ce daca am ajunge cel mult in sferturi, ti se pare putin lucru sa atingi sferturile Ligii Campionilor?!

cris28.06.2007 16:51

Asta vinde azi ce a cumparat ieri , Elton , Thereau cred ca si Andrey iar pe cei tineri de ce i-a mai luat daca ii si imprumuta? Ar putea sa ne intrebe si pe noi ce parere avem , ca asa a zis , nu ? Sincer a dat tot ce mi-a placut , poate sunt un pic egoist dar nu cred ca Elton sau Thereau erau de lepadat . Curios , am acasa poze facute cu Elton , Thereau , MM , Protasov , etc chiar si cu Lacatus si acum observ ca nici unul nu mai ii la Steaua , lucru ce ma intristeaza dar cel putin am si cu Oli si am scapat de el , cand o sa mai am ocazia o sa imi fac cu JJ si Coman , poate pleaca si ei , nu ?

Piece of Mind28.06.2007 17:56

Se pare ca Sorin Ghionea va mai absenta vreo 2 luni...nasol moment, ne trebuie urgentissimo un stoper de valoare, chiar si in ipoteza in care Radoi ca fi coborat in linia de fund....

Martin_Tudor1228.06.2007 18:06

off topic: se pare ca Para pleaca la Rimmi seria b ITALIA :unsure:

cat despre calcul...ar fii bine sa calculam de la venirea oierului la Steaua sa vedeti cati bani a scos sau cat a luat:p

eu zic ca a esit MULTTTTTT PE pluss

1-Ogararu-3mil Euro

2-UEFA C.L. 9 mil Euro

3-Thereau 1,5mil Euro

offf si ce transferuri?

m...da,poate vad aia de pe gsp si baga si ei pe site sa vada oierul(Daca stie sa citeasca)...

bafta all!

bubylycy28.06.2007 18:37

dak nu se sduc niste jucatori.. kal eu nu cred ca intram nici in grupele cl.. nu sa mai si trecem..iar in camp.. tot in spatele llui Dinamo o sa fim.. in fine.. nu trebuie sa plece Elton si mai ALES Thereau...care.. era un jucator care putea sa shimbe un meci dak era servit cum trebuie...

steaua_ro

raduthedick28.06.2007 18:50

1. Eu cred ca avem un lot valoros, dar am cumparat atacanti si mijlocasi, dar eu zic ca e nevoie de un fundas central de valoare. Poate chiar de doi, avand in vedere accidentarea lui Ghionea, care nu va mai juk pana la iarna. Goian e indoit de dureri de spate, nu stiu cat mai rezista, iar Radoi e in refacere dupa a x-a acidentare. Deci, cu cine jukm in centrul apararii? Cu cuplul Baciu-Tudose?

2. Trebuie sa li se dea o sansa tinerilor, nu sa-i imprumutam la Buzau. Cel putin Bicfalvi si Tudose ar trebui bagati in teren, obisnuiti cu meciuri grele. Oli a lasat mult de dorit la capitolul asta... Dak nu era Gigi sa-l oblige sa-l bage pe Ochirosii, nu-l baga... Daca lui Hagi nu i se dadea o sansa de tanar, poate nu iesea asa fotbalist din el. Cu Radu Stefan cum a fost? Cu Ropotan? Au luat titlul? Da!

3. Mi-e teama ca Hagi nu pune suficient accent pe partea fizica. De ex, nu am vazut si nu am citit nicaieri ca jucatorii au fost storsi la antrenament! Se joaca, se distreaza, si atat! Iar prin octombrie, o sa se taie toti prin min 60 la toate meciurile.

Concluzie: stopperi, tineret, acumulari fizice->succes!

bumbum28.06.2007 19:17

@ raduthedick

iti dau dreptate pana la ultimul punct.....nici in era olitza jucatorii nu erau zmei pana in ultimul minut si + de asta....din cauza unor suprasolicitari ale lui .....tocmai din cauza ca dorea prea mult efort fizic, ai vazut unde s-a ajuns..... sa jucam cu jumate din titulari doar in ultimele meciuri.

PS: "Cand am venit in Romania nu stiam ca Hagi este noul antrenor, insa stiu cine este Gheorghe Hagi. Eu am contract cu Steaua pe trei ani si vreau sa raman aici pana in ultima zi. Si atunci, de ce asta? Pentru mine exista doar bani, familia si Iisus, nu am mandrie. Oricum, in contracutul meu nu se precizeaza Steaua I sau II, fac ceea ce mi se spune." - tot respectul pentru Andrey si pentru mentalitatea lui.....Ciobanu' a vrut OAMENI...el e unul dintre ei.....sa nu'l piarda.....

stebuc28.06.2007 19:19
nu cred ca ar fi un impediment clima...care s-a incalzit si in anglia e mult mai rau, acolo de ce se duc jucatori mari?
bogdan_b28.06.2007 20:09

La primul meci disputat pe Ghencea ar trebui facut un banner cu mesajul "Gigi , tu vrei Optimi? ai investit de 16-zecimi" la Cupa UEFA ma refer , evident:) sau ceva de genu "Gigi , unde-s alea 30 de mil$ ?! Cumva la muntele Athos !?!"

Astristul28.06.2007 20:23
"Gigi , unde-s alea 30 de mil$ ?! Cumva la muntele Athos !?!"

Hmmm de ce nu m-ar surprinde ca acei bani CHIAR sa fie acolo (sub forma de investitie bineinteles)! :rolleyes:

cosminho28.06.2007 20:27

Fratilor Stelisti!

Neaga, Emeghara si Badoi sunt singurele tranferuri stralucite, dar daca cu doar 3 transferuri de maxim 2 milioane de euro vrem sa atacam grupele ligii campionilor... atunci inseamna ca iar o sa ne chinuim in turu 3... si iar o sa fim ciuca bataii in Liga Campionilor... sperand sa mai picam c-o echipa in forma proasta sa terminam si noi pe locu 3... si sa jucam in 8-timile cupei UEFA... unde sa jucam cu echipa a 2-a... si sa spunem "pa-pa" europei, mai prematur ca niciodata!

Hagi... antrenor la Steaua? un lucru va spun... daca nu ne calificam in Liga Campionilor... isi va face bagajele... si in locu lui va trece ciobanu pe banca...!

Thereau nu trebuia vandut, a pus foarte mult "osu" la realizarile Stelei din sezonul precendent!...

Ne Trebuie Un portar care sa iasa fara frica pe centrari, sa mai aiba reflexe din cand in cand... adica sa dea SIGURANTA in poarta (gen Hamutovski care a fost number 1... si Tudor la fel)...

SA SPERAM CA VOM JUCA IAR IN Liga Campionilor, SI DUPA ACEEA VOM MAI VEDEA!

CAMPIONATUL DACA NU-L LUAM! PIERDEM TOT!

steagsimplu

Steauaforever3328.06.2007 20:35
nu cred ca ar fi un impediment clima...care s-a incalzit si in anglia e mult mai rau, acolo de ce se duc jucatori mari?

Anglia nu-i ca Romania din multe puncte de vedere.....

Steauaforever3328.06.2007 20:39
off topic: se pare ca Para pleaca la Rimmi seria b ITALIA :unsure:

cat despre calcul...ar fii bine sa calculam de la venirea oierului la Steaua sa vedeti cati bani a scos sau cat a luat:p

eu zic ca a esit MULTTTTTT PE pluss

1-Ogararu-3mil Euro

2-UEFA C.L. 9 mil Euro

3-Thereau 1,5mil Euro

offf si ce transferuri?

m...da,poate vad aia de pe gsp si baga si ei pe site sa vada oierul(Daca stie sa citeasca)...

bafta all!

ce transferuri.... Palate mai bine

Steauaforever3328.06.2007 20:40
Asta vinde azi ce a cumparat ieri , Elton , Thereau cred ca si Andrey iar pe cei tineri de ce i-a mai luat daca ii si imprumuta? Ar putea sa ne intrebe si pe noi ce parere avem , ca asa a zis , nu ? Sincer a dat tot ce mi-a placut , poate sunt un pic egoist dar nu cred ca Elton sau Thereau erau de lepadat . Curios , am acasa poze facute cu Elton , Thereau , MM , Protasov , etc chiar si cu Lacatus si acum observ ca nici unul nu mai ii la Steaua , lucru ce ma intristeaza dar cel putin am si cu Oli si am scapat de el , cand o sa mai am ocazia o sa imi fac cu JJ si Coman , poate pleaca si ei , nu ?

buna asta.... incearca....

«1234»