FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Suporterii sunt alaturi de Badoi

«1234»
fcsteaua.ro04.06.2007 01:00

In cadrul sondajului: "Cum il veti privi pe Badoi?" 82.53% (4445 voturi) dintre stelisti au raspuns "Ca pe un actual jucator al Stelei - il voi respecta" iar doar 17.47% (941 voturi) nu privesc cu ochi buni venirea acestuia in Ghencea.

cozmin04.06.2007 01:23

Vali..badoi..pentru noi esti un [...........]!

daniel_mititelu04.06.2007 05:05

Badoi a fost si este un baiat cu bun simt gen Florentin Petre.Dar sunt convins ca se vor gasi semintari sa-l injure.

x-man270204.06.2007 05:21
Vali..badoi..pentru noi esti un [.....]!

cozmin da-ti foc frate ca tu nu esti suporterul Stelei esti un papa lapte

cris04.06.2007 05:29

Intotdeauna Badoi mi s-a parut un profesionist sper sa faca treaba buna la Steaua . Bine ai venit.

zloty04.06.2007 05:30

Personal cred ca mai era loc de o varianta de raspuns ,si anume mie indiferenta venirea lui la Steaua

pif_bull04.06.2007 05:32
Vali..badoi..pentru noi esti un [......]!

Eshti un mare [................] mai Cozmin. Eshti cumva si Gushe? Nu mai facetzi aprecieri aiurea. Vedetzi-va de treaba. Badoi este jucator profesionist. Ishi va face treaba la Steaua.

FORZA Steaua - alaturi de Badoi.

sanbk200204.06.2007 05:40

pentru Daniel si x man, va rog sa ma treceti si pe mine la lista celor "semintari" ( eu ziceam samantari, dar, ma rog ) sau a celor care trebuie sa-si dea foc, pentru ca si pentru mine Badoi e un nesimtit care a injurat Steaua, a aruncat cu medalii spre oficiali ai sai si a spus ca"orice ar fi, nu ma duc la Steaua".

Asadar, e un [..........................] care nu merita nici o clipa sa joace la noi.

De notat ca nu am spus acelasi lucru despre Mutica, atunci cand acesta a venit la noi si n-as spune, spre exemplu, despre Florin Bratu. Acestia sunt jucatori care au vorbit frumos despre Steaua mereu.Asta e un nenorocit care, nu mai departe de saptamana trecuta, spunea arogant "am avut telefonul in camera si m-au tot sunat cei de la Steaua, cred ca ma vor daca au fost asa insistenti" Eu, "semintarul", credeam ca daca iti doresti sa vii la Steaua ai alta atitudine, dar, daca asa ziceti voi...

Ce continui sa regret eu este ca 82% din suporterii nostri pun rezultatele in fata principiilor. Asta pentru ca nu contest ca este un jucator de valoare. Pentru mine, insa, e important sa fie si un om de valoare, iar asta e un gunoi!

uzzi_7704.06.2007 06:10

@ sanbk2002

bravo

bodanelu04.06.2007 06:18

usor usor.. ajungem o echipa cu suporteri dupa chipul si asemanarea lu` Jiji :( :(

gascan04.06.2007 06:58

trebuie sa fim neseriosi sa nu-l sustinem pe Badoi,...caci acum este si el unul dintre noi! steagcruce2

nemilosul04.06.2007 06:59

au ajuns unii sa injure un suporter stelist penttru [.................] care nu mai mult de acum 3 sapt le dadea ....

[.............] -un "semintar"

auzi la "suportarii stelisti" de mai sus ca e baiat de bun simt-asta e cea mai tare gluma a secolului [...................] baiat de bun simt

de unde ati tras concluzia ca are bun simt cand ne injura la sf fiecarui meci.cand baga arogante ca Steaua fura,cand behaia in autocar sau poate cand era 100% sigur ca vine la noi si declara dezamagit ca se simte tradat si ca el vroia sa ramana la rapid

ariell04.06.2007 07:02

Hai sa avem rabdare cu el, sa il vedem in teren ce va face, asa e cel mai bine.

Ar fi fost mai bine daca ar spune si el ca din frageda pruncie este stelist pur sange si tot ce s-a intamplat este doar din vina "sistemului ticalosit", eventual sa spuna si din proprie initiativa M.... Rapid? :D

Nu zic acum ca trebuie sa il primim cu surle si trambite, covor rosu si milioane de buchete de flori, dar macar pentru a-i arata ca nu suntem facuti din acelasi aluat, putem sa il primim cu decenta, altfel nimic nu ne-ar deosebi de lebede si javre daca procedam exact ca ei sau mai rau.

onlySteaua04.06.2007 07:04

daca nu ma insel, a jucat 5 ani la crrapid si in toata aceasta periada numai cuvinte de lauda nu i-a adus Stelei. din contra. chiar si inainte, cand deja stia ca este posibil sa ajunga la Steaua nu si-a schimbat atitudinea. nici macar dupa ce a ajuns la Steaua nu a incercat "s-o mai dreaga". cel putin de fatada, "de dragul" suporterilor, pentru ca vrea sau nu, momentan este jucatorul Stelei. dar nu, el prefera sa ramana pe viata cioara. macar este cinstit. in plus, mai are si o varsta, ii va lua cel putin o jumatate de an sa se acomodeze la Steaua. de determinare nici nu mai are rost sa vorbim. ce viitor are el la Steaua? singurele lui satisfactii vor de ordin material, sunt convins de asta. [...............................................................................

................................................................................

.

...................]

Edit: fara a fi tendentios sau ironic va intreb cu ce am jignit?

prin tot comportamentul sau badoi a demonstrat clar ca este crrapidist (cioara), ba mai mult a jignit Steaua oricand i s-a ivit ocazia, iar daca Nicolita este de alta etnie io-mi tai gatul. daca explicatia voastra este una pertinenta o accept fara probleme, va asigur de asta.

ariell04.06.2007 07:11
daca nu ma insel, a jucat 5 ani la crrapid si in toata aceasta periada numai cuvinte de lauda nu i-a adus Stelei. din contra. chiar si inainte, cand deja stia ca este posibil sa ajunga la Steaua nu si-a schimbat atitudinea. nici macar dupa ce a ajuns la Steaua nu a incercat "s-o mai dreaga". cel putin de fatada, "de dragul" suporterilor, pentru ca vrea sau nu, momentan este jucatorul Stelei. dar nu, el prefera sa ramana pe viata cioara. macar este cinstit. in plus, mai are si o varsta, ii va lua cel putin o jumatate de an sa se acomodeze la Steaua. de determinare nici nu mai are rost sa vorbim. ce viitor are el la Steaua? singurele lui satisfactii vor de ordin material, sunt convins de asta. mai bine un tigan(si va rog nu editati pentru ca termenul tigan exista si nu trebuie sa ne sfiim sa-l folosim) ca si Banel decat o cioara ca badoi.

Corect, cel putin are verticalitate :mrgreen: , dar sincer prefer sa fie asa decat inca unu care a avut o revelatie ca e stelist decand se stie, cat despre acomodare si integrare in lot sper sa se faca mai devreme, dar cu ajutorul lui Oli e posibil sa dureze mai mult, poate ma insel da' mai stii ?

costy_k1_G.04.06.2007 07:12

Astept sa vad declaratiile lui in presa daca are sa-si ceara scuze ca a injurat Steaua cat timp a fost la rapid am sa fiu alaturi de el daca NU am sa-l injur mai tot meciul, dar cred ca-si va cere scuze intr-un fel ca are si el o varsta si e profesionist.

axl2304.06.2007 07:37

Mda, si eu astept cu interes primele declaratii ale lui Badoi. Daca isi cere scuze sau pupa steagul, daca isi declara dragostea eterna din copilarie pentru culori, nu e altceva decat un catel.

ariell04.06.2007 07:43
Mda, si eu astept cu interes primele declaratii ale lui Badoi. Daca isi cere scuze sau pupa steagul, daca isi declara dragostea eterna din copilarie pentru culori, nu e altceva decat un catel.

I agree ! :)

Scuze pentru offtopic, dar profit de ocazie pentru a-i ura "la multi ani !" lui Rica, abia astept sa te vad in tricoul rosu-albastru, inca o data :

La multi ani Rica Neaga!

AdrianUltras2504.06.2007 07:50

glumiti, nu?

pai asta ne-a injurat si ne-a trmis la origini de cate ori a putut si cu cel mai mare drag si acum eu sa il pup si sa il primesc cu bratele deschise?

sunt curios cati suporteri adevarati ai Stelei au votat in acell poll

nu se poate asa ceva frate

sa demonstreze ca e stelist

sa injure rapidul si pe fanii rapidisti

sa pupe steagul Stelei

sa se umileasca un pic

si mai vedem dupa

oricum

nu cred ca voi astepta primul meci prost al lui badoi ca sa il injur

dar presimt ca primul lui meci prost la Steaua va fi si ultimul

axl2304.06.2007 07:54

sa pupe steagul Stelei

sa se umileasca un pic

si mai vedem dupa

Omule, Badoi e clar ca nu e stelist. Daca face ce spui tu, atunci demonstreaza ca e o curva. Daca isi mentine atitudinea de profesionist si recunoaste ca Rapid i-a ramas la inima dar acum e la Steaua si va da totul pe teren, si daca va da intradevar totul pe teren, atunci isi va castiga si respectul meu.

zipper04.06.2007 07:57

Hai ca pe zi ce trece constat ce multi [..............] sunt printre noi in galerie. Tot felul de pusti sau doar cu gandire de pusti, care pentru. rezolvarea oricarei situatii nu vad ca solutii decat injuraturile si bataile. Pai voi cu ce sunteti mai presus de Becali daca si voi injurati alti suporteri stelisti care au alta gandire decat a voastra? Cu ce e mai prejos un suporter care sta la tribuna fata de unul din peluza? Toti suntem egali atat in drepturi cat si in obligatii. Daca eu am ales sa vin in peluza, asta nu-nseamna ca ma simt mai "smecher" decat unul din trib.; pur si simplu ma simt mai bine in peluza, cantand. De ce il condamnati pe Badoi? Eu unul nu l-am auzit niciodata vehement la adresa Stelei cum a fost niculae, sapunaru... Este un om modest si poate a mai avut si el rabufniri provenite din anumite frustrari. Ce e rau in asta? Eu unul nu m-am simtit niciodata atins de vreo declaratie data de badoi. Daca veti continua sa aveti aceeasi atitudine fata de jucatori, fata de suporterii care nu va "sustin" cauza, nu va veti face decat de ras pentru. "mentalitatea de cartier" pe care o aveti. Vedeti-va frate de treaba, mai ales tu bodanelu, si nu mai faceti atat pe desteptii si pe arogantii.

steagcruce2

ariell04.06.2007 08:00
glumiti, nu?

pai asta ne-a injurat si ne-a trmis la origini de cate ori a putut si cu cel mai mare drag si acum eu sa il pup si sa il primesc cu bratele deschise?

sunt curios cati suporteri adevarati ai Stelei au votat in acell poll

sa pupe steagul Stelei

sa se umileasca un pic

si mai vedem dupa

oricum

nu cred ca voi astepta primul meci prost al lui badoi ca sa il injur

dar presimt ca primul lui meci prost la Steaua va fi si ultimul

Daca ar face asta abia atunci mi-ar deveni mai antipatic chiar si decat Jiji :mrgreen:

Niste scuze mai treaca mearga dar fara explicatii pentru ca ar fi penibil, abia atunci mi-ar fi antipatic si mi-ar inspira mila, sper sa aiba demnitatea sa nu faca asta, daca are ceva de demonstrat publicului sa o faca pe teren.

Dixit !

AdrianUltras2504.06.2007 08:03

axl23

nu m-ai inteles

dar am gresit si eu

trebuia sa pun textul subliniat de tine in ghilimele

badoi e clar ca nu e stelist

ziceam doar ca ar trebui sa se umileasca un pic

sa isi spele pacatele

pentru ca nu se poate asa

dupa ce intreaga lui cariere ne-a injurat nu se poate sa vina la Steaua si sa creada ca il primim cu bratele deschise

eu sunt sincer

si va spun ca nu il vreau la Steaua

si ca as vrea sa se umileasca un pic

un pic mai mult

asa cum isi batea joc de noi cand era la rapid

as vrea acum sa plateasca

uitati la Elton

becalii vrea sa il dea la UTA

brazilianul a refuzat

"Steaua sau nimic"

asta e un jucator adevarat

de ce?

pentru ca in primul rand respecta fanii care il iubesc

si badoi putea refuza oferta Stelei

si putea sa se duca la alta echipa(Poli sigur il oferta)

asta daca era un jucator adevarat

un om cu caracter

pentru ca nu se poate sa te duci sa pupi acolo unde acum 2 zile scuipai

a ales Steaua pentru ca e un mercenar

si pentru ca la 31 de ani vrea sa joace in CL

nu a ales Steaua pentru noi

sau pentru performanta

oricum valoare prea mare nu are

si nu stiu cat de mult se va obosi pe teren

sper sa plece cat mai repede

pierdere nu va fi in orice caz

wlladdy104.06.2007 08:05

ce trebuie sa faca badoi pentru a sterge cu buretele jignirele pe care le-a facut la adresa clubului si a suporterilor ? un singur lucru...sa joace fotbal, sa ne demonstreze ca are valoare. In rest ? sa sa comporte normal...nu trebuie sa pupe fularul Stelei...sa injure clubul pentru care a evoluat.....Atat vreau de la badoi.....ce vreau de la suporteri ? sa fie civilizatzi...sa aratam diferentza intre un suporter civilizat al celui mai prestigios club din europa de est....si unul al celor de dincolo de pod...care stim cum ar primi un jucator venit de la o rivala....Deci ....bine ai venit Vali....sper sa fi bine primit in Ghencea.....sa ne demontrezi valoarea, si sa te simti foarte bine in Ghencea, incat sa uiti perioada petrecuta la rapid (desi stiu ca greu).....

AdrianUltras2504.06.2007 08:06

ariell

repet

badoi si-a demonstrat lipsa de caracter in momentul in care a semnat cu Steaua

nu mai trebuie sa pupe steagul Stelei sau sa injure rapidul ca sa confirme asta

e un om mic

si un mercenar

nu are ce cauta la Steaua

am scapat de Oprita

a venit badoi

caractere asemanatoare

pacat!