"Bumbescu a jucat la Dinamo, Stelea, Vladoiu si Dorinel la fel, Adrian Matei si la Dinamo si la Rapid..."Cei 2 de care zici, cu originile lor dinamoviste, au facut treaba foarte buna si la Steaua.
da, corect, au facut o treaba buna, au luat si bani buni pentru ea, iar acum lucreaza in alta parte, dar nu imi amintesc sa fi improscat cu noroi (mai ales INAINTE de a veni la Steaua ...) in halul in care o fac altii, majoritatea lor fiind scursurile din grant!
la ce sa ne asteptam de la badoi? sa il primim cu aplauze dupa tonele de p..e in gura ce ni le- bagat? sa il aclamam cu toate ca individul inca incearca sa formeze opinia cum ca a fost adus cu sila la Steaua (stai sa asteptam declaratiile libidinoase in cazul in care se va realiza transferul. sa vezi atunci schimbare de 180 de grade)? no way! fara mine! eu nu pot tolera asemenea ghertoi in tricoul ros albastru, indiferent de evolutia lor! pentru ca eu tin cu adevarat la acest club si mi se pare o rusine ca un astfel de om paseste in vestiarul sfant noua!
ps: vad ca ai adus vorba de Dan Petrescu. sincer sa fiu, in ultimii ani mi-am schimbat radical parerea despre el. la cata porcarii si cat scandal a facut in ultima vreme, zau daca il mai percep ca pe un adevarat stelist! cred ca totul se datoreaza frustrarii prilejiute de faptul ca nu i s-a permis sa antreneze in Ghencea! in fine, ce vreau sa spun e ca e relativa chestia cu "stelist adevarat". uite-l si pe MM ce declara in ultima vreme "voi tine cu Steaua numai in cupele europene. in rest nu"! no comment! el, marele stelist, prins ca a furat clubul pe care chipurile il iubea ...