FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Elton

«1234»
cristi_mold14.06.2007 12:21

Fratilor Elton NU A LUAT NICIUN BAN DE LA Steaua! Eu as vrea sa ii transmit ceva: Elton, te rog frumos sa nu privesti cu ranchiuna clubul Steaua, datorita unui personaj ca GB. Te rog frumos sa il ierti pentru tot raul pe care ti l-a facut si am un sfat pentru tine. Pleaca departe de Romania, du-te intr-un loc unde esti apreciat cu adevarat pentru ceea ce esti tu, UN FOTBALSIT ADEVARAT!!!!

MULTUMIM Elton PENTRU CA NE-AI READUS PLACEAREA DE A URMARI UN MECI DE FOTBAL!

rghitescu14.06.2007 12:27

BUN ARTICOLUL!!! PLEACA UN JUCATOR GENIAL!!! EU SPUN CA DACA SE AVEA RABDARE ANUL ASTA PUTEA EXPLODA SI CU PUTIN AMUNCA PUTEA FACE SI FAZA DEFENSIVA!! IN SCHIMB IL PASTRAM PE "Gigel Coman" (ASTA NU E JUCATOR ).IN LOCUL LUI Elton ACCEPTAM SA STAU LA Steaua MA PREGATEAM SI ASTEPTAM MOMENTUL OPORTUN PENTRU CA LOTUL ESTE SUBTIRE CA SI ANUL TRECUT SI EU SUNT SIGUR CA DACA DEMONSTRA CA PUTEA FACE SI FAZA DEFENSIVA RAMENEA!!! SA SPERAM CA NU IL MAI BAGA Olaroiu PE Coman MACAR SA RAMANA PE BANCA . SA SPERAM CA LUCRURILE VOR FI OK PANA LA INCEPUTUL CAMPIONATULUI!!! MA BAZEZ PE Adrian Ilie !!!! POATE ANUL ASTA MAI VEDEM UN DRIBLING O PASA CU CALCAIUL .. BAFAT SI VACANTA PLACUTA LA TOTI!!!

adriSteaua14.06.2007 12:36
pai si la ce sa vina? l-am avut pe Carlos, care nu a facut fata bauturii romanesti.. dar Bobo Vieri face fata folcloristelor noastre??? :D :D

fffffffffff tare asta. =)) :))

w3bmaster14.06.2007 13:26

Adio Elton

Ne pare rau ca a trebui sa treci prin ce ai trecut datorita ciobanului

Chaos14.06.2007 13:53

ar fi frumos sa putem face ceva impotriva ciobanului cum ar fi un protest.Din pacate noi am tot vorbit de asta dar nu am facut nimic.Eu singurul lucru pe care l-as putea face ii sa fac niste "futurasi" si sa ii impart la romanii de aici sau cu putin ajutor primit de la acestia , am putea sa fim prezenti la valencia in cantonament pentru a protesta.

Restul ar putea fi prezenti la reunirea lotului cu ceva pro Elton sau ceva impotriva dictaturii ce are loc acum la Steaua. Degeaba zice oierul ca nu se teme de niste "vagabonzi".Nu pot sa uit (si asta o spun multumit) fatza pe care o avea cand dupa ce a iesit de la un meci , a fost injurat si asaltat de sute de suporteri. Era tot transpirat si avea o fatza de oaie pierduta de turma.

Sper sa nu fie prea tarziu pana facem ceva.2 jucatori iubiti sunt pe picior de plecare...sa nu urmeze si altii , iar tribunele din Ghencea sa nu fie populate doar de preotii bisericilor construite de Becali si de sclavii lui care inca mai vad in asta o mantuire.....si bine-nteles sa nu uitam muzica religioasa (nu am nimic impotriva acesteia , dar nu isi are locul pe un stadion de fotbal). O sa ajungem de rasul europei si al lumii intregi.

Dak ar sti Elton ca suporterii il iubesc....din pacate el stie doar de ura patronului si probabil ca dupa asta nici nu o sa mai vrea sa auda de Steaua

FORZA Steaua

Steaua SUNTEM NOI steagcruce2

der arzt14.06.2007 14:01

pacat...mare pacat. Dar cu asa conducatori....ce sa mai comentam ca tot degeaba. Oricum nimeni nu ne asculta. Sincer mi-ar placea sa vad stadionul gol tot sezonul viitor, poate asa vede si ciobanul si Oli ca nu ne pasa de ei...desi cred ca stiu asta si se razbuna astfel. Se spune ca nu e bine sa te bucuri de raul altuia dar in momentul in care ciobanul o sa cada la pamant mi-ar placea sa fiu primul care sa-i dea ultima lovitura. O sa ma bucur teribil de mult de distrugerea lui. In rest ce-ar mai fi de spus decat ca in tara asta se promoveaza nonvaloarea si pilaraia (bv gigele...esti un mare jucator ca esti copilul lui Oli).

Doamne ajuta sa nu se prabuseasca echipa asta ca tare mi-e frica. Tare mi-e ca la anul vom fi DOAR NISTE RIDICOLI.

potra14.06.2007 14:30

@chaos

mai bine decat fluturasi...ma gandeam la niste afise gen cele cu "ultras nu hooligani" intelegi? impanzite prin oras...dar facute misto, sa sara in ochi. si eventual ceva in strada...daca se poate face asa ceva, unde sa venim multi si sa ne facem auziti.fara violente sau alte tampenii ca tot noi ne facem de cacao. POATE SE TREZESTE CINEVA!!!

Alexica14.06.2007 15:06

Inca odata am vazut ca lui G.B nu ii pasa de noi de suporteri Stelei si ca face ce vrea din clubul care a facut atatea pentru fotbalul ramanesc.Tind sa cred ca asta a fost o razbunare pentru ca noi l-am injurat pe unde l-am prins.Nu zic ca nea Gigi nu a bagat bani la fularsteaua2 pentru ca nu ar fi adevarat dar nu stie sa se poarte cu jucatori tineri care au multe de demostrat in Liga 1.As vrea sa-l vad peste vreo 2 ani pe Elton la o echipa mare cumparat cu multe milioane de dolari si sa-l vad pe G.B cum isi smulge parul din cap pentru ca a pierdut o mina de aur.

Ma doare sufletul pentru ca un jucator asa de mic dar cu o vointa de fier cum este Elton a plecat de la Steaua si ca o sa mergem in CL cu Gurita si Badoi.

ADIO Elton si sper ca o sa ai si zile mai bune.Nu purta pica pe clubul Steaua din cauza unui singur om si sa sti ca eu si gred ca si ceilalti suporteri ai Stelei team pretuit la adevarata ta valoare.

danutzberceni14.06.2007 15:12

Multumim Elton pentru tot ce ai facut in prea scurtul timp petrecut la Steaua. Tu reprezinti bucuria fotbalului in stare pura. Sper sa nu uiti dragostea cu care te-au inconjurat suporterii Stelei in toata aceasta perioada. Mult succes in cariera si stiu sigur ca oriunde te-ai duce vei fi apreciat asa cum trebuie. Multumim.

Chaos14.06.2007 15:45

@potra

da, inteleg si ar fi o idee buna. Dar nu putem face doar noi doi protest.Ar mai fi o mica problema care poate fi rezolvata intr-un fel sau altul. Eu nu sunt in tara acum . sunt in madrid.Pot ajuta la treaba asta tot cu afise impartite aici la stelisti si mergand la valencia cand vine echipa in cantonament. Bine-nteles dak mai sunt romani plecati din tara pe site pot sa ma ajute si sa mergem impreuna la valencia sa protestam

DragosI14.06.2007 16:09

La revedere

Eu va spun LA REVEDEEEEEREEEEEEEEEEEE.

In postari mele precedente am tot incercat sa va fac explic, ca injuraturile, jignirile, calomniile proferate pe acest site, nu au legatura cu Steaua. Cu Steaua - Echipa de Fotbal, cu Steaua - Starea de Spirit. Si am sperat ca o sa va reveniti. Din pacate, pentru voi, cei care scriu articole pe acest site, dar mai ales pentru majoritatea celor care posteaza aici, acest lucru (adica revenirea la normal) nu s-a intimplat. Aceste comentarii jignitoare si injurioase continua. Chiar cred ca unii fac numai "copy/paste" la injuraturi, la orice articol de pe acest site. Cu aceeasi destinatari.

Si eu refuz sa cred ca cei care posteaza asemenea comentarii sunt stelisti. Nu pot sa cred asa ceva. Unii zic: "INTOTDEAUNA SUPERIORI" sau "MEREU CAMPIONI". Da' de unde. Unde ati vazut voi la OAMENI (superiori) sau la CAMPIONI, un asemenea limbaj/comportament. Altii spun: "Steaua SINTEM NOI". Care voi? Cei care injura non-stop. Nu cred ca voi sinteti Steaua. De fapt sigur nu sinteti Steaua. Rusine sa va fie pentru comentariile voastre aberante. Si nu inteleg de ce administratorii acestui site nu iau atitudine in legatura cu un astfel de comportament si limbaj. Ba chiar as zice ca-l incurajeaza. Sigur, fiecare om de pe acesta planeta are (sau ar trebui sa aiba) dreptul la o parere, la un punct de vedere, referitor la orice. Sigur poate sa-ti placa sau sa nu-ti placa ceva. Sa ai o simpatie sau o antipatie fata de cineva. Poate sa-ti convina sau nu altceva. E simplu. Poti sa o faci civilizat. Si tocmai acest limbaj injurios din comentariile voastre, ma face sa cred ca nu sinteti voi Steaua. Nu sinteti superiori, nu sinteti campioni, nu sinteti stelisti.

Si aveti idei PUTINE SI FIXE. De fapt aveti 2 idei. Prima dintre ele si cea mai importanta este sa-l injurati pe Becali (eventual si pe Olaroiu). Atit. OK. Injurati cit vreti. Dar la voi acasa, la voi in masina. Duceti-va in muntii si injurati acolo cit puteti. De ce trebuie eu sa suport injuraturile voastre. Ce vina am eu ca tin cu Steaua si pe stadion si pe site-ul suporterilor stelisti aud/citesc asemenea lucruri. Gasesc atita ura. Impotriva lui Becali&Olaroiu. In loc sa gasesc dragoste si sustinere pentru Steaua. DE CE? Trage Gigi o (aici va rog sa ma scuzati) basina si va ingramaditi toti la (din nou scuze) curu' lui sa o mirositi. Isi bate joc de voi. Asta face Becali. Si am impresia ca voua chiar va place.

A doua Idee Fixa, si Ultima pe care o aveti, este cu Elton. Elton Fotbalistul Adevarat, Genial, Fenomenal, Extraordinar, ......., (continuati voi). Aiurea. "Adio Elton", "nu te vom uita niciodata", "te vom iubi mereu". Mai aveti putin si va duceti la celebrele emisiuni "Iarta-ma", "Scuza-ma", etc. de la inteligentele noastre televiziuni. Aberati. Parerea mea este ca, in cel mai bun caz, Elton e doar un jucator de fotbal. Dar cred ca mai bine s-ar baga la futsal. N-ati jucat in viata voastra fotbal daca sustineti asemenea lucruri. Duceti-va in spatele blocurilor voastre, pe terenurile scolilor de cartier si simbata/duminica o sa gasiti 100 de'alde Elton. Cel putin. Buni pentru fotbal pe terenul din curtea scolii. Atit.

Eu asta am avut sa va spun si va doresc numai bine

Hai Steaua

natraps14.06.2007 16:12

Am vazut ca ati facut o paralela a transferurilor, cu Dinamo.

BRATU-Gurita

ZICU-Neaga

NASTASE-EMEGHARA

Oprita-BADOI

Apoi ii mai aveti pe ceilalti de la Jiul...sa zicem ca aia oricum n-or sa conteze.

Sa nu uit de Vatca...facand o paralela a loturilor si a transferurilor.

Bratu peste Gurita

Zicu peste Neaga..pentru ca Zicu a confirmat in ultima vreme..iar Neaga nu se stie la ce forma e..si cum va juca sub Oli

Nastase-emeghara...un mare plus pentru nigerian..dar Dinamo il are pe Pulhac..chemat la nationala..mult mai tanar si mai bun

Oprita- badoi..Oprita a plecat de la voi si a venit la Dinamo...eu cred ca va juca bine la Dinamo..are experienta..si are doar 25 de ani..Badoi..e pe locul 3 la pasatori..cu C Munteanu...dar are 32-33 de ani...

Vatca...orice ati transferat..cu totii stim ce poate Lobby

Apoi de la Dinamo va pleca doar Balace...daca voi ii pierdeti pe Thereau..Andrey --Elton..si poate Paraschiv..nu va vad bine

Oricum..fiti rationali si nu ma injurati...obiectiv judecand..avem lot mai bun..si AVEM ANTRENOR..de voi nu se spune asa..poate o sa reusiti debarcarea lui Jiji..asa cum noi am facut la Giovanni..var-su

Respectele mele

vlad7514.06.2007 16:30
..poate o sa reusiti debarcarea lui Jiji..asa cum noi am facut la Giovanni..var-su

Respectele mele

Si ale mele (respecte),dar nu te bucura ca in curand CA al lui Dinamo va aveau un nou membru :Giovani Becali.Iti suna cunoscut numele lui??

Dulah14.06.2007 16:34

OLAROIULE MERGI IN Liga II

Echipa asta ajunge de toata jena din cauza a doi tampitzi.

Cine imi poate explica principiile pentru care a fost dat Elton sau Thereau si s-a pastrat Gigel?

Olaroiu asta habar nu are ce e ala "antrenor"

Olaroiule du-te si ai grija de oile lu Jiji ca poate acolo te descurci ,cred ca fara tine ar juca mai bine baietii.

Singura realizare a lui Oli e locul 2 ..dar locu ala e pentru ciori probabil nu pentru noi, a da ,a mai facut ceva ,a pierdut in semifinala UEFA ...

Forza Steaua ..Oli E DE Liga II

Sforza14.06.2007 16:46
La revedere

Foarte bine faci.

La revedereeeeeeeeeeeeeeeee!!!!

ceai de tei14.06.2007 16:50

Elton poate nu este un jucator formidabil, este mai degraba unul bun dar in comparatie cu ce misca in lotul Stelei merita sa fie sustinut. Cat despre Fecali si Olita, ei sunt patronii si nu pierd nici cea mai mica ocazie de a arata asta chiar cu riscul de infunda echipa intre locurile 4-8. Apropo, ce mai spuneti aceia din voi care deja ii faceati ghetele lui Ilie, frumoase transferuri a realizat, nu?! Si coloana vertebrala este dreapta - de la jumate cand face unghi de 90 grade.

Si sa nu uitam idolul Radoi, cel cu privirea de pisicuta nevinovata, un mare rol in actuala configuratie a echipei il are si el fara indoiala, va dati seama cat de riscant este pentru cvul lui sa fie vioara a 2-a.

pentru @DragosI, am ramas fara hartie igenica si imi trebuie limba ta parsivule [...] cu pedigree barsan.

Editat de moderatori!

bobochyka1714.06.2007 16:53

Cineva a spus mai demult pe acest site ca singura modalitate ca Gigi sa plece de la Steaua e sa realizeze ca Steaua este pentru el o gaura neagra.

Noi suntem Steaua si tot noi influentam ceea ce se intampla la Steaua, iar daca vrem ca Becali sa plece e in mare masura o decizie a suporterilor. Stiu ca suna foarte bizar, dar noi suntem singurii care putem sa-l facem pe Gigi sa realizeze ca mai mult baga la Steaua decat scoate. Cum? Relativ simplu, nu mai merge nimeni la meciurile de acasa.

De ce a scos Becali 10 milioane din Champions League? In mare masura pentru ca, suporterii Stelei iubitori si patimasi cum sunt au dat buzna la casele de bilete si numai pentru meciul cu Real Madrid de acasa a scos Becali aproape 1,3 milioane de euro.

Si in campionat tot suporterii ii umfla buzunarele deoarece se stie, ca cel mai plin stadion din Liga lui mitica este Ghencea si cred ca Becali este patronul care scoate cei mai multi bani pe bilete dintre toti, asa ca daca nu ar mai merge lumea pe stadion la meciurile de acasa ar fi o chestie. Becali ar vedea ca statutul de finantator il obliga sa faca investitii ( sa bage bani- multi, putini- in transferuri, de exemplu) pe care nu si le-ar mai recupera, sau cel putin nu la fel de usor, daca stadionul ar fi gol.

Stiu ca multi o sa ziceti ca nu conteaza la el banii, dar conteaza pentru ca oricat de multi ai avea vrei mai mult, dar el spune ca nu conteaza pentru ca e grandoman, se crede cel mai cel. Insa cand va vedea ca ii flutura vantul in buzunarele in care de obicei isi punea banii pe bilete si cand conturile nu vor mai fi la fel tot datorita acestui motiv, cred ca nu va mai spune ca suntem vagabonzi, ci cel mai probabil il va pune pe Olaroiu (ca sa nu ne arate ca am castigat intr-un fel) sa ne roage sa venim la stadion.

Stiu ca va fi greu sa nu vina nimeni la stadion, dar cumva trebuie convinsi suporterii: prin reuniuni ale suporterilor in care sa fie explicat foarte clar motivul protestului si sa fie convinsi cat mai multi suporteri de necesitatea acestui protest, prin fluturasi, nu stiu orice.

Si de asemenea stiu ca acest lucru ar avea repercursiuni asupra jocului echipei (de vazut meciurile Stelei fara spectatori din sezonul abia incheiat) si poate si asupra rezultatelor, dar daca vrem intradevar sa facem ceva trebuie sa ne asumam si niste riscuri.

Daca Gigi va continua sa vanda jucatori buni ca Elton, Thereau etc. nu vom mai prinde nici Liga si banii nu vor mai veni nici de acolo, iar atunci chiar o sa simta pe pielea lui ca Steaua e o gaura neagra pentru el si nu are rost sa vorbim de campania electorala facuta pe carca Stelei deoarece cred ca vede deja ca nu a avut si nu are nici un rezultat.

Elton si Thereau ne veti lipsi mult si sper sa ramaneti macar cu amintirea frumoasa a faptului ca suporterii va iubesc si va multumim pentru tot ce ati facut pentru Steaua.

Scuze ca am lungit-o atat.

Forzza Steaua!

Danny14.06.2007 17:21

Elton , mare fotbalist , mare jucator , Becali mare prost , mare batut in cap . Nu imi vine sa cred ce se intampla ....plecare lui Elton , si nu numai . Cand am citit acest articol si mai ales in partea de sfarsit , miau dat lacrimile . Cred ca a sosit momentu pe care nimeni nu il astepta . Asta as fii vrut sa ii zic lu Goian , dar din pacate , Elton a fost primul care a cazut in lupta cu Becali :

Adio , visul frumos s-a terminat ,

Adio , tot ce a fost sa terminat ......... nu imi vine sa cred :((

bodanelu14.06.2007 17:51
La revedere

Drum bun!

In postari mele precedente am tot incercat sa va fac explic, ca injuraturile, jignirile, calomniile proferate pe acest site, nu au legatura cu Steaua. Cu Steaua - Echipa de Fotbal, cu Steaua - Starea de Spirit. Si am sperat ca o sa va reveniti. Din pacate, pentru voi, cei care scriu articole pe acest site, dar mai ales pentru majoritatea celor care posteaza aici, acest lucru (adica revenirea la normal) nu s-a intimplat. Aceste comentarii jignitoare si injurioase continua. Chiar cred ca unii fac numai "copy/paste" la injuraturi, la orice articol de pe acest site. Cu aceeasi destinatari.

probabil esti unul dintre cei care au autograful lu` Gigi pe fularul Stelei. Pacat, l-ai manjit degeaba ;)

Si eu refuz sa cred ca cei care posteaza asemenea comentarii sunt stelisti. Nu pot sa cred asa ceva. Unii zic: "INTOTDEAUNA SUPERIORI" sau "MEREU CAMPIONI". Da' de unde. Unde ati vazut voi la OAMENI (superiori) sau la CAMPIONI, un asemenea limbaj/comportament. Altii spun: "Steaua SINTEM NOI". Care voi? Cei care injura non-stop. Nu cred ca voi sinteti Steaua. De fapt sigur nu sinteti Steaua. Rusine sa va fie pentru comentariile voastre aberante. Si nu inteleg de ce administratorii acestui site nu iau atitudine in legatura cu un astfel de comportament si limbaj. Ba chiar as zice ca-l incurajeaza. Sigur, fiecare om de pe acesta planeta are (sau ar trebui sa aiba) dreptul la o parere, la un punct de vedere, referitor la orice. Sigur poate sa-ti placa sau sa nu-ti placa ceva. Sa ai o simpatie sau o antipatie fata de cineva. Poate sa-ti convina sau nu altceva. E simplu. Poti sa o faci civilizat. Si tocmai acest limbaj injurios din comentariile voastre, ma face sa cred ca nu sinteti voi Steaua. Nu sinteti superiori, nu sinteti campioni, nu sinteti stelisti.

Steaua suntem noi, SUPORTERII. Si suporterii sunt de mai multe feluri ;)

Si aveti idei PUTINE SI FIXE. De fapt aveti 2 idei. Prima dintre ele si cea mai importanta este sa-l injurati pe Becali (eventual si pe Olaroiu). Atit. OK. Injurati cit vreti. Dar la voi acasa, la voi in masina. Duceti-va in muntii si injurati acolo cit puteti. De ce trebuie eu sa suport injuraturile voastre. Ce vina am eu ca tin cu Steaua si pe stadion si pe site-ul suporterilor stelisti aud/citesc asemenea lucruri. Gasesc atita ura. Impotriva lui Becali&Olaroiu. In loc sa gasesc dragoste si sustinere pentru Steaua. DE CE? Trage Gigi o (aici va rog sa ma scuzati) basina si va ingramaditi toti la (din nou scuze) curu' lui sa o mirositi. Isi bate joc de voi. Asta face Becali. Si am impresia ca voua chiar va place.

si atunci pentru ce e un site al suporterilor? ar trebui sa avem articole de genul "Gigi presedinte! Votati PNG"?

prin manifestarea impotriva unuia care vrea raul Stelei, ne demonstram adevarata dragoste fata de clubul nostru.

A doua Idee Fixa, si Ultima pe care o aveti, este cu Elton. Elton Fotbalistul Adevarat, Genial, Fenomenal, Extraordinar, ......., (continuati voi). Aiurea. "Adio Elton", "nu te vom uita niciodata", "te vom iubi mereu". Mai aveti putin si va duceti la celebrele emisiuni "Iarta-ma", "Scuza-ma", etc. de la inteligentele noastre televiziuni. Aberati. Parerea mea este ca, in cel mai bun caz, Elton e doar un jucator de fotbal. Dar cred ca mai bine s-ar baga la futsal. N-ati jucat in viata voastra fotbal daca sustineti asemenea lucruri. Duceti-va in spatele blocurilor voastre, pe terenurile scolilor de cartier si simbata/duminica o sa gasiti 100 de'alde Elton. Cel putin. Buni pentru fotbal pe terenul din curtea scolii. Atit.

Probabil esti multumit cu rezultatele de 1-0, 0-0 in care ne aparam cu 7 fundasi si jocul este foarte anost.

Hai Steaua

Cred ca ai gresit. ai vrut sa scri Hai Gigi :D

onlySteaua14.06.2007 18:12

@DragosI

vrei sau nu, nebunul despre care vorbesti e la conducerea Stelei, iar olita e si el pe acolo ceva. si in fond ce te deranjeaza pe tine? faptul ca noi am remarcat ca unu-i tacanit rau si celalalt e pe post de pres?

numai bine si tie! pa!

Chaos14.06.2007 18:32

@DragosI

uite din cauza celor ca tine nu putem face noi nimic.Nu putem sa-l convingem pe Becali ca nu ii binevenit pentru ca voi la fiecare meci strigati "votati PNG" si cereti autografe oierului. Sfatul meu ii sa te duci in baie , sa iti dai 2 palme si sa te trezesti , sa vezi ca ciobanul isi bate joc de echipa si de suporteri. Iti spun si eu LA REVEDERE! Steaua are nevoie de suporteri care iubesc echipa si care ii apara interesele nu de cei care ii sustin pe cei care o distrug

Steaua SUNTEM NOI :wink:

CNCT14.06.2007 19:25

Elton nu e nicidecum de Steaua.Traiasca Gigel Coman!!!

P.S: [...] pentru Oli de la Poli si tuturor celor ce il sustin pe cioban!!!

Editat de moderatori!

sapas14.06.2007 19:29

Acum vreo 25 de ani (parca) juca Marin Barbu la Steaua si ridica tribunele in picioare cand reusea sa prinda o cascada de driblinguri. Din pacate echipa de atunci nu s-a remarcat in mod deosebit. Barbu a plecat pana la urma si s-a stins usor pe la alte echipe.

Aceasta dezbatere pe tema Elton se va sfarsi astfel: daca, sa zicem, in vreo 2-3 ani Elton va confirma la o mare echipa atunci frustrarea noastra va fi intemeiata. Daca nu, ma tem ca or fi altii mai specialisti ca noi in fotbal. Nu ma refer la Becali, ci la multi altii care ar fi trebuit deja sa se inghesuie sa-l transfere.

AndreyCor14.06.2007 19:56

OFF:

MESAJ pentru Jiji:Domnule cioban sunt un suporter al Stelei din provincie,sufer si ma bucur la fiecare meci al Stelei,si vreau sa-ti transmit ca esti o [...] de om,un nimik o nulitate .

Steaua nu se va identifica niciodata cu tine sau cu mizeria de olita Steaua suntem NOI,Steaua este reprezentata de fostele glorii,in nici un caz de "maria ta principele".

Acestea finnd spuse te informez ca acei suporteri pe care "maria ta " ii numesti huligani sunt oameni care te depasesc mult la cultura generala si numar de clase scolare.

SEMNAT:un "huligan" student la UMF Iasi.

Editat de moderatori!

predatorpulse714.06.2007 20:05

Degeaba ne certam aici pe forum in ceea ce priveste lotul,nimic nu se va schimba fara acordul ciobanului si din pacate mintea lui se afla pe alte plaiuri.

Oricat ne ascundem dupa deget lotul nu este mai puternic decat cel de anul trecut,poate e chiar mai slab cu plecarile recente. Echipa de baza va fi tot cea pe care o stim,doar ca va fi putin modificata si ii iau in considerare si pe cei ce vor pleca sau au plecat deja:

Portar: Cernea cu rezerva vatca(cel cu 55 goluri luate sezonul tracut). Din pacate,nu este promovat macar ca rezerva Lungu. Din pacate nu avem portari de o valoare ridicata,amandoi sunt mediocri din ce am vazut.

Fundasi centrali: Goian,Ghionea,si baietii aia de la Jiul. Sper sa nu se accidenteze cineva ca suntem descoperiti.

Fundasi laterali:nesu,emeghara,badoi,Petre Marin si chiar Nicolita. Aici stam mai bine spre deosebire de sezonul trecut.

Mijloc::Radoi,Paraschiv,Ov Petre,Bostina,Cristocea,Croitoru,Nicolita. Daca Paraschiv si Bostina pleaca,ramanem doar cu 2 inchizatori deci poate putem spera si noi la un mijloc ceva mai ofensiv.Cristocea si Croitoru ar trebui sa joace alternativ ca sa prinda amandoi meciuri in picioare.

Deci avem la mijloc 2 inchizatori,2 oameni care mai dribleaza si unul care stie doar sa fuga. Se putea mai bine daca mai aveam un om cu dribling,de fapt am avut dar l-am dat si se numeste Elton.

Atac:Iacob se zvoneste ca pleaca,Thereau se pare ca e la bruges deci am ramane cu Badea,Dica,Neaga si Gurita. Cum ar arata atacul daca l-am fi avut si pe Thereau? Sa vezi atunci concurenta. Atacul este decent,oricum cu jucatori mult mai buni decat pe vremea lui Zenga sau chiar a lui Protasov. Sa-l vedem pe rica daca mai stie cu mingea ca cine stie ce i-au facut aia pe acolo. Greul o sa cada iarasi pe umerii lui Dica si in sezonul care vine. Ar fi trebuit sa pastram in atac pe unul dintre Simion sau Litu,in schimb l-am preferat pe sexagenarul Gurita,puteam sa crestem o speranta a Stelei dar asa macar am facut o fapta buna,nu? I-am dat lui Gurita sansa vietii lui,va trebui sa dea f multe goluri ca sa ma convinga ca e de Steaua,de fapt eu cred ca e de Becali,daca intelegeti ce vreau sa spun

Ne place sau nu,cam asta e echipa cu care vom ataca sezonul viitor,una care nu mi se pare intarita fata de sezonul ce a trecut,ba in unele compartimente chiar e vulnerabila. Pacat ca nu s-a realizat transferul dorit de toti si anume transferul antrenorului nostru la Carpati Nehoiu,dar asta este ii dorim succes in continuare si poate mai multa minte si personalitate in fata oierului.

Din pacate au plecat 3 jucatori cu potential,Andrey,Thereau si Elton,jucatori care,daca ar fi ramas,cu siguranta ar fi crescut valoarea lotului insa stim cu totii motivele(sau mai bine zis motivul) pentru care nu mai sunt cu noi.

Tot ce pot sa sper este ca,printr-un miracol,Steaua va face numai meciuri ca cel de la Kiev in campionatul viitor si sa mai luam si noi un event ca prea neglijam cupa Romaniei,ah,si bineinteles o calificare in fazele superioare UEFA via CL.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

«1234»