FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Suporterii sunt alaturi de Badoi

«1234»
MR.KILLER.ULTRAS04.06.2007 18:22

personal,il URASC din toata inima...pentru toate jignirile pe care ni le-a adus...dak va demonstra ca are valoare,dak isi va da sufletul pe teren,poate nu il voi injura!in rest,sunt satul pana-n gat de mercenari!PS:tare sunt curios dak se vor mai gasi peste 30-40 de ani invitati(stelisti pur sange)pentru aniversarea clubului...

Stanici04.06.2007 18:25

Pentru totzi care au scris articole anti-badoi.....nu stiu cum as putea sa va fac sa intzlegeti un lucru, ca badoi daca a semnat la Steaua este deja stelist.

Haai, frate... Da-o dreaq de treaba... badoi este jucator al Stelei, nu este stelist. A fi stelist inseamna sa te nasti cu sange ros-albastru curgand in vene, sa mergi sa iti sustii echipa si la bine si la rau... Am mai zis, eu il privesc pe fostul cioroi ca pe un sclav venit sa traga la ham.. daca nu trage cum trebuie, ii iau tot neamul. Si, cu privire la ce a zis crafft in legatura cu calitatea indoielnica a majoritatii fanilor Stelei -nu suporteri, cum e gresit scris in instiintare, nu pot decat sa spun cu amaraciune ca are mare dreptate.

Danutss104.06.2007 18:42

Badoi este cel mai bun jucator din Liga 1 fara indoiala...zicetimi ce nu stie badoi sa faca in afara sa apere poarta?!?!

FlaviusCH04.06.2007 18:44

parca la barca, arsenal, real sunt numai jucatori care iubesc clubul respectiv de cand sunt mici si toata viata lor au tinut cu clubul la care activeaza... sunteti niste [...] astia care spun ca badoi n-are ce cauta la Steaua ca e rapidist... pai voi sunteti ca Jiji, ca el vrea numai romani :))) pai ce Elton sau Thereau sunt stelisti pur-sange? pe ei de ce ii iubiti si pe badoi il respingeti fara ca macar sa fi jucat un meci... sa va vad atunci cand o juca meci de meci bine si va ajuta echipa ce-o sa mai ziceti. in afara toti suporterii se bucura cand unn club cumpara un jucator bun de la mare rivala, numai la noi e pe dos. voi " stelisti adevarati " care-l injurati pe badoi sunteti niste [...]

Editat de Moderatori

Stanici04.06.2007 19:00
parca la barca, arsenal, real sunt numai jucatori care iubesc clubul respectiv de cand sunt mici si toata viata lor au tinut cu clubul la care activeaza... sunteti niste retardati astia care spun ca badoi n-are ce cauta la Steaua ca e rapidist... pai voi sunteti ca Jiji, ca el vrea numai romani :))) pai ce Elton sau Thereau sunt stelisti pur-sange? pe ei de ce ii iubiti si pe badoi il respingeti fara ca macar sa fi jucat un meci... sa va vad atunci cand o juca meci de meci bine si va ajuta echipa ce-o sa mai ziceti. in afara toti suporterii se bucura cand unn club cumpara un jucator bun de la mare rivala, numai la noi e pe dos. voi " stelisti adevarati " care-l injurati pe badoi sunteti niste retardati

Omu, nu e bine sa jignesti niste oameni doar pentru. ca au pareri diferite fata de cea pe care o ai tu sau fanii "fifa" din afara. Thereau si Elton sunt de apreciat si pentru bunul simt de care au dat dovada pe langa jocul bun pe care il au. Parerea mea e ca prin acest mesaj, prin care ai jignit o parte din cei ce nu iti impartasesc parerile, ai demonstrat ca esti mai retardat decat ei. Bafta!

vanfootball04.06.2007 20:38

L-au injurat pe Figo cand a plecat, nu cand a venit. E o MARE diferenta!

Hai lasati-o moarta, ca nu ne-a injurat la fiecare meci, n-o mai dati in SF-uri! A aplaudat galeria care scanda impotriva Stelei, fortat de imprejurari. Pun pariu ca nu-i pasa de nicio echipa din Romania, joaca pentru familie, fotbalul e un doar un job pentru el si pentru 95% din jucatorii planetei.

Fotbalistii nu sunt suporteri! Obisnuiti-va cu gandul!

zloty04.06.2007 20:52
L-au injurat pe Figo cand a plecat, nu cand a venit. E o MARE diferenta!

Hai lasati-o moarta, ca nu ne-a injurat la fiecare meci, n-o mai dati in SF-uri! A aplaudat galeria care scanda impotriva Stelei, fortat de imprejurari. Pun pariu ca nu-i pasa de nicio echipa din Romania, joaca pentru familie, fotbalul e un doar un job pentru el si pentru 95% din jucatorii planetei.

Fotbalistii nu sunt suporteri! Obisnuiti-va cu gandul!

lasa van ca adevaratzii idoli ai tribunelor traiesc pentru echipa , tzi lai imagina pe toti de exemplu jucand la lazio??

razvy irr.04.06.2007 21:21
lasa van ca adevaratzii idoli ai tribunelor traiesc pentru echipa , tzi lai imagina pe toti de exemplu jucand la lazio??

sau p Di Canio la As Roma? :-D

vanfootball04.06.2007 21:33

In primul rand, Totti a jucat numai la Roma de cand s-a apucat de fotbal. Badoi a ajuns la Rapid pe la 26 de ani, comparatia nu-si are rostul.

Di Canio s-a lansat la Lazio - iar e alta situatie. Chiar daca a mai jucat si la Juventus, Milan sau Napoli. Astea nu sunt rivale pentru Lazio?!

Ai dreptate cu "idolii tribunelor", zloty. Dar cine a zis ca Badoi e idolul tribunei?! Idolii la Steaua sunt Radoi, Dica, Neaga (daca vine)... Badoi va f doar un jucator util echipei, nu o sa-l idolatrizeze nimeni, stati linistiti!

razvy irr.04.06.2007 21:50
In primul rand, Totti a jucat numai la Roma de cand s-a apucat de fotbal. Badoi a ajuns la Rapid pe la 26 de ani, comparatia nu-si are rostul.

Di Canio s-a lansat la Lazio - iar e alta situatie. Chiar daca a mai jucat si la Juventus, Milan sau Napoli. Astea nu sunt rivale pentru Lazio?!

Ai dreptate cu "idolii tribunelor", zloty. Dar cine a zis ca Badoi e idolul tribunei?! Idolii la Steaua sunt Radoi, Dica, Neaga (daca vine)... Badoi va f doar un jucator util echipei, nu o sa-l idolatrizeze nimeni, stati linistiti!

Da stiu ...sunt rivale ..dar nu asa de intensa rivalitate ca AS Roma...ma rog ..e alta poveste cu Di Canio .... In Italia totusi mai sunt ceva idoli ...Un Maldini care spune totul dar si multi mercenari gen Bobo Vieri . .. Si acum inca ceva ..numai sa-l vezi pe marele nostru Lacatus sarutand steagul lui Rapid sau injurandu-ne alturi de caini....daca vad asa ceva ma apuc sa sustin echipa de sah a clubului(daca exista)

vanfootball04.06.2007 21:55

Pai eu il consider pe Badoi un fel de Vieri, Ronaldo, Pirlo, Inzaghi... Nu a fost reprezentativ pentru Rapid si nu va fi nici pentru Steaua, e doar un angajat al clubului unde e platit. Ne ajuta vreo 2 ani si isi vede de drum. De ce sa ne deranjeze asta?!

bodanelu05.06.2007 05:40

hai.. cu Badoi e cum e.. dar daca vine Dolha... :D :D

diego_cj05.06.2007 06:19

2 vesti fff proaste pe ziua de azi:

- Zenga posibil la Rapid... ii astept pe "adevaratii" stelisti (aia 17% din sondaj), sa ia masuri urgente, ca si in cazul badoi, si sa inceapa cu murdariile.. stergem tot cu buretele, si da-i cu tradatorul, Iuda, mercenarul...plus multa ...ue...

- la nunta lui Paraschiv (cel mai vechi din lot, printre putini produs 100% Steaua) au participat 0 (ZERO BARAT) colegi de echipa, ce sa mai zic de conducere.. Asta demonstreaza ce "MARE" familie este acum la Steaua, ce unitate, ce atmosfera de vis... Hai sa nu ne mai amagim: Banii ii tine pe toti uniti la Steaua.. se pare ca Radoi a uitat sa le dea ordin sa mearga la nunta.. ( o gluma trista, recunosc)

razvy irr.05.06.2007 06:37

In legatura cu Zenga nu stiu ce sa zic ..Nu cred ca va ajunge la Rapid ..si daca va ajunge a dovedit de atatea ori caracter si si-a facut datoria la Steaua( asta nu-l scuza de promisiunea facuta ca nu va antrena decat pe Steaua in Romania ...asta e ..puterea banului).Plus ca nu este roman...si nici stelist.

In legatura cu unitatea la echipa..imi vine sa ma urc pe pereti cand ma uite spre exemplu la javre ce atmosfera frumoasa e la echipa ...mereu glume caterinca prin autocar,cantonamente.Ca sa numai zic de relatia jucatori -suporteri.La ei cand se da un gol sunt in stare sa rupa gardu despartitor intre ei si suporteri.Ca sa numai zic de festivitatea de premiere..La noi aduce un tun de cofetii (pe un camp..ca p noi acolo ne-au tinut)si un colorat jegos inventand o manea de prost gust pentru toti prostii deveniti stelisti peste noapte.Cat si managementul clubului ..care e la pamant ..se vinde dintr-o ghereta materiale promotionale de calitate indoielnica.Dar de ...Steaua e a lu' Gigi ..e familia lui ...La lupta vitejii mei steagcruce2 (si mai comentati cand se lua atitudine ...ca nu suntem stelisti ...si ca vrem raul echipei )

bodanelu05.06.2007 06:43

Zenga nu se va duce la rapid..

vanfootball05.06.2007 07:52

Ce l-ar impiedica sa nu se duca?

bodanelu05.06.2007 07:55

nu stiu.. vedem... eu asa cred...

Danutss105.06.2007 13:30

O SA INTRU PE TEREN SI O SAL MUSC DE FUND!!! DACA VA LUATI DE MINE VA MUSC!! VOI CHIAR VRETI SA VA MUSC?!!?? VA MUSC DE FUND PANA VIL TAI SI NU MAI PUTETTI MERGE!!! O SA ZBIERTI SA MA OPRESC@!!

predatorpulse705.06.2007 14:15

@razvy,a fost ok sarbatoarea pechinezilor dar mie mi-a placut sarbatoarea din Ghencea cand am castigat titlul in fata bragadirului. Jiji e un zgarcit si nu da bani pentru lucruri mai complexe,mai grandioase. La rapid si la Dinamo sunt niste corupti imputiti,dar cu o oarecare cultura si ceva minte,la noi este un corupt,cu minte de cioban si cultura ioc. Asta e diferenta,toate cele 3 tabere au bani,doar ca la noi nu se cheltuiesc cum trebuie,nu se cheltuiesc dupa principii de management,ci dupa cum vrea ciobanul.

Din pacate,singurul domeniu unde Steaua inca domina este doar cel al trofeelor si al istoriei sale. Prezentul este crunt,stelismul la echipa nu prea mai exista,suporterii sunt divizati pe diferite subiecte,patronul este un cioban incult si ipocrit,iar antrenorul este acolo doar cu numele. Singurul om pentru care am respect in acest moment din managementul Stelei este Adrian Ilie,sper sa nu ma dezamageasca si sa se schimbe in rau.

Sa nu idealizam atmosfera de la pechinezi. Asa este mereu cand exista victorii si se castiga trofee. Mai stii atmosfera de la noi cand am castigat 2 titluri la rand,cata dragoste exista intre suporteri si jucatori,pe vremea lui Zenga si Protasov? Daca javrele nu intra in CL si nu iau nimic sezonul viitor,se duce dracul totul,Rednic va pleca,vor aparea iarasi certurile intre actionari etc. Am mai vazut scenariul acesta de nspe mii de ori pana acum.

Pechinezii nu sunt peste noi ca lot,sunt peste noi in privinta antrenorului pe care il au,marketing si juniorat. Din cate vad eu apar mai multi juniori dinamovisti talentati decat stelisti si asta e grav,asta arata nivelul echipelor noastre de juniori si totodata pot arata viitoarea fata a Stelei,iar cand apar 1-2 mai rasariti la nspe ani atunci nu e de bine pentru ca nu avem oameni crescuti in spiritul stelist,numai mercenari.

De asemenea am observat ca ei au mai multe intalniri cu suporterii si in general exista un respect al conducerii si al jucatorilor fata de suporterii lor. La Steaua in acest moment,cati jucatori mai vin sa salute dupa meci? Cate asemenea intalniri s-a facut la Steaua in ultimul timp? La noi zice Jiji un mare NU si gata,nimeni nu contesta si plecam cu totii acasa,pentru cioban suntem niste fraieri care intra "in casa lui" si-i dam bani. Atat.

Sper intr-un viitor mai bun si fara Becali.

Scuze pentru off-topic.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

The Flyer05.06.2007 17:09

hai sa-mi dau cu parerea:

una la mina:Vali badoi nu trebuia sa vina la Steaua!de ce?pentru varii motive!cind s-a discutat despre transferul sau in Ghencea a declarat ca nu-l intereseaza Steaua!cind s-au semnat actele de transfer a declarat ca n-are ce face,daca nea savarina nu l-a vrut,asta e!nu vorbesc despre el ca n-ar fi stelist din frageda pruncie,nu ma intereseaza acest aspect,nu mai vreau jucatori care declara ca s-au nascut Stelisti si asta e visul lor,sa ajunga la Steaua!!!el,pur si simplu a venit la Steaua pentru ca numitul Copos a luat niste bani pe el!nu mai spun ca e si tinara speranta!si vad oameni care apreciaza transferul!ok,pareri personale,nu le contest si nici nu vreau!da' daca venea si saracul de buga?tot asa va exprimati?un mare jucator,are fata de Steaua s.a.?

a doua la mina:chiar daca n-avem,momentan,un jucator polivalent ca sarmanul de badoi,nu mai postati timpenii,c-o sa faca,c-o sa dreaga!asta a venit pentru bani,pentru a juca in CHL(in cazul in care ne vom califica) si pentru a-si asigura un viitor!ce tot stam sa-i cautam in coarne astuia?si,pentru a ma referi la caracterul acestui individ:s-a scris de Danciu,Vladoiu s.a.!pai,bai,omuletilor,astia doi au jucat si la noi si la crapizi sau maidanezi,dar au avut coloana verticala!asta,asa,daca tineti minte!

si a treia:ce dracu',ciobanul a facut numai transferuri timpite!da' ma bucur pentru faptul ca exista suporteri ai Stelei extaziati de jucatorii veniti!s-aveti bafta!

JDERUL06.06.2007 06:48

Mai lipsesc Maftei,Sapunaru,Maldarasanu,Pancu si lista ar putea continua...Totzi "stelisti" pana laultima suflare atunci cand nu mai au unde sa joace. Am fost prea tolerantzi cu tptzi cei care au facut declaratzii urate la adresa Stelei si poate si asta este una din cauzele care ne-au pricopsit cu oligofrenul asta pe post de mare"salvator"al clubului

neaga506.06.2007 06:49
2 vesti fff proaste pe ziua de azi:

- Zenga posibil la Rapid... ii astept pe "adevaratii" stelisti (aia 17% din sondaj), sa ia masuri urgente, ca si in cazul badoi, si sa inceapa cu murdariile.. stergem tot cu buretele, si da-i cu tradatorul, Iuda, mercenarul...plus multa ...ue...

- la nunta lui Paraschiv (cel mai vechi din lot, printre putini produs 100% Steaua) au participat 0 (ZERO BARAT) colegi de echipa, ce sa mai zic de conducere.. Asta demonstreaza ce "MARE" familie este acum la Steaua, ce unitate, ce atmosfera de vis... Hai sa nu ne mai amagim: Banii ii tine pe toti uniti la Steaua.. se pare ca Radoi a uitat sa le dea ordin sa mearga la nunta.. ( o gluma trista, recunosc)

asta cu nunta lui Paraschiv mi s-a parut si mie tare nasol-erau plecati in vacanta, dar cred ca castiga destul la Steaua ca sa-si permita un extra bilet dus-intors ca sa participe la un asa eveniment...si totusi Paraschiv a fost capitanul in cele mai multe meciuri anul asta...si mai e si faza cu presa-au pomenit asa in trecere de nunta lui Paraschiv doar o singura data pe cand de nunta lui Petrescu si Duckadam au vorbit vreo 2 zile la toate stirile; asta spune multe...

ANDREIUT8306.06.2007 07:29

NU CRED!!!!! Zenga e stelist si nu cred ca va veni la Rapid.La urma urmei ,,ce conteaza";inca un antrenor bun de care Steaua nu a profitat.

Trebuie sa intelegem ca e profesionist si nu trebuie sa uitam ce a facut pentru echipa noastra.Trebiue sa avem mentalitate de occident,suntem in UE si nu trebuie sa gandim asa;asta e meseria si daca si-o face asa cum trebuie, merita felicitat si de noi, stelistii, indiferent ce echipa va antrena! steag1

vanfootball06.06.2007 09:48

Boloni e si mai stelist decat Zenga si va prelua Rapidul. :)

mihai din oradea07.06.2007 08:45

este normal sa fim alaturi de el.Profesionist %,un jucator,luptator,de care Steaua avea nevoie ,nu ar fi rau sa avem mai multi asemenea jucatori.

«1234»