Adevarul este ca trebuie sa ii fiu recunoscator si lui Becali pentru un lucru- in ultima vreme am devenit mai credinios, nu e zi in care sa nu ma rog la Doamne Doamne sa plece ciobanu' de la Steaua,![]()
mda misto ![]()
Adevarul este ca trebuie sa ii fiu recunoscator si lui Becali pentru un lucru- in ultima vreme am devenit mai credinios, nu e zi in care sa nu ma rog la Doamne Doamne sa plece ciobanu' de la Steaua,![]()
mda misto ![]()
doamne ce lume proasta auzi u titlu aicea "Radoi in aceeasi oala cu Lacatus?" doamne asta trebuie trecuta la blasfemie , nici daca sta 100 ani Mirel ;lla Steaua nu se va confunda cu numele echipei ca Laca , de unde ies totzi prostii la suprafatza nu stiu
Pentru a nu stiu cata oara sut pus in fata acelorasi declaratii date de eminentul JJ Kant Bkl, aceleasi promisiuni marete, aceleasi clisee abjecte care demult ne provoaca sila si scarba, aceleasi aberatii spuse intr-o criza acuta de logica.
Cum mama dreacu sa spui ciobane ca vrei sa faci o echipa numai din romani cu care vrei sa mai si castigi LC, cine te mai crede nesimtitule cand promiti lucruri care in viitorul aprpopiat stim bine ca nu se vor intampla. Tu nu iti dai seama cat de penibil esti cand spui ca vrei sa faci o echipa de LC? nu ciobane, tu nu vrei sa faci nimic din Steaua, vrei doar sa iti faci tu nume, sa ramai tu ca cel care a facut si a realizat unele lucruri la aceasta echipa. Vrei ca sa fie doar numele tau si a lingailor tai, doar tu.
Tu nu iubesti Steaua si nu esti atasat de ea deloc, faci totul doar pentru a incerca sa pari ca tu esti trimisul, salvatorul, cel fara de care noi nu am mai putea face nimic. Afla acum (desi ti-au mai spus-o si altii) ca tu nu esti nimic, ca esti doar bataia de jos si presul pe care se stegre toata lumea, esti un om fara cuvant si fara credibilitate, esti batjocura si deraderea tuturor.
Steaua nu este a ta, si nu mai spune asta niciodata, tu esti doar un simplu finantator, ala care da niste bani-mult prea putin pentru traditia si pretentia noastra, tu nu repreziti Steaua deloc, din contra ii prejudiciezi si ii murdaresti istoria prin fiecare gest, prin fiecare declaratie prin insuti prezenta ta.
Ciobane, tu nu ne merti, tu nu meriti Steaua, nu meriti nimic la cum te comporti si cine te crezi, va trebui sa pletesti pentru asta iar din pacate cei care platim suntem noi si nu tu. Ne tot spui ca vrei sa faci o echipa de talie europeana, oierule echipa asta asa a fost de cand a luat fiinta, Steaua este Steaua astazi pentru ca a are o traditie si o istorie fabuloasa pe care tu nu numai ca nu le stii, dar vrei sa le si distrugi. Da vrei sa distrugi mitul Stelei de aur ca sa apari tu ca salvatorul si binefacatorul echipei, insa nu vei reusi, nu uita un monument ridicat pe decenii de lupta nu poate fi distrus prin declaratii si circ grotesc la TV.
Uite-te ciobane acuma, asta este Steaua ta, asta care este suspectata de blaturi si aranjamente, asta care abia inscrie 1 gol pe meci si nu joaca nimic, asta care practica antifotbalul si omoara spectacolul, Steaua ta e aia care umbla cu bani dupa adversare sa castige cand joaca cu javrele si sa o lase mai usor cand joaca cu noi, ca daca ar fi cinstit nu e sigur daca ar realiza ceva.
Esti o mizerie de caracter si personalitate, esti un fudul prost, infatuat, vanitos si fara respect, fara nimic demn si moral in tine, fara nimic maret si inaltator, esti doar o jigodie care se ascunde sub mantia credintei ca sa atraga oameni simpli si fara orizont.
Esti un mare fatarnic, un parvenit care mirosi a branza si lana chiar daca proti Armani si ai Maybach, esti un ipocrit si un om fara cuvant, o persoana care pentru interesele tale intri in cele mai sinistre combinatii si cele mai infame jocuri, te vinzi ieftin si minti cu nerusinare ca o faci pentru noi, NU ciobane o faci doar pentru tine si pentru plecerile tale interne, pentru megalomania ta patologica. Iti place sa te injosesti si sa fi tradat, ii iubesti pe cei care te umilesc si care te fac in toate felurile pentru ca nu ai discernamantul necesar sa iti dai seama ce esti, te consideri cel mai important dintre toti cand tu de fapt nu ai nicio valoare si esti un zero.
Infatuatule, daca te inconjori de oameni care te ridica in slavi nu inseamna ca esti si o mare valoare, daca pentru banii tai te lauda toti, ce o sa faci cand banii nu vor mai conta? Nu uita, ca nimic nu se compara si nimic nu este mai de pret decat valoarea umana si demintatea unui om. Ciobane, vrei sa fi iubiti si idolatrizat ca Lacatus, el ne-a cucerit pe toti prin daruire, prin respect, prin atasament fata de noi si culori, niciodata nu a venit sa ne spuna infumurat ca suntem golani si ca ne cumpara pe toti, asa cum ostentativ faci tu de fiecare data cand cineva este contra ta.
Sper sa n-ai multe pacate la viata ta... :smile:
@suporter_86
Ajunge domnilor cu mascariciul asta, serios acum...
E timpul pentru un eject.
Sa se duca la palat la tacsu' sa-l mai linga si-acolo, ca aici l-a umplut de bale.
@suporter_86
Pentru "nea Gigi", cum ii spui tu:
@suporter_86
Pentru "nea Gigi", cum ii spui tu:
Incearca o manea, ca nu pricepe nimic milogu' din versurile celor de la Iris.
Astuia n-ai ce-i face, baiatul e cam "departe de mal cu mana-n apa".
E de datoria noastra sa educam poporu'.
Ma refer la tabara becalizata.
N-o sa cred ce spune becaliotul, chiar niciun cuvant, stai linistit! ![]()
A venit si vacanta asta, in sfarsit...
Avem timp sa mai rasfoim arhiva site-ului, sa vezi distractie !
Oare ce se discuta pe-aici acum aproape un an ?
Ma sparg de ras...incepea HEGEMONIA Stelei, va dati seama ?
Daca stai bine sa te gandesti, era de asteptat situatia de-acum dupa atata prostie, aroganta sau ingamfare.
Lucrurile astea se mai si platesc la un moment dat.
In loc de hegemonie am dat-o in hemoragie.
Foarte ciudat poporul asta...
Din cand in cand mai naste cate un monstru.
Ah, Decebale, Decebale...
Om afla noi odata si-odata ce-ai facut tu cu Traian la momentul respectiv !
Lucrurile astea se mai si platesc la un moment dat.In loc de hegemonie am dat-o in hemoragie.
Foarte ciudat poporul asta...
tu esti normal? cum de ti-a venit o astfel de rplica, de 5 minute rad fara sa ma opres, asa ca prostu singur in fata la calculator. Doamne ce bine e sa fii stelist, pe langa bucurii mai ai si spectacol gratis si in plus de asta si la orice ora.
ai fost genial cu replica asta, cand ne intalnim iti dau o bere
Atata timp cat e multi prosti care este si Prostu sef are sustinatori destui greu sa simta cat de rau e
Eu unu deja mie dor sa vad Steaua jucand forbal adevarat
tu esti normal? cum de ti-a venit o astfel de rplica, de 5 minute rad fara sa ma opres, asa ca prostu singur in fata la calculator. Doamne ce bine e sa fii stelist, pe langa bucurii mai ai si spectacol gratis si in plus de asta si la orice ora.
ai fost genial cu replica asta, cand ne intalnim iti dau o bere
Ai una si de la mine:)))ce trist...am ajuns sa facem haz de necazul nostru! :sad:
Vanfootball ce caterinca de poza :lol: :lol: :lol:
e pacat sa vedem Steaua noastra cum se duce la fund din cauza unui cioban care nici macar nu stie sa-si numere oile ca sa adoarma...din pacate nu prea putem face nimic. Ar trebui la un meci pe Ghencea sa fie huiduit de un intreg stadion , dar ,greu de crezut, inca mai sunt tzarani in tribune care mai cred ca Becali este un mantuitor si tot meciul nu fac decat sa injure jucatorii si sa scandeze doar la spectacol.In privinta acestora ei sunt "adevaratii" fani , iar noi suntem huliganii carora nu le pasa de echipa si stiu doar sa se bata si sa strice.
si pe jucatori ii doare-n p**a de Steaua.Intra pe teren doar sa-si ia banul.Ar trebui ca fostele glorii steliste sa preia echipa si sa imprime jucatorilor mentalitatea de altadata.Acest Olaroiu nu face nici cat o ceapa stricata pentru mine si cred ca si pentru mai multi suporteri face tot atat.Antreneaza doar pentru a-si lua banii multi primiti degeaba de la "mesia"
Sa le fie rusine la toti.Nici nu ar trebui sa mai iasa din casa.Manjesc un nume pentru care noi plangem si ne bucuram.
Ar trebui facut ceva impotriva ciobanului urgent...Dak nu se face ceva acum , o sa inceapa noul sezon,se linistesc apele , iar baciul a iesit invingator
Ai una si de la mine:)))ce trist...am ajuns sa facem haz de necazul nostru! :sad:Vanfootball ce caterinca de poza :lol: :lol: :lol:
Alice, sper sa ramana caterinca. Tare imi e ca va deveni realitate in cativa ani.
@vanfootball
Inca mai cred in proverbul care spune - cine sapa groapa altuia cade singur in ea - :mrgreen:
Iar cand asta se va intampla, noi vom fi aici sa deschidem sampania! steagcruce2
@ariell - chestia e sa cada cat mai suntem noi in viata.
Ca tot veni vorba de avatare,sper din tot sufletul sa nu ma trezesc intr-o dimineata cu unul de-ala din avatarul tau langa mine... :lol:
Eu sper sa n-am cosmaruri cu plodu' ala Beanizat...E scary rau!
Am urmarit pe Tvri interviuri cu cei care in 86 faceau cunoscuta numele echipei Steaua in Europa timp de trei ani.Sper ca cei din conducerea echipei si jucatorii au urmarit acest reportaj si au invatat cite ceva din ceea ce s-a vorbit acolo .Dintre cei care au vorbit despre acea performanta pe care ,personal cred ca nici o echipa romaneasca nu o sa mai ajunga sa o faca, s-au numarat Jenei,Lacatus,Pele-Balint,Loti si bineinteles eroul Dukadam.Sa se ia aminte! ![]()
![]()
@suporter_86
86 inseamna numarul cefelor groase care-si urmeaza ciobanasul in transhumanta?
... pot sa-ti raspund doar atat : Becali va pleca singur atunci cand isi va da seama ca marea masa a suporterilor nu-l mai vor . Pentru mine sincer imi e indiferent daca pleaca sau nu . Sunt banii lui face ce vrea. Dar deocamdata...(sunt foarte multi care il vor acolo) . Daca ar fi "obligatoriu" sa optez pentru Becali la Steaua sau nu - atunci prefer sa ramana pentru ca Steaua a avut cu el "patron" cele mai mari reusite de dupa 1989.
... multumit ?!
of,doamne,si prost,si incult si agramat!si sclav!cam multe calitati pentru un neandertalian ca tine,nu crezi?
cele mai mari performante de dupa '89? :shock: lasa-ne,ca nu vreau sa te injur!
Am observat ca, in ultima vreme, userii relativ noi au 2 lucruri in comun: au numarul 86 atasat si sunt probecali. Am mai spus, ma repet.. o mica rugaminte, domnilor: numai intinati acest numar cu atitudinea dumneavoastra. In rest... aveti grija ce va doriti, ca s-ar putea sa vi se intample...
de plecat cand pleaca?...Aha deci ramane Coman si pleaca Elton si Thereau..pei e bine ma...o sa jucam in atac cu Coman Lovin Ov Petre si cu Cernea ....ASTA tot nu inteleg ,..ciobanu ...cum sa ai 5 inchizatori in lor si pe langa astia cativa fotbalisti de duzina....Coman ,Baciu
Omu asta care are decat 2 clase ...i-a pus pe jucatorii impotriva lu Elton si cred ca si a lu Cyril,si iata
francezu pleaca ....iar Elton paraseste Romania cu lacrimi in loc.Cine dreaq se crede asta sa faca asja ceva? Zice ca e credincios dar se lauda jigneste injura
Sa dea Dumnezeu Jiji ca tot ce ai facut tu rau pana acuma sa ti-i se intoarca inzecit ....MM....4 mil de oameni raman uluiti si tu faci ce vrei?