@Gica Chioru
<<Le-as spune acestora sa se gandeasca la unul ce le injura familia zi de zi, din **** nu-i scoate, din intamplare ala e un zugrav, sau un electrician sau un instalator. Ce-ar face daca ar avea nevoie de un zugrav, un instalator sau un electrician? L-ar angaja pe ala dupa principiul "sa faca treaba buna"?>>
Lucrurile sunt ceva mai complicate, in opinia mea. Daca mi-ar injura un zugrav, asa cum ai spus tu, familia zi de zi, cu fiecare ocazie, mi-as pune intrebarea "de ce ma injura asta". Se stie ca nici un jucator de la Rapid nu poate avea viata usoara cu galeria daca nu injura asa cum provoaca ei. Un zugrav nu castiga bani daca injura, cu atat mai putin de la cei ce-l platesc. Momentan, la banii aia, e unul dintre cei mai buni fotbalisti de pe piata, dupa parerea mea. Plus de asta, are si experienta internationala si, cel mai important, e un excelent pasator, capitol la care stam extrem de prost. Cred ca trebuie sa ne calmam putin: nu l-am transferat pe Pittis, care canta pe unde poate "Hai Rapid", ci pe unul dintre jucatorii cei mai cerebrali din fotbalul romanesc.
Stau sa ma gandesc care ar fi reactiile la posibila venire a lui Contra. Dar daca ar reusi Gigi sa-l aduca pe Claudiu Niculescu, pe Dani Coman, pe Marius Constantin, pe Radu Stefan etc? Au fost exemple luate la intamplare.
Printre rapidisti umbla zvonul ca Badoi si Buga au visat intreaga lor viata sa joace la Steaua, desi tatal atacantului e un dinamovist inrait. Dar pentru Badoi n-as baga mana-n foc ca e atat de rapidist pe cat vreti voi sa-l faceti...