FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Badoi a semnat cu Steaua (OLS)!

«1234»
Gica Chioru29.05.2007 16:57

Salut, Greco. Ti-am spus odata, intr-o discutie particulara, ca nu trebuie sa te consideri egal cu ceilalti stelisti. Suntem stelisti si stelisti, Greco. Iata, in sondajul vostru 77% nu-ti dau dreptate. Le-as spune acestora sa se gandeasca la unul ce le injura familia zi de zi, din **** nu-i scoate, din intamplare ala e un zugrav, sau un electrician sau un instalator. Ce-ar face daca ar avea nevoie de un zugrav, un instalator sau un electrician? L-ar angaja pe ala dupa principiul "sa faca treaba buna"?

LARI29.05.2007 17:26

@Gica Chioru

<<Le-as spune acestora sa se gandeasca la unul ce le injura familia zi de zi, din **** nu-i scoate, din intamplare ala e un zugrav, sau un electrician sau un instalator. Ce-ar face daca ar avea nevoie de un zugrav, un instalator sau un electrician? L-ar angaja pe ala dupa principiul "sa faca treaba buna"?>>

Lucrurile sunt ceva mai complicate, in opinia mea. Daca mi-ar injura un zugrav, asa cum ai spus tu, familia zi de zi, cu fiecare ocazie, mi-as pune intrebarea "de ce ma injura asta". Se stie ca nici un jucator de la Rapid nu poate avea viata usoara cu galeria daca nu injura asa cum provoaca ei. Un zugrav nu castiga bani daca injura, cu atat mai putin de la cei ce-l platesc. Momentan, la banii aia, e unul dintre cei mai buni fotbalisti de pe piata, dupa parerea mea. Plus de asta, are si experienta internationala si, cel mai important, e un excelent pasator, capitol la care stam extrem de prost. Cred ca trebuie sa ne calmam putin: nu l-am transferat pe Pittis, care canta pe unde poate "Hai Rapid", ci pe unul dintre jucatorii cei mai cerebrali din fotbalul romanesc.

Stau sa ma gandesc care ar fi reactiile la posibila venire a lui Contra. Dar daca ar reusi Gigi sa-l aduca pe Claudiu Niculescu, pe Dani Coman, pe Marius Constantin, pe Radu Stefan etc? Au fost exemple luate la intamplare.

Printre rapidisti umbla zvonul ca Badoi si Buga au visat intreaga lor viata sa joace la Steaua, desi tatal atacantului e un dinamovist inrait. Dar pentru Badoi n-as baga mana-n foc ca e atat de rapidist pe cat vreti voi sa-l faceti...

vlad7529.05.2007 17:35

un transfer bun chiar daca Badoi m-a enervat la culme cand juca pentru Rapid.Sub nicio forma nu l-as fi inghitit pe Karamian.Ala, da antipatic.Plus Maldarasanu,Pancu si Daniel Niculae ca jucatori si Razvanel ca antrenor.

pisiclaibric29.05.2007 17:43

Problema este cu ce bani a fost luat Badoi.... Conform stirilor Pro TV, banii necesari aducerii lui Badoi, sunt banii pe care ii va incasa ciobanul din cedarea lui Elton la UTA............ Simt ca innebunesc.... Ciobanul asta a intrecut orice limita.... si daca cauta sa afle care e limita de suportabilitate a suporterilor stelisti... cred ca nu se supara nimeni daca spun ca a reusit sa o afle...... si mai spun ca asta trebuie sa fie inceputul sfarsitului pentru ciobanul asta arogant si paranoic!

Somnul ratiunii naste monstrii.... asta este valabil pentru acest personaj paranoic.

Somnul natiunii naste monstrii..... asta e valabil, din pacate, pentru noi, suporterii stelisti... Unii au constientizat asta mai devreme, altii mai tarziu... important este ce facem de acum incolo, cum scapam noi si Steaua deopotriva de acest cancer?

Propun un exercitiu de imaginatie admini-lor si celor ce posteaza aici: ce solutii avem? Cum scapam de cioban?

pisiclaibric29.05.2007 17:55

Un amendament pentru admini: la sondajul cu Badoi.... v-ati gandit ca poate era bine sa puneti o varianta si pentru cei ce vor sa- l ignore?

Joint29.05.2007 18:09

Ma gandeam sa-i propun lui nea fecali sa-i transfere si pe maftei, Marius Constantin si viorel Moldovan. Poate si pe moti... Sa faca o echipa de romani neaosi !

Am ajuns rau de tot daca umilim si dam afara fotbalisti ca Elton si Thereau si aducem gunoaiele aruncate dinspre ghiulesti.

Mi-e sila de ce a ajuns Steaua ! Pentru mine nu mai exista decat istoria acestei echipe, prezentul lui Jiji, uoli si badoi este egal cu zero !

Miaus29.05.2007 18:19
Ma gandeam sa-i propun lui nea fecali sa-i transfere si pe maftei, Marius Constantin si viorel Moldovan. Poate si pe moti... Sa faca o echipa de romani neaosi !

Am ajuns rau de tot daca umilim si dam afara fotbalisti ca Elton si Thereau si aducem gunoaiele aruncate dinspre ghiulesti.

Mi-e sila de ce a ajuns Steaua ! Pentru mine nu mai exista decat istoria acestei echipe, prezentul lui Jiji, uoli si badoi este egal cu zero !

In cazul asta iti propun tie si restului de "stelisti" sa va alegeti alta formatie.

Ma scot din sarite chestiile astea de fetiscana nef...ta

Steaua este trecutul prezentul si viitorul fiecarui suporter adevarat.Trecem printr-o perioada neagra pentru ca ni sunt terfelite valorile existentiale ale clubului nostru dar acum e momentul sa ne aratam atasamentul.Ca la juramintul unei casnicii.La bine si la rau sa fim IMPREUNA.

Jiji, Oli, badoi, etc nu vor fi aici vesnic dar noi DA.Noi vom fi aici MEREU sa strigam FORZA Steaua! NOI SUNTEM Steaua! Si intr-un fel ma bucur ca ajungem in situatii mai grele sa mai triem dintre "stelistii" de okzie,victorii etc.Sa ramanem doar cei care IUBIM Steaua cu adevarat cu bunele si relele ei, cei care traim, respiram si simtim in vine doua culori.

ROS-ALBASTRU!

vanfootball29.05.2007 19:19

@Gica

Exemplul tau nu are relevanta. Badoi nu a injurat niciodata Steaua din proprie initiativa, nu l-am vazut iesind el in fata de nebun si incepand sa ne injure ca la usa cortului. Pur si simplu era in fata galeriei si a salutat-o (poate a si mormait ceva, dar eu nu l-am vazut). Nu inteleg ce luati voi personal aceste lucruri. Una e sa arati degetul tribunei (ex: Maftei, Maldarasanu, Karamian) si alta e ca sub presiunea galeriei sa le faci pe plac de frica, tinandu-le isonul. Nu a atacat niciodata Steaua in declaratii si nici nu e "rapidist adevarat", cum tot incercati sa ne aratati. E jucator profesionist, nu e atasat de Rapid. De cate ori l-ati auzit ca se declara rapidist pana la moarte? Niciodata. Parerea mea e ca dramatizati aiurea, faceti din tantar armasar, cand de fapt nu e nicio problema, jucatorii si 80% dintre stelisti neavand nicio problema cu Badoi. Mie imi e indiferent, dar sunt convins ca va creste valoarea lotului. Daca nu o sa dea totul pe teren, atunci va fi justificata o reactie a noastra impotriva lui, dar pana atunci sa asteptam sa vedem.

gone29.05.2007 22:48
Salut, Greco. Ti-am spus odata, intr-o discutie particulara, ca nu trebuie sa te consideri egal cu ceilalti stelisti. Suntem stelisti si stelisti, Greco. Iata, in sondajul vostru 77% nu-ti dau dreptate. Le-as spune acestora sa se gandeasca la unul ce le injura familia zi de zi, din **** nu-i scoate, din intamplare ala e un zugrav, sau un electrician sau un instalator. Ce-ar face daca ar avea nevoie de un zugrav, un instalator sau un electrician? L-ar angaja pe ala dupa principiul "sa faca treaba buna"?

Un zugrav bun gasesti usor, un fotbalist bun mai greu. Si inca ceva: Badoi nu mi s-a parut unul din jucatori nesimtiti ai Rapidului (gen M. Constatin, D. Niculae sau Moldovan).

axl2330.05.2007 04:36

badoi e un fotbalist... de nota 7, cu doi copii...minori, etc.

Gigi vrea sa cucereasca astfel si pe cei 14 suporteri rapidisti cu drept de vot.

86Sevilla30.05.2007 12:34
In cazul asta iti propun tie si restului de "stelisti" sa va alegeti alta formatie.

Ma scot din sarite chestiile astea de fetiscana nef...ta

Steaua este trecutul prezentul si viitorul fiecarui suporter adevarat.Trecem printr-o perioada neagra pentru ca ni sunt terfelite valorile existentiale ale clubului nostru dar acum e momentul sa ne aratam atasamentul.Ca la juramintul unei casnicii.La bine si la rau sa fim IMPREUNA.

Jiji, Oli, badoi, etc nu vor fi aici vesnic dar noi DA.Noi vom fi aici MEREU sa strigam FORZA Steaua! NOI SUNTEM Steaua! Si intr-un fel ma bucur ca ajungem in situatii mai grele sa mai triem dintre "stelistii" de okzie,victorii etc.Sa ramanem doar cei care IUBIM Steaua cu adevarat cu bunele si relele ei, cei care traim, respiram si simtim in vine doua culori.

ROS-ALBASTRU!

Sunt de accord 200% cu tine.

Mi-este f.f.greu sa mai respir de marsaviile nebunului astuia care isi bate joc de acest monument al fotbalului care este Steaua, dar am mai vazut noi si p-alte hahalere d-astea care-au ajuns mai devreme sau mai tarziu o apa si-un pamant.

Cum nu vii tu Tepes Doamne...

Steaua a supravietuit intotdeauna, o sa vina soarele din nou si pe strada noastra.

FORZA Steaua! SEMPRE SUPERIORES!!!

razvy irr.30.05.2007 14:58

Total de acord cu Greco.M-am saturat de toate jegurile de oameni care isi vand sufletul pentru bani.Toti se declara stelisti de mici cand apar la Steaua.Prefer sa vad un stelist adevarat care lupta pe teren in primul rand pentru culori si pentru ce inseamna Steaua ,in al 2 lea rand pentru glorie(a sa sau clubului) ..si abea apoi pentru bani(ca tre sa haleasca si el cva).De ce va calcati pe orgoliu oameni buni?De exemplu cum il puteati accepta pe D.Niculae care este rapidist de mic copil (se si vede ..respectul meu pentru el ..de genu asta de jucator se zice ca nu e un mercenar,cu toate ca nu-l suport)care este si membru (cred ca de onoare) al unei brigazi rapidiste?Poate ma considerati nebun ..dar prefer o echipa plina de stelisti(nu luptatori cu sabia scoasa din teaca,care lupta pentru bani si nici macar asa nu lupta, precum graieste marele voievod semianalfabet Jiji)..stelisti adevarati ..si dk sunt asa sigur vor lupta pentru culori ...si max 100 de mii de stelisti ADEVARATI ...nu doar milioane de tarani(adik prosti a nu seintelege provinciali) sau suporteri de rezultate .m-am saturat de astfel de oameni...oameni fara coloana vertebrala si fara pic de demnitate in ei (ca de onoare...)NU FOTBALULUI MODERN

SebaSS30.05.2007 18:09

eu nu inteleg de ce nu citati sursa reala a informatiei respectiv siteul oficial al FC Steaua www.steauafc.ro, si ii puneti pe papagalii astia de la onlinesport care numai strambe baga. Acu cica dam 16 milioane pe nush ce mijlocas :)) te apuca rasul

Dodean30.05.2007 18:19
eu nu inteleg de ce nu citati sursa reala a informatiei respectiv siteul oficial al FC Steaua www.steauafc.ro, si ii puneti pe papagalii astia de la onlinesport care numai strambe baga. Acu cica dam 16 milioane pe nush ce mijlocas :)) te apuca rasul

dap e vb de un argentinian belushi il cheama si cica ar fi dat Gigi 16 mil de dolari si iar fi oferit un salar de 5,5 mil dolari pe trei ani eu unu nu cred sunt abureli parerea mea

alex_9331.05.2007 14:12

ba e foarte bine ca a venit badoi la Steaua......insa foarte prost ca pleaca Thereau.....

Danny31.05.2007 15:25
dap e vb de un argentinian belushi il cheama si cica ar fi dat Gigi 16 mil de dolari si iar fi oferit un salar de 5,5 mil dolari pe trei ani eu unu nu cred sunt abureli parerea mea

Ba yo nuj daca e adevarat sau nu , dar sper din tot sufletu sa fie adevarat , sa vina argentinianu ala la Steaua si sa ne lase puff , si ar putea sa tina locu lu Elton .

«1234»