@vanfootball nu compara batranii lor cu ai nostri. La noi in tara joaca f putini jucatori de o anumita varsta care au trecut prin niste campionate straine si au facut fata acolo,fara sa fie doar in trecere. Succesele din perioada Zenga s-au datorat in mare parte lui Dorinel care dadea pase bune desi nu facea fata ritmului de joc. Imbatranirea intr-un campionat puternic creeaza un tip de fotbalist veteran,pe cand la noi in campionat daca imbatranesti nu inseamna neaparat ca esti valoros ci ca ai fost serios,bineinteles cu unele exceptii.
Pe badoi o sa astept sa-l vad,dar sa fim cinstiti,pe Gurita nu-l apuca anul doi la Steaua. Eu sunt constantean si pot sa spun de la fata locului,ca Gurita si in cel mai bun sezon al sau nu a fost un jucator de Steaua si acum cand Farul a fost catastrofal in acest sezon el s-a trezit la Steaua,va spun eu ca nu se gandea in aceasta viata va juca la Steaua sau la vreo alta echipa din Bucuresti.
Gurita are viteza,mai bine zis avea,si stie sa tina de minge. Driblingul lasa de dorit,e putin mai bun decat la Nicolita,ca sa intelegeti ce vreau sa zic. Victoras stie sa se bata pentru minge si sa o tina astfel incat sa vina cineva din spate,Gurita face cam acelasi lucru doar ca nu poate sa se bata cu fundasii adversi in jocul aerian pentru ca e micut.
Gurita merita respectat pentru ca are conditie fizica si la aceasta varsta,si se pregateste exemplar,dar la un moment dat intra in joc si valoare,trebuie munca dar si talent.
Jiji ieri spunea ca-l da afara pe Elton pentru ca nu mai vrea jucatori mici. Ia sa-l masuram pe Gurita,cat are?
Plus ca Oli cred ca-si roade unghiile cu transferul lui Gurita. De ce spun asta? El nu e jucator inalt,deci nu poate sa primeasca deja faimoasele mingi lungi ale apararii noastre,nu poate sa sara la cap ca sa devieze catre atacanti.
Insa daca nu vor mai fi transferuri in aparare,si mai ales pe flancuri,o sa fim o echipa unica in Romania:o sa avem pe postul de fundas dreapta doi fosti jucatori ofensivi,Nicolita si Gurita(si rimeaza). Nicolita fost mijlocas,Gurita fost atacant. Nicolita a fost incercat in acest sezon ca fundas dreapta la Oli,iar Gurita a facut acelasi lucru la Farul mai ales in sezonul trecut.
Ca sa fac o analogie,cum ar fi sa-l vedem pe raul jucand in centrul defensivei alaturi de sergio ramos,sau nu,mai bine,pe stanga in locul lui roberto Carlos. Nu vi s-ar parea penibil?
Toti jucatorii sunt bineveniti la Steaua,insa doar daca sunt jucatori care au confirmat si care pot sa aduca un plus imediat,nu sa asteptam un an pana se "integreaza'.
Later edit:"Bicfalvi a semnat deja, mai vine încã un bãiat de la Jiul, un fundaș de marcaj, nu știu cum îl cheamã", a spus Becali, precizând, însã, cã nu este vorba despre Fabian Teușan, așa cum s-a vehiculat. Extraordinar ce sa zic,luam fundasi de la ultima clasata si principele nici macar nu le stie numele. Kakaia politica de transferuri...
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.