Degeaba ne certam aici pe forum in ceea ce priveste lotul,nimic nu se va schimba fara acordul ciobanului si din pacate mintea lui se afla pe alte plaiuri.
Oricat ne ascundem dupa deget lotul nu este mai puternic decat cel de anul trecut,poate e chiar mai slab cu plecarile recente. Echipa de baza va fi tot cea pe care o stim,doar ca va fi putin modificata si ii iau in considerare si pe cei ce vor pleca sau au plecat deja:
Portar: Cernea cu rezerva vatca(cel cu 55 goluri luate sezonul tracut). Din pacate,nu este promovat macar ca rezerva Lungu. Din pacate nu avem portari de o valoare ridicata,amandoi sunt mediocri din ce am vazut.
Fundasi centrali: Goian,Ghionea,si baietii aia de la Jiul. Sper sa nu se accidenteze cineva ca suntem descoperiti.
Fundasi laterali:nesu,emeghara,badoi,Petre Marin si chiar Nicolita. Aici stam mai bine spre deosebire de sezonul trecut.
Mijloc::Radoi,Paraschiv,Ov Petre,Bostina,Cristocea,Croitoru,Nicolita. Daca Paraschiv si Bostina pleaca,ramanem doar cu 2 inchizatori deci poate putem spera si noi la un mijloc ceva mai ofensiv.Cristocea si Croitoru ar trebui sa joace alternativ ca sa prinda amandoi meciuri in picioare.
Deci avem la mijloc 2 inchizatori,2 oameni care mai dribleaza si unul care stie doar sa fuga. Se putea mai bine daca mai aveam un om cu dribling,de fapt am avut dar l-am dat si se numeste Elton.
Atac:Iacob se zvoneste ca pleaca,Thereau se pare ca e la bruges deci am ramane cu Badea,Dica,Neaga si Gurita. Cum ar arata atacul daca l-am fi avut si pe Thereau? Sa vezi atunci concurenta. Atacul este decent,oricum cu jucatori mult mai buni decat pe vremea lui Zenga sau chiar a lui Protasov. Sa-l vedem pe rica daca mai stie cu mingea ca cine stie ce i-au facut aia pe acolo. Greul o sa cada iarasi pe umerii lui Dica si in sezonul care vine. Ar fi trebuit sa pastram in atac pe unul dintre Simion sau Litu,in schimb l-am preferat pe sexagenarul Gurita,puteam sa crestem o speranta a Stelei dar asa macar am facut o fapta buna,nu? I-am dat lui Gurita sansa vietii lui,va trebui sa dea f multe goluri ca sa ma convinga ca e de Steaua,de fapt eu cred ca e de Becali,daca intelegeti ce vreau sa spun
Ne place sau nu,cam asta e echipa cu care vom ataca sezonul viitor,una care nu mi se pare intarita fata de sezonul ce a trecut,ba in unele compartimente chiar e vulnerabila. Pacat ca nu s-a realizat transferul dorit de toti si anume transferul antrenorului nostru la Carpati Nehoiu,dar asta este ii dorim succes in continuare si poate mai multa minte si personalitate in fata oierului.
Din pacate au plecat 3 jucatori cu potential,Andrey,Thereau si Elton,jucatori care,daca ar fi ramas,cu siguranta ar fi crescut valoarea lotului insa stim cu totii motivele(sau mai bine zis motivul) pentru care nu mai sunt cu noi.
Tot ce pot sa sper este ca,printr-un miracol,Steaua va face numai meciuri ca cel de la Kiev in campionatul viitor si sa mai luam si noi un event ca prea neglijam cupa Romaniei,ah,si bineinteles o calificare in fazele superioare UEFA via CL.
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.