FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Becali: "Niste vagabonzi" (Prosport)!

«1234»
fcsteaua.ro10.06.2007 14:49

Gigi Becali a raspuns intr-un ton nervos cand a fost intrebat de ce nu a fost prezent la petrecerea organizata de AISS, PN si PS.

"Ce sa ma duc la suporteri, la vagabonzii aia? Niste vagabonzi! S-a dus Hagi cu Balint si Ilie Dumitrescu la vagabonzi. Si Mirel s-a dus, ce, eu îl oblig pe Mirel sã nu se ducã? Niset vagabonzi care stau toatã ziua pe internet si altceva nu fac, îl înjurã pe Becali, altceva nu stiu. si o sã mã înjure si mai mult. Mã înjurã prea puțin, sã vedeți ce o sã mã înjure când o sã audã muzicã religioasã în Ghencea. Mamã, sã vezi înjurãturi, nenorocire. Altii n-o sã mai vinã, cã n-o sã suporte, vagabonzii nu suportã muzica religioasã si n-o sã mai vinã unii. Sã fie sãnãtosi. Sã stea sã asculte pe internet meciul", a afirmat Gigi Becali.

Dragoshel10.06.2007 14:55

Vai asta e PRAFF, poate uniii dintre acei vagabonzi care au fost acolo au sustinut echipa Steaua in deplasari si acasa la orice meci, iar ei se duceau pe stadion cand Jiji nu aflase ca s-a inventat fotbalul. Acei vagabonzi fac coregrafiile ros-albastrilor la fiecare meci si isi sustin echipa oriunde.

"Muzica religioasa pe stadion" noua nu o sa ne faci nici un rau, tie o s aiti faci si faci ECHIPA Steaua de ras. Auzi, mai lasa contrele astea cu suporterii si nu t emai tine in colt cu ei pentru ca esti cu 10 clase mai jos ca ei.

andr3y10.06.2007 14:56

acum sa-l trasneasca D-zeu! acum! hai! poc si ai facut lumea mai buna!

vai de capul nostru!

Steaua suntem noi! fularultras

Matteo10.06.2007 14:57

se apropie inceputul sfarsitului pentru fecaliot, la ce transferuri a facut e clar ca vom iesi din turul 3, asa o sa-si puna in cap toti suporterii inclusiv pe aia de rezultate, nimeni n-o sa-l mai agreeze si in scurt timp ori il va impusca cineva ori va plesni de ciuda .

Asta nu face de ras doar Steaua ci si Romania, ziaristii din Spania deja l-au denumit "Prostul Europei"

Wigh10.06.2007 15:03

Gigi nu uita ca tu cu acesti "vagabonzi" ai sarbatorit castigarea campionatului trecut, + alte victorii mari ale Stelei. Nu te-ai urcat tu pe maibac dupa ce am castigat tittlul cu nr 22? impreuna cu Munti. Un singur cantec ai fost in stare sa inveti si tu..... cine e de acord cu mine un reply:D:D fularsteaua2

Lionheart10.06.2007 15:07

Frate, am ajuns la concl ca daca mai citesc presa care sta si miroase bashinile ciobanului, ajung la balamuc!

Dupa plecarea lui Cyril in Franta(total scarbit), dupa bataia de joc ce indura saracu' Elton, dupa bataia de joc pe care o induram noi suporterii(si nu ca ne face vagabonzi-prostu nu stie ce vb-ci pentru ce face la Steaua, el si nulitatea dp banca) io' unu nu mai am blesteme si mascari!

O intrebare am..recunosc nu-s la curent cu capacitatile tehnico-fizice ale lui Emeghara.

Poa' sa-mi zica careva...e bun asta ca fundas sau nu??

Numa' bine!

Matteo10.06.2007 15:09

ASta e. Daca avem calculator, profitam de ocazia si mai injuram putin. Se pare ca asta nu il lasa chiar asa de rece precum vrea sa creada.

Auzi, ce sa caute la sarbatoarea Stelei? Ce il intereseaza pe el de 60 sau de 79 de ani? Ce, este clubul lui? De fapt, din nefericire, isi tine mainile murdare pe echipa asta. Mai bine ca nu a fost acolo. Oamenii de fotbal ai Stelei s-au intalnit cu vagabonzii, el e prea finut sa faca asta. Ciobane, oricum stai in palatul tau pentru ca nu mai poti spera la liniste oriunde vei fi in acelasi loc cu fanii Stelei.

Si, in ceea ce il priveste pe Elton, esti chiar i**** sa crezi ca pustiul se va duce la alta echipa din Romania. Mai bine, o sa scoata bani din buzunar si o sa joace in Brazilia decat sa mearga unde vrei tu. Crezi cumva ca e prostul tau?

Primavara europeana? Personal , fiind suporter Steaua, cred ca echipa asta va trebui sa sufere foarte mult pentru a ne debarasa de tine. Pentru ca numai in momentul in care vei pierde bani, vei pleca. NU vreau sa o vad pe Steaua nici macar pe locul 4 la finele urmatorului campionat. Mai e necesar sa adaug ce ii doresc echipei in ceea ce priveste competitiile europene?

Si, de ce? Pentru ca tu ai facut din echipa asta o stana proprie pe care o manevrezi gandind la fel de mult ca un sobolan iar eu nu suport sa te vad castigand milioane de pe urma unei echipe asa cum e Steaua.

Asta iti doresc ciobane. Totusi, ia-ti un avion. Poate mi se va implini dorinta de a te vedea pe post de cina la rechini.

iulyaa10.06.2007 15:09

ce mi-ar placea sa fie mut!!!nu mai pot sa-l sufar!!!i-as scoate ochii dak as putea...si i-as mai taia si limba fular-campionii Steaua e echipa cu cei mai tari suporteri

fane_casieru10.06.2007 15:10

De ce nu a fost prezent la petrecere ? Pai cine-l chema pe el acolo ? Ce sa caute o prostituata masculina acolo ,care pupa toate fularele cu care altii dau lustru la pantofi si se sterg la .......

costy_k1_G.10.06.2007 15:15

:razz: ha ha ha asta e nebun rau iar nea facut vagabonzi ha ha :razz:, alti conducatori ii roaga pe suporteri sa vina la meciuri si asta vrea sa ne dea afara...auziti ca stau pe net toata ziua pai ce sa fac daca ma-m nascut in sec. 21 sunt civilizat el daca e din sec 14 sta toata ziua cu oile si le ingrijeste le canta ce mai face el cu ele, panarama de om Jiji asta. :razz: Cel putin noi stim ce inseamna Steaua insa Jiji nu va intelege niciodata.

Olandezz10.06.2007 15:17

Grav!

costy_k1_G.10.06.2007 15:27
Frate, am ajuns la concl ca daca mai citesc presa care sta si miroase bashinile ciobanului, ajung la balamuc!

Dupa plecarea lui Cyril in Franta(total scarbit), dupa bataia de joc ce indura saracu' Elton, dupa bataia de joc pe care o induram noi suporterii(si nu ca ne face vagabonzi-prostu nu stie ce vb-ci pentru ce face la Steaua, el si nulitatea dp banca) io' unu nu mai am blesteme si mascari!

O intrebare am..recunosc nu-s la curent cu capacitatile tehnico-fizice ale lui Emeghara.

Poa' sa-mi zica careva...e bun asta ca fundas sau nu??

Numa' bine!

Iti fac o descriere despre el:nascut 24 martie 1984 in Nigeria inaltime 1,73 a jucat 27 de meciuri in Liga 1 si mereu a fost titular. A fost achizitionat de la Partizan Belgrad in iarna lui 2005, poate evolua pe orce post in aparare, la echipa lui a fost un om de baza evoluind si in Liga Campionilor, e tehnic are si ceva viteza si avand 23 de ani poate creste in valoare urmatorii ani.

BlackWoolfy10.06.2007 15:41

A inebunit de tot asta si ne inebuneste si pe noi dar problema lui este ca noi nu vom renunta niciodata la Steaua fularultras

dr.adrian910.06.2007 15:42

doboritil pe bandit

raulrusu10.06.2007 15:46

vedeti eram sigur ca aici se va ajunge singur om care putea tine Steaua din spate era MM Stoica pacat mare pacat ca nu mai e printre noi ... bun rau cum a fost a fost foarte util Stelei ... timpul o va demonstra

pda10.06.2007 15:46

Unde in Europa s-a mai pomenit ca un conducator de club sa spuna ca nu-l intereseaza o sarbatoare a clubului pe care il reprezinta. Unde s-a mai vazut ca la un club, suporterii sa mai fie bagaterizati sau jigniti cum se intampla la Steaua. Vreau sa-l vad pe Glazer cum iese pe Sky sport si incepe sa zica de suporterii lui Manchester ca sunt niste vagabonzi, niste golani apelative cu care suntem obisnuiti de la Becali. A ajuns la un grad de nesimtire deja insuportabil de noi, nu mai vad sa fie cale de reconciliere. In vizunea lui, Hagi, Dumitrescu, Balint, Radoi si ei sunt vagabonzi...?

juby10.06.2007 15:52

In afara de injurii nu stiu ce altceva sa comentez la o asemenea declaratie..

Sau poate : "sa te @#% in @#$% de #&^*$ ce esti, ne$%^#@ in @#$ de ^%*#$@ !(*@#" .

Doamne, ce om...

FORZA Steaua !

FortuneTeller10.06.2007 15:59

A pierdut total contactul cu realitatea, dar si cu spiritualitatea crestina. Becali, de Gigi Becali e vorba. Daca initial putea fi banuit doar de lipsa educatiei si a celor 7 ani de acasa, acum devine evident ca e mai mult decat atat, personal cred ca e un psihopat. Ceea ce cuplat cu puterea sa financiara se traduce in belele nu doar pentru noi ca stelisti, ci si pentru Romania ca teatru de "lupta". Ambitiile si vanitatile sale nu au nimic in comun nici cu realitatea, si nici cu filozofia crestina. Cheia crestinismului este "iubeste-ti aproapele ca pe tine insuti", iar nu "cumpara-i pe toti si fa-i sa taca, caci nu stiu ce vorbesc". Degeaba muzica religioasa, un crestin adevarat intoarce celalalt obraz si invata sa asculte, nu trimite mesaje de intoleranta si pe alde Zmarandescu sa le aplice. Este tragic pentru Romania ca un astfel de personaj poate avea o influenta atat de mare. Iubesc Steaua, si indiferent cine este sau va fi patron, cine este sau va fi antrenor, eu voi fi alaturi de club. Dar acum ma tem pentru Romania, caci Becali poate distruge total aceasta tara. Nu m-as mira ca intr-un viitor nu prea indepartat el sa cumpere voturile unor oameni lipsiti de educatie politica si de speranta unei zile mai bune, sa ajunga in fruntea bucatelor iar de acolo sa creeze/inflameze conflicte sociale, etnice sau religioase. Mi-e frica ca putem deveni on noua Iugoslavie, sau ca putem retrai imaginile cu mineri la "lucru" prin orase, ca ne-am putea intoarce la stirile de seara bazate exclusiv pe activitatea zilnica a maretului conducator suprem. Stiu, acesta este un forum de sport, despre Steaua, echipa pe care o iubesc. Dar sincer, ma incearca un sentiment apasator ca ceva grav este mai important in acest moment.

vlad7510.06.2007 15:59

Principele,mai nou "Idolul tinerilor din Romania",cum s-a intitulat,pe zi ce trece dovedeste grave probleme de personalitate.Ceausescu ar fi mic copil pe langa Becali,in caz de Becali ar conduce tara aceasta.Nimeni nu-l mai poate salva...nici macar Prafericitul Teoctist nu l-ar putea convinge sa coboare pe pamant.Un caracter infect,un parvenit al societatii asta este Idolul tinerilor! Din nefericire presa,noi ,oamenii din jurul sau am faurit acest macabru personaj..

Astazi am trecut prin Pipera iar Principele era la slujba la biserica ctitorita de el.Unde credeti \ca avea parcata masina??...aproape blocase un sens de mers.Cam asta este Becali!Stapanul Romaniei.Au ajuns autoritatile sa-l stie de frica.

ADRIANo110.06.2007 16:18

prost esti, oierule!!! :x

oop10.06.2007 16:23

As prefera sa stea toata ziua cu fularul lui Dinamo la gat numai sa taca dracu din gura!mi-e scarba de el si de ziaristii care se perinda toata ziua pe langa el,doar-doar o mai spune ceva...

Si inca ceva...nu exista publicitate negativa sau pozitiva,exista doar publicitate si prin orice tampenie ce o spune el este mediatizat!

vedea-te-as manusi,ciobane!

roby_spartacus10.06.2007 16:25

BA incultule ,cioban infect daca erai STELIST veneai la aniversarea Stelei nu conteaza ce e intre tine si suporteri , incercai sa ii inpaci , daca veneai aratai ca esti un STELIST , adevarat nu fals cum esti u AI NVENIT LA Steaua SA ITI FACI IMAGINE , umblii numai dupa voturi CIOBANE PLECA DIN Ghencea PLEACA DIN Ghencea CIOBANE PLEACA DIN Ghencea !!

cristiani10.06.2007 16:26

S-al opreasca cineva pe nebunul asta!

sorin_daniel10.06.2007 16:31

Becali esti un mare rapan esti un mare jeg ai inceput sa mirosi,pardon sa puti.chiar nu ai pic de rusine nesimtitule?suporterii Stelei sunt niste vagabonzi?toti?iti prevad un viitor la spitalul de nebuni.am plecat sa aduc camasa de forta.Steaua te iubesc!!! fularultras

sile-jardel10.06.2007 16:57

Eu zic sa-i facem o surpriza ciobanului-sa mergem cit mai multi vineri la reuniunea lotului si sa-i aclamam pe Elton si Thereau.Sa innebuneasca ciobanul de oftica.Moare de necaz ca astia sunt mai iubiti decit el in Ghencea.Si sa-i strigam DEMISIA DEMISIA presului de zeroli,care sta ascuns in perioada asta.El care dadea in scris ca cei doi nu vor pleca.DOUA MIZERII-ciobanul si zeroli.

«1234»