FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua lui, vai de-a noastra

«1234»
mdionis26.05.2007 15:31
Prietene, te sfatuiesc calduros sa nu rupi propozitii dintr-un anume context si sa le pui intr-altul. Sa stii ca si Hitler a fost vizionar. Cred ca ti-am raspuns.

1. Era si un smiley pe-acolo.

2. In ce context este Becali un vizionar? (Hint: cate zile a durat viziunea sa despre Thereau ca om de baza la Steaua?)

3. Parerea mea (© Va~ca~roiu)

alice4steauaBUC26.05.2007 15:34

Sunt uimita...inca mai exista oamnei care sunt pro Becali, care il sustin si care se mai dau si stelisti...

Da suporter_86 ai dreptate, Steaua sub conducerea lui Becali a reusit cele mai bune performante dupa '89...dar...exista un dar...tot aceasta Stea si tot sub conducerea acestuia a incalcat un principiu moral de baza:s-a umilit si s-a injosit in fata celor mai mari dusmani dint toate timpurile fotbalului romanesc!daca ar fi sa le luam pe rand, ce e bine si ce e rau cu siguranta cele rele sunt mai multe...

Spune-mi tu mie, te rog, suporter_86 cum te-ai simtit dupa meciul cu boro in care principalul vinovat pentru esec a fost Olaroiu(un lingau pe langa ass'ul ciobanului), spune-mi tu mie cum te simti cand stii ca favoritii tai sunt pe 2, in spatele cainilor, spune-mi cum te simti cand il vezi pe Becali la TV cum zice "astea e Steaua MEA!!!", cum te simti cand il auzi cum jigneste suporteri care doar ei stiu ce sacrificii fac pentru a face o deplasare si el, acest cioban ii face apoi golani, derbedei..etc...ti-am zis...sunt mult prea multe chestii pe care Becali le-a facut gresit...de aia nu mai este dorit de nimeni...spune-ti-mi si mie o declaratie facuta de acesta la adresa Steleli din care sa reiasa ca o iubeste si o respecta...bine spunea cineva "Becali nu stie cine a batut 11 metri la Sevillia"!a dovedit de prea multe ori ca totul pentru el nu este decat o promovare pentru campania lui jegoasa....exemple sunt multe, unul singur imi vine in minte...inaintea meciului cu Sevillia cum erau impanziti in jurul stadionului oamneii lui din png!!!

Nu stiu ce ar vrea el...de fapt ce i-ar placea lui...sa venim la stadion cu stegulete cu png..il loc sa cantam pentru Steaua, sa cantam pentru Becali...niciodata dar niciodata nu se va intampla asta...

Am citit zilele astea, tot aici, ca va face el un imn, atentie! religios!!!sa-l faca si sa-l si cante!

Evenimentele din ultimele zile, plecarea lui Elton si a lui Thereu cred eu ca sunt picaturile ce au umplut paharul...sunt foarte curioasa sa vad ce vor face jucatorii Stelei in Champions League anul acesta...cum se va descura ea cu al'de Coman, ov Petre si vatca....ca deh!l-a lovit patriotismul pe Becali!

Nu mai bine..la toata lumea si stelisti si simpatizanti ai lui Becali...

Il Soldatino26.05.2007 15:35
1. Era si un smiley pe-acolo.

2. In ce context este Becali un vizionar? (Hint: cate zile a durat viziunea sa despre Thereau ca om de baza la Steaua?)

3. Parerea mea (© Va~ca~roiu)

nu-i cu suparare, dar se poate interpreta. Nu-s ranciunos. Becali este un vizionar dar este un tip lipsit de echilibru. Isi urmeaza proiectiile intr-un stil personal.

Noroace

Il Soldatino26.05.2007 15:38
Sunt uimita...inca mai exista oamnei care sunt pro Becali, care il sustin si care se mai dau si stelisti...

Da suporter_86 ai dreptate, Steaua sub conducerea lui Becali a reusit cele mai bune performante dupa '89...dar...exista un dar...tot aceasta Stea si tot sub conducerea acestuia a incalcat un principiu moral de baza:s-a umilit si s-a injosit in fata celor mai mari dusmani dint toate timpurile fotbalului romanesc!daca ar fi sa le luam pe rand, ce e bine si ce e rau cu siguranta cele rele sunt mai multe...

Spune-mi tu mie, te rog, suporter_86 cum te-ai simtit dupa meciul cu boro in care principalul vinovat pentru esec a fost Olaroiu(un lingau pe langa ass'ul ciobanului), spune-mi tu mie cum te simti cand stii ca favoritii tai sunt pe 2, in spatele cainilor, spune-mi cum te simti cand il vezi pe Becali la TV cum zice "astea e Steaua MEA!!!", cum te simti cand il auzi cum jigneste suporteri care doar ei stiu ce sacrificii fac pentru a face o deplasare si el, acest cioban ii face apoi golani, derbedei..etc...ti-am zis...sunt mult prea multe chestii pe care Becali le-a facut gresit...de aia nu mai este dorit de nimeni...spune-ti-mi si mie o declaratie facuta de acesta la adresa Steleli din care sa reiasa ca o iubeste si o respecta...bine spunea cineva "Becali nu stie cine a batut 11 metri la Sevillia"!a dovedit de prea multe ori ca totul pentru el nu este decat o promovare pentru campania lui jegoasa....exemple sunt multe, unul singur imi vine in minte...inaintea meciului cu Sevillia cum erau impanziti in jurul stadionului oamneii lui din png!!!

Nu stiu ce ar vrea el...de fapt ce i-ar placea lui...sa venim la stadion cu stegulete cu png..il loc sa cantam pentru Steaua, sa cantam pentru Becali...niciodata dar niciodata nu se va intampla asta...

Am citit zilele astea, tot aici, ca va face el un imn, atentie! religios!!!sa-l faca si sa-l si cante!

Evenimentele din ultimele zile, plecarea lui Elton si a lui Thereu cred eu ca sunt picaturile ce au umplut paharul...sunt foarte curioasa sa vad ce vor face jucatorii Stelei in Champions League anul acesta...cum se va descura ea cu al'de Coman, ov Petre si vatca....ca deh!l-a lovit patriotismul pe Becali!

Nu mai bine..la toata lumea si stelisti si simpatizanti ai lui Becali...

Lol...tu chiar esti stelista "vanduta". Urmaresc de ceva vreme posturile tale. Se vede, dincolo de adevaruri sau aspecte mai putin exacte, ca esti o stelista adevarata. Respect

mdionis26.05.2007 15:44
nu-i cu suparare, dar se poate interpreta. Nu-s ranciunos. Becali este un vizionar dar este un tip lipsit de echilibru. Isi urmeaza proiectiile intr-un stil personal.

OK. Din punctul meu de vedere, pentru a fi vizionar trebuie sa existe o oarecare coerenta si stabilitate in urmarirea unui ideal relativ bine definit. La G.B. mi se pare ca singurul lucru consecvent este inconsecventa, iar actiunile/declaratiile sale nu sunt expresia transpunerii in fapte a vreunei viziuni. Insa deja am vorbit despre asta cu alta ocazie, n-are rost sa o lungim si aici.

Noroace

A.V.

alice4steauaBUC26.05.2007 15:48

@Il Soldatino

Msc frumos pentru aprecieri!nu ma pricep la tactici, la tehnici si o recunosc!acum, sentimental vorbind :mrgreen: iubesc Steaua mai mult decat o iubesc pe mama!de aia, cred si sustin cu tarie ca Becali nu este decat un personaj in curtea (fostei campioane, apropo, cum suna asta?!)ca toate astea sunt trecatoare asa cum totul e trecator in viata...

Spuneam zilele trecute ca nu mai vin la stadion...cel putin pana nu se schimba unele chestii...dar am stat si m-am gandit..oare voi putea?nu cred...sa stiu ca azi e meci, joaca Steaua noastra, nu Steaua lui Becali...sa nu merg si sa nu cant "azi e zi de sarbatoare/joaca o echipa mare..."in fine..am cam deviat de la subiect...

IL Soldatinio, apropo, ce mai stii ce Daffy, mi-e dor de comentariile lui...nu l-am mai vazut de ceva vreme pe site...ce s-a intamplat cu el?

Il Soldatino26.05.2007 16:04
@Il Soldatino

Msc frumos pentru aprecieri!nu ma pricep la tactici, la tehnici si o recunosc!acum, sentimental vorbind :mrgreen: iubesc Steaua mai mult decat o iubesc pe mama!de aia, cred si sustin cu tarie ca Becali nu este decat un personaj in curtea (fostei campioane, apropo, cum suna asta?!)ca toate astea sunt trecatoare asa cum totul e trecator in viata...

Spuneam zilele trecute ca nu mai vin la stadion...cel putin pana nu se schimba unele chestii...dar am stat si m-am gandit..oare voi putea?nu cred...sa stiu ca azi e meci, joaca Steaua noastra, nu Steaua lui Becali...sa nu merg si sa nu cant "azi e zi de sarbatoare/joaca o echipa mare..."in fine..am cam deviat de la subiect...

IL Soldatinio, apropo, ce mai stii ce Daffy, mi-e dor de comentariile lui...nu l-am mai vazut de ceva vreme pe site...ce s-a intamplat cu el?

Salutare. Nu stiu absolut nimic de Daffy. Daca ar fi sa aplec urechea, omul si-ar fi dizolvat contul si ne-a parasit. Din punctul meu de vedere, daca a procedat asa, consider ca nu a adoptat cea mai buna masura pentru ca era de ajuns sa-si sustina ideile si nu pentru a-si consuma toata energia tinand cont ca este vorba de un site al suporterilor (pareri multe, cultura, incultura, stiinta, analfabetism, mircareala, iubire curata fata de culori, respect sau idiotenie pura, toate la un loc). E greu sa inregistrezi salturi, e dificil sa convingi de bune intentii sau sa educi pe altii....

vanfootball26.05.2007 16:06
36% pentru Becali !

64% impotriva !

... LA sondaj AU PARTICIPAT SI VECINI DE-AI MEI CARE ERAU RAPIDISTI , DINAMOVISTI etc. -

Asa ca sondajul nu e elocvent decat intr-o anumita masura . SONDAJUL RASPUNDE FOARTE BINE LA INTREBAREA : CATI DINTRE ROMANI IL SUSTINETI PE Becali ?!??? - raspuns = 36%

... tu interpretezi cum iti convine !?!

... dar nu se poate vorbi deloc despre jucatori , antrenor etc ????

Nu interpretez in niciun fel. Tu ai spus ca majoritatea stelistilor il sustin pe Becali. Ai vreo dovada in acest sens? Eu ti-am dat acel exemplu, pentru ca e singurul sondaj facut pana acum. Cand o sa apara unul mai credibil din punctul tau de vedere, vom mai discuta. Pana atunci, afirmatiile tale sunt nesustinute.

Nu-l vrem pe Becali pentru ca echipa nu ne mai apartine in niciun fel si nu mai are legatura cu stelistii:

- de cate ori a declarat ca Steaua e proprietatea lui si face ce vrea cu ea?

- de cate ori a spus ca intregul merit pentru reusitele Stelei ii apartine?

- cum te simti cand spune "vreau ca eu, Becali, sa ma lupt cu Chelsea si Real Madrid"? Nu Steaua, ci EL, becaliotul.

- dar cand insulta fostele glorii ale clubului?

zloty26.05.2007 16:56

Sincer cred ca primul fapt pe care la facut Becali sasi insuseasca Steaua a fost acela la preluarea clubului parca , cand a schimbat stema clubului , prima oara mi s-a parut ciudat , da acuma intzeleg mai bine

vanfootball26.05.2007 17:05

Nu inteleg care e problema cu schimbarea stemei. Detaliaza putin.

ariell26.05.2007 17:15

Desi nu sunt convins ca este o solutie transferul lui Vatca la Steaua, felul cum s-au purtat cu el lasandu-l doua zile sa astepte aiurea prin buc fara nici o finalitate, mi se pare inca o dovada ( a cata oare ? ) de comportament mizerabil si iresponsabil din partea patronului si a staff-ului tehnic in frunte cu Argaseala........

ariell26.05.2007 17:27

Cat despre Becali TV tare mi-e ca o sa fie o copie la scara mai mica a tvr de dinainte de revolutie cu precadere anii 87-89 pentru cine isi mai aduce aminte, singurul lucru schimbat va fi doar cel caruia i se vor aduce osanale si imnuri de slava.

danielcristian26.05.2007 17:33
Cat despre Becali TV tare mi-e ca o sa fie o copie la scara mai mica a tvr de dinainte de revolutie cu precadere anii 87-89 pentru cine isi mai aduce aminte, singurul lucru schimbat va fi doar cel caruia i se vor aduce osanale si imnuri de slava.

Sa vezi ce bucurosi o sa fie cei gen suporter_86 ca o sa-si poata vedea stapanul non-stop! :mrgreen:

axl2326.05.2007 17:37
Urmaresc de ceva vreme posturile tale. Se vede, dincolo de adevaruri sau aspecte mai putin exacte, ca esti o stelista adevarata. Respect

hai, mai cataline, flirt-uri pe site?

respect

bodanelu26.05.2007 17:38
... pot sa-ti raspund doar atat : Becali va pleca singur atunci cand isi va da seama ca marea masa a suporterilor nu-l mai vor . Pentru mine sincer imi e indiferent daca pleaca sau nu . Sunt banii lui face ce vrea. Dar deocamdata...(sunt foarte multi care il vor acolo) . Daca ar fi "obligatoriu" sa optez pentru Becali la Steaua sau nu - atunci prefer sa ramana pentru ca Steaua a avut cu el "patron" cele mai mari reusite de dupa 1989.

... multumit ?!

si cei trei ani de calificari consecutive in CL in anii 90 nu sunt performante?

sau cele 6 titluri consecutive?

apropo? iti place partea dorsala? e paroasa? :D

alice4steauaBUC26.05.2007 17:40
hai, mai cataline, flirt-uri pe site?

respect

Pai dk tot s-a terminat campionatul si al nostru Becali nu ne-a mai turnat nicio bomba azi..ce sa facem si noi? :lol: o dam in flirturi...:lol: :cool:

ariell26.05.2007 17:44
Sa vezi ce bucurosi o sa fie cei gen suporter_86 ca o sa-si poata vedea stapanul non-stop! :mrgreen:

Cine stie, poate cu putin noroc il angajeaza prezentator, atunci sa te tii ce o sa fie la gura lui :D

axl2326.05.2007 17:47

@alice4steaua

singurica, singurica?

suporter86 e probabil bogdanbabes sau cineva asemanator. copii.

Il Soldatino26.05.2007 17:49
Pai dk tot s-a terminat campionatul si al nostru Becali nu ne-a mai turnat nicio bomba azi..ce sa facem si noi? :lol: o dam in flirturi...:lol: :cool:

:))

ariell26.05.2007 18:08

@danielcristian referitor la Becali TV

Din acele perioade triste imi aduc aminte cu jale ca la un moment dat se dadeau sambata 5 minute de desene animate pe care le ratam pentru ca se facea scoala, era o adevarata tragedie, :(

Ii recomand lui Jiji sa nu ii frustreze pe copii png-isti de a vedea desene animate ca s-ar putea sa ajunga "vagabonti" ca noi.... :D

Ar putea sa faca o emisiune pentru ei " amintiri din copilarie " ( din copilaria lui fireste) , parca il si vad declamand din Eminescu :

Fiind baiet pasuni cutreieram....

Si ma culcam cu oile langa izvor,

Iar bratul drept sub cap eu mi-l puneam

S-aud talanga cum suna-ncetisor

potra26.05.2007 18:14

foarte bun articolul...sincer mi-a placut

cat despre baiatul care il sustine pe Becali...te respect dintr-un singur punct de vedere...ai avut tupeul sa spui in ceea ce crezi intr-un "loc" unde toti sunt impotriva ta...in rest da-mi voie sa-ti spun ca nimic din ceea ce ai spus nu are vreo baza

daca u consideri ca in momentul asta pentru Steaua sunt benefice plecarile lui Elton si a francezului inseamna ca ori esti nebun, ori nu ai urmarit meciurile Stelei ori Becali a reusit sa-ti spele creieru...iar daca imi vii cu argumente gen "asa e in strainatate" iti dau doar un exemplu: arsenal. sa te uiti putin la tunari si sa-mi spui daca asa gandesc si strainii...si asta e doar un exemplu, pe restu te las sa le descoperi singur.

imi pare rau sa-ti spun dar Becali exagereaza...si mai corect spus este megaloman si merge din rau in mai rau...daca e sa il comparam pe Becali de acum cu Becali de acum cativa ani vei sesiza o agravare a comportamentului...si asta din pacate afecteaza Steaua.se crede mult prea puternic si deja nu isi mai pune problema ca greseste si nu mai gandeste inainte sa faca ceva din simplul motiv ca el e cel mai cel...in viziunea lui bineinteles.

asa ca raspunsul la una dintre intrebarile tale "ce vreti de la Becali?" este (sau cel putin asta e parerea mea): de renuntat la Steaua oricum nu va renunta este clar, dar macar sa ii lase pe restu sa isi faca treaba, jucatorii sa joace, antrenorul sa antreneze, fiecare sa-si vada de domeniul lui fara ca Becali sa intervina pentru ca nu e omu priceput la toate, rolul lui este sa bage bani atat si nimic mai mult. sa se rezume la atat si nimeni nu are nik cu el

si ce spui u? sa vorbim despre jucatori si antrenor.....s-a vorbit destul...si parerile nu s-au schimbat...asa ca lumea de pe acest site incearca sa evite monotonia

FortuneTeller26.05.2007 18:37

A iubi Steaua inseamna in acest moment sa-l trimitem pe Becali sa-si vada de oile lui. In mintea lui ingusta confunda Steaua, un monument al societatii romanesti, cu o stana uitata de lume. NU Becali, NU! Nimeni nu te va vota (ca doar asta-i pohta ce pohtesti!). TOTI supoterii te urasc, indiferent de echipa lor favorita, pentru ca esti inca la Steaua. TOTI oamenii cu cap te dispretuiesc pentru ca indiferent de cati bani ai, tot nu poti cumpara cei 7 ani de acasa si cei 12 ani de scoala. Cu banii facuti din munca la stana si bisnita nu vei putea cumpara decat gorile cu ceafa groasa si minte putina, dar astia sunt mai putini decat crezi tu. Esti un esec social, un Frankenstein nascut din somnul natiunii idiotizate de un fost cizmar. NU Becali, NU!

ariell26.05.2007 18:48
A iubi Steaua inseamna in acest moment sa-l trimitem pe Becali sa-si vada de oile lui. In mintea lui ingusta confunda Steaua, un monument al societatii romanesti, cu o stana uitata de lume. NU Becali, NU! Nimeni nu te va vota (ca doar asta-i pohta ce pohtesti!). TOTI supoterii te urasc, indiferent de echipa lor favorita, pentru ca esti inca la Steaua. TOTI oamenii cu cap te dispretuiesc pentru ca indiferent de cati bani ai, tot nu poti cumpara cei 7 ani de acasa si cei 12 ani de scoala. Cu banii facuti din munca la stana si bisnita nu vei putea cumpara decat gorile cu ceafa groasa si minte putina, dar astia sunt mai putini decat crezi tu. Esti un esec social, un Frankenstein nascut din somnul natiunii idiotizate de un fost cizmar. NU Becali, NU!

De acord cu tine, dar....

Din pacate exista si oameni "fara cap pe umeri" astia sunt principala problema, pentru ca ei chiar cred in aberatiile becaliene, nu or fi ei fte multi dar nici de neglijat, eu unu sincer sper sa plece macar jumatate dintre ei sa plece afara ilegal, la munca, la furat, sa le fie frica sa se duca la alegeri pentru ca nu ar fi tocmai in regula cu sederea lor pe meleaguri straine, si asa sa nu intre tontu in parlament, :D

Il avem acolo pe Vadim si cred ca e suficient un singur mascarici.

danielcristian26.05.2007 18:50
@danielcristian referitor la Becali TV

Din acele perioade triste imi aduc aminte cu jale ca la un moment dat se dadeau sambata 5 minute de desene animate pe care le ratam pentru ca se facea scoala, era o adevarata tragedie, :(

Ai dreptate.Imi aduc aminte de Mihaela, Pic si poc,Povestiri din padurea verde, Ciocanitoarea Woody,si alte cele, erau putine si era o tragedie daca le ratam.Sambata era parca program de 13 la 15 (mai putin in ultimii 2 ani de tiranie) iar seara incepea cu o ora mai devreme decat in restul saptamanii,adica la ora 19 ,si aveam parte de Mihaela, Teleenciclopedia(preferata mea) si cate un film din cand in cand.

Moderatori,scuzati off-topicul,dar trebuie sa afle unii mai tineri cum era pe vremea lui Becali, pardon,Ceausescu... :wink:

ariell26.05.2007 19:00

Adevarul este ca trebuie sa ii fiu recunoscator si lui Becali pentru un lucru- in ultima vreme am devenit mai credinios, nu e zi in care sa nu ma rog la Doamne Doamne sa plece ciobanu' de la Steaua, :D

«1234»