FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Suporterii sunt alaturi de Badoi

«1234»
axl2304.06.2007 08:10

Pe mine ma deranjeaza venirea lui Badoi la Steaua, sunt sigur ca se putea gasi un alt jucator de valoare apropiata cu el, fara "pete" la dosar. Dar sunt de parere ca este o manevra politica a lui gg, am mai spus asta in alt post. Ii recunosc calitatile fotbalistice, este un pasator bun, mucitor, etc., dar nu sunt inca sigur ce atitudine voi adopta la primul lui meci in ros'-albastru. Stiu doar ca nu-l voi huidui sau injura.

AdrianUltras2504.06.2007 08:11

p.s.

mie nu imi place cuvantul "profesionist"

nu si atunci cand e folosit in Romania

pentru ca atunci cand il folosesti pentru a descrie un jucator din Romania

de cele mai multe ori are ca sinonim cuvantul "mercenar"

axl2304.06.2007 08:14

Nu, n-am nimic cu Badoi, bun venit la Steaua! Ai tot sprijinul meu.

(Am facut o introspectie rapida, m-am decis.)

ariell04.06.2007 08:17
ariell

repet

badoi si-a demonstrat lipsa de caracter in momentul in care a semnat cu Steaua

nu mai trebuie sa pupe steagul Stelei sau sa injure rapidul ca sa confirme asta

e un om mic

si un mercenar

nu are ce cauta la Steaua

am scapat de Oprita

a venit badoi

caractere asemanatoare

pacat!

Problema e ca si fotbalul reflecta realitatea in care traim, gasesti putini patroni de echipe sau chiar jucatori care sa aiba bun simt, decenta, sa isi respecte adversarul, fair-play si alte chestii de genul.

Daca balacareala nu e, nimic nu e ca sa adaptez un citat arhicunoscut, sper doar sa isi faca treaba in teren, pana la urma toti is interesati de bani, uita-te la proprii nostri jucatori de cate ori "au uitat" sa vina la salutul galeriei in campionatul asta, si s-ar putea spune ca sunt jucatori cat de cat emblematici ai Stelei actuale, asa ca ce pretentie sa mai ai de la altii straini ?

Dar asta e deja alta problema, asa ca nimic de zis, sper doar ca va face un joc bun in Ghencea

AdrianUltras2504.06.2007 08:18
Pe mine ma deranjeaza venirea lui Badoi la Steaua, sunt sigur ca se putea gasi un alt jucator de valoare apropiata cu el, fara "pete" la dosar. Dar sunt de parere ca este o manevra politica a lui gg, am mai spus asta in alt post. Ii recunosc calitatile fotbalistice, este un pasator bun, mucitor, etc., dar nu sunt inca sigur ce atitudine voi adopta la primul lui meci in ros'-albastru. Stiu doar ca nu-l voi huidui sau injura.

sincer eu nu cred ca a fost adus de Gigi ca o "manevra politica"

nu stiu de ce dar simt un miros de piti in aceasta tranzactie

prea tare ii vrea becalii pe badoi si buga

si e ciudat acest lucru pentru ca acesti 2 jucatori sunt, pe langa Coman, singurii 2 rapidisti de la nationala

si la nationala se stie ca nu se face selectia pe valoare sau forma sportiva

ci pe criterii cu totul diferite

care nu prea au legatura cu sportul

sau sportivitatea

e ciudat cum jucatorii lui piti au inceput sa rasara la Steaua

a inceput Ov Petre

acum badoi

pe lista de asteptare contra si buga

Daniel niculae e dorit si el

azi,maine o sa apara florentin Petre sau tamas

p.s.

am auzit cum ca si Croitoru a fost adus de Gigi la sfaturile lui piti

ca cica Olaroiu nu l-ar fi vrut

si din cauza asta Croitoru nu prea a jucat la inceput

pacat ca a plecat Panait

e un fotbalist valoros

de care am fi avut nevoie in campionatul incheiat recent

si care ne mai putea ajuta

a fost cel mai bun de la Vaslui in retur!

greenyes04.06.2007 08:27
glumiti, nu?

pai asta ne-a injurat si ne-a trmis la origini de cate ori a putut si cu cel mai mare drag si acum eu sa il pup si sa il primesc cu bratele deschise?

sunt curios cati suporteri adevarati ai Stelei au votat in acell poll

nu se poate asa ceva frate

sa demonstreze ca e stelist

sa injure rapidul si pe fanii rapidisti

sa pupe steagul Stelei

sa se umileasca un pic

si mai vedem dupa

oricum

nu cred ca voi astepta primul meci prost al lui badoi ca sa il injur

dar presimt ca primul lui meci prost la Steaua va fi si ultimul

Gandeste te ca toti marii stelisti l au injurat pe Adrian Ilie de imi era mie rusine ca se intampla asa ceva, si sef de galerie era Jean Pavel iar Steaua juca contra Valenciei. Cand stelistii nu or sa ma injure pe stadion atunci sa cerem si noi acelasi lucru pana atunci ganditi va la binele echipei nu la orgolii prostesti.

Sunt student in Belgia si am colegi din Spania care tin cu Real Madrid si chiar i am intrebat cum reactioneaza superterii Realului daca un jucator bun vine la ei. Erau mandri ca un jucator de la o rivala jaoca pentru echipa lor. Asa ca ar trebi sa evoluam si noi. Si cazuri de genul asta sunt dstule, Inzaghi la Milan dupa ce a jucat multi ani la Juve, Enrique de la Barca care inainte ajucat pentru Real, Figo, etc. Cand Figo s a trasferat la Real nimeni nu l a injurat ca de ce jaoca la ei dupa ce a jucat la Barca, pur si simplu au apreciat calitatea jucatorului si atat.

Forza Steaua!!!!

axl2304.06.2007 08:29

@greenyes

Nu-l uita pe Ronaldo la Inter.

AdrianUltras2504.06.2007 08:34

greeneyes

ce s-a intamplat atunci a fost josnic

si foarte rusinos

totusi

as vrea sa cred ca am trecut peste astfel de faze

ca atunci eram totusi la inceput

trecusera doar 10 ani de la iesirea din comunism

inca nu eram "civilizati" ca restul europei

acum la 18 ani sper ca lucrurile s-au schimbat

oricum

te intreb doar atat

ai vazut pe Ronaldinho sa ii injure pe fanii lui Real?

sau pe Maldini pe fanii lui Inter?

cei din strainatate sunt profesionisti adevarati

pentru ca stiu ce inseamna cuvinte ca "respect" si "demnitate"

potra04.06.2007 08:37

hai fratilor! atata stam sa ne contrazicem care il injura si care il lasa in pace! frate, omu e acum jucatorul Stelei, fie ca ne place fie ca nu (sunt sigura ca nimeni nu a fost extaziat cand a auzit devenirea lui), deci ce rost are sa mai dezbatem subiectul? fiecare o sa faca oricum ce vrea, o sa injure sau o sa-l sustina. ideea este ca daca tot a venit ar trebui sa-l lasam in pace:

1. pentru reputatia noastra, sa dam dovada de educatie, distinctie;

2. ca sa nu se transforme omul intr-un jucator care alearga in sictir si degeaba l-am luat, daca tot e al nostru apoi sa ne folosim cum trebuie de el.

dar pana la urma oricat ne-am certa pe aici fiecare o sa ramana cu parerea lui si o sa faca ce-i bubuie lui mintea!

roby_spartacus04.06.2007 08:38

Abia astept primul meci al Stelei ... ca imi este dor de atmosfera din Ghencea fularultras si abia astept sa il injur putin pe ioara asta de badoi are a dat in Steaua si in suporteri !! EL nu are ce cauta la Steaua nu are valoare de Steaua si nii carecter de Steaua !! MUIR BADOI

greenyes04.06.2007 08:45

Ce ar trebui sa faca toti stelistii care l au injurat pe Adrian Ilie ca pe cel mai mare dusman al Stelei, si vorbim de Adrian Ilie, jucator care rar ne este dat sa vedem, cand revad fazele cu goluruile marcate de el mi se face pielea de gaina, jucator la fel de emblematic ca si Lacatus prin prisma valorii si pentru tot ce a facut pentru Steaua????

Ne vrem superiori, e timpul sa o demonstram dar atata timp cat si noi stelistii ne comportam ca si ''restul'' celor pe care ii blamam ar trebui sa ne tinem gurile inchise.

Inca ceva pentru toti stelistii anti Badoi. Cand Aliuta s a trasferat la Steaua nu l a injurat nimeni, ca i au cerut sa injure Steaua si daca nu ma insel chiar a facut o, e vina jucatorului dar daca nu facea asta dobitocii s ar fi luat de el, si daca incepi sa analizezi mai profund poti chair spune ca prin ceea ce se cere de al unii jcuatori ca sa si demonstreze, vezi Doamne, atasamentul pentru club, se paote spune ca l calci in picoare pe omul ala, paote omului nu i sta in caracter sa si injure adversarii cu care peste cateva zile se paote intalni la lotul national dar de gloata e mare din pacate prea mare.

Badoi o sa demonstreze ca e stelist prin jocul lui si atat. Cu ce va incalzeste un jucator care e stelist asa cum vreti voi si el e varza penala, poate Gigel e stelist asa cum il vreti voi, poate el chiar ar injura pe rapid, Dinamo si pe cine mai vreti voi, ar pupa steagul ros albastru si in genunchi, dar daca joaca ca o carpa i l face mai stelist decat un jucuator valoros care si ajuta echipa sa castige dar care are ''dosarul patat''????

stelist2504.06.2007 08:49

BAEYYY fratilor, pai el injura Steaua pe unde o prindea si noi sa-l mai respectam, el e un mercenar, nu vrea dacat bani, de aia a venit la Steaua. El, cum a venit la Steaua de la Rapid asa poate merge si de la Steaua la orice rivala a Stelei daca aceasta ii va da mai multi bani!!! badoi nu e stelist adevarat!!! BANII N-AU VALOARE FAPTELE CONTEAZA, STELISTII SE NASC NU SE INVENTEAZA!!! steagcruce2

greenyes04.06.2007 08:54
greeneyes

ce s-a intamplat atunci a fost josnic

si foarte rusinos

totusi

as vrea sa cred ca am trecut peste astfel de faze

ca atunci eram totusi la inceput

trecusera doar 10 ani de la iesirea din comunism

inca nu eram "civilizati" ca restul europei

acum la 18 ani sper ca lucrurile s-au schimbat

oricum

te intreb doar atat

ai vazut pe Ronaldinho sa ii injure pe fanii lui Real?

sau pe Maldini pe fanii lui Inter?

cei din strainatate sunt profesionisti adevarati

pentru ca stiu ce inseamna cuvinte ca "respect" si "demnitate"

Nu stiu daca a facut asta si nu cred ca a facut o dar ce se intampla la noi nu se intampla la nimeni. Eu de acuzat acuz galeriile care au cerut asa ceva de la jucatori, nu am vazut ncii un jucator sa vina in fata reporterului sa si bage ceva intr o echipa adversa din propria initiativa. Mai ganditi va si la situatiile in care sunt pusi jucatorii care se afla in situatiile astea, sa si injure adversarii, si nu ca asa au vrut ei ci pentru ca le a cerut ''multimea', pardon ''suporteri adevarati''

Intram in alta sfera de discutii, poate chiar moderatorii ar trebui sa deschida un subiect de genul asta, un fel de educatie a suporterilor, desi suna a utopie, educatia o ai de acasa sau din tine insuti sau nu o ai, dar cum suntem oameni, si cum chiar nimalele is in stare sa invete cine stie poate nu e un lucru asa utopic. Dar cel mai important e pterea exemplului asa ca toti acre or as fie in galeria Stelei in primul meci cu Badoi in echipa ar trebui sa l aplaude sa l incurajeze.

Ne vrem superiori atunci sa ne comportam ca atare!

Forza Steaua!!!!

diego_cj04.06.2007 11:40
Abia astept primul meci al Stelei ... ca imi este dor de atmosfera din Ghencea fularultras si abia astept sa il injur putin pe ioara asta de badoi are a dat in Steaua si in suporteri !! EL nu are ce cauta la Steaua nu are valoare de Steaua si nii carecter de Steaua !! MUIR BADOI

ba baiatule du-te si te culca, ca poate te retinem!!! si in vara cand reincepe campionatul poate uiti si stai acasa sau in fata blocului cu baietasii tai de cartier.. ne faci la toti un bine.. serios.. ca din cauza a astia ca tine jucam in Ghencea o data la 2 luni... auzi la el "ca imi este dor de atmosfera din Ghencea fularultras si abia astept sa il injur putin pe ioara asta de badoi" .. ma asteptam sa zici ca de abia astepti sa-i vezi pe baieti, sa sustii echipa, sa-i incurajezi... nu ma tui de abia astepti sa vii sa injuri... cu astia ca tine ne mandrim , suntem cea mai frumoasa si civilizata galerie (parca vad ca ai fost printre desteptii care l-au injurat acum cativa ani pe tradatorul A. Ilie) ... deci stai dracului acasa in vara daca arzi de nerabdare sa vii la injurat..

p.s. apropo de nick-ul tau, vezi ca spart-anusii is pe alt site

roby_spartacus04.06.2007 13:18
ba baiatule du-te si te culca, ca poate te retinem!!! si in vara cand reincepe campionatul poate uiti si stai acasa sau in fata blocului cu baietasii tai de cartier.. ne faci la toti un bine.. serios.. ca din cauza a astia ca tine jucam in Ghencea o data la 2 luni... auzi la el "ca imi este dor de atmosfera din Ghencea fularultras si abia astept sa il injur putin pe ioara asta de badoi" .. ma asteptam sa zici ca de abia astepti sa-i vezi pe baieti, sa sustii echipa, sa-i incurajezi... nu ma tui de abia astepti sa vii sa injuri... cu astia ca tine ne mandrim , suntem cea mai frumoasa si civilizata galerie (parca vad ca ai fost printre desteptii care l-au injurat acum cativa ani pe tradatorul A. Ilie) ... deci stai dracului acasa in vara daca arzi de nerabdare sa vii la injurat..

p.s. apropo de nick-ul tau, vezi ca spart-anusii is pe alt site

Ma nu ma inebuni ... nu sunt dinamovist e de la altceva SPARTACUS nu de la javre!! bei baiatule cred ca io cant de 10 ori mai mult ca tine ...la meici cu Dinamo la 3-0 eram printre putinii care mai cantau si am stat pana la sf sa aplaud echipa cand ma duc pe stadion la Steaua cante mereu !! SI nu injur jucatorii ADEVARATII ai Stelei ... dak vrei sa sti ca nu sunt samantar ca altii si o sa-ti spun io ca toata peluza o sal injure pe badoi nu te mai crede mare ULTRAS ca si mu o sal injuri !!!

roby_spartacus04.06.2007 13:20

@ diego_cj

P.S. mai documenteaza-te si tu cine a fost SPARTACUS !!

A si inca ceva! Am nick-ul asta de mai bine de 1 an de zile, cand dinamoistii nici nu auzisera de Cei 300 SPARTANI, iar tu înca nu erai înscris pe site-ul acesta.

Asa ca...ciocul mic ! Sau poate vrei sa-ti iei din nou ban...

wlladdy104.06.2007 13:48

Pentru totzi care au scris articole anti-badoi.....nu stiu cum as putea sa va fac sa intzlegeti un lucru, ca badoi daca a semnat la Steaua este deja stelist. si as vrea sa-i intreb pe cei care au o atitudine anti-badoi : Daca ar primi un post la rapid...cu un salariu de 20 000 EUR, si sa-si faca doar treaba pentru care ar fi angajat, fara sa pupe steagul rapidului - fara sa se declare rapidist - fara sa injure Steaua, sa-si faca doar treaba si apoi sa vina sa-si sustina favoritzii din Ghencea, s-ar angaja ? Dar sa va ganditzi bine, nu ca suntetzi stelisti, aveti familie - cheltuieli etc.

Eu sunt sigur ca badoi o sa demonstreze ca e un jucator bun, de asta a si acceptat sa vina la Steaua. Nu cred ca vine doar pentru bani, vina sa joace in UCL, la cel mai mare club din europa de est, sa fie aplaudat si sustinut (sper) de cea mai frumoasa galerie, si una care sper sa fie si civilizata.

A jucat la rapid, poate ne-am simtzit jignitzi cand ne-a injurat....si Danciulescu ne-a injurat, si a facut multe la Steaua, si mai sunt exemple.

Nu-l compar pe badoi cu figo sau cu Ronaldo, dar pot spune ca e un jucato bun....iar daca cei mentionati anterior (si multi altzi) au fost primitzi cu aplauze de catre suporterii carora le-a facut viatza grea, cu ce am fi noi mai superiori daca l-am injura ?!?!

Il injuram . Si ce rezolvam ? nimic. Poate doar ca vom fi in aceeasi categorie cu suporterii care-l injura pe Radoi....atat.

cozmin04.06.2007 14:18
cozmin da-ti foc frate ca tu nu esti suporterul Stelei esti un papa lapte

ne vedem in peluza la urmatorul meci al Stelei si vom vedea care dintre noi doi este papa lapte.

Eshti un mare [................] mai Cozmin. Eshti cumva si Gushe? Nu mai facetzi aprecieri aiurea. Vedetzi-va de treaba. Badoi este jucator profesionist. Ishi va face treaba la Steaua.

FORZA Steaua - alaturi de Badoi.

cand o sa iesi din lanul de porumb atunci sa mai postezi pe forumuri..ca pe stadion nu cred ca ai fost vreodata

diego_cj04.06.2007 14:29
@ diego_cj

P.S. mai documenteaza-te si tu cine a fost SPARTACUS !!

A si inca ceva! Am nick-ul asta de mai bine de 1 an de zile, cand dinamoistii nici nu auzisera de Cei 300 SPARTANI, iar tu înca nu erai înscris pe site-ul acesta.

Asa ca...ciocul mic ! Sau poate vrei sa-ti iei din nou ban...

Si ce daca nu eram inscris la acea data?!!!... te face mai stelist?!!! sa inteleg ca tu esti un mare suporter, nu? parca esti ala care abia asteapta sa inceapa campionatul, sa mearga la stadion sa-l injure pe Badoi... [...............................................................................

..............] , vezi ca e acolo ...

p.s. si cum adica : "Asa ca...ciocul mic ! Sau poate vrei sa-ti iei din nou ban... """ , cine a murit si te-a lasat responsabilul cu ban-urile aicea?? nu suporti o critica??! eu speram ca e una constructiva din care o sa inveti ceva... subliniez SPERAM.... vezi mai bine sondajul 82.53% (4445 voturi) dintre stelisti il vor respecta pe Badoi !! nu-l vor iubi, il vor RESPECTA... [...............................................................................

.............................................................................]

Te rog nu te mai obosi sa mai imi raspunzi, nu o sa ma obosesc nici eu sa-ti citesc replica.

Singur04.06.2007 14:48
BAEYYY fratilor, pai el injura Steaua pe unde o prindea si noi sa-l mai respectam, el e un mercenar, nu vrea dacat bani, de aia a venit la Steaua. El, cum a venit la Steaua de la Rapid asa poate merge si de la Steaua la orice rivala a Stelei daca aceasta ii va da mai multi bani!!! badoi nu e stelist adevarat!!! BANII N-AU VALOARE FAPTELE CONTEAZA, STELISTII SE NASC NU SE INVENTEAZA!!! steagcruce2

Da frate asa a fost respectat si Oprita si Danciulescu si sa nu mai vb cazuri care acum stau prin curtea lu Dinamo ..si la negri...sa fim seriosi gandestete si tu e jucator profesionist...mie sincer imi place jocul lui si zic ca va intari Steaua...nu zic ca nul acuz si eu ...pentru ce a facut impotriva Stelei dar eu sper sa demonstreze cat sta la Steaua..

makaan04.06.2007 16:14

Badoi, ajuti echipa sau mori dreq!

alinakes04.06.2007 16:21

Ia mai lasati-ma mah cu spiritul Stelist ! Ca din actualul lot avem 2 sau 3 jucatori care stiu ce inseamna cu adevarat Spiritul Stelei restul sunt "jucatori profesionisti" !

Sa va mai vad eu cand o sa dea un gol sau o pasa de gol in meciul cu Dinamo sau cu rapid ?!

Atunci sa va vad cum il injurati ! Voi chiar credeti ca toti care vin si zic ca el de mic a tinut cu Steaua e mare jucator , lasa mah sa isi faca treaba fata de club si pe urma il judecam !

La Dinamo Danciulescu era injurat cand a plecat de la Steaua si ala dadea gol dupa gol !

Nu zic ca trebuie sa ne luam dupa hamaitori , dar trebuie sa intelegem ca acum nu mai exista acel Spirit Stelist si pentru ca nu ne promovam juniorii de la centrele noastre !

Aducem un brazilian care da 2 pase cu calcaiul si gata e mare jucator si nu trebuie dat afara , in schimb aducem un jucator care munceste meci de meci si e cel mai bun pasator din Liga 1 si zicem ca n-are caracter si ca nu e fotbalist !

Mai stim noi un mare stelist care a pupat steagul imputit visiniu si el a fost intai stelist nu rapidist !

diego_cj04.06.2007 16:34
Practic, asta e adevarul,FANII LU` Jiji,astia suntem,toti vacarii,ciobanii,aurolacii,boschetarii,tocilarii,fetitele,simandicosii,manelisti

i,babele de la tara,cyorile ,ce mai ,toti terminatii ,au aflat, ca e la moda sa tii cu Steaua si doar astia 17%sunt langa echipa,

si toti astia de care zici tu au intrat pe net, exact pe fcsteaua.ro, si au votat.. si s-au strans 83% si v-au sufocat pe voi "adevaratii" stelisti 17 %... aia care l-au injurat pe Adi Ilie, Neaga, Dica, etc, etc. Si bineinteles daca nu suntem de acord cu voi "marii stelisti" inseamna ca suntem fanii ciobanului, discipolii lui.. S-au dat aici zeci de exemple cu mari jucatori care au trecut la echipe rivale.. Au apus vremurile, din pacate, cand se juca pentru onoare, culori, traditie.. Acum se joaca pe bani.. Crezi ca ai nostri ar fi diferiti?? vezi C. Munteanu, Danciulescu, Denis Serban, Oprita, etc etc etc. Si Lobont marele dinamovist, daca scotea Gigi casacavalul la noi era...

crafft04.06.2007 17:30

ori te scuturi ,de muste ,pe caciula,ori dati-o jos

p.s.- si ce daca ai dat exemple de jeguri"profesionisti",daca fotbalul s-a schimbat nu inseamna ca trebuie sa fiu deacord cu el,stiu traiesc o viata trista

The_Foxes04.06.2007 17:56
Practic, asta e adevarul,FANII LU` Jiji,astia suntem,toti vacarii,ciobanii,aurolacii,boschetarii,tocilarii,fetitele,simandicosii,manelisti

i,babele de la tara,cyorile ,ce mai ,toti terminatii ,au aflat, ca e la moda sa tii cu Steaua si doar astia 17%sunt langa echipa, chiar daca am fi in divizia b,cam 10 000 de oameni,cati veneau pe vremuri la orice meci,nu stiu, nu prea vad iesire din aceasta situatie,inca rezistam ,dar nu cred ca mai rezistam mult ,vom fi inghititi de viitorii fani "civilizati"Jiji,dar cand vom fi in situatii grele,sa mai vad eu cine e cu Steaua,cine mai face vreun sacrificiu material sau fizic,aceasta echipa,acest club ,TRAIESTE din cauza suporterilor "golani" care prin spectacolele din peluza, au readus lumea pe stadion,cand dupa revolutie, Steaua era moarta,era sa moara ,din cauza relatiilor, inventate, cu puterea comunista,acum e o moda ieftina DAR MODA SE MAI SCHIMBA! e o chestiune,doar,de timp

crafft iar ai bagat mentos in sticla de pepsi pe care ti-a cumparat-o mama ? 80 % il vor respecta pe badoi.e o cifra impresionanta.oricum cu cateva meciuri bune si niste scandari anti-colorati o sa fie acceptat de toti.

«1234»