Sunt uimita...inca mai exista oamnei care sunt pro Becali, care il sustin si care se mai dau si stelisti...
Da suporter_86 ai dreptate, Steaua sub conducerea lui Becali a reusit cele mai bune performante dupa '89...dar...exista un dar...tot aceasta Stea si tot sub conducerea acestuia a incalcat un principiu moral de baza:s-a umilit si s-a injosit in fata celor mai mari dusmani dint toate timpurile fotbalului romanesc!daca ar fi sa le luam pe rand, ce e bine si ce e rau cu siguranta cele rele sunt mai multe...
Spune-mi tu mie, te rog, suporter_86 cum te-ai simtit dupa meciul cu boro in care principalul vinovat pentru esec a fost Olaroiu(un lingau pe langa ass'ul ciobanului), spune-mi tu mie cum te simti cand stii ca favoritii tai sunt pe 2, in spatele cainilor, spune-mi cum te simti cand il vezi pe Becali la TV cum zice "astea e Steaua MEA!!!", cum te simti cand il auzi cum jigneste suporteri care doar ei stiu ce sacrificii fac pentru a face o deplasare si el, acest cioban ii face apoi golani, derbedei..etc...ti-am zis...sunt mult prea multe chestii pe care Becali le-a facut gresit...de aia nu mai este dorit de nimeni...spune-ti-mi si mie o declaratie facuta de acesta la adresa Steleli din care sa reiasa ca o iubeste si o respecta...bine spunea cineva "Becali nu stie cine a batut 11 metri la Sevillia"!a dovedit de prea multe ori ca totul pentru el nu este decat o promovare pentru campania lui jegoasa....exemple sunt multe, unul singur imi vine in minte...inaintea meciului cu Sevillia cum erau impanziti in jurul stadionului oamneii lui din png!!!
Nu stiu ce ar vrea el...de fapt ce i-ar placea lui...sa venim la stadion cu stegulete cu png..il loc sa cantam pentru Steaua, sa cantam pentru Becali...niciodata dar niciodata nu se va intampla asta...
Am citit zilele astea, tot aici, ca va face el un imn, atentie! religios!!!sa-l faca si sa-l si cante!
Evenimentele din ultimele zile, plecarea lui Elton si a lui Thereu cred eu ca sunt picaturile ce au umplut paharul...sunt foarte curioasa sa vad ce vor face jucatorii Stelei in Champions League anul acesta...cum se va descura ea cu al'de Coman, ov Petre si vatca....ca deh!l-a lovit patriotismul pe Becali!
Nu mai bine..la toata lumea si stelisti si simpatizanti ai lui Becali...