FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Intalnirea Fanilor Cu Becali

«1234»
gone16.06.2007 10:47
Nu, e putin mai buna ca cele din trecut. am adus jucatori terminati. Singurul care ma multumeste e Neaga, care inca nu a venit.

Legat de Jiji... bafta la pupat... partea dorsala. Noi, restul, refuzam sa fim lingai, refuzam dictatura.

Ma, tu te uiti la fotbal? :neutral:

Am avut probleme pe benzi si au venit Badoi (jucator de nationala) si Emegara (cel mai bun fundas stanga din campionat). Pe langa ei a venit au mai venit Neaga, Gurita (aici ai dreptate, nu cred ca o sa prinda un meci ca titular) si inca vreo 2 tineri.

bodanelu16.06.2007 11:01

M-ai inteles gresit. Terminati din punct de vedere al varstei. Badoi mai joaca 2 ani, Gurita unul. Emegara trebuie sa se integreze, deci asteptam jumatate de an.

Tinerii, o sa-i imprumutam.

Deci, pe termen lung nu am facut nici o afacere!

ariell16.06.2007 11:21

@danny&cody:

Un proverb spune cam asa "daca taceai filozof ramaneai"!

AISS a facut foarte bine ca nu s-a dus la Gigi, pe viitor ar fi mai bine sa nu vorbiti in necunostinta de cauza, e usor sa postezi cand nu ai nimic de spus! :)

Si daca vrei sa faci poze cu Gigi, nu cred ca te-ai orientat bine spre Bogdanelu, du-te in PNG mai bine, asta daca nu esti deja inscris! :mrgreen:

gone16.06.2007 11:43
M-ai inteles gresit. Terminati din punct de vedere al varstei. Badoi mai joaca 2 ani, Gurita unul. Emegara trebuie sa se integreze, deci asteptam jumatate de an.

Tinerii, o sa-i imprumutam.

Deci, pe termen lung nu am facut nici o afacere!

Pai te contrazici. Pe termen lung i-am adus pe tineri. Pe termen scurt, calificarile pentru CL se joaca vara asta, i-am adus pe Badoi, Neaga si Emegara (care nu stiu daca are nevoie de jumate de an sa se integreze).

bodanelu16.06.2007 11:55

Hai ca suntem offtopic.

Si la ce i-am adus pe tineri? Sa-i imprumutam pana la 25 de ani cum se face si in cazul lu Litu sau Simion? Tudose? Tot tanar adus, si sta numai imprumutat.

Singurul care nu e asa e Ochirosii. Dar tare mi-e ca o sa-l imprumute si pe el incepand cu iarna asta sau cu sezonul viitor.

Belo ne-a povestit la intalnire cum au crescut ei langa mai batranii Iordanescu, Stoica... La noi doar un junior ramane la lot.

Badoi nu o sa se integreze prea bine la noi, pentru ca vine dintr-un alt sistem, un 3-4-3. O sa dureze foarte mult, si asta depinde de antrenor si de el, daca vrea sa joace cum o facea la Rapid.

Neaga, idolul tribunei, vine direct ca titular. Si nu ii cunosc forma sportiva, ca sa-l consider direct titular.

Legat de Emegara, nu e cel mai bun fundas, sunt P. Marin si cu Pulhac mult peste el.

Si, ce jucator a venit la noi si a intrat direct titular in era Oli? Nu cumva doar Badea?

c.ronaldo1716.06.2007 11:58

@bodanelu

Si cu Gigel Coman alaturi. :smile:

Danny16.06.2007 13:58

Ba frate voi vorbiti numai pe offtopic... ma mir ca nu va luarati ban, ca eu mi-l incasam in 3 minute! :P

Oricum, in legatura cu "marea intalnire ", inca se mai pot razgandi cei de la AISS, pentru ca intalnirea are loc miercuri, dar nu cred ca o sa o faca, ca nu stiu de ce nu vor sa se duca, si o sa ii inteleaga si gandirea lui Becali.

Si mai e ceva, e premiera in lume, un patron sa isi invite fanii clubului ca sa vorbeasca cu ei... pacat ca ne irosim sansa.

bodanelu16.06.2007 15:54

Danny, de unde stii tu ca intalnirea are loc miercuri? Cine ti-a zis? Intalnirea cui? Becali cu cine?

Si Danny, la alte echipe din lume, suporterii cotizeaza la club, sunt actionari, tin clubul pe banii lor! ;)

Danny16.06.2007 16:35

[...]

Si in legatura cu intalnirea... Intalnirea fanilor cu Becali, am vazut pe net! ;)

Acum pe bune, am vazut pe site-ul AISS! :P

c.ronaldo1716.06.2007 16:45

Danny, era vorba de intalnirea de miercurea trecuta... :twisted:

stelista_pe_viata16.06.2007 16:59

Stiu ca nu sunt in masura sa vorbesc aici pentru ca nu am legatura cu galeria Stelei(cu toate ca Steaua e ceva mult mai special pentru mine decat o simpla echipa de fotbal)... dar bine fac cei care refuza intalnirea cu Becali... De ce? Pentru ca acest patron de club isi urmareste doar interesul, cum au inceput atacurile mai dure, cum o lasa usor, stie ca are de pierdut daca suporterii il contesta atat de dur in continuare... acest om trebuie ignorat... sa incurajam Steaua, sa ne mandrim cu ea, sa o iubim, sa fim alaturi de ea...

DAR NU SI DE Becali! IGNORATI-L! fular-campionii

Alex_9121.06.2007 08:57

NU il iert pe Becali pana nu asi cere iertare in public si pana nu face un transfer de 3mil euro.

si sa nu ne mai zica huligani ca el e huliganu ca vb urat la OTV ca face de toate si face [...]

Atentie la limbaj. Moderatorii

c.ronaldo1722.06.2007 16:19

Intalnirea fanilor cu Becali cred ca ar trebui sa aiba loc, dupa ce isi cere scuze,pana la inceputul campionatului. Daca la fiecare meci strigam "m**e Becali" nu rezolvam nimic. Ciobanul nu baga in seama. Pana la urma acest conflict va afecta echipa si sunt sigur ca nimeni nu vrea. La fel si in cazul Olaroiu, nu cred ca cei care vor fi in tribune ar trebui sa mai ceara demisia lui Oli.

PS: Cine spunea ca fotbalul a intrat in vacanta mare dreptate a avut!

Dragoshel22.06.2007 18:04

Sa nu va intalniti si sa nu purtati nici o discutie cu el pana nu isi cere scuze PUBLIC fata de suporteri si de ceea ce a facut.

DanStan22.06.2007 18:56
Intalnirea fanilor cu Becali cred ca ar trebui sa aiba loc pana la inceputul campionatului. Daca la fiecare meci strigam "m**e Becali" nu rezolvam nimic. Ciobanul nu baga in seama. Pana la urma acest conflict va afecta echipa si sunt sigur ca nimeni nu vrea. La fel si in cazul Olaroiu, nu cred ca cei care vor fi in tribune ar trebui sa mai ceara demisia lui Oli.

Intalnirea fanilor cu Becali nu va folosi la nimic. Becali eventual va trage o declaratie sforaitoare cum ca va face si va drege dupa care le va cere 'fanilor' sa faca ciocul mic. Unii se vor conforma, altii nu. Becali oricum nu se va simti obligat sa respecte promisiunile alea, nici macar de ochii lumii.

S-ar putea ca acest conflict sa 'afecteze' echipa in mod pozitiv. Sa nu uitam ca Steaua a reusit sa obtina 8 victorii consecutive chiar in timpul acestui conflict dintre suporteri si conducere.

Treaba asta oricum nu e specifica Stelei sau Romaniei. Iata ce scria ProSport in data de 6 februarie (sursa): "Antrenorului Fabio Capello si presedintelui Ramon Calderon li s-au cerut demisiile duminica de catre suporterii furiosi dupa insuccesul în fata unei echipe ce se afla pe o pozitie retrogradabila". Ei bine, aceasta revolta nu numai ca NU 'a afectat echipa' ci aceasta chiar a reusit sa se redreseze si sa castige titlul de campiona. Oare l-ar fi castigat si daca suporterii Realului ar fi inteles ca 'nu trebuie' sa ceara demisia, ca 'trebuie' sa fie de acord cu tot ce se intampla la club si ca 'trebuie' sa se multumeasca in cel mai bun cz cu un loc in Champions League ?

amarel23.06.2007 14:02

Becali nu-si va cere in veci scuze in public, e prea increzut si mult prea needucat ca sa ajunga sa faca acest gest, chiar sunt curios sa vad ce se va intampla la aceasta intalnire; in orice caz... nu prevad ca va avea urmari constructive!

Cred ca Becali va incerca sa profite de pe urma acestei intalniri, si e posibil sa fie chiar... contrafacuta

La aceasta intalnire sa vina asa-zisii suporteri adevarati, adica pro-Becali!

gaboss18.07.2007 21:38

io ma-s duce sa vorbesc cu Becali sa-mi faca si mie lipeala cu fisa si cu navastasa sa mai facem niste jucatorii impreuna

alexynho19.07.2007 20:39

Mai fratilor ... haideti sa gandim cat de cat ... noi ne dorim sa plece Becali de la echipa ... bun ... si ? ... cine ne preia ? ... cine e dispus sa dea bani pentru Steaua ? ... sa ajungem ca Dinamo cu 100 de actionari , si fiecare sa-si imparta jucatorii precum bomboanele la copii ... sa fim seriosi ... dak pleaca Becali , o incurcam ... ca nu vad eu acuma sa dam noi bani pentru. Steaua ... acuma , sa nu se inteleaga ca sunt de acord cu ce spune Becali , ca face , ca drege ... da' tot el investeste ... ca nu da bani multi ... da' nu vad eu acuma pe cineva ca ar da ... credeti acuma ca vine Tiriac , sau Nastase ... fiti seriosi ... cat timp nu are cine sa ne preia , eu zic sa nu mai facem atata panarama :) ...

Sper ca ati inteles ce am vrut sa spun , si nu o sa fiu injurat ca la usa cortului , sa se spuna ca sunt un fan Becali ;))

axl2321.07.2007 07:52
Mai fratilor ... haideti sa gandim cat de cat ... noi ne dorim sa plece Becali de la echipa ... bun ... si ? ... cine ne preia ? ... cine e dispus sa dea bani pentru Steaua ?

Hagi.

Fl0r1nsteaua21.07.2007 08:33

Hagi are bani sa investeasca la Steaua? :rolleyes:

inches21.07.2007 09:05

Hagi are bani sa investeasca in hotele, nu in Steaua.

Ce trebuie sa se vinda Steaua in mai multi actionari ca ori ce club din vest

Tobey21.07.2007 09:10

parerea mea e ca acest topic poate fi foarte bine inchis, nu va avea loc nici o intalnire cu gb... sa vdm dc n mai intalnim cu Gica...

stelist24/2423.08.2007 10:25

Becali = nulitate

adr200723.08.2007 16:01

Taranu tot taran ramane frate. a trebuit sa-l aduca pa Hagi si acum nu stie cum sa scape de el. Asta e ALA cu caracter. Parerea mea e ca si-a dat arama pe fata de data asta.Putea sa nu-l aduca, putea sa-l pastreze pe Oli, putea macar sa astepte s-o dea Hagi in bara... E O TARFA DE OM

Renunta la limbajul gen MiRC. Citeste regulamentul.

-=Danny=-24.08.2007 07:59
Hagi are bani sa investeasca la Steaua? :rolleyes:

Hagi are bani si sa cumpereclubul , si sa investeasca in el .... in plus un patron de club , investeste bani , da vin inapoi dubli sau triplii .....

Daca nu Hagi , atunci Popescu , care a zis ca isi doreste sa cumpere un club de top din Romania , deci de ce nu ar fii clubu ala Steaua ?? Si de Popescu nu puteti zice ca nu are bani ....

«1234»