@razvy,a fost ok sarbatoarea pechinezilor dar mie mi-a placut sarbatoarea din Ghencea cand am castigat titlul in fata bragadirului. Jiji e un zgarcit si nu da bani pentru lucruri mai complexe,mai grandioase. La rapid si la Dinamo sunt niste corupti imputiti,dar cu o oarecare cultura si ceva minte,la noi este un corupt,cu minte de cioban si cultura ioc. Asta e diferenta,toate cele 3 tabere au bani,doar ca la noi nu se cheltuiesc cum trebuie,nu se cheltuiesc dupa principii de management,ci dupa cum vrea ciobanul.
Din pacate,singurul domeniu unde Steaua inca domina este doar cel al trofeelor si al istoriei sale. Prezentul este crunt,stelismul la echipa nu prea mai exista,suporterii sunt divizati pe diferite subiecte,patronul este un cioban incult si ipocrit,iar antrenorul este acolo doar cu numele. Singurul om pentru care am respect in acest moment din managementul Stelei este Adrian Ilie,sper sa nu ma dezamageasca si sa se schimbe in rau.
Sa nu idealizam atmosfera de la pechinezi. Asa este mereu cand exista victorii si se castiga trofee. Mai stii atmosfera de la noi cand am castigat 2 titluri la rand,cata dragoste exista intre suporteri si jucatori,pe vremea lui Zenga si Protasov? Daca javrele nu intra in CL si nu iau nimic sezonul viitor,se duce dracul totul,Rednic va pleca,vor aparea iarasi certurile intre actionari etc. Am mai vazut scenariul acesta de nspe mii de ori pana acum.
Pechinezii nu sunt peste noi ca lot,sunt peste noi in privinta antrenorului pe care il au,marketing si juniorat. Din cate vad eu apar mai multi juniori dinamovisti talentati decat stelisti si asta e grav,asta arata nivelul echipelor noastre de juniori si totodata pot arata viitoarea fata a Stelei,iar cand apar 1-2 mai rasariti la nspe ani atunci nu e de bine pentru ca nu avem oameni crescuti in spiritul stelist,numai mercenari.
De asemenea am observat ca ei au mai multe intalniri cu suporterii si in general exista un respect al conducerii si al jucatorilor fata de suporterii lor. La Steaua in acest moment,cati jucatori mai vin sa salute dupa meci? Cate asemenea intalniri s-a facut la Steaua in ultimul timp? La noi zice Jiji un mare NU si gata,nimeni nu contesta si plecam cu totii acasa,pentru cioban suntem niste fraieri care intra "in casa lui" si-i dam bani. Atat.
Sper intr-un viitor mai bun si fara Becali.
Scuze pentru off-topic.
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.