Bai stiti ce mi-a venit acum in minte.
Noi avem nevoie de portar.nea Jiji vrea razboinici nu?
Pai mai razboinic decat BUREBISTA nu cred ca e nimeni plus ca asta cred ca are suficienta experienta.Cred ca ar fi un transfer reusit.
P.S @Ayrton Eu sunt unul din ala care nu a crezut niciodata in banii lui Jiji incepand cu secunda 1 de cand a calcat in Ghencea.L-am vrut afara atunci, il vreau acum afara si il voi vrea mereu.Steaua merita un altfel de presedinte decat gunoiul asta.Steaua merita si un alt manager general.Eu sincer sa fiu nu il vad veci pururi pe Galliani venind sa il pocneasca pe unul ca il injura pe Kaka (cand juca Milanul super bine in iarna si era pe 14 cu vreo 5-6 0-0 consecutive).
Despre antrenor numai de bine.Din punct de vedere tactic pot sa inteleg ca nu joaca Elton ca nu are loc, exista explicatii de ce.Exista explicatii pana si de ce exista jijel Coman aici, dar sa nu ai tu nici macar un cuvant de spus la transferuri e INACCEPTABIL!
Ce transferuri de doi bani sunt astea?
Bicfalvi - un tanar de perspectiva DAR, si asta e un mare DAR stirea trebuia sa fi fost asta:
"Dupa perfectarea celor 10 jucatori pentru intarirea lotului iata ca Steaua investeste si in jucatori tineri pentru viitor cumparandu-i pe Bicfalvi, Teusan, (ala de la Corvinul), etc"
Dar noi il luam pe Gurita la 34 de ani, nu am nimic cu el e un jucator bun dar sincer mai mult de meciuri cu de-alde Vaslui,Pandurii&co nu il vad jucand.
Badoi e un jucator util dar are un trecut "neortodox".In rest se mai aude de Contra care e ultimul terminat posibil.Daca vine Contra nu vad de ce sa plece Bostina ca o sa fie un cuplu celebru prin baruri.
Neaga - Un stelist adevarat dar cred ca vreo 3-4 luni o sa ii ia sa se readapteze la fotbalul de aici, pentru ca sa nu uitam cand a plecat el de la Steaua, nivelul fotbalului de aici nu era asa "ridicat".
In schimb l-au lasat sa plece pe Thereau.Incredibil singurul jucator CEREBRAL din toata linia de atac l-au dat afara (Dica nu e atacant).