FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Badoi a semnat cu Steaua (OLS)!

«1234»
Norbinho28.05.2007 22:41
"Bumbescu a jucat la Dinamo, Stelea, Vladoiu si Dorinel la fel, Adrian Matei si la Dinamo si la Rapid..."

Cei 2 de care zici, cu originile lor dinamoviste, au facut treaba foarte buna si la Steaua.

da, corect, au facut o treaba buna, au luat si bani buni pentru ea, iar acum lucreaza in alta parte, dar nu imi amintesc sa fi improscat cu noroi (mai ales INAINTE de a veni la Steaua ...) in halul in care o fac altii, majoritatea lor fiind scursurile din grant!

la ce sa ne asteptam de la badoi? sa il primim cu aplauze dupa tonele de p..e in gura ce ni le- bagat? sa il aclamam cu toate ca individul inca incearca sa formeze opinia cum ca a fost adus cu sila la Steaua (stai sa asteptam declaratiile libidinoase in cazul in care se va realiza transferul. sa vezi atunci schimbare de 180 de grade)? no way! fara mine! eu nu pot tolera asemenea ghertoi in tricoul ros albastru, indiferent de evolutia lor! pentru ca eu tin cu adevarat la acest club si mi se pare o rusine ca un astfel de om paseste in vestiarul sfant noua!

ps: vad ca ai adus vorba de Dan Petrescu. sincer sa fiu, in ultimii ani mi-am schimbat radical parerea despre el. la cata porcarii si cat scandal a facut in ultima vreme, zau daca il mai percep ca pe un adevarat stelist! cred ca totul se datoreaza frustrarii prilejiute de faptul ca nu i s-a permis sa antreneze in Ghencea! in fine, ce vreau sa spun e ca e relativa chestia cu "stelist adevarat". uite-l si pe MM ce declara in ultima vreme "voi tine cu Steaua numai in cupele europene. in rest nu"! no comment! el, marele stelist, prins ca a furat clubul pe care chipurile il iubea ...

greco28.05.2007 22:41

Nu va inteleg pe unii dintre voi... Thereau si Elton s-au adaptat, s-au bucurat sa joace la Steaua, si mie mi-au placut, toate bune si frumoase. Dar mai ales cand e vorba de jucatori din campionatul intern, prima conditie care trebuie indeplinita e ca jucatorul in cauza sa fie stelist ! Prin ce naiba va incalzeste pe voi un succes al unei echipe de mercenari, care alearga doar pentru bani ?

Sunt total impotriva transferurilor intre Steaua si Dinamo sau Rapid, iar aceasta practica a atins cote alarmante in ultima vreme. Sa vina STELISTI, si de-abia apoi profesionisti. Sa vina Neaga, Badoi are foarte multe de demonstrat inainte sa merite atentia oricui si pana la a-l aprecia in vreun fel pentru joc trebuie sa arate ca merita sa joace la aceasta echipa prin atitudine !

vanfootball28.05.2007 23:02

@greco

Intotdeauna jucatorii au fost mercenari si mai ales in aceste vremuri. Sunt foarte putine cazurile in care exista cu adevarat fotbalisti legati sufleteste de club pana la fanatism. Pana si Lacatus a fost dinamovist inainte sa vina la Steaua, unde a ajuns pentru ca l-au refuzat ei, dupa cum stiti.

Cati jucatori de la Milan, Barcelona ori Manchester au simpatizat cu aceste echipe inainte? Multi au fost chiar la rivalele de moarte.

Daca am avea de unde sa alegem stelisti adevarati, declarati, atunci ar fi altceva, dar nu avem. Ar trebui sa dezvoltam fotbalul la nivel de copii si juniori, insa nu se intampla asta. Pe de alta parte aducerea unor jucatori tineri (Ochirosii, Bicfalvi), care sa fie crescuti in spiritul stelist, e de bun augur.

ariell28.05.2007 23:06
Nu va inteleg pe unii dintre voi... Thereau si Elton s-au adaptat, s-au bucurat sa joace la Steaua, si mie mi-au placut, toate bune si frumoase. Dar mai ales cand e vorba de jucatori din campionatul intern, prima conditie care trebuie indeplinita e ca jucatorul in cauza sa fie stelist ! Prin ce naiba va incalzeste pe voi un succes al unei echipe de mercenari, care alearga doar pentru bani ?

Sunt total impotriva transferurilor intre Steaua si Dinamo sau Rapid, iar aceasta practica a atins cote alarmante in ultima vreme. Sa vina STELISTI, si de-abia apoi profesionisti. Sa vina Neaga, Badoi are foarte multe de demonstrat inainte sa merite atentia oricui si pana la a-l aprecia in vreun fel pentru joc trebuie sa arate ca merita sa joace la aceasta echipa prin atitudine !

Mutarile jucatorilor la cluburi rivale nu le-am inventat noi, daca ma gandesc mai bine Figo a jucat si la Barca si la Real, in afara fanilor Barcei care au avut reactia aia cu aruncatul capului de porc cei de la Real l-au primit bine, despre Ronaldo ce sa mai zic a jucat si la Barca si la Inter si la Real si acum la dusmana de moarte Milan, asta inseamna ca nu sunt lichele pentru ca si-au tradat cluburile ?

Cred ca sunt printre cei mai buni jucatori din fotbalul mondial si unde au jucat au facut-o ca adevarati profesionisti( despre Ronaldo cred ca Real a facut o prostie dandu-l la Milan, cum la fel de gresit procedeaza dandu-i drumul lui Beckam).

Spui ca in primul rand jucatorul trebuie sa fie stelist si dupa aia profesionist, ipotetic vorbind, daca ai avea de ales intre Banel care e Stelist (si mai e si preten cu Jiji ca altfel nu inteleg de ce e titular meci de meci)sa Lovin si un jucator profesionist, un mercenar cum il numesti, ce alegi ?

Alegi mediocritatea in detrimentul calitatii ? Nu cred ca asta e solutia

Chiar sunt curios care ar fi nu 10 ci 2-3 jucatori superstelisti de aici de la noi din romanica care care vor sa ajunga la Steaua si nu sunt bagati in seama.

Dupa mine solutia sunt jucatori straini de valoare si aia sunt mercenari cu siguranta, iar stelisti ar fi pustanii de 15-16 ani aici sunt de acord cu tine, insa pana ar face Jiji o pepiniera puternica, asta in ideea ca ar face asa ceva, tot cu mercenarii va trebui sa ducem greul...

greco28.05.2007 23:20

De ce tineti cu Steaua ? E o intrebare sincera, la care va rog sa raspundeti.

Eu tin cu Steaua pentru ca ma simt(eam) reprezentat de acest club. Pentru ca jucatorii din teren nu fac nimic altceva decat sa lupte pentru grupul social reprezentat de suporteri. Am mai spus-o: daca transferam toata echipa celor de la Milan, LC castigata la anul nu ma incalzeste cu nimic. Prin ce anume ne diferentiem, de ce clubul nostru se numeste Steaua si nu altfel ?

Urasc fotbalul-afacere.

ariell28.05.2007 23:21

Apropos, Elton si Thereau pana sa ajunga la noi cred ca habar nu aveau Romania cu atat mai putin de Steaua, inclin sa cred ca au venit cu poezia invatata in momentul prezentarii oficiale, ca ulterior au demonstrat ca sunt buni stelisti asta e alta treaba si pentru asta tot respectul.

Dar si aici s-ar putea sa fie vorba de mentalitatea lor de jucatori profesionisti in adevaratul sens al cuvantului, de asi face treaba asa cum trebuie la clubul unde sunt platiti.

Ipotetic vorbind daca acesti doi jucatori ar fi fost mai intai pe la Dinamo sau la Rapid si abia acum ar fi venit la noi, cum ar fi fost primiti, ca niste javre sau ciori tradatoare ?

tin minte de la lectiile de romana din clasa a zecea un citat din Maiorescu :" sa criticam opera si nu omul", dincolo de faptul ca e stelist, rapidist, dinamovist utist etc, cred ca mai important este cum joaca omul respectiv, caracterul e mai greu sa i-l schimbi, si apoi ne mai da mana sa vorbim de caracter cand avem patronul si conducerea care o avem ?

Sincer sper ca pe viitor, indiferent cat de bine sau de prost o sa jucam, sper ca o sa jucam doar pe teren, si intr-o zi o sa iasa soarele si pe strada noastra, nimic nu e vesnic, cu atat mai putin Jiji...

greco28.05.2007 23:28

Repet, facem un exercitiu de imaginatie: Steaua vinde TOTI jucatorii din lot si cumpara peste noapte TOTI jucatorii de la AC Milan. In anul urmator castiga Cupa, Campionatul si Liga Campionilor. Va incalzeste cu ceva ? Pe mine NU.

Profesionisti se gasesc pe toate drumurile ! In conditiile in care banii ti-o permit, poti cumpara profesionisti cu nemiluita. De aici decurge faptul ca daca te tin buzunarele, poti castiga cam orice vrei. Daca Bill Gates vrea sa investeasca in fotbal, va da de pamant cu absolut toate cluburile din lume.

Trofeele nu mai valoreaza cat valorau pe vremuri, tocmai pentru ca acum reprezentativitatea dispare si castigatoarele sunt determinate aproape exclusiv de bani. Conteaza mai mult CUM le obtii decat simpla lor obtinere. Noi trebuie sa luptam impotriva tendintei de aducere a asa-zisilor profesionisti, tocmai pentru a evita sa ne pierdem in totalitate identitatea. Cu suma data pe Badoi se poate imbunatati foarte mult centrul de juniori ai Stelei. Acest lucru nu se intampla.

NU fotbalului afacere !

vanfootball28.05.2007 23:32
De ce tineti cu Steaua ? E o intrebare sincera, la care va rog sa raspundeti.

Eu tin cu Steaua pentru ca ma simt(eam) reprezentat de acest club. Pentru ca jucatorii din teren nu fac nimic altceva decat sa lupte pentru grupul social reprezentat de suporteri. Am mai spus-o: daca transferam toata echipa celor de la Milan, LC castigata la anul nu ma incalzeste cu nimic. Prin ce anume ne diferentiem, de ce clubul nostru se numeste Steaua si nu altfel ?

Urasc fotbalul-afacere.

Te simteai reprezentat de Lita Dumitru, Bumbescu, Stelea, Danciulescu, Matei, Munteanu etc.? Dar de fostii sustinatori ai lui Dinamo, Lacatus si Cernea?

Nu am avut niciodata 100% stelisti in echipa, asa ca nu inteleg de unde problema asta. Nu putem evolua numai cu "stelisti", nu are rost discutia. Vrem sa fim un fel de Athletic Bilbao? E o utopie ce spui tu, fotbalul nu a fost si nu va fi niciodata atat de "curat".

PS: Aici nu vorbim de un exod al rapidistilor si dinamovistilor. Daca am lua ca Dinamo 5-7 jucatori de la rivale, as fi de partea ta. Dar, deocamdata, se pare ca va veni un singur rapidist, nu e sfarsitul lumii. Exagerezi!

ariell28.05.2007 23:37
Repet, facem un exercitiu de imaginatie: Steaua vinde TOTI jucatorii din lot si cumpara peste noapte TOTI jucatorii de la AC Milan. In anul urmator castiga Cupa, Campionatul si Liga Campionilor. Va incalzeste cu ceva ? Pe mine NU.

Profesionisti se gasesc pe toate drumurile ! In conditiile in care banii ti-o permit, poti cumpara profesionisti cu nemiluita. De aici decurge faptul ca daca te tin buzunarele, poti castiga cam orice vrei. Daca Bill Gates vrea sa investeasca in fotbal, va da de pamant cu absolut toate cluburile din lume.

Trofeele nu mai valoreaza cat valorau pe vremuri, tocmai pentru ca acum reprezentativitatea dispare si castigatoarele sunt determinate aproape exclusiv de bani. Conteaza mai mult CUM le obtii decat simpla lor obtinere. Noi trebuie sa luptam impotriva tendintei de aducere a asa-zisilor profesionisti, tocmai pentru a evita sa ne pierdem in totalitate identitatea. Cu suma data pe Badoi se poate imbunatati foarte mult centrul de juniori ai Stelei. Acest lucru nu se intampla.

NU fotbalului afacere !

Aici sunt de acord cu tine, sunt multi pusti talentati dar care nu au bani sa isi ia o pereche de tenisi nu mai vorbesc de ghete sau echipament, dar sa faci din Steaua un Ajax al Romaniei in ceea ce priveste centrele de juniori, este ca si cum te-ai gandi sa il transformi pe Becali din mascarici intr-un filozof ca Octavian Paler, trist dar adevarat,

greco28.05.2007 23:48

Sincer sa fiu, Athletic Bilbao este clubul pe care il respect cel mai mult. Nu vreau sa fiu acuzat din nou aiurea de rasism, pentru ca nu e vorba nici pe departe de asa ceva. In conditiile actuale, nu putem avea un fotbal atat de "curat", ai dreptate. De exemplu, sunt unul dintre cei mai mari admiratori ai lui Thereau. Debordand de bun-simt, acesta ar fi putut foarte usor deveni un stelist in adevaratul sens al cuvantului. Danciulescu a fost, la vremea lui, un alt jucator pe care l-am adorat. Jucase la Dinamo si totusi nu ne jignise, nu ne denigrase, si s-a comportat ca unul dintre noi. In urma politicii clubului nostru a fost izgonit si a ajuns iarasi la Dinamo. Poate ca nu e stelist "pe bune", insa in acele momente in care se ducea la galeria spurcatilor fluturand tricoul nostru si sfidandu-i nu era vorba doar de bani, era vorba de mult mai mult. Poate ca a fost doar razbunarea, insa acele clipe nu ni le poate lua nimeni niciodata.

Principalul meu scop atunci cand vin la stadion nu este sa vad spectacol. Pentru spectacol ma uit la Primera Division din fotoliul de acasa. Vin la stadion ca sa vad oameni care lupta PENTRU Steaua, si daca o fac intr-un mod spectaculos... cu atat mai bine ! Vin sa incurajez o echipa, si nu pot incuraja un om care m-a injurat si care mi-a jignit clubul. Prefer o echipa de stelisti care sa se bata pe viata si pe moarte pentru locul 8 decat una de mercenari platiti cu sume exorbitante care sa faca instructie in campionat. Si totusi sunt convins ca daca am investi masiv in centrul de copii si juniori si am insista pe ideea asta s-ar putea crea o echipa de stelisti care sa domine campionatul si sa faca mai mult in Europa decat s-a putut in ultimii 20 de ani.

Nu in ultimul rand, il respect pe Michel Platini. Un fost mare fotbalist, singurul dintre cei infipti in structurile forurilor internationale care m-ar intelege si m-ar aproba. Tot ceea ce face se invarte in jurul ideilor pe care le-am exprimat aici, si din tot rezulta acelasi lucru: fotbalul-afacere nu e un lucru bun.

Nu va cer sa ma aprobati ci doar sa tolerati opinia mea.

vanfootball29.05.2007 00:00

@greco

Iti respect opinia, e un ideal frumos ceea ce spui.

De acord, prin investitii in centrele de copii putem ajunge departe. Insa, nu putem sa renuntam la titluri si rezultate pe plan european. Pana cand vom avea o pepiniera puternica, nu e atat de rau daca jucatorii nu sunt 100% stelisti. Repet, cred ca e o utopie ce iti doresti tu.

ariell29.05.2007 00:04

Mda, ma gandeam ca ii trebuie Stelei avion la fel de mult cat ii este necesar chelului tichie de margaritar, e ca si cum FC Dabuleni si-ar lua autocar de un milion de euro, cum bine spunea cineva "nu mancam da' ne purtam ".

Daca din astia 16 mil s-ar fi bagat 12-13 in transferuri si 3-4 in juniori ar fi fost un inceput, asa ne limitam la filozofie, e pacat ca un club asa mare e condus de catre un om asa de mic.

greco29.05.2007 00:11

Daca ar fi fost bagati toti in copii si juniori am fi cucerit Liga peste 10 ani.

strezahuzum29.05.2007 06:20

Greco, hai sa nu ne mai incalzim cu iluzia asta a "jucatorilor stelisti". In afara poate de cei crescuti de la juniori la club, nu prea cred sa mai existe asa ceva. Simpatizanti, poate. Stelisti asa cum suntem noi, suporterii, nu.

In rest care e marea problema ? Ca ne-a injurat ? Asta e "protocolul" in Ghiulesti. Jucatorii nostri au fost mai breji cand au cantat melodia aia cu "Avem boala pe milogi, etc, etc" ?

Omul e profesionist si daca isi face treaba, putem cel putin sa ne abtinem de la a-l injura. Nu e nimeni obligat acum sa devina mare fan Badoi daca vine la Steaua, dar hai sa nu fim ... milogi.

audiopixel29.05.2007 08:32

Mi se pare un transfer cel putin ciudat.Avem un jucator care a intrat in diverse contre cu Steaua(si in Supercupa parca s-au intamplat ceva evenimente),are 32 ani si vine dintr-un sistem 3-4-2-1.Om vedea ce va fi.

@ greco

Sunt de acord cu multe din ideile tale,insa as avea cateva comentarii:

1.Tin cu Steaua de cand aveam vreo 7 ani;l-am vazut atunci pe Lacatus si m-a virusat pentru totdeauna.Insa habar n-aveam de unde a venit si ce simpatii a avut inainte de a ajunge in Ghencea.De aceea cred ca atunci cand devii suporterul unei echipe nu cred ca stai prea mult sa analizezi o mie de aspecte.Nici varsta nu cred ca-ti permite prea multe analize la momentul respectiv.

2.Deduc ca si pe tine te enerveaza toata tevatura asta cu Liga Campionilor.Dupa parerea mea este o competitie care foloseste abuziv numele(mi s-ar parea mai corect Euroliga sau asa ceva) si care a ingropat sau sufocat multe alte competitii de traditie(Cupa Cupelor,UEFA,chiar si cupele nationale).E umflata mult prea mult si datorita acesteia turneele finale(CM si CE) aduc a partide amicale.Din pacate asta e directia fotbalului european si e greu sa tii pasul mergand pe o linie corecta(jucatori din pepiniera proprie,etc).De aceea exemplele pe care le dai tu nu cred ca sunt tocmai de urmat in goana asta permanenta dupa nebunia UCL.Bilbao are ceva sanse sa retrogradeze anul acesta si cred ca e ultimul bastion nationalist din fotbalul actual(vecinii lor din San Sebastian parca au destui straini).

Ca si tine,urmaresc Spania pentru ca imi place foarte mult atitudinea de joc.Daca as cauta un model as spune fara ezitare Sevilla.S-au batut in UEFA,in campionat si cupa.N-au neglijat absolut nimic si nici nu s-au dat in declaratii sforaitoare.Cu un buget relativ mic isi permit sa se ia la tranta cu Real si Barca.In ultimii ani au produs jucatori gen Reyes,Ramos,Puerta si au lansat altii ca Baptista,Alves.Eu ceva in genul asta mi-as dori Steaua,dar...

Danny29.05.2007 09:27

Si pana la urma , il acceptati pe Badoi in echipa sau nu ??? eu zic ca Badoi a acceptat sa vina la Steaua pentru ca Steaua e cea mai atragatoare echipa din Romania la ora actuala pentru ca are un trecut fabulos un prezent fabulos si un viitor fabulos . Nu ar fii putut refuza o oferta de la o asa echipa . Oricum o sa isi spele el pacatele facute fata de suporterii Stelisti

gone29.05.2007 11:13

NU fotbalului afacere !

De cate ori a castigat Chelsea Liga Campionilor? Da, banii conteza in fotbal cum au contat si acum 30 si acum 40 sau 50 de ani dar nu sunt totul. Porto are undeva sub 40 de mil buget si au castigat UEFA + CL in 2 ani. Stii cati italieni au fost in echipa lui Milan care a castigat finala din anul asta? 7, iar pe parcus au mai intrat 2. Am impresia ca voi nu stii ce echipa sustineti ca vorbiti de performante. Steaua inseamna performanta, nu suntem noi aia care sa ne bucuram de "farmecul vietii". Sa ii lasam pe altii sa faca asta. Badoi e un jucator de fotbal in primul rand. Faptul ca putem lua un jucator important de la o rivala e cu atat mai bine pentru noi.

Pentru cel care a inchis celalalt topic cu Badoi. Nu imi vine sa cred ca cenzura fortata a ajuns si aici. Daca aveti putina decenta ar trebui sa redeschideti topicul.

korynna29.05.2007 11:22

Deocamdata nu il consider un transfer bun deoarece nu pot sa il sufar pentru ca fost rapidist si a strigat injurii la adresa Stelei.Asta nu inseamna ca nu il consider un jucator bun,doar ca mi se pare ca se putea face un alt transfer care ar fi putut multumi pe toata lumea.Nu agreez ideea schimbului de jucatori intre marile rivale,este doar parerea mea si nu trebuie sa fiti de acord cu ea.In momentul in care Badoi o sa-si spele "pacatele" si cand o sa demonstreze ca da totul pentru Steaua atunci o sa-l accept.Probabil m-au influentat si incidentele cu Thereau si Elton care chiar ne-au indragit si acum apare si Badoi care ne-a injurat,nu e chiar un moment prielnic.Cu siguranta este un jucator bun,dar il consider "murdar".Exemplele altor jucatori care au plecat si s-au intors si au facut nu ma incanta cu nimic.Asta a fost atunci,intre timp s-au intamplat multe si nu consider ca am fi inferiori daca nu l-am accepta.Pur si simplu dupa ce aproape l-am urat in unele momente,acum nu pot sa il aplaud.Asta trebuie sa castige el...respectul unor suporteri.probabil vi se pare patetic si prostesc,dar mai intai trebuie sa-mi castige inima pentru ca nici Thereau si nici Elton nu s-au nascut steliti..in schimb au plecat cu lacrimi in ochi din Romania si numai cu cuvinte de lauda la adresa suporterilor.

wlladdy129.05.2007 12:08

Pentru ca nu mai pot comenta articolul "Draga Badoi" semnat de greco......topicul fiind inchis.....desi era mai bine sa fie deschis, pentru a afla parerile mai multor stelisti (si astfel sa vedem daca greco a gresit in a scrie la plural, acel articol, care incepe cu "nu te vrem" )

Eu unul il vreau pe badoi, si existe multe motive : 1. pentru ca joaca pe un post unde avem probleme

2. pentru ca este unul dintre jucatorii, daca nu cel mai bun jucator, care activeaza pe postul asta, in campionatul nostru

3. pentru ca are curaj.....cine ar semna cu Steaua, de la rapid sau Dinamo (fara sa se gandeasca cum e posibil sa fie primit)

4. pentru ca vrea sa demonstreze suporterilor ca merita sa fie in echipa Stelei

5. pentru ca vrea sa demonstreze rapidistilor ca au gresit cand s-au despartit de el

Si mai pot gasi multe motive.

Cel mai important, in opinia mea, este cum va fi primit. Ca un jucator de fotbal, profesionist, de niste suporteri civilizatzi si superiori. Sau ca pe un mercenar, de niste suporteri care inca pun mai presus niste sentimente barbare, de ura, care nu isi au rostul in cazul de fata.

Am aratat ca suntem superiori in multe momente, ma refer la suporteri, am aplaudat jocul bun al lui Lyon, l-am primit bine pe Danciulescu, Mutica, Dobos Bucur Bogdan si alt jucatori care n-au dezamagit in Ghencea. Care atunci cand au plecat au ramas cu amintiri frumoase despre suporterii Stelei, si de ce nu poate i-am facut sa iubeasca Steaua, uitand de echipele unde au jucat.

Sa-l primim pe Badoi ca pe un stelist, sa regrete tot ceea ce a scandat pana acum la adresa Stelei, sa ne iubeasca, sa intre in teren si sa-si arate valoarea stiind ca este deja in inimile noastre, sa joace cum a jucat pana acum sau poate mult mai bine. Sa aratam ce inseamna un suporter civilizat (nu ca cei de la alte cluburi), ce inseamna sa pui mai presus Steaua decat orgoliile personale, SA-L APLAUDAM PE UNUL DINTRE NOI !!!

korynna29.05.2007 12:18

cum poti sa-l numesti asa repede unul dintre noi?si in plus de asta el a spus ca nu vrea la Steaua,la fel ca si buga.de cand ura este un sentiment barbar?cum puteti sa-l acceptati asa de usor?poate gandesc mult prea subiectiv,dar trebuie sa analizam si asa ca doar iubim tot ce inseamna Steaua.nu putem sa acceptam toti anti stelistii la noi...ce ar mai fi?sa-l luam ca e bun dar pe la TV sa ne injure de mama focului?asta ar mai lipsi.totusi cred ca are multe de demonstrat pana sa ajunga demn de Steaua si mai ales un drum lung pana la a ajunge unul dintre noi.chestia e ca in momentul in care o sa poarte emblema si culorile Stelei acestea ma vor obliga sa-l respect si probabil si fotbalul pe care o sa-l joace,insa pana la a-l accepta e drum lung.

Matrixone29.05.2007 13:32

Venirea lui Badoi(daca e adevarata), cred ca va fi benefica, avand in vedere faptul ca suntem "defecti" pe partea dreapta. Cum il vor primi suporterii? vom vedea, daca o sa aiba evolutii bune, cred ca va fi acceptat, daca nu, va deveni Gigel Coman2.

Putin offtopic, Elton la UTA!!! scrie prosport!!!!!!! si Adi Ilie Manager general la Steaua!!! fular-campionii

vasilestelistul29.05.2007 13:33

nu avem de carpe visinii in Ghencea care au purtat in trecut tricoul ciorilor

asa ca mister cioroi badoi zboara inapoi de unde aia venit

ANTI-cracra badoi=))

wlladdy129.05.2007 13:46
cum poti sa-l numesti asa repede unul dintre noi?si in plus de asta el a spus ca nu vrea la Steaua,la fel ca si buga.de cand ura este un sentiment barbar?cum puteti sa-l acceptati asa de usor?poate gandesc mult prea subiectiv,dar trebuie sa analizam si asa ca doar iubim tot ce inseamna Steaua.nu putem sa acceptam toti anti stelistii la noi...ce ar mai fi?sa-l luam ca e bun dar pe la TV sa ne injure de mama focului?asta ar mai lipsi.totusi cred ca are multe de demonstrat pana sa ajunga demn de Steaua si mai ales un drum lung pana la a ajunge unul dintre noi.chestia e ca in momentul in care o sa poarte emblema si culorile Stelei acestea ma vor obliga sa-l respect si probabil si fotbalul pe care o sa-l joace,insa pana la a-l accepta e drum lung.

Daca a semnat pentru Steaua ...e unul dintre noi. Toti gresim, iar acum e mult mai important sa stim sa iertam. Crezi ca el nu e constient de injuriile pe care le-a adus Stelei si suporterilor ?....Cat curaj ai avea tu sa te duci in galeria rapidului dupa ce ai injurat la greu ? Consider ca Badoi e constient ca exista si posibilitatea sa fie primit ostil (asta e probabil si motivul pentru care nu ar fi dorit sa vina la Steaua), dar daca a semnat are curaj si sunt sigur ca vrea sa ne arate tuturor ca merita sa fie jucator al Stelei. Prin modul in care il primim ii aratam daca a gresit cand ne-a injurat, si il putem face sa regrete, eventual poate o sa-si ceara si scuze (desi nu-mi doresc asta). Nu-mi place sa faci o persona sa faca anumite gesturi fortat de imprejurari, fara s-o faca din inima.

LARI29.05.2007 16:02

Am cateva intrebari pentru multi de aici:

Cum ati fi vrut sa reactioneze Badoi atunci cand nu se stia sigur daca patronul lui ii va da drumul? Ca era visu' vietii lui sa ajunga in Ghencea? Inseamna ca ati uitat ca era sa-l omoare galeria atunci cand doar Becali (presa n-a urlat zile-n sir ca acum) a zis ca Badoi era cu un picior la Steaua...

Cine e mai breaz? Badoi ca a injurat Steaua sau Catalin Munteanu care a scandat lucruri mult mai grave, desi cele mai mari satisfactii ca fotbalist le-a avut la noi? Evident ca amandoi au dat dovada de o "educatie aleasa", insa nu toata lumea intra in vestiarul unei rivale si spune : "Eu am fost, sunt si voi stelist toata viata. Am venit la Rapid pentru a-mi face datoria" (Respect imens, Domnule Anghel Iordanescu!). De asemenea, nu toata lumea are cutezanta de a refuza injuriile la adresa Stelei (nu mai stiu ce fotbalist s-a intors cu spatele cand au inceput aia sa ne injure, declarand ca "educatia nu-i permite sa injure pe nimeni").

Il inteleg perfect pe Greco. Nici eu nu suport echipe gen Chelsea, care cumpara tot ce vor, indiferent de la cine. Prefer insa un fotbalist ca Larsson, care s-a dus la una din rivalele europene ale Barcelonei (Manchester United) si a facut furori, multumindu-le calduros fanilor pentru modul in care a fost tratat.

In concluzie, vreau sa spun ca pe mine nu ma deranjeaza sa coloram in rosu si albastru suflete si minti care ne dispretuiau pana acum. Mi se pare una dintre cele mai frumoase victorii pe care le poti repurta asupra rivalilor.

FORZA Steaua!!!

fratello29.05.2007 16:45
Mijlocasul Rapidului, Valentin Badoi, a semnat un contract pe trei ani cu Steaua Bucuresti, informeaza TV Sport.

Mutarea a fost confirmat chiar de patronul Stelei, Gigi Becali, care a declarat ca omologul sau de la Rapid, George Copos, a semnat luni seara actele.

Gigi Becali a platit Rapidului pentru a-l achizitiona pe Badoi aproximativ 500.000 de euro, chiar daca jucatorul are aproape 32 de ani.

E posibil ca in aceasta afacere sa intre si fundasul Stelian Stancu, acesta aflandu-se pe lista neagra a lui Becali.

«1234»