FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Becali: "Niste vagabonzi" (Prosport)!

«1234»
ariell11.06.2007 20:27
ignorarea nu este o solutie atat timp cat nu il ignora toti stelisti!!!

Va trebui sa curga ceva apa pe dambovita pana toti stelistii o sa il ignore la unison.

Gigi are sfatuitori buni carora nu le e necunoscut dictonul "divide et impera", atata timp cat sunt atatea biserici si bisericute e greu sa fim pe aceeasi lungime de unda.

Astept ziua cand ne va ajunge cutitul la os si acest personaj va fi tratat asa cum se cuvine- fara a fi bagat in seama- asta l-ar durea cel mai tare, sa latre degeaba si nimeni sa nu ii dea atentie.

Atunci chiar si "stelistii de ocazie " ii vor fi inutili, pot fi cateva sute, mii dar nu pot compensa sute de mii, milioane care il vor ignora...

daniel_mititelu11.06.2007 20:47
Grav!

e foarte grav de ar veni mai repede Hagi ca presedinte

ariell11.06.2007 21:06
e foarte grav de ar veni mai repede Hagi ca presedinte

Sincer sa fiu mi-ar placea sa ii vina mintea la cap lui Becali sau ( si ) sa plece de la club, dar este mai probabil sa ajunga americanii pe marte, sau sa il vedem pe La Porta presedinte la Steaua

Stanici11.06.2007 22:58
ce pot sa spun!!!! de ignorat devine din ce in ce mai greu sa facem lucrul asta. probabil trebuie sa ne vedem de treaba noastra. sa incurajam cand avem de ce. sa contestam cand avem de ce. si asta in totala independenta fata de actualii conducatori.

in momentul acesta, dupa aniversarea minunata organizata de AISS( felicitari baieti, am fost acolo) care a transmis un mesaj clar si anume ca Steaua SUNTEM NOI SI CEI CARE AU PUS SI PUN SUFLET pentru ACEASTA ECHIPA, o prima actiune reala si serioasa impotriva mizeriilor ce se intampla la club, putem face urmatorul lucru: sa mergem la reunirea lotului si sa ne prezentam pozitia si cand spun noi ma refer si la AISS si la peluze si alti doritori. trebuie sa aratam ca suntem o forta asa cum am inceput joi 7 iunie si sa nu ii lasam sa faca ce vor ei cu acest club. cred ca aceasta a 2 a actiune va avea un impact important cum deja vad ca cea de pe 7 iunie l-a iritat rau de tot pe cioban vazand ca nu lasam jos armele ci chiar ca folosim unele curate si foarte acide adica ii aratam ca nu avem nevoie de el ca sa sustinem , sa cinstim , sa ne bucuram de Steaua.

dupa 7 iunie nu mai sunt sceptic apropos de faptul ca nu vor veni multi suporteri. deja fff multi stelisti simt nevoia de implicare si nu pot sta deoparte in momentele astea penibile.

TREBUIE SA OPRIM BATAIA DE JOC!!!!!

In primul rand, persoana despre care vorbim isi doreste cat mai mult publicitate. Vrea sa fie bagata in seama. Raman la parerea ca MOMENTAN trebuie ignorat, asta l-ar deranja cel mai mult. Crede-ma, in cercul meu de prieteni, ii iau in p@@@ fiecare molecula din care e alcatuit. Dar pentru a desfasura o actiune publica si care sa il "zguduie" este nevoie de mult mai mult decat de o mana de oameni de entuziasti. O sa mergem 50-100 de insi la reunirea lotului, o sa ne strigam pasurile sii... surpriza! :"iar si-au dat in petec vagabonzii!". Parerea me e ca singura cale prin care (in VIITOR) putem sa il hartuim serios pe troglodit este prin intermediul AISS. Iar acest lucru nu se poate indeplini decat daca aceasta organizatie o sa reprezinte parerea a mii si a zeci de mii de membri. Numar de care inca nu suntem inca asa aproape. Bafta!

cris12.06.2007 06:33

Hai sa nu ne mai punem mintea cu el , atata poate si nimic mai mult , toti suntem vagabonzi , circari si asa mai departe , o sa isi primeasca el aprecierile noastre la momentul oportun care o sa vina mai devreme sau mai tarziu.

JDERUL12.06.2007 09:08

Pana la urma,daca vrei sa-l faci pe prost sa innebuneasca,trateaza-l cu indiferentza !

Si cea mai grea lovitura ar fi ca dupa calificarea in grupele C.L.,SA NE STRANGEM IN PIATZA UNIVERSITATZII SA SALUTAM ECHIPA,IAR CAND VA APAREA SI EL PLIN DE EMFAZA SA CULEAGA APLAUZE SI SCANDARI,SA-I INTOARCEM TACUTZI SPATELE !

costy_k1_G.12.06.2007 17:13

Auziti declaratia lui Jiji:"Vagabonzii trebuie filmati, apoi pac sa fie batuti de jandarmi" .... deci o sa puna jandarmeria sa ne bata noi o sa aruncam in jandarmerie next suspendarea stadionului, deci cam asa o sa fie sezonul urmator. Daca oita asta batrana asculta parerile unor suporteri nu se mai ajungea la ura asta dintre Jiji si suporteri dar nuuuu el nu sta cu suporterii Stelei mai mult sta cu ai javrelor ca doar el conduce toata tara clubul Steaua e jucaria lui, cred ca pana la urma se va satura de scandal si va pleca dar cine va veni in locul lui?????

costy_k1_G.12.06.2007 17:15
Pana la urma,daca vrei sa-l faci pe prost sa innebuneasca,trateaza-l cu indiferentza !

Si cea mai grea lovitura ar fi ca dupa calificarea in grupele C.L.,SA NE STRANGEM IN PIATZA UNIVERSITATZII SA SALUTAM ECHIPA,IAR CAND VA APAREA SI EL PLIN DE EMFAZA SA CULEAGA APLAUZE SI SCANDARI,SA-I INTOARCEM TACUTZI SPATELE !

Hai sa fim seriosi sunt sigur ca nu va veni ca stie cel asteapta.

axl2312.06.2007 18:53

Ca sa parafrazez un dramaturg, Becali e mai prost ca Borcea si mai canalie decat Copos.

c477u7u13.06.2007 11:08
Ca sa parafrazez un dramaturg, Becali e mai prost ca Borcea si mai canalie decat Copos.

Ai mare dreptate si cred ca Becali va ajunge cum a ajuns Netoiu in Banie. Deci nush de ce dar cred ca Steaua nu are sanse prea mari anul acesta si sa dea D-zeu asea s fie ca s isi de-a seama Gigi ce greseli a facut.Cred ca Elton si Thereau sunt cele mai mari pierderi, iar daca mai vine vb si de plecarea lui Goian echipa e deja varza.

Pana la plecarea lui Gigi Becali nu cred ca Steaua se va mai intoarce pe drumul cel bun :|

bobochyka1714.06.2007 15:49
Hai sa nu ne mai punem mintea cu el , atata poate si nimic mai mult , toti suntem vagabonzi , circari si asa mai departe , o sa isi primeasca el aprecierile noastre la momentul oportun care o sa vina mai devreme sau mai tarziu.

Oare de ce am impresia ca acest moment oportun vor fi alegerile? Atunci ii vom da cea mai dureroasa lovitura, parerea mea.

«1234»