FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Liga Campionilor, Editia 2007/2008

«12345»
c.ronaldo1703.07.2007 08:43

"Steaua ar putea beneficia de un mic ajutor in drumul spre grupele UEFA Champions League de la Federatia Poloneza de Fotbal.
Adversarul pus in cale "ros-albastrilor" de catre tragerea la sorti de la Nyon, Zaglebie Lubin, este anchetata pentru meciuri arznajate in divizia secunda poloneza care au dus la promovarea in prima Liga in sezonul 03/04. Mai sunt aproape 4 saptamani pana la meciul tur, daca vor aparea dovezile pana la aceasta partida si Lubin va fi retrogradata pentru "blaturi", UEFA va fi fortata sa ia unele masuri.
In mod cert, polonezii vor fi exclusi din turul secund al Ligii Campionilor si probabil Steaua va beneficia de un tur liber. Asta daca UEFA nu o va primi in locul celor de la Zaglebie pe vicecampioana Poloniei, Belchatow."

:blink: :blink:

forever_STEAUA03.07.2007 08:48

Mi se pare aiurea... Probabil informatiile vor aparea abia dupa turul doi preliminar. Nici FPF nu i-ar conveni un asemenea deznodamant.

PS: @c.ronaldo17: ai uitat sa mentionezi sursa.

_yang03.07.2007 09:31
"Steaua ar putea beneficia de un mic ajutor in drumul spre grupele UEFA Champions League de la Federatia Poloneza de Fotbal.
Adversarul pus in cale "ros-albastrilor" de catre tragerea la sorti de la Nyon, Zaglebie Lubin, este anchetata pentru meciuri arznajate in divizia secunda poloneza care au dus la promovarea in prima Liga in sezonul 03/04. Mai sunt aproape 4 saptamani pana la meciul tur, daca vor aparea dovezile pana la aceasta partida si Lubin va fi retrogradata pentru "blaturi", UEFA va fi fortata sa ia unele masuri.
In mod cert, polonezii vor fi exclusi din turul secund al Ligii Campionilor si probabil Steaua va beneficia de un tur liber. Asta daca UEFA nu o va primi in locul celor de la Zaglebie pe vicecampioana Poloniei, Belchatow."

:blink: :blink:

Lasa ma sa-i batem pe teren... Ca iar zic spurcatii ca avem noroc...

Z3US03.07.2007 09:49

Zaglebie Lubin...Mda...E echipa de batut asta :X ForZzA Steaua!

spre cl

tzepelea03.07.2007 15:08

ar fi misto sa vedem si noi anul' asta o Barcelona sau un Manchester in grupe...ca iar suntem singurii care intra ....:))

amarel06.07.2007 19:05
ar fi misto sa vedem si noi anul' asta o Barcelona sau un Manchester in grupe...ca iar suntem singurii care intra ....:))

Dinamo cade cu Barcelona! Facem pariu? :biggrin:

Dragoshel06.07.2007 19:09

Nuuu, sa nu cada cu Barca, ca apoi o sa se umfle blana pa ei ca au adus Barcelona la Bucuresti!

spiridusu06.07.2007 19:40

Cel mai mult mi-ar place sa pice cu Benfica, ca oricum iau bataie ... si sa nu se laude ca au adus mare echipa la Bucuresti! steag1

amarel06.07.2007 19:41

Mda, recunosc, ar fi o treaba buna! fularsteaua2

weeezer06.07.2007 20:41

Cum dracu' sa cada Dinamo cu Barcelona? Barca e calificata direct in Grupe din cate stiu eu...

I.N.Money06.07.2007 20:44

Ai dreptate, din Spania pot da doar de Valencia sau Sevilla, ar fi interesant sa joace cu una din ele sa vada ce inseamna meci adevarat in Europa.

c.ronaldo1707.07.2007 13:23
Cum dracu sa cada Dinamo cu Barcelona? Barca e calificata direct in Grupe din cate stiu eu...

Era vorba daca Dinamo se califica in grupe... Ceea ce e imposibil, sa fim seriosi!

amarel07.07.2007 19:57
Era vorba daca Dinam0 se califica in grupe... Ceea ce e imposibil, sa fim seriosi!

Borcea este mai mult decat convins ca joaca deja in grupe!

Mi-as dori sa fiu reporter pentru 5 minute, sa-i pun vreo 2-3 intrebari, imediat dupa eliminarea din turul 2 preliminar!

Z3US07.07.2007 20:00

Nu este chiar imposibil... dar avand in vedere ca nu e prea experimentata se poate zice ca e imposibil! :biggrin:

martanu07.07.2007 21:13

Chiar daca este absolut necesar sa trecem de polonezi, as vrea sa o facem pe teren.

Patrupedele au sanse infime sa se califice in grupoele CL. Sincer, vreau sa-i vad in grupele C2, ca altfel vor fi prea odihniti pentru campionat.

gabiloves08.07.2007 05:48

NU AVEM SANSE CU Hagi ANTENOR!

Z3US08.07.2007 07:47

Du-te tare frate pe dinamoprostia nu pe site-ul asta. De ce n-avem mai sanse cu Hagi antrenor?

Asteapta frate si o sa vedem noi. Si nu va mai luati ma nene de Hagi asa aiurea din orice...

_yang10.07.2007 19:01
Borcea este mai mult decat convins ca joaca deja in grupe!

Mi-as dori sa fiu reporter pentru 5 minute, sa-i pun vreo 2-3 intrebari, imediat dupa eliminarea din turul 2 preliminar!

Turul 3 preliminar...

Z3US10.07.2007 19:45

Pai daca noi am ajunge in grupe ceea ce este foarte posibil, mi`ar placea ca grupa Stelei sa arate cam asa :

1) Arsenal

2) Schalke

3) Lens

4) Valencia

:)

c.ronaldo1711.07.2007 05:55

@Zeule

Mai documenteaza'te despre extragerea la sort inainte sa scrii grupa. Valencia si Arsenal sunt in aceiasi urna valorica. Apoi, Lens nici macar nu a prins Liga Campionilor. Steaua se afla in aceiasi urna valorica cu Shalke. Iar in ultimul rand, intr'o grupa de Liga Campionilor sunt inscrise 4 echipe, deci, ceea ce ai spus tu, nu are logica, deoarece Steaua ar fi a 5a echipa din grupa.

Alex_9111.07.2007 07:55

Mie mi-ar place , ca Steaua sa pice in grupe , cu echipe accesibile , care le poata invinge , nu ca anul trecut cu Real Madrit .......si dupa ce trece de grupe sa nimereasca cu o echipa slaba , ca sa poata trece de ea , nu ca Sevilia .

bogd4n11.07.2007 10:30

nu cred ca exista echipe slabe in CL..dar mai sunt cateva dar cu cele slabe nu cred ca o sa cadem ca sunt in aceeasi urna valorica cu noi deci.. Cu Real am avut si ghinion..puteam scoate cel putin un egal pe bernabeu (a avut si Badea cateva ocazii de gol..) ca si la Lyon.

_yang11.07.2007 12:14

@bogd4n

Vom fi in urna a III-a valorica daca ne calificam asa ca vom avea in grupa o echipa mai slaba (cel putin teoretic)

Wally11.07.2007 13:39

Pai si anul trecut tot in urma a III-a valorica am fost si echipa considerata mai slaba a fost Dinamo Kiev...

cris11.07.2007 14:47

Cateii pot sa cada cu oricine ca oricum nu se califica cu octogenarii lor . Iar genul asta de comentarii cum ca nu am avea nici o sansa cu Hagi antrenor nu cred ca isi au rostul , de ce nu avem cu toti rabdare sa vedem ce iese si apoi sa ne dam cu parerea . Cred ca Hagi merita macar o sansa nu ?

«12345»