FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Elton

«1234»
Ovidiu_IASHI_Steaua14.06.2007 09:47

Multumim Elton...Iertare Elton...la fel si Thereau...2 "victime" a unui om fara scrupule si mai ales fara ratiune cum este JJ Becali. Un coban ipocrit al carui scop in viata nu l-am inteles nici pana acum...dar nici nu ma mai chinui. Un nenorocit...si la fel cum au zis si altii ma vad nevoit sa zic si eu...cu tristete..."mai bine in B decat cu Gigi"!!!

Nu imi ramane de spus decat FORZA Steaua...sunt si voi ramane intotdeauna STELIST PANA LA MOARTE...si raman cu speranta ca atat Elton cat si Thereau afla in vreun fel de cele scrise de noi aici...pentru ei ... despre ei...

un stelist trist

ebonyc14.06.2007 09:50

SUNTEM DE KKT!!!!!!!!! NU-mi vine sa cred ca ne despartim de asememea jucator. Sunt stelist de cand ma stiu dar debarasarea asa de usor de un jucator asa de bun imi ia mult din entuziasm. Nu e primul jucator bun care pleaca nejustificat dar e poate jucatorul car ereprezinta cel mai mult ceea ce insemna Steaua inainte de "ERA Olaroiu":viteza,tehnica,dribbling; nici macar Radoi nu inseamna pentru mine cat inseamna Elton. Steaua era o echipa gratioasa cu calitati tehnice; acum a ajuns o echipa de ciobani si rupatori de picioare. Si de ce sa nu recunoastem Radoi se incadreaza in categoria asta. PLus ca mai mult ca a avut si el si ceilalti jucatori netalentati din lotul Stelei un cuvant de spus la plecare lui Elton. Ceea se petrece acum la Steaua nu este Steaua. Nu ma regasesc in actuala Steaua. Sper sa vina ziua in care sa plece cel care toate lucrurile astea la Steaua indiferent de cati bani va baga. SI sa il acceptam doar pentru ca baga bani in Steaua mi se pare echivalent cu prostutia (ca femeile alea care se marita cu mosi pentru bani). Asta este. Raman cu un mare gol in suflet. Un singur lucru imi doresc daca intr-adevar Elton va pleca: de fiecare data cand echipa va juca slab tot stadionul sa strige numele lui Elton. Si imi mai doresc sa reuseasca sa ajunga la o echiap de top din Europa si sa faca furori.

P.S. Vladoiu, Zenga, Protasov, Elton,... cine urmeaza?

ebonyc14.06.2007 09:53

Alt lucru mi se pare interesant: avem un patron care stie zero fotbal si un antrenor care a fost zero ca fotbalist. Poate face Adrian Ilie vreo consipratie ceva si-l da jos pe Becali. Eh, visez si eu. Oricum momentan pare singurul care stie fotbal.

dbd14.06.2007 09:54
Cel mai bun lucru e sa continuam razboiul cu berbekli ca daca ne oprim o sa zica, ca a castigat ca e cel mai tare, ca e razboinicul luminii etc.

si propun sa scandam urmatorul lucru

"Oli si Becali

Homosexualii"

(da e varianta modificata "Borcea si Becali/Homosexualii" a dinamovistilor da in situatie disperata masuri disperate, oricum scandarea asta il va scoate din minti (sa zicem ca ar avea) asa cum ne dispera si el pe noi)

noi sa fim sanatosi, ca ciobanul nu e

esti penibil...

1. ce legatura cu homosexualitatea ? numai de dragu de a face o rima ?

2. de ce trebuie ceva copiat ?

ebonyc14.06.2007 10:02

varianta cea mai buna dureroasa pentru Becali ar fi sa vina ca la FC National 20 de insi pe tot stadionul si atunci cred ca si-ar schimba atitudinea. am niste nervi ca nici nu stiu ce sa mai fac. imi vine sa sparg televizorul cand il vad pe Becali. si am avut rabdare atunci cand multi l-au injurat dar nu se mai poate. oricum daca nu vom continua lupta impotriva lui inseamna ca ii vom da dreptate si n-ar fi nicio dovada de intelepciune.

frunji14.06.2007 10:05

MULTUMIM Elton PENTRU CE AI FACUT pentru NOI SI BAFTA IN CONTINUARE!!!!! FORZA Elton NU TE VOI UiTA NICIODATA :cry:

foreminescu2414.06.2007 10:25

Elton ne bucura mult intr-adevar...dar eu personal am obosit sa tot vorbesc despre imcompetenta si rautatea unui anumit Becali!!! noi astia care stam pe net si il injuram pe "mirific" nu avem din nefericire cum sa-l moderam. abuzeaza de putere, insa ce nu constientizeaza, e faptul ca in timp isi va taia cumva craca de sub picioare. si atunci noi nu vom rade, fiindca nu suntem iubitori de razbunare, ci vom plange fiindca atatia ani Steaua noastra draga a stat sub autoritatea unui astfel de om. apoi vom merge mai departe alaturi de fenomenul ros-albastru. asta ne e menirea sa iubim conditionat; din cauza asta nu exista iubire mai pasionala; de-aia cele mai multe dintre iubite nu ne inteleg...pe ele de c oare nu le iubim la fel, se tot intreaba si dau bir cu fugiti. probabil nu vor intelege niciodata ca unul ca Elton ne poate oferi ceaa ce ele nu au: pasiune vesnica. va salut cu respect! ps: peste timp vor veni alti eltoni la echipa, eu am convingerea asta!!!!

foreminescu2414.06.2007 10:35
Elton ne bucura mult intr-adevar...dar eu personal am obosit sa tot vorbesc despre imcompetenta si rautatea unui anumit Becali!!! noi astia care stam pe net si il injuram pe "mirific" nu avem din nefericire cum sa-l moderam. abuzeaza de putere, insa ce nu constientizeaza, e faptul ca in timp isi va taia cumva craca de sub picioare. si atunci noi nu vom rade, fiindca nu suntem iubitori de razbunare, ci vom plange fiindca atatia ani Steaua noastra draga a stat sub autoritatea unui astfel de om. apoi vom merge mai departe alaturi de fenomenul ros-albastru. asta ne e menirea sa iubim conditionat; din cauza asta nu exista iubire mai pasionala; de-aia cele mai multe dintre iubite nu ne inteleg...pe ele de c oare nu le iubim la fel, se tot intreaba si dau bir cu fugiti. probabil nu vor intelege niciodata ca unul ca Elton ne poate oferi ceaa ce ele nu au: pasiune vesnica. va salut cu respect! ps: peste timp vor veni alti eltoni la echipa, eu am convingerea asta!!!!

apoi vom merge mai departe alaturi de fenomenul ros-albastru. asta ne e menirea sa iubim NEconditionat. am vrut sa spun, da' v-ati prins voi.

;)

fcr196914.06.2007 10:38

DOOAAAMNEEEE...CAT II URASC PE Becali SI Olaroiu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! CREDETI-MA CA IN 38 DE ANI AI MEI NU AM URAT MAI MULT VREUN PERSONAJ DIN FOTBAL CA EI !!!!!!! M*** LA AMANDOI !!!!!!!!!!!!!!!!!!

valentin2day14.06.2007 10:41

@dbd

spune tu o solutie

sa vad si eu ce poate sa-ti debiteze creierasul

roby_spartacus14.06.2007 10:42

DC l-AI DAT PE Elton ciobaneeeeeeee?? ai vaz ca il iubeste publicul si ti-era frik sa nu iti pierzi imaginea?? esti un mare CIOBAN dute ba la io ca la fotbal nu te pricepi!!

cristian8614.06.2007 10:57
varianta cea mai buna dureroasa pentru Becali ar fi sa vina ca la FC National 20 de insi pe tot stadionul si atunci cred ca si-ar schimba atitudinea.

Din pacate s-ar gasi alte cateva mii de sustinatori ai lui GB care sa populeze (polueze) tribunele.

AdrianUltras2514.06.2007 11:02

intrebarea ramane: de ce l-a dat pe Elton afara?

cu ce a gresit acest jucator?

doar cu faptul ca a fost adus de MM?

asta e o prostie

o prostie marca Becali

un lucru care nu ma surprinde avand in vedere ca Becali e un monument al prostiei

p.s.

daca il da si pe Thereau pe un pret mai mic de 5 mil euro atunci e oficial cel mai prost om de pe pamant

bgdb14.06.2007 11:04

scuze pentru off-topic, dar am gasit ceva ce va va face sa zambiti.

http://www.cancan.ro/2007-06-14/Celebrul-C...ioane-euro.html :mrgreen:

dragos_drlsteaua14.06.2007 11:07

Propun urmatoarea coregrafie, care stiu ca a mai fost facuta, dar pe care 'Prostul Europei' o merita din plin: sticla de Carlsberg, in locul careia sa afisam numele cretinului, iar dedesubt sa stea scris: Probably the stupidest man in the world!

P.S. Varianta: coregrafie cu placute, pe care sa stea scris: Gigi, PROSTUL EUROPEI!

Daca am avea posibilitatea sa facem aceasta coregrafie si cu ajutorul tribunei a doua si peluzei sud, atunci ar fi chiar magistral!

P.S2: vorbesc serios!!!

AdrianUltras2514.06.2007 11:11

mai am o intrebare:

Elton nu e un jucator de Steaua si nu poate sa ajute cu nimic echipa, dar Gigel Coman e?!

bgdb14.06.2007 11:19

Christian Vieri la Steaua. gata, s-a rezolvat luam campionatul si CL. Beckham a rupt contractul cu LA Galaxy, a trecut la ortodoxism si se afla in momentul de fata la palat unde ii ofera lui Becali 50 MEuro pentru a putea juca la Steaua.Pe lista de asteptare mai sunt hnry, totti si Messi. o decizie va fi luata in cursul zilei de maine!

Multumim el ciobandante!!!!

http://www.cancan.ro/2007-06-14/Celebrul-C...ioane-euro.html

AdrianUltras2514.06.2007 11:31

daca apare si pe gsp stirea cu Vieri la Steaua atunci e clar ca NU e adevarata!

bodanelu14.06.2007 11:35

pai si la ce sa vina? l-am avut pe Carlos, care nu a facut fata bauturii romanesti.. dar Bobo Vieri face fata folcloristelor noastre??? :D :D

onlySteaua14.06.2007 11:39
Nu prea cred asta, sau cel putin asa sper, mi-e frica mai tare de o accidentare a lui.

Atunci iar vom fi in pom, :(

stiu ca sunt putin paranoic dar la cum merg lucrurile....Dica cu siguranta va fi principalul ovationat de suporteri si de aici pleaca temerea asta a mea.

Za Best14.06.2007 11:39

Sa-mi bag ceva in Jiji si in handicapatul de Olaroiu!M-am saturat de astia!Imi cer scuze pentru acest toin,dar cred ca si voi simtiti la fel!Trebuie sa protestam intr-un fel!

AdrianUltras2514.06.2007 11:41

atat vreau sa zic:

sunt un vagabond...la la la la la

si iubesc pe Steaua...la la la la la

ariell14.06.2007 11:44
stiu ca sunt putin paranoic dar la cum merg lucrurile....Dica cu siguranta va fi principalul ovationat de suporteri si de aici pleaca temerea asta a mea.

Atunci ar trebui sa ii ovationam pe Oli si ai sai copii, cine stie poate prinde ciuda si pe ei :mrgreen:

Poate ar tine...

onlySteaua14.06.2007 11:55

asta spun si eu, dar crede-ma, mi-e imposibil. oare cum ar suna cantat de tot stadionul: "gigeeeel comaaan, gigeeeel comaaan..." . mie chiar imi vine sa rad doar cand ma gandesc la asta. :D

potra14.06.2007 12:10

hmmmm...sa nu te mai duci pe stadion nu mi se pare o solutie pentru ca pe cioban prea putin il intereseaza...aaa poate o sa-l jeneze asa putin la buzunar in rest...si nici acolo.

nu mai are rost sa spun cat de scarba imi e de aceste doua personaje...oierul si papusa lui pe sfori...pentru ca am tot spus asta si nu vreau sa risc sa devin monotona....si oricum majoritatea impartasiti acelasi punct de vedere

singurul lucru pe care putem sa-l facem este sa ne gandim la o modalitate de a schimba soarta Stelei pentru ca altfel se duce draq...trebuie facut ceva care sa nu afecteze imaginea clubului sau a suporterilor, dar sa o distruga pe a lui Becali si a slugilor lui. e mai greu...dar fiind mai multi ma gandesc ca poate scoatem ceva...

ne cerem scuze Elton, in numele Stelei :cry:

«1234»