@Danny
Steaua, Crvena(in Serbia), Estrella(in Portugalia), Etoille(in Tunisia)... s.a.m.d.
Nu suntem singura stea... Insa ca performante suntem peste toate...
@Danny
Steaua, Crvena(in Serbia), Estrella(in Portugalia), Etoille(in Tunisia)... s.a.m.d.
@Danny
Da dar sunt fiecare in limba tarii, nu ca Dinamo, indentic peste tot(cu excepita unui y)! ![]()
Pai zi-mi si mie ce inseamna Dinamo in limba romana sau in alta limba? Normal ca e scrisa la fel!
Dinamo in romana = Prostii tribului! ![]()
In turul 2 nu avem probleme indiferent cu cine cadem. In turul 3 ar fi de evitat Fener si Toulouse... in rest adeversari de batut clar. Cu Fener am avea probleme si Toulouse daca il pastreaza pe Elmander e chiar nasol cu ei la cum joaca. Cel mai accesibil adversar in turul 3 mi se par ungurii de la Debrecen. Nici cu Apoel Nicosia nu prea ne-am bate capul, dar oricum cu Debrecen ar fi perfect... nu am avea nici o emotie.
Lui Dinamo un Liverpool sau un Arsenal... ii linisteste din prima mansa; nici nu mai intra pe teren la retur! ![]()
Stire preluta de pe onlinesport:
Iata echipele care vor participa in sezonul 2007/2008 al Ligii Campionilor. Steaua si Dinamo sunt confirmate in turul al doilea si respectiv al treilea preliminar. Ambele sunt capi de serie.
Turul 1 preliminar:
Capi de serie: Dinamo Zagreb (Croatia), APOEL Nicosia (Cipru), NK Domzale (Slovenia), IF Elfsborg (Suedia), FK Sarajevo (Bosnia), FK Ventspils (Letonia), MSK Zilina (Slovacia), Derry City (Irlanda), FH Hafnarfjordur (Islanda), FBK Kaunas (Lituania), Tampere United (Finlanda), Serif Tiraspol (Moldova), Olimpi Rustavi (Georgia), Pobeda Prilep (Macedonia)
Echipe care nu sunt capi de serie: Bate Borisov (Belarus), KF Tirana (Albania), Levadia Tallinn (Estonia), Piunik Erevan (Armenia), Kazar Lenkoran (Azerbaidjan), FK Astana (Kazahstan), Linfield Belfast (Irlanda de Nord), The New Saints (Tara Galilor), HB Torshavn (Feroe), F91 Dudelange (Luxemburg), Marsaxlokk (Malta), FC Rangers (Andorra), SS Murata (San Marino), FK Zeta Golubovci (Muntenegru).
Dubla mansa se va juca la 17/18 iulie si 24/25 iulie. Tragerea la sorti va avea loc la 29 iunie, la Nyon, de la ora 13.00.
Turul 2 preliminar:
Capi de serie: Steaua Bucuresti (Romania), Glasgow Rangers (Scotia), Sahtior Donetk (Ucraina), Besiktas Istanbul (Turcia), Levski Sofia (Bulgaria), Slavia Praga (Cehia), Rosenborg Trondheim (Norvegia), Steaua Rosie Belgrad (Serbia), FC Copenhaga (Danemarca), Dinamo Zagreb (Croatia, daca se califica), Racing Genk (Belgia), DVSC Debrecen (Ungaria), FC Salzburg (Austria), APOEL Nicosia (Cipru, daca se califica)
Echipe care nu sunt capi de serie: Beitar Ierusalim (Israel), Zaglebie Lubin (Polonia), NK Domzale (Slovenia, daca se califica), IF Elfsborg (Suedia, daca se califica), FK Sarajevo (Bosnia, daca se califica), FK Ventspils (Letonia, daca se califica), MSK Zilina (Slovacia, daca se califica), Derry City (Irlanda, daca se califica), FH Hafnarfjordur (Islanda, daca se califica), FBK Kaunas (Lituania, daca se califica), Tampere United (Finlanda, daca se califica), Serif Tiraspol (Moldova, daca se califica), Olimpi Rustavi (Georgia, daca se califica), Pobeda Prilep (Macedonia, daca se califica)
Dubla mansa se va juca la 31 iulie/1 august si 7/8 august. Tragerea la sorti va avea loc la 29 iunie, la Nyon, de la ora 13.00.
Turul 3 preliminar:
Capi de serie: FC Liverpool (Anglia), Arsenal Londra (Anglia), FC Valencia (Spania), FC Sevilla (Spania), Benfica Lisabona (Portugalia), Ajax Amsterdam (Olanda), Werder Bremen (Germania), Celtic Glasgow (Scotia), Steaua Bucuresti (Romania, daca se califica), Lazio Roma (Italia), Glasgow Rangers (Scotia, daca se califica), Sahtior Donetk (Ucraina, daca se califica), Besiktas Istanbul (Turcia, daca se califica), Anderlecht Bruxelles (Belgia), Dinamo Kiev (Ucraina), Levski Sofia (Bulgaria, daca se califica)
Echipe care nu sunt capi de serie: Sparta Praga (Cehia), Fenerbahce Istanbul (Turcia), AEK Atena (Grecia), Dinamo Bucuresti (Romania), Slavia Praga (Cehia, daca se califica), Rosenborg Trondheim (Norvegia, daca se califica), Spartak Moscova (Rusia), Steaua Rosie Belgrad (Serbia, daca se califica), FC Copenhaga (Danemarca, daca se califica), FC Toulouse (Franta), Dinamo Zagreb (Croatia, daca se califica), Racing Genk (Belgia, daca se califica), DVSC Debrecen (Ungaria, daca se califica), FC Zurich (Elvetia), FC Salzburg (Austria, daca se califica), APOEL Nicosia (Cipru, daca se califica)
Dubla mansa se va juca la 14/15 august si 28/29 august. Tragerea la sorti va avea loc la 3 august.
Faza grupelor:
Prima urna valorica: AC Milan (Italia), FC Barcelona (Spania), FC Liverpool (Anglia, daca se califica), Internazionale Milano (Italia), Arsenal Londra (Anglia, daca se califica), Real Madrid (Spania), Chelsea Londra (Anglia), Manchester United (Anglia)
Urna a doua valorica: FC Valencia (Spania, daca se califica), Olympique Lyon (Franta), FC Porto (Portugalia), FC Sevilla (Spania, daca se califica), PSV Eindhoven (Olanda), AS Roma (Italia), Benfica Lisabona (Portugalia, daca se califica), Ajax Amsterdam (Olanda, daca se califica)
Urna a treia valorica: Werder Bremen (Germania, daca se califica), Celtic Glasgow (Scotia, daca se califica), Schalke 04 (Germania), VfB Stuttgart (Germania), Steaua Bucuresti (Romania, daca se califica), TSKA Moscova (Rusia), Sporting Lisabona (Portugalia), Lazio Roma (Italia, daca se califica)
Urna a patra valorica: Olympique Marseille (Franta), Glasgow Rangers (Scotia, daca se califica), Sahtior Donetk (Ucraina, daca se califica), Besiktas Istanbul (Turcia, daca se califica), Olympiakos Pireu (Grecia), Anderlecht Bruxelles (Belgia, daca se califica), Dinamo Kiev (Ucraina, daca se califica), Levski Sofia (Bulgaria, daca se califica).
Finala Ligii Campionilor va avea loc la 21 mai 2008 la Moscova.
Bine mai baieti dar poate ati putea sa dati niste detalii: Steaua stim ca e cap de serie in ambele tururi preliminare, dar dinamii la ce sunt cap de serie? La tir eventual?
Si inca o intrebare: cand o sa inventeze o urna valorica si pentru dinami? Sa nu se supere ca mereu raman pe afara ![]()
UEFA a confirmat :
Steaua, cap de serie în turul doi preliminar al Ligii Campionilor
19 IUNIE 2007
Odata cu incheierea campionatului spaniol s-au stabilit echipele care vor participa în sezonul 2007/2008 al Ligii Campionilor. Astfel, dupa cum se stie, Steaua va fi cap de serie si în turul doi preliminar dar si în turul trei preliminar, in caz, ca se califica, in vreme ce Dinamo, calificata direct în turul trei, nu va fi sub nicio formã cap de serie. (A.D.)
Primul tur preliminar:
Dinamo Zagreb (Croatia), Bate Borisov (Belarus),
APOEL Nicosia (Cipru), KF Tirana (Albania),
NK Domzale (Slovenia), Levadia Tallinn (Estonia),
IF Elfsborg (Suedia), Piunik Erevan (Armenia),
FK Sarajevo (Bosnia), Kazar Lenkoran (Azerbaidjan),
FK Ventspils (Letonia), FK Astana (Kazahstan),
MSK Zilina (Slovacia), Linfield (Irlanda de Nord),
Derry City (Irlanda), The New Saints (Þara Galilor),
FH Hafnarfjordur (Islanda), HB Torshavn (Feroe),
FBK Kaunas (Lituania), F91 Dudelange (Luxemburg),
Tampere United (Finlanda), Marsaxlokk (Malta),
Serif Tiraspol (Moldova), FC Rangers (Andorra),
Olimpi Rustavi (Georgia), SS Murata (San Marino),
Pobeda Prilep (Macedonia). FK Zeta Golubovci (Muntenegru).
Echipele din stanga sunt capi de serie. Dubla mansa se va juca la 17/18 iulie si 24/25 iulie. Tragerea la sorti va avea loc la 29 iunie, la Nyon, de la ora 13.00.
Turul doi preliminar:
Steaua (România), Beitar Ierusalim (Israel),
Glasgow Rangers (Scotia), Zaglebie Lubin (Polonia),
Sahtior Donetc (Ucraina), NK Domzale (daca se califica),
Besiktas (Turcia), IF Elfsborg (daca se califica),
Levski Sofia (Bulgaria), FK Sarajevo (daca se calificã),
Slavia Praga (Cehia), FK Ventspils (daca se califica),
Rosenborg (Norvegia), MSK Zilina (daca se califica),
Steaua Rosie (Serbia), Derry City (daca se califica),
FC Copenhaga (Danemarca), FH Hafnarfjordur (daca se califica),
Dinamo Zagreb (daca se califica), FBK Kaunas (daca se califica),
Genk (Belgia), Tampere United (daca se califica),
DVSC Debrecen (Ungaria), Serif Tiraspol (daca se califica),
FC Salzburg (Austria), Olimpi Rustavi (daca se califica),
APOEL Nicosia (daca se califica). Pobeda Prilep (daca se califica).
Echipele din partea stângã sunt capi de serie. Dubla mansa se va juca la 31 iulie/1 august si 7/8 august.
Turul trei preliminar:
Liverpool (Anglia), Sparta Praga (Cehia),
Arsenal (Anglia), Fenerbahce (Turcia),
FC Valencia (Spania), AEK Atena (Grecia),
FC Sevilla (Spania), Dinamo (România),
Benfica (Portugalia), Slavia Praga (daca se califica),
Ajax (Olanda), Rosenborg (daca se califica),
Werder Bremen (Germania), Spartak Moscova (Rusia),
Celtic Glasgow (Scoția), Steaua Rosie (daca se califica),
Steaua (daca se califica), FC Copenhaga (daca se califica),
Lazio (Italia), FC Toulouse (Franța),
Glasgow Rangers (daca se califica), Dinamo Zagreb (daca se califica),
Sahtior Donetc (daca se califica), Genk (daca se califica),
Besiktas (daca se califica), DVSC Debrecen (daca se califica),
Anderlecht (Belgia), FC Zurich (Elvetia),
Dinamo Kiev (Ucraina), FC Salzburg (daca se califica),
Levski Sofia (daca se califica) APOEL Nicosia (daca se califica).
Dubla mansa se va juca la 14/15 august si 28/29 august.
Calificate direct:
AC Milan (Italia),
Barcelona (Spania),
Liverpool (Anglia),
Inter Milano (Italia),
Real Madrid (Spania),
Chelsea (Anglia),
Manchester United (Anglia),
Lyon (Franța),
FC Porto (Portugalia),
PSV Eindhoven (Olanda),
AS Roma (Italia),
Schalke 04 (Germania),
VfB Stuttgart (Germania),
TSKA Moscova (Rusia),
Sporting (Portugalia),
Marseille (Franța),
Olympiakos (Grecia).
Exista posibilitatea sa cadem cu spurcatii in turul 3?
Ar fi foarte frumos, insa nu se poate. Doar din sferturile Cupelor Europene pot juca 2 echipe din aceiasi tara. Nici in grupe nu vom cadea cu ei.
Nu cred ca ar fi asa frumos...cred ca ne-ar elimina la cum jucam si la ce lot avem...
cred ca ne-ar elimina la cum jucam
N-am mai jucat de o luna... ![]()
Sa ne rugam la Dumnezeu sa prindem un culoar favorabil.Cat despre javre....ei au experientze cu englezii.Dupa ce au fost eliminatzi de ,,gradinitza "de la Manchester,poate acum vor avea norocul sa joace cu femeile de serviciu de la Arsenal sau bucataresele de la Liverpool cu cei din urma au mai avut o experientza(le spune ceva numele Jann Rush oare?).Nu va fi cazul ca cele doua echipe sa deplaseze la Bucuresti ,,garniturile grele"!
N-am mai jucat de o luna...![]()
N-am mai jucat de o luna...insa cum am jucat in ultimele meciuri nu-mi dau sperante prea mari pentru sezonul viitor...sper totusi sa ma insel...
Mi-e imi dau. Mai ales cum au jucat rivalii nostri (Dinamo, Rapid si CFR).
National 4-0 Rapid :biggrin: (Unde-i mai emoticonul ala in care razi pana mori?) =))
@c.ronaldo17
Si tu pe cei de la raped ii consideri principalii contracandidati la titlu? Sa fim seriosi...
Rapid a demonstrat in multe meciuri ca poate castiga. Poate nu campionatul, dar prin castigarea a doua cupe consecutive consider ca au o echipa destul de buna. Nu trebuie priviti cu superioritate, avand in vedere ca au cativa oameni de nationala. De fapt... doar Coman :biggrin: .
Sa nu fim pesimisti inainte de a fi cazul! Steaua ,indiferent de forma aratata in campionatul intern ,in cupele europene a avut evolutzii demne si chiar daca au parasit competitzia respectiva,STELISTII au facut-o cu capul sus.
in turu 2 cadem cu Domzale din Slovenia si in turu 3 cu Genk din Belgia sper.ar fi asemanator ca anul trecut o echipa din Slovenia in turu 2 si una din Belgia in turu 3.ne calificam fara probleme.Oricum noua in general ne priesc echipele din belgia in cupele europene Anderlecht,Club brugge,Standard liege urmeaza Genk.daca si anul asta ii scoatem pa belgieni din turu 3 cred ca fug aia cand au de Steaua.o s-a fim cosmaru lor.
Te-as numi.... vrajitoarea BKL daca cadem cu astea 2.
daca e sa ne luam strict dupa ce transferuri am facut pana acum(inclusiv emeghara si Neaga care nu sunt chiar 100% rezolvate) va fi foarte greu in turu 3 cu Steaua rosie, spartak moscova ,sparta praga si fenerbache( cel mai tare posibil adversar jucatori cu mult peste ce avem noi).acu am auzit ca fener l-a luat pe roberto Carlos( are o varsta dar pe langa un Gigel Coman :roll:) plus restu de la ei( appiah, alex ,kezman,tuncay). va fi teribil de greu cu ei dar cum zicea cineva mai sus vreau pe rosenborg :smile:
Tuncay s-a transferat la Midelsbrough, alex se pare ca va pleca si el. Sparta Prague nu mai este echipa care era acum 2 ani. De cand s-a retras Poborski ( nu stiu sigur cum il chema, un mare fotbalist ceh, a jucat pe la Lazio si cateva sute de meciuri in nationala) nu s-a mai calificat in turul 3.
Vreau pe Steaua Rosie Belgrad! Sa le aratam care e Steaua mare (noi)! Ca doar noi stralucim pe cer, nu ne lasam invinsi de o stea cu culorile satanei(ca a lu Dinamo), deci sa o umilim... umilim rau... foarte rau... atat de rau incat sa o retrogradam... sau chiar desfiintam!![]()
Eu nu cred ca ai vrea sa picam cu Steaua Rosie, pentru ca sunt adversari de calibru. Dushan Basta, jucatorul vizat de noi, care se pare ca va ajunge la lazio sau celalat fundas stanga pe care vrea GB sa ii cumpere sunt dfestui de buni. In plus national Serbiei U21 s-a calificat in semifinalele Europenului de tineret cu echipa construita dupa scheletul Stelei Rosii.
Sincer nu imi pasa cu cine jucam eu stiu una si buna ca Steaua poate trece de oricine daca joaca macar cum au jucat la Lyon ![]()
In CL, ar trebui, intram fara probleme,in meciuri internationale Steaua nu s-a facut de ras,insa fiind vorba de schimbarea antrenorului si a stilului de joc ,.........ramane sa vedem ce iese !!!!i
Doar din sferturile Cupelor Europene pot juca 2 echipe din aceiasi tara. Nici in grupe nu vom cadea cu ei.
Din sferturile Champions League si din optimile cupei UEFA !
Hmm..nu vreau sa imi fac dusmani pe forum din simplul motiv ca n-am nimic cu nimeni de-aici,dar daca tot topicul este plin de off-topic bag si eu unul mic.stiu o sa imi spuneti sa ii dau pe privat.mi-e sila . Asadar,mi-as dori ca atotstiutorul C.Ronaldo17 sa invete gramatica limbii romane(macar notiuni elementare) , sa nu-si mai dovedeasca superioritatea in fata unui copil(danny) si sa invete ca se poate insela,poate gresi si nu este cu siguranta un expert in fotbal.
Hmm..nu vreau sa imi fac dusmani pe forum din simplul motiv ca n-am nimic cu nimeni de-aici,dar daca tot topicul este plin de off-topic bag si eu unul mic.stiu o sa imi spuneti sa ii dau pe privat.mi-e sila . Asadar,mi-as dori ca atotstiutorul C.Ronaldo17 sa invete gramatica limbii romane(macar notiuni elementare) , sa nu-si mai dovedeasca superioritatea in fata unui copil(danny) si sa invete ca se poate insela,poate gresi si nu este cu siguranta un expert in fotbal.
Nu-mi doresc sa alunecam pe o panta gresita fapt pentru care iti spun sincer ca, din punctul meu de vedere nu cred ca trebuia sa faci trimitere la gramatica lui (si nici a altora). Cred ca toti putem gresi si asta se poate datora si altor cauze - ex. indemanarae sau dorinta de a transmite cat mai multe mesaje intr-un timp cat mai scurt.
Apoi, bineinteles ca el nu este expert in fotbal dar, tu esti? Eu sunt? Cine este expert in fotbal pe aici?
Noi suntem suporteri si avem pareri, avem sperante, avem dorinte, avem asteptari. Mai avem o perceptie proprie a lucrurilor, avem jucatori si antrenori preferati si, nu in ultimul rand, avem dreptul de a afisa toate aceste lucruri pe forum.
In speranta ca nu vei lua acest raspuns ca pe un atac,
Numai de bine!