FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Elton a plecat cu lacrimi in ochi (Prosport)!

«1234»
Thu[N]der25.05.2007 12:13

Ba ciobanule daca il dai pe Elton sa nu te mai prind prin Ghencea .. ca cati body-guarzi oi avea tu nu pot face fata ultrasilor ! o sa venim zeci de mii in mta

ducu7725.05.2007 12:48

Mai "domnule" Becali, matale chair nu tii cont absolut deloc de parerea suporterilor? Faci numai ce te taie capul pe tine???

Ai 2 jucatori buni la dispozitie, peste media echipei, jucatori care POT face diferenta intr-un meci....si tu ce faci???? te debarasezi de ei nu???

Probabil crezi ca esti pe mosia ta, dar nu sta treaba chiar asa, Steaua nu iti apartine, nu este un bun personal doar al tau.

Si totusi de folosesti de numele acestei echipe ca sa obtii capital electoral... ei bine afla ca odata cu miscarile astea idioate pe care le faci, cu indepartarea acestor jucatori, tocmai ti-ai pierdut o mare parte din electoratul pe care il castigasei. Ti-ai facut-o cu mana ta, pentru ca esti un ingamfat si un incapatanat. Trezeste-te pana nu e prea tarziu (desi cred ca deja este, asa ca mai bine te duci sa te culci la loc).

Dinosrules25.05.2007 13:56

Dragi suporteri:

Desi nu e bine sa instigam lumea la proteste, eu cred ca ar trebui sa iesim cu totii in strada, acasa la Jiji sa ii clantane dintii si pantalonii pe el de cioban imputzit. Daca va vedea 50-60 mii oameni adunati in fata viloacei de bou, o sa ii se taie, va spun eu.

FORZA Steaua.

f0tball25.05.2007 14:00

ce nesimtit poate sa fie ciobanu asta...

DTP-Ludacris25.05.2007 14:02

deci ...... Dica cu Elton sunt singurii jucatori d care mi-ar parea fff rau dak ar pleca .... mai ales in urma unor declaratii ca alea....... il urasc pe Becali !!!!!!!!!!!!!!!!

nastasache25.05.2007 14:27

Nu am fost un suporter vehement al Stelei, dar de mai bine de 30 de ani Steaua a fost echipa mea de suflet. Acum, s-a terminat. Nu conteaza ca e in carti cu Cupa Campionilor, nu va mai conta nici macar o eventuala reeditare a succesului din 1986. Fiindca Steaua, inca de la plecarea lui Protasov, nu mai "joaca" fotbal. Steaua de acum o colectie de atleti increncenati in managementul rezultatului. Atitudinea exprimata a antrenorului, de a sacrifica orice spectacol in favoarea cifrelor de pe tabla de marcaj ar fi oarecum de inteles cata vreme in spate sunt politica si banii (ca in tot fotbalul european al momentului), daca n-ar fi dublata de dispretul vadit fata de fotbalul-spectacol. Afirmatiile zeflemitoare a lui Olaroiu, ca da, Elton a fost cel mai bun in meciul cu Dinamo, dar ca scorul a fost cel care a fost, si ca daca suporterii vor spectacol intra el cu Gigi Becali pe teren sa joace, ascund in ele, de fapt, neintelegerea a exact ceea ce ar trebui sa inseamna fotbalul: un joc. Un spectacol la care din pacate, acum, pe la noi pe continent numai brazilienii (Ronaldinho, Kaka, Elton) mai participa cu zambetul pe buze. Uitati-va la fetele jucatorilor Stelei pe teren si veti intelege chiar si furia ori violenta fizica din tribune. Starea de spirit din teren, unde incordarea muschilor si teama de a primi gol ia locul sublimului, e trasmisa tuturor, de la suporteri la patroni de cluburi. Ma intreb, oare cati dintre noi considera golul marcat de Denis Serban in poarta Stelei o bijuterie, si cati un dezastru? Nu e aceasta masura degenerarii fotbalului? Chiar nu se pot obtine si rezultate bune numai cu gandul la spectacol? Daca asta este adevarul, ca un rezultat bun intr-o partida se poate obtine numai cu tancul unei echipe de doi metri inaltime pe sapte metri latime plimbata de pe linia propriei porti in careul adversarului, atunci fotbalul a murit. Vom vedea in curand jucatori de sumo in echipa lui Olaroiu, ca astia mici nu fac faza de aparare cand sunt cu curu'n poarta ca le zboara mingea peste cap, iar in atac n-au pe unde combina fiindca adversarul are si el 22 de picioare de sumo-players lipite in poarta. Cam asta va fi fotbalul. Spectacolul nu mai are ce cauta aici si nu mai trebuie incurajat. Aveti grija, baieti, nu-i pasati lui Elton, ca asta vine din zona penibila si desueta a spectacolului, si va faceti de ras!.

Reptile1925.05.2007 14:39

Daca Elton va pleca in felul asta Becali o sa plece in suturi de la Steaua !!

stef_jucatoru25.05.2007 15:25

dak Elton kiar va pleca definitiv din Ghencea.....tot cu lacrimi in ochi va pleca si Jiji!!!!!!!!!

alice4steauaBUC25.05.2007 15:40

ce ar mai fi de spus...bine zicea cineva pe aici..ne-am tocit unghiile si tastaturile jignindu-l pe acest personaj...daca pe el atat il duce mintea...ce putem noi sa facem?

Nu stiu, stau si ma gandesc, daca sute, zeci de mii de oameni sunt de parere ca Elton si Thereau trebuiau sa ramana si el face ca un cretin de capul lui...

Trebuie sa ne conformam...altceva nu avem de facut...l-am injurat, i-am strigat sa plece, i-am spus ca nu av fi votat, i-am inghitit toate aberatiile...asta este...nu ati avzut ac el o tine una si buna ca el baga bani la Steaua...Steaua e a lui!!!candva tot va pleca..asa cum a plecat si Piturca..asa cum au plecat si altii...asta e poate cea mai proasta perioada a Stelei cu tot parcursul ei in Liga Campionilor !!!

El vede in Steaua o masina de facut bani...nu-i pasa de ce simtim noi, de ce credem noi...

Daca asta ajunge presedinte eu ma mut in Afganistan!!! :???:

vik25.05.2007 16:42

Era evident ca asta va fi reactia lui Jiji in ceea ce-l priveste pe Elton. Adica el, care face si drege pentru Steaua e fluierat si injurat, iar Elton e aplaudat de un stadion intreg. A vrut sa ne faca in ciuda si sa demonstreze ca Steaua e "mosia" lui, unde el face exact ceea ce vrea. "V-a placut Elton? Na, uite ca mie nu-mi place! Sic!" Era o rectie de asteptat pentru o minte bolnava si plina de infatuare si prostie.

Nu stiu cand si daca vom scapa vreodata de acest nemernic, dar ma doare sufletul cand vad ce s-a ales din Steaua mea!

Radoi25.05.2007 17:45
Nu am fost un suporter vehement al Stelei, dar de mai bine de 30 de ani Steaua a fost echipa mea de suflet. Acum, s-a terminat. Nu conteaza ca e in carti cu Cupa Campionilor, nu va mai conta nici macar o eventuala reeditare a succesului din 1986. Fiindca Steaua, inca de la plecarea lui Protasov, nu mai "joaca" fotbal. Steaua de acum o colectie de atleti increncenati in managementul rezultatului. Atitudinea exprimata a antrenorului, de a sacrifica orice spectacol in favoarea cifrelor de pe tabla de marcaj ar fi oarecum de inteles cata vreme in spate sunt politica si banii (ca in tot fotbalul european al momentului), daca n-ar fi dublata de dispretul vadit fata de fotbalul-spectacol. Afirmatiile zeflemitoare a lui Olaroiu, ca da, Elton a fost cel mai bun in meciul cu Dinamo, dar ca scorul a fost cel care a fost, si ca daca suporterii vor spectacol intra el cu Gigi Becali pe teren sa joace, ascund in ele, de fapt, neintelegerea a exact ceea ce ar trebui sa inseamna fotbalul: un joc. Un spectacol la care din pacate, acum, pe la noi pe continent numai brazilienii (Ronaldinho, Kaka, Elton) mai participa cu zambetul pe buze. Uitati-va la fetele jucatorilor Stelei pe teren si veti intelege chiar si furia ori violenta fizica din tribune. Starea de spirit din teren, unde incordarea muschilor si teama de a primi gol ia locul sublimului, e trasmisa tuturor, de la suporteri la patroni de cluburi. Ma intreb, oare cati dintre noi considera golul marcat de Denis Serban in poarta Stelei o bijuterie, si cati un dezastru? Nu e aceasta masura degenerarii fotbalului? Chiar nu se pot obtine si rezultate bune numai cu gandul la spectacol? Daca asta este adevarul, ca un rezultat bun intr-o partida se poate obtine numai cu tancul unei echipe de doi metri inaltime pe sapte metri latime plimbata de pe linia propriei porti in careul adversarului, atunci fotbalul a murit. Vom vedea in curand jucatori de sumo in echipa lui Olaroiu, ca astia mici nu fac faza de aparare cand sunt cu curu'n poarta ca le zboara mingea peste cap, iar in atac n-au pe unde combina fiindca adversarul are si el 22 de picioare de sumo-players lipite in poarta. Cam asta va fi fotbalul. Spectacolul nu mai are ce cauta aici si nu mai trebuie incurajat. Aveti grija, baieti, nu-i pasati lui Elton, ca asta vine din zona penibila si desueta a spectacolului, si va faceti de ras!.

Ce bine zici frate...ce bine zici... Daca pleaca Thereau si Elton si ramine Oli Steaua noastra va merge intr-o singura directie -- in jos! Sunt foarte dezamagit....

pivy25.05.2007 19:09

Îmi spune și mie cineva, interviul cu Becali, postat pe site, este real ???

În special, declarația referitoare la Elton !

Ank_fan_badea_steaua25.05.2007 19:15

saracu Elton.......nu merita deloc cei face ciobanu...auzi la el....."circar".......avem si noi jucatori buni care intradevar dribleaza si alearga.......si nu e bn.......cand mai vin jucatori......dribleaza de cateva ori si ii da fara ca "domnu Becali" vrea luptatori la echipa........!!cand am vazut declaratiile lui Elton si Thereau am inceput sa plang....cum poate fi atata nedreptate??Elton e batjocura lui Gigi Becali.....Thereau a declarat acum cateva zile ca nu vrea sa plece de la Steaua......cei cu schimbarea asta brusca......"domnu" Gigi Becali zice azi ca nu-i da pe Elton si Thereau si maine zice ca ii da...apoi ce sa mai intelegi??? fularsteaua2

opetru25.05.2007 19:33

Afara ciobane de la Steaua...ia-ti banii , tabela ,gazonul si lasa-ne Steaua mai bine curata si saraca....blestemele suporterilor te vor bantui mereu,poti sa platesti cat vrei la biserici.. nu vei scapa de ele...

Pacat de Elton si Thereau ,mi-e mila de ei si mi-e rusine ca ne purtam asa cu strainii...

As vrea sa-mi cer eu scuze lui Elton si Thereau pentru purtarea nesimtita a ciobanului.

Pacat de Steaua, pacat de noi....

cateaua25.05.2007 20:19

Asta se intampla cand un club ca Steaua este condus de un cioban......Becali nu ar trebui sa uite ca jucatorii nu sunt oi....Sincer imi pare rau atat pentru Elton cat si pentru Thereau. Sa nu uite ca Thereau a inscris 10 goluri in mai putin de jumatate de campionat.

fedora25.05.2007 22:33
Îmi spune și mie cineva, interviul cu Becali, postat pe site, este real ???

În special, declarația referitoare la Elton !

Cred ca Virgil ar trebui sa inceteze cu modelul asta de articol.

A indus de atatea ori multa lume in eroare (nu si pe mine, dar...)

Oricum, abilitatile ii permit sa se axeze si pe alt gen de articole.

SIMONA GABRIELA25.05.2007 23:27

LACRIMI DE SANGE AR TREBUI SA VERSE, MAREELE Jiji/ RUSINE pentru PLECAREA LUI Elton

vlad7526.05.2007 05:39

Daca tineti la Elton ar trebui sa va bucurati pentru el daca pleaca.Stiu ca suna aiurea,dar acest baiat iubeste fotbalul iar faptul ca lustruieste o banca de rezerve ii va distruge tot ceea ce are el mai drag: placerea de a juca fotbal.

Prefer sa-l vad la Urziceni ,Cluj...jucand fotbal.Decat sa fie rezrva si sa fie umilit de Principe mai bine ne va incanta ochiul cu driblingurile sale intr-un fotbal romanesc sarac in spectacol.

Elton chiar daca era jucatorul Stelei,a fost aclamat si de suporterii adversi(vezi Targu Jiu).De ce ???pentru ca suporterii iubesc spectacolul.Asta este diferenta intre noi ,suporterii, si cei care baga bani in fotbal.Si noi bagam bani in fotbal,prin faptul ca mergem cu echipa,cumparam suveniruri,platim bilete,abonamente....Noi bagam bani si nu asteptam decat spectacol si rezultate.Unul ca Becali investeste doar pentru a face un business si a-si face campanie.Din nefericire nu este singurul.Mai sunt Copos,Iacov,Penescu.Prin faptul ca la Dinamo se cumpara jucatori de valoare si nu se merge doar pe vorbe se demonstreaza ca Borcea chiar iubeste clubul Dinamo.Si niciodata Borcea ,chiar de-ar putea retrograda Dinamo ,nu ar flutura steagul Stelei si nu ar scanda cu suporterii Stelei impotriva lui Dinamo.Becali chiar ai dreptate cand spui ca Borcea nu se compara cu tine.

De fapt nimeni nu se compara cu tine!...singurii care se comparau cu tine au fost Ceausescu,Rasputin,...

axl2326.05.2007 07:17

la rece, Elton a jucat in ultimele meciuri doar la insistentele suporterilor. prefer sa-l stiu plecat, sa-l stiu jucand la alta echipa decat sa-l vad umilit in Romania. pustiulica mi-a intrat la inima si ma doare sa-l vad bataia de joc a lui Becali.

angelo_kroko26.05.2007 08:12

Asta ne omoara!!!! Facem crime din dragoste pentru Steaua!!! Daca nu il omoara nimeni pe ciobanul asta yo il omor cu mana mea... sa plece dra.. de la echipa..... sa se duca si sa pupe mana la popi si sa faca matanii.... noi nu avem nevoie de el........ Elton era meserias ....stia cu mingea.. dar vine cate un cioban din asta si strica tot.......visul frumos s-a naruit...... pleaca Jiji sau razboinicul luminii sau cioban ca tot aia e ........... pleaca de la Steaua ca nu avem nevoie de tine...... tu strici fotbalul.... Forza Steaua!!!!!

korynna26.05.2007 08:19

@vald75

intr-un fel ai dreptate,Elton s-ar plafona daca ar continua in stilul asta,dar nu as putea sa-l vad la o alta echipa din Romania...ar fi prea mult cel putin pentru mine.chiar m-a impresionat baiatul asta atat prin felul lui de joc cat si prin faptul ca pare doar un copil,un copil care iubeste sa joce sa fotbal.cu toate ca mi-ar parea foarte rau ca nu mai joaca la Steaua,pentru binele lui mi-as dori sa ajunga in strainatate si sa faca performanta.chiar merita.

angelo_kroko26.05.2007 08:37

Pe bune acum ar trebui sa facem o revolutie la Steaua!!! Trebuie sa vb intre noi ca nimeni sa nu mai mearga pe stadion la meciuri!! Fara noi Steaua e ........ mie jena sa folosesc cuvinte urate la adresa EI. Voi sta in strada cand vor fi meciurile dar nu vom intra pe stadion........ Jiji l-a luat pe Thereau l-a luat pe Elton ......... acusi pleaca si Dica ....... si fara spectacol fotbalul e nimic... si stiu ca multi credeti asta .... eu unu' as prefera ca Steaua sa joace si saa castige facand spectacol pe teren nu doar 1-0 sec si atat .... 2 -3 faze 1 gol si gata meciul cum vrea Jiji......NU!NU!NU!NU Sa oprim nebunia........ Noi putem face revolutia...... Vrem ca Steaua sa straluceasca..... pentru ca e Steaua NOASTRA!!!! Forza Steaua...... Noi reprezentam Steaua .....sa nu o lasam a decada..... ciobanii sau mai bine zis instructori mioritici (ca am intrat in UE) sa se duca la stana.. .... n-au ce cauta in fotbal........ fotbalul e al nostru si nu n-il poate lua nimeni........ Forza Steaua!!! Forza Elton... Forza Thereau.... se va mai auzi de jucatorii astia..... si noi vom sti ca ei am trecut pe la Steaua!!!!!

korynna26.05.2007 08:44

1-daca nu am merge pe stadion ar fi o mare satisfactie pentru Jiji.nimeni nu l-ar mai deranja cu scandari etc etc etc,asta isi doreste cel mai mult

2-rolul nostru e de a ne incuraja echipa si la bine si la greu,indiferent de rezultat.chiar nu merita sa sufere ceilalti jucatori din cauza unui idiot ca Becali.

3-exista suporteri care nu pot privi meciurile din fata televizorului.

cred ca iese din discutie sa nu mergem pe stadion,in plus s-ar umple stadionul de png-isti care l-ar aclama pe Jiji

_yang26.05.2007 11:14
cred ca iese din discutie sa nu mergem pe stadion,in plus s-ar umple stadionul de png-isti care l-ar aclama pe Jiji

Atat ne mai trebuie : sa spurce si templul. Ca doar era in stare sa lase dinam0 sa joace acolo...

Oricum eu inca sper sa-l linisteasca cineva, ca de plecat sigur nu pleaca. Ca nu realizeaza ca daca 2 (in cazul lui 10000) oameni nu te vor au un motiv bine intemeiat...

Grav e ca plecarea lui Elton si cea a lui Thereau nu sunt primele de acest fel in era acestui dictator. Cel mai grav e ca nu vor fi nici ultimele...

agostino26.05.2007 11:24

Domnilor ciobanul face clubul de ras,el da afara jucatoeri cu care poata sa faca performanta si i-a jucatori cu media de varsta de 30 de ani precum Marius Niculaie,vom ajunge de rasul lumi. steagcruce2

«1234»